Hej och hå

Har inte bloggat nått, har inte riktigt haft någon lust! Så kan de bli ibland. Jag har iallafall sysselsatt mig med att läsa boken vi ska läsa i svenskan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt att jag inte fattar ett piss av boken! Har ändå läst typ 60 sidor, då borde man ju ha fattat något liksom.

Jag har nog världens finaste vänner!

På min födelsedag så var Sabina, Sofia och Karin här och njöt av min helt fantastiska rosa tårta haha. Sen fick jag fin fina presenter också! Kan nog lägga upp bilder senare. Och sen igår så skulle jag till Sara, jag hade mina aningar att hon och Tove hade någonting hemligt på gång, men sen släppte jag det iallafall haha. Jag kommer till Sara och typ tar av mina ytterkläder, sen blir jag skrämd som en åsna och vilka står inte där om inte några söta klassisar+Cash! Sen bjöds det på god mat och glass i stora lass hihi. Sen fick jag ju även en snygg tisha och ett pannband hahah, kommer bild på det senare också. Sen var vi på Tegel och skakade rumpa (det låter så töntigt så att jag måste skriva det haha). Det var en mycket mysig kväll! :D

Tårta

Jag bakade en rosa tårta (egentligen gillar jag inte rosa alls). Liksom någon gång i livet måste jag ju äta en riktigt barnsligt tjejig tårta. Den var god iallafall!

Det känns som om någon är 19!

För idag är det min födelsedag!
Jag kommer att bo i min nya skjorta, den är gryyyyyyyyymt skön! Och ibland vill jag vara sådär extra snygg på bild (det ser ni ju på den åt vänster). Egentligen tycker jag att 19 är en ganska onödig ålder.


JAG ÄR SÅ GALET GLAD FÖR JAG SKA FÅ SE BOUNCE IGEEEEEEEEEEEEN! ÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Skickligt!

Nu har vi hämtat mormor och så. Nyss så gick jag runt och letade efter min mobil, men jag kunde verkligen inte hitta den. Jag går ut till bilen och kollar om den är där, sen går jag ut på vägen för jag skulle slänga soporna. Då ser jag en liten glänsande ruta, tror ni inte att jag har tappat mobilen på gatan? den var helt kall och blöt, men den funkar iallafall! Sista klantiga saken jag gör som 18 åring? Föööör övrigt så har jag städat klart mitt rum, duktigt.

30 år senare

Det går ju inte direkt framåt med min städning, jag sitter mest här och lyssnar på musik och mår illa. Men jag har iallafall fått bort massa kläder från sängen. Sen är hela min tvättkorg (med rena kläder) kvar!

Nej nu gäller det!

Nu måste jag verkligen städa, hur tråkigt det än är!

lite sådär ja

Lite kul att det är fler besökare nu, men jag är väldigt säker på att ingen stannar kvar. Ganska kul att ingen kommenterar heller haha. Men jag klarar mig. För att få många besökare så måste man typ vara fjortis eller typ ung mamma. Och liksom fjortis, naaaej, och ploppa ur en unge ska jag inte göra heller. synd haha.

3OH!3


Jag sitter och lyssnar på 3OH!3 haha serri vad bra de är egentligen! Jag lovar det är den bästa buss-musiken.

God Morgon!

Idag är egentligen den första dagen på höstlovet! Dock måste jag läsa den där tråkiga boken, varför kan man inte bara få kolla på film? Jag har ont i min axel, vet inte om det är träningsvärk eller för att jag dunsade i den så mycket av alla bakåtkullerbyttor. Mysigt. Idag måste jag städa mitt rum också, annars blir inte mormor glad när hon kommer hit.

*duns duns*

Jag cyklade faktiskt inte till dansen, jag åkte buss, men bara för att mamma kunde hämta mig. Dansen var kul och jobbig. Vi ska typ göra en bakåtkullerbytta på höger axel, det enda man hörde var bara *duns duns**skratt skratt*. Haha alla misslyckades typ i början, men sen tror jag nog att alla klarade det! Det var iallafall en grymt jobbig lektion, men jag gillare!

Wanna be on top?

