Väntar och väntar

Sitter och lyssnar på julmusik, väntar på att någon i familjen ska komma hem!

Ensam!

Jag har varit ensam hela dagen idag! Det är vid sånna här dagar jag verkligen vill ha min misse :(

Go:Audio-She left me

Asbra låt verkligen, värt att lyssna på. Vet att jag hittade den här låten för länge sen, men sen glömde jag bort vad bandet hette. Men nu hittade jag igen!

Helt okej liksom!

Min mage tar emot min medicin mycket bättre idag! Det gör mig ganska så jätteglad. Var jätterädd att jag skulle må dåligt imorgon när det är Paramore och You me at six! Gaah två favoritband på en dag! Jag är så jävla lycklig. Sitter och lyssnar you me at six nu, taggar till lite! Josh(ymas) skrev igår på sin Twitter att de skulle "hang out after the shows" Så jag hoppas att man kan träffa dem :)
Jag känner mig ändå ganska så jättelycklig! Liksom Paramore och You me at six imorgon, 30 Seconds To Mars den 10:e mars och sen Bounce 24 april! Bara massa favoriter! Sen har jag ju redan sett All Time Low i år! Så på loppet av ett år har ska jag ha sett bara massa favoriter! Helt galet. Sen förhoppningsvis så säljer You me at six sin snygga hoodie som jag har velat ha ett tag nu haha.

Första advent!

Ääääntligen får jag lyssna på jullåtar, det är fusk att börja innan liksom. Mina två absoluta favoriter är Julen är här och The most wonderful time of the year <3 Julen här här är ju så grymt fin, och The most wonderful time blir man bara så glad av! En sån låt man går runt och fjantar sig och sjunger med i jättehögt! Jag gillar julkänsla, det är något speciellt. För övrigt så står det en julmust ute på bordet som bara skriker att den vill bli drucken(?)

ta det lugnt dag

Idag har jag varit nerbäddad i mammas och pappas säng hela dagen! Med pyamas och morgonrock. Jag mår inte bra, mår illa. Vet inte om det är medicinen som spökar eller om kycklingen igår i skolan kanske inte var helt okej. Dessutom är jag verkligen bara jättetrött!

Praktik heeela dagen!

Igår var jag i skolan heeela dagen! Kom dit ungefär 10, jag och Tove fixade lite namnskyltar till vårat övningsreportage. Sen var det att springa runt lite och så.. Hmm sen typ visa övningsreportaget, efter det så övade vi nere i studion. Dagen rullade på och sen så var det öppet hus, och vi var tvungna att vara kvar! Vi stog nere i studion hela kvällen. Det roligaste är lätt att vara kameraman eller mixer. Det värsta jag skulle kunna vara är bildproducent, seriöst jag sög verkligen! Jag fick iallafall åka hem vid 20.00.
Jag har för övrigt fått ny medicin IGEN! Nu ska jag äta min gamla medicin två gånger om dagen, sen har jag fått två nya, och de är gigantiska! För övrigt så ger antibiotikan en jätteäcklig smak i munnen efter, och jag menar inte precis efter utan jag menar verkligen hela dagen, eller nu har det ju varit natt. Men smaken var där igårkväll och den satt kvar när jag vaknade. Fy!


Saknar massor

Nu är det en hel vecka sen, jag saknar honom fortfarande lika mycket <3

För övrigt så verkligen älskar jag den här bilden, det är nästan en av mina favoriter även fast den är oskarp.

kladd

För övrigt så måste jag också få säga att jag har massa sträck i min nacke och helt gråsvart missfärgade naglar. JAG UNDRAR VEMS FEL DET ÄR? haha

nutella-banan

Jag åt nyss mackor med nutella och banan på! Det var smaskens. Först gjorde jag mackorna för att jag var hungrig, men när jag bredde på massa nutella så kändes det som om jag skulle tröstäta. Egentligen skulle det vara helt förståerlig, men jag tror iallafall att det blev en liten blandning av vanlig hunger och tröstätning. För nu är jag helt ensam hemma, det är rätt så jättejobbigt. Det är så fruktansvärt tomt! Jag saknar min lilla plutt så fruktansvärt mycket! För övrigt så såg jag, vad jag tror är en grannkatt, på vägen idag. Jag hoppades med hela mitt hjärta att det skulle vara Molle, men en sån tur hade jag inte. Usch jag vill ha min kissekatt :(

Praktiken

Nu sitter jag på praktiken igen, Tove är sjuk så jag sitter och redigerar repotaget om Fredric alldelles själv. Men jag tror iallafall att det går rätt bra, sen får Tove komma och klaga sen, eftersom jag hoppas på att hon kommer hit imorgon.
För övrigt så tycker jag att ni ska kolla in Fredrics blogg!

