Skiva

Ikväll blir det skiva! Ska möta upp Tove i täby först, sen så drar vi till Robin och sen in till staden!

Happy feet 2

jag dör lite, sååå söta!

Pollen

Jag har listat ut att jag är allergisk mot pollen, hehu.

Söndag

Idag jobbade jag tidigt i den lilla brödbutiken, eller tidigt och tidigt, jag började 09.30. Dagen gick iallafall sjukt snabbt, var mycket kunder och man hade alltid något att göra. Efter jobbet så köpte jag lite te till min mamma och sen tog jag bussen hem. När jag kom hem så somnade jag rätt snabbt, hade sovit sjukt dåligt inatt så det behövdes verkligen. Nu ska jag nog dricka lite coca cola för att piggna till lite!

Coola tjejer

Chillade och snackade nere på skolgården. Sjukt mysigt!
yes jag lyckades ramla av, sjukt skillad tjej.

Lycka

Att hitta två stora colaflaskor i kylen. Rätt awesome att jag vet att Sara är påväg hit också, då blir det riesen och chilla nere på skolgården, yes så coola är vi!

GLMRKLLS

Väntar fortfarande på min beställning från glamourkills (Nya all time low albumet och några tishor, PEPP!). På tisdag släpper glamourkills sin sommarkollektion, vad jag har sett så är det grymt! Hoppas på att det kommer finnas nått som jag kan klicka hem. hehu.

Pellefjant


Lördag

Sitter i mitt rum och chillar lite, dricker te och lyssnar på musik. Tråkigaste vädret är det ju ute! Jag ska iallafall snart gå och duscha, lite senare så ska jag leka med Sara!

All the flowers you, find out in the garden.


The fox and the hound

Man gråter ju varenda gång! Det här och när simbas pappa dör i lejonkungen. Mogen tjej, jag vet.

Work

Om en timma ska jag börja ta mig till jobbet, ska försöka hinna med att fylla på mitt busskort också (gaah så tråkiga pengar att göra av med).

We keep marchin on


home

Drog hem till världens finaste Adam igår, satt ute på balkongen och kollade solnedgången. Vi skulle kolla film sen också men jag totaldäckade och började drömma om havssköldpaddor (fullt normal tjej). Idag har jag varit på kusin-daniels studentmottagning, trevligt trevligt! Just nu sitter jag bara här framför datorn med en stor pellekatt i knät, han har legat här från när jag kom hem vilket är typ en och en halv timma (vaaarmt knääää).
hihi störd katt

Fåwgel

Som karin skrev så försökte rädda en fågel (Ludwig och Sofia hittade den ute på trottoaren). Ludwig ringde en fågelmänniska och hon sa att vi skulle lägga den mjukt i en glasskartong, kunde eventuellt vara så att fågeln hade flugit in i en bilruta och fått hjärnskakning. Lilla fågeln skulle iallafall få vila i tre timmar, tyvärr så dog han efter kanske en halvtimma. Vila i frid lilla gulliga fågeln.

tjeeeeeeeeeena!!!

tjaaaaaa! Karin här, sitter och myser lite hemma hos Malin, hon är där ute och tar hand om en halvdöd fågel som dom hittat.... Hoppas den blir bra :) Jag dricker lite kaffe, har varit en tuff skoldag... hehe not, men jag är trött :P Snart får jag skolavslutning i allafall ihihih! Jaa vad ska man skriva, Malin är fett cool. Nää nu ska jag kolla hur det går med fågeln! HEJ!
MUPP

Ready to go


inte nytt

Headern blev inte alls som jag ville ha den, lite trist, har typ suttit i en timma! Eller asså den är ju bra men jag vet att jag kommer att tröttna efter någon vecka. Den som jag har nu har jag iallafall haft sedan i mars. Men jag vill ha något som är mer somrigt, får helt enkelt ha en liten photosession med mig själv någon gång inom en snar framtid.

outfit


tisdag

Var som sagt i stan med Amelie och Linnea, alltid lika mysigt! När jag kom hem så åkte min brother from another mother hit, blev lite snack och Maddie försökte köra med epilator på sina ben men hon tyckte att det gjorde för ont. Nu sitter jag och pillar lite i photoshop, kanske gör en ny header, fast byter bara ut om jag blir nöjd haha.

Tjaaaaa

Då drar jag iväg till tåget då!

Staden

Har precis duschat och ska sminka mig och så. Jag ska dra in till staden och träffa Amelie och Linnea!