Karin och jag känner oss ganska snygga!
Såhär snygga var vi i sommar!
Såhär snygga är vi idag! Gillar att jag gått från brunett till blondin också haha.

Feting najs!

Nu ska jag duscha och äta sen ska jag till Karin. Sen ska jag cykla till dansen! Känner mig nästan duktig.

Då hade jag mitt svarta hår, haha.

Rött

Jag har precis hjälp Niklas med hans design, eller okej jag hjälp honom att ändra bakgrundsfärg till röd haha. Jag är snäll haha.

I wish-The secret handshake

Galet bra låt! Dock är det en remix på en annan låt. Men den här är mycket bättre haha.

KUBEN

Jag har inte lekt med kuben på jättelänge, då kanske det blir svårare nästa gång jag provar? Egentligen känner jag mig inte smartare för att jag kan lösa kuben, känner mig snarare osmart eftersom jag fick hjälp av Tove och Tom om hur man löser den haha. Nu lät det nästan som om jag menade att Tove och Tom var omsmarta, men det var faktiskt inte så jag menade haha, jag menade helt att jag är osmart!. eeh fint inlägg, precis som jag gillare.

ögonen faller ihop

galet trött, ögonen verkligen faller ihop haha

Men bläääääää!

ÅÅÅÅÅH OFTA NICKLAS ÅKER UT UR IDOL!! Vem ska jag heja på nu?

singalong!

Jag är helt ensam hemma, inte ens Molle är inne! Men en sak som är bra när man är helt ensam hemma är att man kan sitta och lyssna på hög musik och sjunga jättehögt! Just nu sjunger jag med i a farewell to a friendship-a change of pace, jättebra låt som betyder mycket! Hoppas bara på att de på övervåningen inte hör min skönsång haha stackare!

Idol

Ikväll är det rock-tema! Det ska bli najs! Var ju där förra året när det var rock, sjukt najs! Var ju där med mina määähns och Emilia.


Owl city-Fireflies

Jag har precis blivit helt störtförälskad i den här låten. Mysmysmyyyyyyyyyyys!

Heij alla glada

Idag gick jag till skolan på morgonen! Det är ju nästan en stor händelse, det var iallafall kul, känns inte som om jag har varit på journalistisk analys lektionerna på jättelänge! Sen idag har jag hämtat ut en ny medicin, tror att det är den tredje eller fjärde medicinen jag ska äta nu. Jag borde skapa en ny blogg typ "min kamp mot magkatarren" haha. Aja lägger in en bild från Göteborg, jag saknar konserten och alla mysiga människor!

Duktig tjej

På två dagar har jag röjt undan fem skolarbeten, det är väldigt duktigt för att vara jag! Imorgon blir det säkert fem till. Snart är det höstlov, då borde jag orka fota lite iallafall. mums mums!

kajdghlfkagd

SÅ ÄR DET INTE ENS HALV ÅTTA HOS MIG! Okej seriöst, nu är jag arg!

Vatten

Jag skulle kunna klaga på allt just nu, men det orkar inte, så ni får en bild istället! Själv så gillar jag den lite. Ikväll är det iallafall halv åtta hos mig, snacka om en räddare i nöden.

tvättat!

Nytvättade tajta jeans är väl det mest osköna som finns?
Fast mina enormt snygga fårtofflor är det skönaste, jag lovar! Kanske fixar en bild senare idag haha.

Tekopp

Nu ska jag äta frukost, sen blir det skola.

Lekdagen!

Igår lekte jag ju med Sabina! Förutom att hon klippte mitt hår så hittade vi på andra saker, som köpa godis och kolla körslaget haha, då fick även mamma vara med och leka. Sen så snackade vi doktor mugg och spelade baseboll med en polly (ni vet godisen, åh polly vad gott! fast jag tycker att det är jätteäckligt.) iallafall så var jag slagare och Sabina kastade! Det borde nästan bli en sport haha! Ehh ah det är en vanlig lekdag för Malin och Sabina. Men visst låter det som om vi är 18 och 19 år? För övrigt fyller jag år snart, då blir jag 85 år! Nej men jag fyller 19, värdelös ålder men ändå haha.

klipp klipp

Nu har Sabina precis klippt mitt hår, I like!