Namnhalsband

Ni vet sånna där som man hade när man var liten? Sånt där svart band med bokstäver? Vart kan man få tag på det nu? Jag vill ha ett sånt! Men liksom vart hittar man ett sånt? :( Jag vill verkligen verkligen verkligen ha ett!

Lite sugen på att blogga.

Jag känner att jag har lust att skriva, sen att lägga in bilder lär ta längre tid. Jag har så grymt mycket att tänka på så jag orkar inte tänka på att jag måste fota massa bilder till bloggen för att den skulle bli roligare. Liksom det är min blogg och jag gör vad jag vill med den :)

Jag saknar min kisse iallafall, när de andra katterna har dött så har jag alltid haft en annan katt att "trösta" mig med. Nu är det ingen kissekatt som springer runt här, så det är så sjukligt tomt. Dessutom så är det första gången i hela mitt liv som jag är utan katt, liksom ni utan katt eller ett djur, hur klarar ni eeeer?

Yesterday I lost my closest friend

Yesterday I wanted time to end
Igår var jag tvungen att ta farväl av min älskade lilla Molle.
Jag saknar honom så att det gör ont.
Jag hatar bilar och jag hatar vägar.
J a g   ä l s k a r   d i g   M o l l e <3


Hihi mer från praktiken

Jag är nästan klar med mitt artistporträtt, men ljudet på låtarna sprakar, så jag måste fixa det. Sen ska jag dra ut och göra en intervju!

Fortfarande praktik

Nu är jag nästan klar med mitt artistporträtt, eller jag ska ändra lite ljudnivåer och så, sen imorgon ska jag ha med mig låtarna jag ska lägga in. Tv-människorna är fortfarande inte här! Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra haha, eller just det ljudnivåerna var det!

Praktiken

Jag sitter uppe på praktiken och försöker skriva ihop ett artispoträtt. Den ska handla om 30 Seconds To Mars! Ganska mysigt, problemet är bara att jag är dålig på att formulera mig när jag skriver typ. Och idag är inte Tove häääääär, jag känner mig lite ensam. Alla andra är typ i tv-gruppen och de är nere i studion! Nu ska jag försöka skriva lite mer haha. Men jag bjuder på en låt. Ganska ny låt, eller den är från september, men den är grymt bra! För övrigt så är Ian Watkins (sångaren) grymt snygg!
Lostprophets-It's not the end of the world (but I can see it from here)

Jagdörjagdörjagdöööööööööööör!

30 SECONDS TO MARS KOMMER TILL SVERIGE!! JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NUUUUUU!

ajajaj!

Nu kommer ett till onödigt inlägg utan bilder, kul!
Jag har precis kommit hem från dansen, jag fick vänta på bussen i 40 minuter! Inte helt okej asså. Jag har iallafall ont på mitt lår, har till och med fått ett blåmärke. Nu är jag hungrig och jag vill sova haha.

Fotomässan

Nu ska jag dra in till fotomässan, egentligen är jag dödstrött. Men det är en skolgrej så jag måste hihi.

Delfinslakt

Seriöst, det är så jävla hemskt! Jag satt och grät när jag såg det på nyheterna. Det är djurplågeri på högsta nivå, sånt här ska verkligen inte få hända! Jag mår riktigt illa av det här.

"Delfinerna luras in i vikar och utsätts för masslakt.
Vattnet färgas rött när delfinerna mister livet."

Läs artikeln här




The Cove, filmen om delfinslakten. Vet dock inte om jag vågar sen den, kommer ju att gråta sönder. Fast jag lär se den iallafall, jag vill veta mera!

(Varnar dock för känsliga tittare)

Klicka här för att skriva under listan för att stoppa delfinslakten. DO IT!

