Jag lever livet!

Idag sa jag ju att jag skulle ner till hamnen, men vi gick till mig och badade istället. Fast sen så cyklade Jag, Karin, Mickie och Ebba ner till hamnen för att köpa godis!! Eller iallafall jag och Ebba hehe. För oss blev det massa onyttigheter medans Mickie och Karin köpte grönsaker att knapra på. Äntligen fick ju jag mina älskade ostbågar!! och coca cola och red bull! Jag säger bara att jag ska svulla som fan ikväll! Haha
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Pasta Carbonara!! <333 Som min pappa är bäst på att laga! Ingen är bättre, jag lovar, inte ens en resturang. Mwahah!
Nu skirver jag lite till bara för att jag inte har något att göra, tänk er vilket bra tidsfördriv!.. Ikväll kanske jag lägger upp lite bilder från kvällen, det beror på hur länge jag är hos Mickie. Det är trots allt sista kvällen med alla 5 tjejor! Om Malin är frisk såklart, hoppas hoppas!!
Jaja nu ska jag svulla i mig pasta carbonaaaaraaa!!
Tjinga!


Junkyard <3

Nu har jag precis gjort mig en liten betsällning på junkyard! Woop Woop! Fast vad det är får ni se sen hehe. Fast någon keps blev det faktisk inte, jag hittade inte riktigt någon som jag verkligen gillade. Men de andra grejerna är jag så nöjd med, sen så får jag hoppas på att det passar. Sen så var det ju 45% rea! Snacka om nice!.. Ne nu ska jag nog klä på mig och göra iordning mig och sen ska jag cykla ner till hamnen med Mickie och Karin.
Hmm kanske ska ta med mig kameran ner till hamnen och fota lite!
Sen måste jag säga att det kanske kommer bli lite glest med blogginlägg nu i helgen och kanske några dagar framåt, men jag vet inte.
Tjinga!

Ojojoj

Inte en ledig stund, därför inget blogginlägg idag/igår. Klockan är ju över tolv liksom.
Men jag har varit med tjejorna! Stranden med Malin och Mickie, fett najs. Och det är så skönt i vattnet nu!.. Sen när jag kom hem så kastade jag in mig i duschen och sen så satte jag mig i en fotölj och jag lyckas somna! Men jag vaknar av att jag får ett ryck (ni vet när man halvsover och till exempel snubblar på något i drömmen), i drömmen gick jag rakt in i en gran eller tall, sen så kollar jag upp när jag vaknat och ser att Sofia kollar konstigt på mig haha.
Sen på kvällen var jag med mina vänner igen och vi kollade American pie.


Ett dopp i det stora blå

Japp som sagt BADA!! Men för ska Malin komma hit. Det är verkligen sjuukt nice att ha havet precis utanför huset!
Jag märkte precis att jag har bränt mig lite på ryggen också.. Hmmm. Men det försvinner. Det är nog bara för att jag har varit ute i solen hela tiden.
Mm jag ser hur vattnet bara väntar på mig!
heidoo!

Strandväder

Idag ska det nog dras ner till stranden, det  är så sjukt skönt! Och nu är det ungefär 20 grader i vattnet, kanske ännu varmare idag! Jag känner mig så glad när jag blir brun, liksom jag får typ bättre självförtroende. Jag ser ju iallafall inte ut som en vandrande snögubbe längre.
Sen måste jag säga att Saras och mina framtidsplaner är ju ganska nice! Haha

Massa sol!

Igår var jag nere på stranden med tjejorna och det var fett mys, massa bad och schtekandes och jag ägde med mina telepatiska tankeöverföringar! Haha
Sen nu antar jag att jag ska gå ner till stranden igen, och sen så idag är det kräftor till middag. Jag älskar verkligen sommaren!!

Nemen vilken överraskning!

Snabbt efter att jag hade lagt in det förra inlägget så stampade Malin och Karin in här med fika haha. Så då var det nån kaka och sen te för mig haha. Och kort därefter ville de bada, och som tur är så har vi huset precis vid vattnet och det är sandbotten. Så de badade och jag satt uppe på klipporna och fotade. Nu tänker ni säkert, "men åå vilken badkruka den där Malin är!" Men det är ju så att jag hade precis badat innan de kom.
Jag misstänker att det kommer komma ett inlägg snart med bara massa bilder och sen kanske det kommer en ganska lång historia till haha. Bara för att berätta vad som har hänt här på ön!