I cry, cause you're not here with me

Lyckades bli en sån där jobbig kväll, en sån kväll när saknaden blir så där extra stor. Det blir tyngre att andas, det känns som om någon lägger ner en stor sten på bröstkorgen. Det är så orättvist, jag är så arg och jag hatar dig som körde den där jävla bilen. Fan för dig.

Tattoo

Jag har bestämt mig nu att jag SKA skaffa en tatuering (även fast jag inte får). Jag satt och pillade lite med mina skisser och fick ihop en som skulle bli så underbart fin, bara små justeringar som jag inte själv kan göra som måste fixas. Ska vänta till efter sommaren iallafall, sen så!

Powerwalk

Jag och mamma gick en powerwalk på en timma, känns bra!

Because I know I'm good for something

I just haven't found it yet

Party like a rockstar

I lördags så var jag och Mickie på Wille och Niklas studentskiva. Rock tema var det så hej tisha och converse! Det var lite dött i början men sen så dansade vi hela natten och skrek med i alla låtar (min hals mådde inte bra sen, haha). Efter skivan så drog vi vidare och dansade inne på göta källare. Därefter så drog jag och Mickie hem till henne och sov, eller aa försökte sova, det var en katt som stod och jamade ashögt utanför lägenheten. haha.

JAG DÖR!

SÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLA AWESOOOOOOME!

Sandhamn 08

hahah hittade massa gamla bilder från Sandhamn. åh, när vi försökte smygfota schtekarN, vaaarför?

hej


Lördag

Vaknade först vid typ tjugo över fem för att Adam ringde, jag var ju lagom pigg! Jag somnade iallafall om och vaknade vid elva, låg kvar i sängen till 12. Jag hade ju tänkt att jag skulle vara ute i solen idag, men det blåser och är mulet. Ikväll ska jag iallafall träffa Mickie, vi ska käka sushi och sen ska vi på skiva! Woop woop. Första skivan för i år, lär ju vara den enda. haha.

töntigheter


Pellekatten


Everyday im shufflin'

Låten är härlig och hur glad blir man inte av videon!? 

Jeansjacka

Nya jeansjackan och nya linnet!

fredag

Vaknade upp bredvid min morgontrötte pojke, käkade lite frukost och sen gick vi till tåååget. Jag skulle till frisören, håret blev lite ljusare, eller hon la in lite slingor i det, är inte världens skillnad men ändå. Efter frisören så träffade jag Karin, blev lite lunch och lite shopping. Ska nog fixa lite bilder nu. Fick iallafall med mig ett linne, en jeansjacka och en klänning. Vet inte hur jag ska göra med klänningen bara, vet inte om jag ska sy in den eller om den ska lämnas tillbaka.

Förgätmigej

Finaste blommorna.

Mysiga byxorna!

Jättefula och helt underbart sköna!

I hold you in my heart

1 år och 6 månader. Jag vill bara att du ska komma tillbaka, min älskade lilla Molle.
Jag älskar dig.

duktigt

För idag städade jag mitt rum, putsade speglarna också, bara en sån grej!

PEPP!

Är så jävla pepp på konsert, det är helt sjukt! har ju Peace & Love nu i sommar. Men jag vill gå på konsert nu nu nu! Funderar på om man kanske skulle gå på linkin park, var ju så sjukt grymt förra gången. Annars lockar West coast riot, liksom all time low och sum 41, jag tackar inte nej. Men hej pengar liksom. Billigare att gå på linkin park plus att jag får se all time low på P&L (även fast man kan se ATL om och om igen!).

mys

Igår fick jag äntligen träffa min Adam igen! Borde vara förbjudet att resa bort så länge.

Söndag

Och ja, jag vet att det redan är måndag! Men idag har jag iallafall jobbat, efter det så vandrade jag runt lite i täby för att leta efter födelsedagspresent till Sabilibabbish. Kanske så att jag råkade köpa ett par asamysiga byxor till mig själv. Har chillat sen hela kvällen, käkat sushi och kollat på hockey. Nu ska jag sova, god natt!

Sjukt tjejig tjej

Smink och sånt är alltid bra!

God natt!

Nu blir det film och sova! Börjar tidigt imorgon, seeeen på kvällen så blir det filmkväll.

Would it be okay if I took your breath away?


Peace & Love

Biljetter är bokade och det kommer att bli awesome! Liksom hej 30 Seconds To Mars och All Time Low!

Färga håååret

Om en vecka ska jag till frisören, woop woop! Hoppas det blir bättre än förra gången. Och nej jag ska inte bli blond och färga det brunt efter två månader. Jag vill mot min riktiga färg, typ. Om det går.