Det här kom i posten!

Jag sa ju att jag hade klickat hem nått.
iiiiiiiih Kerrang med 30 Seconds To Mars på framsidan och ett repotage!
Stora bilden på Jared är ju bara <33333

New found glory

Don't let her pull you down

Det här var för övrigt inlägg nummer 1337, eliiiit! haha

Det där med rubriker

Idag har jag pratat massa med Sabina i telen, massa kul! Finns ju typ inget att göra när man är sjuk hemma, det är ju så sjukligt segt. Hahah sjukligt segt där fick jag till det, eeeh. Aja finns inte så mycket att säga så jag kan ju lika gärna sluta skriva nu.

Michael Jackson medley!

Hittade den här på en annan blogg, kommer inte ihåg vilken men ändå. SJUKT GRYMT! Tänk om man kunde sjunga sådär bra. Karin och Mickie ni måste kolla! Tror att ni kanske skulle gilla det.

Hemmadag

Idag vaknade jag och kände att det inte skulle vara en bra dag. Tänk vad rätt jag hade, jag mår verkligen skit! Jag kände redan igår hur min förkyldning kom tillbaka mer och mer, så aa idag är jag pissförkyld. Seriöst jag har inte varit helt frisk nu på typ två månader! Det är helt sjukt. aja lägger upp en bild, den är lycka! <3

Tips nummer två

Nys aldrig med mat i munnen. Nu vet ni det också.
Så nys aldrig med en tekopp i handen eller med mat i munnen. Ganska bra info!

Eeeeh ja hej

Idag var jag hos doktorn...igen! Men nu var det för halsen, har tydligen nått virus, kul! Sen idag har jag klickat hem nått från nätet som alla andra bloggare gör. Dock inget dyrt men ändå bara för att, det är iallafall något som jag verkligen vill ha hihi. Nu måste jag plugga, inte så kul.

Bara ett litet tips

Nys aldrig med en tekopp i handen, nu vet ni!

Yesss!

Kanalerna funkar igen, jag kommer att få se halv åtta hos mig! Min kväll blev precis räddad.

kul

Nu slutade min datamus att fungera också, märks det att jag är på bra humör?

Böcker och tv

En sak ska ni ha klart för er, böcker är inte min grej! Vi skulle få välja på två böcker vi ville läsa, den första var låt den rätte komma in som jag faktiskt skulle kunna läsa (det är ganska stort), sen var det en annan bok som heter nånting som verkar astrist! Och idag får vi reda på att alla ska läsa den där tråkiga boken, seriöst liksom? Jag var ju asglad att man faktiskt skulle få välja mellan två, särskilt eftersom jag kunde tänka mig att läsa låt den rätte komma in, för den verkar ju iallafall spännande. Kul att den vi ska läsa orsakade en självmordsvåg i typ tyskland, okej det var förr i tiden, men ändå! Sen på de, nu skulle jag kolla på nyheterna för det var ett repotage om mammas kompis och hennes barbershopkör, de ska åka på vm i tennesse! aja iallafall tror ni inte att kanalerna slutar funka? Och Liksom tänk om jag missar halv åtta hos mig! Jag lever typ för det programmet!

Jag tänkte bara säga...

.. att det SNÖAR! liksom whaaaat? Men jag gillar snö hihi.
Nu blire frukost!

vuxenpoäng

Idag var jag i skolan en timma för att kolla på en film och svara på några frågor. Sen drog jag hem, duschade och startade en tvätt, nu ska jag ner och torktumla och starta en ny tvätt! Samtidigt så ska jag plugga och lägga in kläder i garberoben. Vuxenpoäng till mig! Jag tycker fortfarande att ekorrar är ganska så söta.

Staden

Igår var jag ju inne i Stockholm (hahah ville prova på hur det kändes att skriva istället för stan, det kändes inte så speciellt). Jag och Karin kollade ju lite på de coola killarna som åkte bräda. Som sagt var det svårt att fota, men jag gjorde mitt bästa.




Dance!