Massa skojs!

Idag har solen varit framme hela dagen och det är ju bara såå himlans mysigt! Och jag har badat massor. Sen så har jag kört med sån där epilator på benen, ni vet en sån där som drar ut hårstråna? Det gjorde verkligen ont haha. Men den hrä gången lyckade jag göra klart hela benen! Woop Woop!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra haha, ska nog sitta framför datan ett tag nu. När jag väl är inomhus.


Det gick ju bra!

Jag var hos doktorn idag, men jag hade faktisk ingen huvudvärk längre, men det är alltid bra att kolla iallafall. Hon kollade i mina öron, och hon sa att jag hade dåliga reflexer i öronen, va? haha. Sen så fick jag ta blodprov i fingret och det gjorde inte ont alls som jag mindes det. Så de sa att jag var frisk och att det kanske var någon rest grej efter att jag hade feber och var förkyld. Så idag första dagen utan huvudvärk på 7 dagar. Woop Woop!

Kul... eller inte!

Jag har haft ont i huvudet i en vecka nu. Blääää! Men jag pratade med mamma och hon skulle antagligen fixa läkartid till mig nästa vecka. Yessss jag är feg och vill inte gå till doktorn själv. Men så är det. Sen kan jag hoppas på att det försvinner innan dess.
Så idag har jag tagit det lugnt eftersom mamma sa att jag skulle strunta i ipren och kolla om jag fortfarande hade ont, och det hade jag såklart. Men sen så går det väl över snart eftersom ipren är bäst. Så jag hoppas på att kunna träffa tjejorna ikväll.
Sen antagligen dagens höjdpunkt är att det fjärde avsnittet av "The secret life" har kommit. Så någonting roligt, sen så blir det kul såklart om jag träffar tjejerna!
Men jag känner att jag har inte direkt någon ork när jag har ont i huvudet, men sen när jag är helt frisk så lovar jag att jag ska ta massa bilder och så.
Todelooo!

kajaK

Idah paddlade jag, Karin, Ebba, Mickie, Malin och Hedvig. Det var fett med kul, men jobbigt som tusan. Men träning hallå! Sen så jag fått blåsor på handen, lite illa, men det finns ju något som heter plåster.
Sen min huvudvärk sitter fortfarande kvar, så jag vet inte  vad jag ska göra. Kanske måste gå till doktorn. Det går ju aldrig över. Bläää.
Så nu ska jag kasta i mig en ipren och sen så ska jag ta lite cola. Det har jag förtjänat!

Tom Barnes

Kolla in hans bilder. Så sjukt snygga!
Massa konsert bilder och bilder på band, men även helt underbara bilder från bröllop.
Checka!

Margareta dagen

Japp så jag och mamma firades lite smått. =) Sen så grattis till Farmor också <3 I miss you
1,
 2, 3,

1, Molle och pappa vid middagen på altanen.
2,
Pappa och Mamma uppe på seglar'n.
3,
Min efterrätt på Seglar'n.. SMASK.. Sommarsmulpaj!

Bara för att de är balla!...

Och Bäst!
 
Typ lyssna på de nu va!

...Eller kanske inte frisk

Huvudvärk gånger 65465465464. Fy fasen! Vet inte vad det är, om det är för att jag är förkyld eller om det är någonting annat. Ont gör det iallafall och det enda som hjälper är ipren. Liksom varför hjälper inte alvedon?

Frisking!

Nu är jag frisk igen.. Kolla bara förvandlingen!

Oh shit!

Bästa kommentaren "I feel like I'm watching an episode of Heroes"

men skit!

Jag är fortfarande sjukling.. Fett seeeeeegt!!!!! Finns ju inget att göra! Typ hittar ny musik bara.
Jag lyckades hitta en sååå bra mysig låt med feting bra texten.
Hollywood's not america-Ferras


And everybody here's, from somewhere else
You could make a million dollars, but you might lose yourself
And you can take the heat will your heart go cold
They say acting's just pretending, even that gets old

Hitta hem

Nu är det hitta hem på tv, ååå jag vill ju bara ta hand om alla djuren!!!!
Hur kan man skaffa djur och inte ta hand om dem? Helt sjukt!
Molle hittade iallafall hem, eller aa han fick komma till ett bra hem med personer som tar hand om honom och älskar honom!
För er som inte vet så är Molle en hittekatt. Men han fick flytta in till oss.
 Älskar dig gubben <3<3<3<3<3<3

Men fuck!

