Svansjön

Mamma och jag har precis bokat biljetter till Svansjön! Blir den 8:e januari, gaaaah jag kan knappt vänta! "I Fredrik "Benke" Rydmans (Bounce) tolkning av den klassiska sagan Svansjön har handlingen förlagts till nutid och streetdance möter Tjajkovskij.". Ja men jag vet, HUR AWESOME!?


Kommentarer
Postat av: Fatima

Omg, hej! Såg din blogg idag när jag sökte på All Time Low (mitt favorit band!) och då såg jag något från den 30e maj 2008 & att du var på konsert där. Så, kollade jag igenom allt så tyckte jag att din blogg var helt jävla awesome, och jag fick panik och trodde att du hade lagt av och herregud, SNÄLLA lägg inte av med den här bloggen!



Jag är jätte trött, men när jag kollade här, så såg jag ett klipp från The Blackout, och fyfan jag har fallit för dom! Kan halva deras bakgrundshistoria och ååh, jag är kär i hela det jävla bandet trots att jag bara hörde dom första gången några timmar sen.. Haha, och gud jag känner mig så jääävla dålig som skriver det här, cheesy & stuff. Men ah, lova att du inte lägger av, för du har en grym och helt fking awesome blogg! :'D



Och ja, det är awesome! c:

2011-04-02 @ 02:44:53
URL: http://fatimahandulleh.blogg.se/

Lämna ett litet meddelande

Namn:
Remember me

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0