The Downfall of Us All

Vet inte riktigt vad som har hänt men jag lyssnar typ bara på A day to remember. Så sjuuukt bra!

dagens iphone-töntigheter


cats


kissemiss

Mötte upp Sabina och Anna idag för att kolla på tibbles musikalare, det var deras slutmusikal(?), de gjorde iallafall cats. Jag förstår inte hur man lyckas sjunga och dansa oavbrutet i typ två timmar, sjukt duktigt! Jag blir så avundsjuk när jag sitter där, jag saknar dansen så sjukt mycket, det liksom kliar i hela benen när jag får se dem dansa.

wihoo

Har precis kommit hem efter min powerwalk. Gick snabbare än vad jag gjorde sist, vilket känns awesome! Har slängt i mig ett glas saft och nu ska jag gå och duscha!

PEPP!

Skulle ta fram en tröja som jag kunde ha nu när jag skulle gå, vad hittar jag där om inte min fjärr till kameran! SÅ JÄVLA NAJS! Har varit utan den i typ två månader. Är på så bra humör nu, så jävla pepp! Nu ska jag ha A day to remember i lurarna och gå en awesome powerwalk!

Powerwalk!

Ångrade mig och tänkte vara lat idag, men fan klart jag ska ut och gå!

smått och gott ifrån idag

Kanske ska försöka fota lite med riktiga kameran imorgon? haha.

natti natt?

Har kollat på tv hela kvällen, klockan åtta hos stjärnorna och vem vet mest. Jag börjar bli riktigt bra på vem vet mest faktiskt, haha. Nu väntar jag på att glee ska ladda klart, så ska kolla på det sen och soooova!

treeeningskleeeder

Imorgon blir det nog en powerwalk om vädret tillåter!

Onsdag

Imorse satt jag och käkade frukost ute på balkongen, helt perfekt! Sen drog jag och jobbade ett litet minipass, kändes som om jag inte hade jobbat på hur länge som helst. Efter att jag hade slutat så gick jag en liten runda i täbyC, fick med mig träningsshorts, linne och ett par ballerinaskor! Väl hemma så började jag att eppilatora(?) mina ben, AJ AJ AJ(!), fina lena ben fick jag iallafall.

Serier!

Nu blir det Gossip girl och 90210, sen sooooova!

ajfån


If it means a lot to you

Har börjat lyssna riktigt mycket på A day to remember, helt sjukt najs!

städa?

Skulle behöva plocka i mitt rum, fast äter nog middag först. hehu.

Tisdag

Skön dag! Började med en powerwalk på morgonen, ehm sen så har jag chillat i solen. Blev inge badminton idag, har ont i armen och får ont i benen när jag går (hej för dåliga skor?). Just nu sitter jag och lyssnar på Westlife, så cool tjej.

damp

Dumma blogg som inte lägger upp mina blogginlägg när jag vill. Hej och god natt!

I can't turn the page or hold back the time

En av de finaste låtarna jag vet.

mer träning

Jag och syrran spelade nyss lite badminton, grymt kul! Imorgon blir det nog samma schema som idag: vakna, äta, powerwalka, äta, chilla i solen, spela badminton, chilla mer i solen, kanske spela lite mer badminton. Inte helt fel! Nu ska jag fixa lite middag, blir samma som jag åt till lunch, laga mat är inte min starka sida.

Duktig tjej!

Imorse vid klockan 9 ungefär så gick jag ut på en powerwalk, gick i kanske 45 minuter. Duschade när jag kom hem och sen så drog jag till täby för att fixa saker till min iphone. Påvägen hem köpte syrran och jag saker för att kunna göra sallad när vi kom hem. Så sjukt gott, jag gjorde med ceasardressing och kräftstjärtar! proppmätt tjej här. Nu ska jag iallafall gå ut i solen igen, hur mysigt är inte vädret?

mys

Söndagschillkläder!
Nya VANS, heeeeeeeeeeelt okej!

grill

Blev lite grillning i grekhörnan, hur mysigt som helst!

soooool

Så grymt fint väder idag! Har verkligen varit ute hela dagen och kvällen, gick in för kanske en halvtimma sedan. Har jobbat lite på brännan idag, men har varit så varmt, inte ens jag orkade ligga stilla. Jag och mamma spelade lite badminton också, tvättlinan fick fungera som nät! Var iallafall grymt kul, måste spela oftare! Imorgon tror jag att jag ska försöka gå upp lite tidigare och gå på en powerwalk och jogga lite, kanske orkar med att göra lite sit-ups och armhävningar när jag kommer hem också.