Jag är fortfarande sjuk, fett trist!.. Har varit hemma hela dagen, cyklade ner en snabbis till hamnen med mamma för att hämta pappa. Det var ändå ganska skönt att komma ut lite. Plus att jag fick en mjukglass mwahah!.. Annars har det varit en filmdag. Även fast solen har varit framme hela dagen, snacka om surt!
Men febern har börjat att försvinna, men huvudvärken sitter kvar, även fast jag har tagit alvedon. cp tabletter!
Men ikväll ska jag kolla på Ghost Whisperer med mamma yaaay! Och då är det cola och godis som gäller! woop woop!


Not nice!

Jag är typ sjuk, eller jag mår typ som en kossa. Huvudet gör ont och näsan blir täpp lite då och då. Bläää.
Men 2 saker som uppmuntrar är att jag och Sara ska shoppa loss kläder på junkyard nån gång! Yaaay och att jag håller på att fixa det tredje avsnittet av "The secret life of the american teenager" Woop Woop!! :D
Sen har jag någonsin sagt att min katt är bäst?? =)

Syn G

Snygg eller vad?
Synyster Gates, en av gittaristerna i Avenged Sevenfold

(Bilderna är snattade direkt från google ;)    )

Planer

Nu ska jag strax äta frukost och sen så ska jag antagligen gå ner till stranden eller så sätter jag mig bara ute på altanen. Hmm svårt beslut.
Förkyldningen är fortfarande kvar *Ledsen Malin*
Juste sen igår så var jag hos Karin för att kolla på Hajen 4 haha. Jag har inte sett någon av hajen filmerna innan så det var ganska kul haha, om den var så läskig vet jag inte, jag satt mest och skrattade åt de värdelösa specialeffekterna haha!
Sen kom jag hem och då kollade jag och Mamma på american idol och mamma hade såklart kollat upp vem det är som vinner hela skiten. Och det var min favorit!!! Haha. Men vem min favorit är säger jag inte, ifall det är någon som kollar ;)

avenged sevenfold

Afterlife
 

That sucks!

Jag är lite förkyld. Snuvig. Men sen på köpet så har jag ont i huvudet och armhålorna... Yupps, armhålorna!?  Men mamma sa att man kunde få det för att förkyldningen påverkar körtlar och man har det i armhålorna. Men fan jag kan inte sträcka armarna utan att det gör ont.
Vet inte om jag kanske ska ta det lite lugnt ikväll. Kanske bara sitta hemma och kolla på film, och lägga mig tidigt så att förkyldningen försvinner.
Nu är det för övrigt Byggare Bob på tv hahah.
"En örn! Rock n' Roll!" hahahahah xD
Hmm jag har kanske sämst humor?

Schteeek

Nu sitter jag ute på altanen och schteker, hur skönt som helst. Det är varmt men det fläktar alldelles perfekt!
Livet leker!

Gårdagen

Igår var jag med Karin och Wille. Typ avskedskväll för Wille eftersom han skulle åka hem idag.
Vi var ett tag vid den gamla skolan och gungade haha, och sen så stack vi till ett berg och kollade på solnedgången. Hur mysigt som helst!






Sen efter det så gick vi hem till Wille, käkade flingor och drack te. Sen så kom hans syrra hem och då fick Wille bli sminkad till emo/fashioncore hahah.


Sen satt vi och berätta massa läskiga historier haha, och jag och Karin skulle cykla hem sen på en väg där det finns typ 2 gatlyktor haha. Men det gick bra ändå hahha!


Gräset


Vad tycks?

woah yessss!

Jag lyckades fixa det!!!! Hahah jag blev lite envis och bestämde mig för att fixa det! Så jag satt där och stirrade som en tok på kodmallen och jag lyckades haha. Woah nu är jag glad, för nu är min blogg så gott som klar. Och äntligen tycker iallafall jag att den ser lite proffsig ut =D hahaha


Så kan det gå

Jag skulle fixa lite med bloggen, där vid menyerna som ni kanske ser? Men genom att fixa en grej så råkade jag förstöra där alla inlägg står alla kategorier och så, typ ful och stor stil =/   hmmm vet inte riktigt vad som gick fel,  någon som vet?
Fast jag orkar inte pilla med det nu, jag måste försöka att sova. Igår somnade jag vid 4. Uppe sent? Nope,  Sömnproblem kallas det för.
Så GuuuNatt!

