Time-bomb


Tisdag

Började jobbet tidigt imorse, jättekul att gå upp när det är mörkt ute. En bra grej är att jag har börjat med min vinterjacka så nu är det inte ens kallt (nästan) när jag går hem. Påväg från bussen så köpte jag en blomma, ni vet en sån där julstjärna(?), måste ju pynta lite för att få någon julkänsla. Annars då? Jo jag väntar på att en tvätt ska bli klar och medan jag gör det så chillar jag och dricker julmust, har proppat i mig lite mandariner också. Funderar på om jag ska äta lite till, busigt.

Det här hade jag på mig en dag

Rätt kass bild men jag måste ju liva upp bloggen lite. Dessutom så vill jag påpeka att mitt hår har blivit ganska långt!

Måndag

Jobbat idag och gått runt i Täby med syrran. Har inte hänt så mycket mer, ätit lite mat och nu ska jag gå och lägga mig.


Helgmys

Har haft värsta megamys helgen. Åkte direkt till Adam efter jobbet i fredags, chillade med honom och Roy. På natten till lördagen så vaknade jag av att en chinchilla satt på mitt huvud, helt normalt? På lördagen så var jag med Maddie, vi åt mat och kollade bio på heron city, hennes födelsedagspresent till mig. Hur mysigt som helst! Blev skjutsad hem, duschade, bytte kläder och klappade Pelle. Efter det så åkte jag till Adam igen, vi åt mat och kollade på vem vet mest! Sen så åt vi lussebulle, drack julmust och kollade på grinchen (måste erkänna att jag somnade ganska snabbt). Även den här natten vaknade jag av chillorna, sprang runt på mig. Var med Adam idag också, letade julpynt och åt god mat. När jag redan var proppmätt så skulle jag åka iväg till pappas moster för att äta smörgåstårta. Bjöds på glögg och pepparkakor först, funkar ju när man är mätt. Efter det smörgåstårta, jag klämde i mig en liten bit, dog lite. Såklart var det ju efterrätt också, äppelpaj med vaniljsås. Vem tackar nej till det liksom? Nu kändes det ju på riktigt som om jag skulle spricka. Birgit kom på att hon hade kakor också, jag var ju tvungen att påpeka att det var mina favoritkakor, då är man ju tvungen att äta. Lyckades äta halva kakan. Asså snacka om matkoma. Nu blev det ett långt inlägg så lägger in två bilder. Tack hej!

Skrivs ju mycket här?

I tisdags så var jag ju på spinning, faktiskt sjukt skönt att träna! Fast känner mig gammal nu när jag har ont i mitt ena knä efter, eller asså typ ett muskelfäste så är antagligen träningsvärk. Annars då? Jo, då jobbar jag mest hela tiden känns det som, hinner pussa lite på pojkvännen också. Igår efter jobbet så drog jag hem till Maddie och chillade. Maddie fick äran att knäcka min rygg också och åhååå vad det knäckte. Nu ska jag nog gå och lägga mig, eller asså kolla serie som vanligt. Juste, eftersom min blogg är halft död så kan man alltid kolla in min instagram, rooftops heter jag där. Så himla spännande!

Duktig

Igår gick jag och skaffade ett träningskort, helt otroligt. Jobbade tidigt idag så ska passa på att träna nu efter jobbet. Karin och jag ska gå på spinning, Karin är en van spinnare så hon lär väl sitta där som ett proffs och medan jag kommer sitta och dö. Funderar på att ta en powernap innan, man får powernappa när man har börjat tidigt.

Winterjam

I lördags så drog jag och Sara in till Stadion för gå på winterjam. Tradition nästan, tredje året vi är där. Sjukt mysigt och kallt. Vi checkade läget, tittade lite på alla som hoppade alldeles för högt med snowboard och skidor. Efter ett tag gick vi bort mot östra för att äta lite och köpa godis. Därefter gick vi tillbaka och satte oss på bra platser vid FMX:en, satt där i mer än två timmar, behöver jag ens nämna att det blev ganska kallt! Sjukt värt sen när man får se FMX, man blir ju alldeles lycklig!


2 år

Två år har gått nu, två år utan Molle. Det är det svåraste jag någonsin har behövt gå igenom. Världens finaste Molle. Jag älskar dig.

Så många frågor, inga svar.

Imorgon är ingen bra dag. Jag vill spola tillbaka tiden två år, då fanns du fortfarande här hos mig.

Dublin

Det gick snabbt det här, nu är flyg och hotell bokat. Nu vill jag bara att det blir sommar. Fast det får vara jul och lite fin vår där ett tag, men det kan ju gå lite snabbare än vanligt bara.

Så lycklig!