Herr Katt


filmkväll

Filmkväll med Sara, Maddie, Eddie och Cash! Hur mysigt som helst. Kom hem för ett litet tag sen, ska starta en film, men först måste jag hämta ballerinakakor och ett glas mjölk!

lycklig chey

Hej iphone!

hej rubrik

Igår var jag som sagt i årsta hos Adam, hur mysigt som helst. Just nu är han påväg till New York (Ja men lite avis är man ju). Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen blir det att handla mat med mamma! Idag är det fredag, fredag=TACOOOKVÄÄÄÄÄLL! Har bjudit hit my brother from another mother också, megamys!

hejhejhej

Nu lämnar jag staden på landet ett litet tag och leker ghettoflicka i årsta istället. Busigt.

Nostalgi!


natti

Jag är så grymt taggad på att fota, jag måste hitta fjärren (eller köpa en ny) till kameran, jag har så grymt många idéer! Nu ska jag iallafall sova, eller först ska jag kolla nya avsnittet av glee.

Städat lite

Hade inget bättre för mig, så jag tog och städade lite. Lyckas alltid hamna massor med kläder på fotöljen (hehehe golvet också, men eh de brukar ligga på fotöljen).
Jag vet att ni är avundsjuka för att jag har en pokéboll. hehu.

Kanye West - Runaway

Mest för att musikvideon är snygg. Liksom hej balett!

Living in the sky with diamonds


Sooova

Ikväll har jag bara chillat i vardagsrummet, kollat lite program och sånt. Är ju ghost whisperer på tisdagar! Lycka. Även fast jag har sett avsnitten innan så är det grymt spännande. haha. Måste börja kolla de nyaste avsnitten igen, glömde typ bort att det gick. Fast å andra sidan så är de första säsongerna sååå mycket bättre. Aja nu blir det lite gossip girl och 90210 och sen sooooova!

She had the world


GLMRKLLS

Gjorde precis en beställning på glamourkills! All Time Low's nya album (deluxe versionen, woop woop) + tisha. Sen beställde jag tre stycken andra tishor som inte har något med all time low att göra, men riktigt snygga är dem! Nu är det bara en lång väntat på beställningen eftersom albumet kommer ut 7:e juni. Jag kan knappt vänta!

snö?

Igår lekte jag med Sara, vi var helt awesome och blåste såpbubblor (sånt som man gör i vår ålder, helt klart). Efter att Sara hade dragit så tog jag mitt pick och pack och åkte till Adam. Där gjorde jag illa min tumme när jag skulle laga pasta (dumma kastrull!), lyckades hälla ut en tredjedel av pastan också. Jag vet, sjukt skicklig tjej. Imorse så vaknar man och läser överallt att det snöar, sjukt dåligt. Är ju jättekallt ute också, är fortfarande helt frussen nu efter att jag gick hem från tåget. Ska iallafall göra en kopp te nu och redigera lite bilder!

leka lite

Snart kommer Sara, mah määäähn hit! Woop woop!
Åhåååå, dagen innan vi skulle gå på taste of chaos!

Så jävla nöjd!

Skulle precis gå och sova men fick för mig att jag skulle gå och väga mig. Kan ju säga att jag trodde att jag skulle bli besviken, men icke! 4,4 kilo över det jag inte vill väga! Jag är så jävla glad.
Skelögd och osminkad men jävligt glad ska ni veta!

friends

Träffade Karin och gick på en promenad i en timma, hur mysigt som helst! Var rätt kallt, men när man hade gått ett tag så var det ändå helt okej. Ett litet tag efter att jag kom hem så kom Maddie hit, vi chillade, snackade och gosade med Pelle! Dessutom så knäckte Maddie min rygg, det behövdes verkligen haha.

Hej

Drar till täby och jobbar lite.

Valborg

Jobbade först och sen mötte jag Sara och Eddie! Ehm köpte lite mat och sen drog vi hem till mig, jag var snäll och bjöd på kanelbullar. Fixade i ordning oss och sen fick vi skjuts hem till Maddie! Jag misslyckades helt med att grilla mitt kött. Jag och Sara var ju grymt taggade också på att käka majskolvar, gjorde vi det? näää. Grillade dem gjorde vi, hehu. Jag hade iallafall en mysig kväll, trots att jag kände mig om en partypooper eftersom jag verkligen inte kände för att dra ut på krogen.

RSS 2.0