Nu har jag varit och skakat rumpa (bara jag som hör hur löjligt det låter haha?). Det var grymt jobbig uppvärmning! Jag klarade iallafall av att göra en halv riktig armhävning, sen massa fuskarmhävningar hihi ni vet på knäna. Det är ju inte mitt fel att jag har klena spaghettiarmar. Och jag som ska vara king på situps, fyyy vad det var jobbigt, massa olika, åt sidan och slå på magen, varför blir det jobbigare om man slår på magen? Vi hade för övrigt vikarie, så vi började på ytterliggare en dans, så nu är det tre stycken! Den vi gjorde idag var lätt roligast! Det är då det är synd att det bara var en vikarie.

Det är höst

Och jag gillare!

aaah hej ny header

Mycket bättre än den förra, tycker jag iallafall!

Visste ni att...

...Jag hatar den headern jag har nu, typ. Jag har haft den i typ en vecka och nu är en ny på gång!

En Ekorre

Har typ två till bilder som blev bra, hihi ekorrar är söta!

Ehh hej

Igår drog jag iallafall in till stan med Karin, vi chillade runt lite och sen kollade vi på railjam ett tag. Synd att det var så dåligt ljus inne i stan :( Var rätt svårt att få bra bilder. Men jaja mindre snack, mer bilder. Nu hämtar jag kameran och usb-sladden. Hihi!

Helg!

Igår var det Idol, jag hejar på Nicklas! Han kanske inte var så bra igår, men han är cool så det räcker. Nu funderar jag på att rulla runt i alla löven på tomten och kanske ta nått litet sött foto. Sen kanske jag ska in till stan och kolla på ganska så coola snowboardkillar, och efter det drar jag kanske till Sara och kollar film. Iallafall blir mina planer av om jag mår tillräckligt bra, hoppas hoppas!

JAG SKA BLI MUNK!

Helt seriöst haha! Jag ska bo med tigrarna i Thailand! Någon gång under mitt liv ska jag åka dit och klappa tigrarna!

Nemen ojsan

Idag gick jag hem från skolan, mådde inte bra, kommer inte ihåg när jag mådde jättbra senast? Men jaja, nog om det. Jag har varit på skopunkten och på ica kvantum, och vem möter jag på ica kvantum om inte Tess! hihi, så vi stog och chillade lite vid fruktavdelningen! Men det var typ min dag iallafall, bara så att ni vet!

Love

Idag när jag hade varit hemma ett tag så undrade jag vart Molle var. Så jag gick och kollade ute och på alla ställen han brukar sova på, men nej nej ingen katt. Sen gick jag ner i källaren, och jag öppnar dörren till gästrummet och då hör jag högt och tydligt ett "maaaaoooaaaoow!", som ni kanske fattar så hittade jag honom! Sen fick han lite mat, och nu har han legat i mitt knä i kanske en och en halv timma! Jag kan ju säga en sak, en jättekelsjuk katt och tunna mjukisbyxor är ingen bra kombination, tur att jag har haft katt hela livet så att jag är van vid klor i låren haha! (och ja, han är ungefär lika trött som han ser ut på bilden haha)

AAAAAAAAAAH OMG!

asfjhsalgjhsdhfgshdglkfjhd
Nya singeln! Seriöst jag dör! blaaah snacka om att jag rös!
30 Seconds To Mars-Kings and queens


Shanimal

Hahahahahaha asså seriöst sämst humor, men shit vad Shannon Leto i 30 seconds to mars blinkar när han spelar trummor! Haha kolla mellan typ 4.25-4.32. Men liksom han är lika het ändå <3

men hej

Jag vet inte varför jag lägger upp bilden, jag mår typ för dåligt för att ens bry mig. Som om det inte var nog med min magkatarr, nej nej nu ska jag bli förkyld också. Aja hoppas magen är tillräckligt bra imorgon så att jag kan gå till skolan, skulle vara bra om jag inte blev dunderförkyld heller. Jag tror att jag har missat tillräckligt med skola.
Aja så här kände jag idag! Men nu börjar halv åtta hos mig, nu kan jag vara lite glad.


Ghost Whisperer

Kollade precis klart på ghost whisperer, och fy vad äckligt läskigt det slutade!

Ny månad, ny header.

inte för att jag är nöjd men ändå.