Hihihi mamma sover, och jag är busig!

Jag sitter i soffan och mamma ligger och sover bakom mig. Vilken tur att hon har en så snäll dotter! Men jag ler ju faktiskt med öppen mun, det gillar hon. Pappa ligger för övrigt i andra soffan och snarkar, mamma snarkade också lite nyss. Det här blir nog roligt för mamma att läsa sen när hon sitter på jobbet haha.

För övrigt så är det ganska kul att rita på sig själv! haha.

KINGS AND QUEENS!

AAAAAAAAAAAAH SÅ BRAAAAAAAAA! LIKSOM JARED, SHANNON och TOMO! :D:D:D:D Seriöst kolla Jared, såååå snyyyyygg!

Kings + Queens

30 Seconds to Mars | MySpace Video

Praktiiiiiiiken!

Jag kom hem för kanske en timma sen. Det känns helt sjukt att åka hem när det är svart ute! Praktiken är iallafall rolig, jag och Tove har jobbat på flitigt! Förhoppningsvis får vi en intervju med katthemmet, för vi har ju bra frågor liksom, dessutom skulle det vara roligt att träffa lite katter. Som om jag inte skulle ha nog med Molle här hemma liksom. Det som är farligt om jag ska till katthemmet är ju att jag kommer vilja ta hem alla, men det kan jag ju inte, och sen vet jag inte hur Molle skulle reagera om det var en stor kattflock här hemma. Men en katt till skulle inte skada, så länge den skulle bli kompis med Molle! För Molle går i första hand såklart. Jag gillar att rubriken är "praktiiiiiiken" men hela texten handlar om katter, fast det började med praktiken iallafall.

We are the in crowd-For the win

Jag hittade ett bra band idag, precis i min smak! Lite glad musik sådär när man behöver det.

Bläää

Kan ni tänka er nu ska jag klaga lite. Jag är på riktigt dåligt humör. Jag är ledsen för att min mage ALDRIG blir helt bra, dessutom har jag ont från att ha haft en äcklig slang ner i halsen, sen gör mina glasögon ont bakom öronen och jag hade dessutom ont i huvudet innan också. Jag kommer inte ens ihåg hur det känns att vara helt frisk.

30 sekunder till mars

Jag har precis lyssnat på en preview av 30 seconds to mars nya album! Nu längtar jag ännu mera tills nya albumet kommer ut. Det ska bli spännande att höra hela Night of the hunter, Hurricane, search and destroy och alibi, jag tror att de kommer att vara riiiiiiktigt bra!

trött som en oxe!

Idag var det praktik för första gången! Jag är galet trött nu efter. Jag och Tove har iallafall jobbat på bra! Fast jag tror jag längtar tills vi har tv, jag är lite rädd för att sända radio live haha.

Så var det klart

Nu har jag varit hemma ett tag efter doktorn. Det gick bra, eller jag grät och fick ta spruta (fy fasen vad sprutor är äckligaaaaa). Det var iallafall inget fel på magen. Och nu har jag ätiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, najs! Dock har jag ont i halsen efter den där dumma slangen!

Chips

Ååååh det var precis reklam för solchips! Seriöst ge mig. Jag är så jävla hungrig just nu! Nu skulle jag vilja pressa i mig typ läsk chips Mcdonals pizza, you name it! Jag har inte ätit något skräpigt på 3 månader, eller jag åt mcdonals för kanske 2 månader sen, men efter det mådde jag jättedåligt! Ååååh jag vill kunna äta normalt igen! Liksom jag har inte druckit COLA på 3 månader, de som känner mig vet att jag älskar cola! Snart kommer iallafall mamma och hjälper mig i min hungersnöd! Inte för att jag kommer att få äta, men jag kommer iallafall att få sällskap. Hihi mycket fina och onödiga inlägg när jag har tråkigt och är hungrig.

Bandtishor!

Nu har jag plockat in alla mina kläder i garderoben och flyttat en hylla. Men det kan jag kommer fram till är att det känns som om typ hälften av mina kläder är bandtishor typ. Eller iallafall de kläder jag använder.
4 All Time Low (fast en är JAGK men jag räknar med den iallafall)
2 Thirty Seconds to mars + en hoodie
1 Simple Plan
Och snart kommer jag kanske ha you me at six eller paramore hihi.
Sen har jag massa gamla westlife och en 5ive och en britney spears haha, men de sover jag bara i.