Bloggbild

Som ni kanske ser så har jag bytt min bloggbild, lite roligare med en oseriös bild. Så kan ni få er ett gott skratt haha!

Kvällen

På kvällen var det att leka gangstah's på bryggan och sen så drog jag, Wille och Karin hem till Wille och spelade spel hahaha. Vi hann även med att käka flingor och dricka te haha.
Mah friends! Hahah =D


Fjärilarna


Ormjakten

Pappa hittade en huggorm(?) Som han ville döda med en spade haha, jag passade på att dokumentera! Fast den slingrade sig iväg.
Pappa är jätterädd för ormar hahaha! =D


Underbart

Jag älskar!

Därför var jag superglad igår!


Min pappa kom hem med en Nikon D80!!!!!!!! Och två objektiv, det vanliga och sen ett vidvinkel (nedersta bilden haha)
Wooooow det hade jag verkligen inte förväntat mig, visst jag vet att jag har sagt till pappa att köpa en ny kamera och sälja den gamla som är dålig. Men woooooow!!
Jag kan ju säga att jag redan är helt kär i vidvinkeln!
Så nu kan ni förvänta er att det kommer upp mer bilder här på bloggen.
Juste sen så kanske jag ska få fota lägenheter åt pappa. Det var ju därför han köpte vidvinkeln, asså för att kunna fota lägenheter =) Men nu kanske jag ska göra det åt honom.
Så snart när det blir bra väder så ska jag ut på en låååång fotopromenad!!! det är verkligen någonting jag har längtat efter!


You me at six

Nu är jag på väldigt You me at six humör!! Har jag sagt att de är snygga? (a)
Så här kommer några  videos ^^
Gossip-You me at six


If I were in your shoes-You me at six
 

Save it for the bedroom-You me at six (alltid bäst! <3)
 

Sen här en sista video, men jag tror att man måste gilla You me at six för att tycka att den är rolig haha!

GRATTIS SARUUW!


GRATTA HENNE NU!!!!!
DECOY.BLOGG.SE

Yapp Yapp Yapp

Nu ska jag och Karin ner till hamnen och leka ganstah's haha.
Sen så är jag vääääldigt så jätteglad!!! Men ni får veta varför imorgon!! Som för övrig är Saras födelsedag! Så kika in där imorgon och säg grattis till henne... Annars får ni spö!
Bye Bye!!

Yeah ni ser?

Japp ny design på typ hela bloggen.
Vad tycks?

Är det meningen att man ska vara trött?

Jag borde sova nu, eller illafall vara trött. Men det är jag verkligen inte, visst skulle det vara skönt att bara ligga i sängen och lyssna på musik, men mitt rum här är så litet och det blir så varmt! Och jag blir fett nojjig och tror att det är spindlar överallt. Det kan seriöst ta upp till 5 minuter innan jag hoppar upp till min säng. Jag måste liksom kolla varje vägg, kolla på täcket och sen såklart så måste jag kolla om Sven sitter utanför fönstret.
Nu undrar ni vem sven är? Det ska jag berätta.
Jag har en spindel här utanför mitt fönster som heter Sven, jag döpte honom för att jag inte skulle vara så rädd för honom, liksom har han ett namn så är han inte lika läskig.  Så nu har han bott här i 4 år haha, men han får absolut inte komma in haha då skulle jag svimma.
Yessss jag har spindelfobi.

@Karins

Och såhär coola är vi!

Och jag har på mig Willes brillor, som verkligen är för stora för mig hahah!

trevlig dag!

Idag har jag solat, myyyys!
Och sen ikväll är det den årliga grillfesten! Wohoow. Fast iår är det bara jag och Karin som ska gå, sen vet jag inte om kanske Wille och Niklas ska dit. Det var ju på grillfesten för 4(?) år sen jag träffade dem för första gången haha. Minnen asså.
Men jag och Karin kommer nog att ha kul iallafall. Man får ju hoppas på att de där äckliga småglinen inte ska dit iallafall.
Ne nu ska jag nog kolla lite på The Hills! Eller kanske Grind, var länge sen jag såg den!.. Kanske hinner med båda ^^

Mera Travis!!


Stick it! igen

3 gången jag ser den på 3 dagar... Haha börjar känna mig som Sara, aight?
Men jag har ju kommit på att de spelar så hiiiiimla bra låtar i den!
Så här kommer några, och kanske några andra ^^

Anthem pt 2-Blink 182  (Travis, trummisen, är bara föööör snygg!)