Mamma och jag ska se Westlife i sommar! Deras näst sista konsert, i Irland! Ni förstår inte hur lycklig jag är. Vi lyckades fixa biljetter precis när jag nästan hade gett upp, men nu är det bokat och klart. Nästa steg blir att boka flyg och hotel. Det här kommer att bli awesome!
Ja, jag ser ut som ett retard och håller alla skivor uppochner.

ehm ja

Tror ni att jag städade i mitt rum eller? Naaaaaaaaej! Satt kvar vid datorn och letade mumsiga recept, jag tror att jag ska börja laga mer mat (kommer aldrig att hända), jag hittade smaskiga recept med kräftor och kräftor är ju hur gott som helst. Nu på kvällen har jag bara chillat, kollat på tv med familjen och gosat med min pellekatt.

Believe me I won't stop at nothing


tisdag

Började tidigt idag, sängen är ju så där lagom skön när klockan ringer vid 05:30. Att sträcka fötterna utanför täcket finns ju inte ens på världskartan, men ska man upp och jobba så ska man! Dagen gick snabbt och var duktig och hämtade ut allergimedicin påvägen hem. Tänkte vara lite mer duktig och städa upp lite i mitt rum, egentligen så lockar det mer med att krypa ner under täcket och kolla på film.

Jag älskar dig


Nemen hej

Jobbade ju hela förra veckan, var ledig idag och jag kan ju säga att det var sjukt skönt! Adam kom hit igår på kvällen, vi åt gottigott och kollade på vem vet mest (jag somnade, oväntat?). Idag har vi bara tagit det lugnt. Blev en liten promenad efter det så chillade vi i vardagsrummet resten av dagen, jag var awesome och tände en brasa! Ja men jag vet, bara en sån grej. Snart ska jag starta lite How I met your mother som jag kan somna till, imorgon börjar jag tidigt.

Something's different this time


Jobb

Snart ska jag gå till bussen för att åka till jobbet. Har jobbat hela veckan och ska jobba hela helgen, på måndag då ska jag sooooooooooooooova!

Nissegarn

Detta köpte jag idag plus lite andra små grejer. Jag kände iallafall att det var dags för att virka en ny mössa, bra med rött till julen!

Bite My Tounge


I know what it takes to move on


Spider

Dumma spindlar och dumma spindel fobi. Det sprang en jättestor spindel över mitt golv, tog ju typ mindre än en sekund innan jag grät och var hysterisk. Tur att Maddie var här iallafall, någon annan hade ju trott att jag var sjuk i huvudet. Det slutade iallafall bra, mamma kom ner hit och släppte ut den. Det bästa var att mamma redan hade sett den när hon var här nere och skulle bara gå upp för att hämta glas och papper för att fånga den. Problemet var ju bara att hon var lite för långsam.

Marley&me

Marley&me gick på tv ikväll. Har sett den förut och har velat se den igen, men har inte gjort det för att jag vet att de skulle vara jobbigare andra gången. Jag började gråta innan det ens blev sorgligt. Jag tycker att filmen är så bra men jag sitter ju och gråter som ett litet barn. Haha. Mina vita tröjärmar är helt täckta med mascara.


Your shadow crosses mine


Från spelningen

Tänkte lägga upp två videos från Wakey! Wakey! Light outside och Clinton St girl. Kolla i högsta kvalle!

typ outfit

För lite så här har jag sett ut idag om man inte räknar med när jag jobbade, då har jag huckle och förkläde! Sjukt fashion.

Pingvin

Tänkte gå och lägga mig men jag hittade en pingvindokumentär! Penguin adventure with Nigel Marven. Jag är lite töntig, jag vet.

Blä

Jag vill inte vara kattallergiker. Jag vill att Pelle ska kunna vara i mitt rum, att han ska kunna sova i min säng. Jag vill kunna klappa honom utan att behöva tänka på att jag måste tvätta händerna efter, jag vill kunna gosa ner ansiktet i hans päls. Att öppna brevet och läsa att jag är allergisk mot katt kändes som en fet jävla käftsmäll.

Wakey! Wakey!

Det var länge sen jag var på en sån här mysig spelning, man kunde stå var man ville utan att bli sönderknuffad och man fick luft. Är ju inte direkt musik att knuffas till men aa jag tror att ni fattar. Det var iallafall massor med bra musik och massor med roligt prat, man brukar tycka att pratet mellan låtar kan bli rätt långtråkigt men inte här. Ska försöka ladda upp lite videos också, men det tar sin tid!

Light outside

Jobbade tidigt idag och drog direkt hem till Adam. Chillade lite och käkade godis (jag sov ju lite såklart också) innan vi drog iväg till Slussen för att gå på en spelning. Wakey! Wakey! Så sjukt bra. Ska lägga upp bilder och sånt imorgon. Nu ska jag sova!


RSS 2.0