Livrädd!

Idag ska jag till doktorn...igen! Och jag får inte äta eller dricka innan jag ska dit, jag har bara druckit typ 4 klunkar mjölk (jag gillar inte mjölk) sen så har jag druckit typ 4 klunkar vatten, sen inget mer! Jag kommer hinna dö innan 20 i 2. Inte nog med det så kan jag inte lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Nej för jag ska tydligen röra på mig, dock sitter jag här. Men jag ska iallafall plocka kläder på min säng, men liksom hur kul är det om man vet att man måste till doktorn efter. Jag är seriöst livrädd!

Svansen!

Idag var jag på dans! Det var kul och jobbigt som vanligt haha. Jag har seriöst ont från skulderbladen ner till svanskotan, lite ont på axeln också och på handledsknölen. Jag kan säga att det är inte skönt att göra bakåtkullerbytta på ett hårt golv. Och idag fick svanskotan ta stryk...igen! Inte för att jag slår i den så hårt, men bara lite räcker sen kan den göra ont i en vecka.
På nummer ett ser vi en vanlig svanskota, och på nummer två har vi min! och katten nere i hörnet är bara där för att vara söt haha. Det jag försöker säga är iallafall att min svanskota är helt fel efter att jag har ramlat på den och allt! Hur lyckas jag?

this is war

Heeeeeela låten! fan vad den är braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Men nehe!

Blev inget Täby C för mig, magen är dum dum dum! Men det fixar sig iallafall.

Teeeeby C

This is it var sjukt braaaaaaa! Seriöst Michael Jackson äger allt!
Snart ska jag till Täby centrum, men vad jag ska göra där är hemligt, iallafall för en person *blink blink*. Och sen bara en grej som jag måste säga, ofta det ska sluta visa South Park på mtv! Okej de visar nästan aldrig det, men hallå iallafall!

åååååh!

Idag gick jag hem från skolan, mådde verkligen piss. Nu har jag mått dåligt i magen i typ 3 månader, fattar ni att jag är trött på det? Om en vecka ska jag till doktorn igen och göra en till undersökning. Snart ska jag försöka få i mig middag och sen ska jag in till stan med Mamma, Sofia och Ludde för att se This is it! Hoppas iallafall att jag mår bra :(

När jag ändå pratar musik

i någon reklam för nått typ tvspel får man höra typ en minut av en av 30 Seconds To Mars nya låtar This is war. OCH SERIÖST JAG DÖR FÖR DEN ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA BRAAAAAAAAAA! DEN ÄR NOG BANNEMEJ BÄTTRE ÄN KINGS AND QUEENS! NU ÄR JAG VERKLIGEN SÅ TAGGAD TILLS DET NYA ALBUMET KOMMER! Hihi typ bara en månad kvar!

Daughtry vs Westlife

Westlife har gjort en cover på Daughtry's låt What about now! Själv tycker jag att Daughtry's version är bättre, kanske för att jag verkligen älskar Daughtry's låtar. Läste också att Westlife ska släppa nytt album, det blir något att sätta på önskelistan! (Ja, jag är fjantig! hihi)

Bilden är tagen med en underbar mobil kamera när jag och Sara såg Daughtry på klubben 26 november 2007 ! (hihi sara, T-rex i bakgrunden <3)

Små saker

När jag kanske hade 50 meter kvar till mitt hus så ser jag en liten klutt på vägen, jag ser ju direkt att den där lilla klutten är Molle! Så jag ropar och får ett fint "maaaooaaaow" till svar och han börjar springa mot mig, sen jamade han hela vägen in i huset haha. Det är sånna där små saker som gör mig så glad :) Bara för att det är ju så fruktansvärt mysigt! Jag vill helt seriöst aldrig leva utan katt, jag ska alltid ha en mysig katt! Men nu ska jag ta nått att äta och sen ska jag plugga -.-'

Uggish

Alla har dem och de är egentligen fula. Men jag bryr mig inte, de är sköna och mina fötter är varma! hihi

RSS 2.0