Hej

asöjkfhökjhgöjkhaöaofdjshddsalkf
Så känner jag just nu, bara så att ni vet liksom!

Nu är det dags!

Molle ska få en egen kategori! Känns som att det bara blir Molle-bilder i djurkategorien annars, så ska väl försöka flytta lite bilder någon dag framöver. Det är helt galet hur mycket jag älskar honom, min lilla katt.

Hur mysigt hade inte vi det?

Igår kollade jag och Molle på Ghost whisperer!
Jag vet att jag blev så snygg på den här bilden ;)

Snart så!

Snart kan jag umgås med mina vänner igen, hoppas jag. Jag har inte träffat Karin, Sofia eller Sabina på typ en månad eller mer! Det är inte helt okej! På bild har vi Karin <3


butterfly fly away


Jag vill, jag vill!

Idag är det dans, och jag hoppas att magen kan vara lugn så att jag kan gå! Jag har ju redan missat två lektioner. Blä kan inte magen bli frisk på riktigt nu?

I love you


Ibland ska man bjuda på sig själv

Det blir lätt outfitbilder när jag har tråkigt.
Därför kör vi en kvällens outfit! Bara för att jag är så cool.

Grå tröja-Carlings, mysmys!
Randig kofta-ingen aning, ärft av syrran, den är iallafall soft!
Jättestora limegröna pjamasbyxor-sytt själv, asasköna!
Raggsockor-mormor har stickat, vad annars liksom?
Kort och gått så är allt jag har på mig suuuuperchill!

The utväxt is gone

Inte för att det syns så bra, men liksom hej.

kväll

Nyss var jag på jättedåligt humör, men nu har jag älsklingsmolle i knät, det gör det hela mycket bättre! Snart ska jag och Molle kolla på körslaget (seriöst finns det inget annat på en lördagskväll?). Dessutom så kommer jag inte klara av att kolla på af ugglas!

Fäääärg

Nu sitter jag och färgar min utväxt, yes yes. Eeeh vet inte mer vad jag ska skriva, men ändå. Jag och mamma ska till täby centrum för att köpa födelsedagspresent till våran granne! Sen kanske jag kan få kolla på uggs haha, iallafall kolla utan att köpa.

Yaay!

Idag gick jag en HEL dag i skolan, det gick bra, magen ska nog vara helt okej snart! hmm sen har jag chillat hemma bara, sen var det ju idol, jag säger bara go Nicklas! Han är cool. Aja nu vill jag sova, god natt!

Jag vill ha mer konserter!

Okej jag var på All Time Low för ganska exakt 2 veckor sen, de skulle gärna kunna komma hit igen helt klart! Snart är det ju iallafall Paramore/you me at six vilket är sjukt najs! Men jag vill ha mer! haha. Det skulle inte skada att se 30 seconds to mars igen.

All Time Low 30 Maj 2008


All Time Low 16 September 2009


30 Seconds To Mars/Linkin Park 25 maj 2007

Snacka om att jag vill tillbaka till allt! <3

091001

Första oktober! Jag gillar det, oktober är nog en av de mysigaste månaderna, ni hör ju bara ordet OKTOBER! Nu har jag skrivit oktober sjukt många gånger redan hihi. Men liksom hösten, mysiga varma kläder, mössa och sånt!

Aaaaaah shiiiiit!

JAG HÖRDE PRECIS EN LITEN DEL AV 30 SECONDS TO MARS NYA LÅT KINGS & QUEENS! OCH FY FAN VAD BRA! Den 6:e oktober kommer den ut som singel, det kommer seriöst vara en låt som kommer att gå på repeat! Det nya albumet kommer ut i november, jag kommer att lyssna på 30 Seconds To Mars hela vintern! Seriöst 30 Seconds to mars och All time low är grejen!

Sjukligt kallt!

Det är ju nästan pinsamt vad kallt det är! Och inte bara utomhus, jag fryser ihjäl inomhus! Inatt sov jag liksom i pyamas, raggsockor och en badrock, dessutom hade jag duntäcke på mig! Fattar ni hur sinnessjukt kallt det är? Nu ska jag göra iordning mig för skolan, snacka om att det blir varma kläder. Mössa och halsduk är ett måste!

RSS 2.0