Dance Commander-Electric 6 (sjuk video?)
 

Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song So We Wouldn't Get Sued-Fall Out boy



I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me-Fall out boy
 

Sen bara för att så mååååste jag lägga in den här gamla godingen, som jag vet att jag och Sara drogade! hahah
Soulja Boy men med Travis Barker remix!
Har jag någonsin sagt att Travis är snygg? (a)


Oj nu blev det mycket låtar hahah... Aj löööv mjuwsik haha!

Bära plankor

Det är mitt jobb haha, men det gick bra idag. Det regnade lite smått, vilket var jätteskönt!
Sen vet jag inte vad som händer ikväll, säkert göra ingenting med Karin, men idag vill jag iallafall ner till hamnen och köpa godis hahah!
Haha fick precis ett ryck att jag ska ha på mig mina glasögon typ hela tiden... Men nu ångrade jag mig! haha. Bah så ni vet liksom.
Onödigt inlägg!
Men jag antar att jag kommer att kunna lägga in lite bilder snart, för jag tror att pappa kommer ut med kameran på fredag. Jag kan ju låtsas att det är en systemkamera haha. Men bilder kommer ni att få iallafall.

Solen skiner... Och jag ska jobba

Men ett plus är att jag jobbar utomhus. Och jag jobbar med Karin! vi bär plankor hos hennes Mamma haha. Låter inte jobbigt, men man springer upp och ner för en låååång trappa, den är jobbig i vanligt fall, och nu har man dessutom några extra plankor med sig när man springer upp.
Nu kör jag lite plus och minus med mitt och Karins jobb haha, som vi för övrigt bara ska ha tills alla plankor är borta.

+
Man får träning
Man får pengar
Jag jobbar med Karin
Anna-Lena är chef
Man får jobba lite när man vill

--
Det är jobbigt
Man slår upp plankor på knäna (iallafall jag)
Det är spikar på plankorna som man kan sticka sig på (iallafall jag, igen)
trappan har konstiga trappsteg, som liksom är svåra att gå på
Runt trappan är det massa buskar med blommor, där är det mycket insekter
Det är varmt


Vid min minus listan med skadorna så kan man undra om jag kanske är lite klantigare än Karin hahaha!

Linkin Park

Nu är det Linkin Park på Bandit, what I've done.
Åå så mycket minnen från konserten i globen! Helt underbart. Och det var då jag fick se 30 Seconds To Mars. Bäst!
Det var då jag verkligen började gilla Linkin Park också. Vilket drag det var!
Underbart!
Min bild. 30 Seconds To Mars <333333

Min video! Linkin Park trummisen! 

Typ Bäst!!

För er som inte visste så är jag lite av en bmx nörd, alltså att kolla på haha.. För någon bmx har jag inte, men det skulle vara en dröm att ha en och kunna vara lika grym som Scotty Cranmer, Daniel Dhers, Ryan Guettler m.m.
Så här kommer en video med massa blandat, park, dirt och vert.


Liksom vadå grymma!!

slapp dag

Idag har jag bara chillat, spelat lite kort med Karin, fikat. Allt var verkligen chill! Eftersom att det regnade såklart, ni läste ju om min fina regnlåt hahaha.
Men sen så fick jag cepestört ont i min mage. Jag kunde seriöst inte stå, fyy! Så jag la mig ner på en madrass i vardagsrummet och kollade på the hills haha. Sen så kollade jag lite på en ny serie, samma som har gjort 7th heaven, och liksom de programmet kollade jag på hela tiden. Serien heter iallafall "The secret life of the american teenager" och var faktiskt  ganska bra, typiskt Malin program. Men en så länge så finns typ bara första avsnittet. Och jag längtar faktiskt tills den nya avsnittet kommer. Ännu en serie att droga.
wihoow!
Men nu ska jag sova, för jag har sovit ganska så kasst de senaste dagarna.
GuuuuNatt!

It's raining

Regnet öser ner, och jag, mamma och mormor sitter och lyssnar på skärgårdsradion. Och de spelar bara låtar med regn. Jag kommer på en regnlåt och säger till mamma och hon rusar till mobilen och ringer hahahah!!
Hon pratar lite och säger att det är hennes dotter Malin som har kom på att den passade bra.
Här kommer låten jag valde hahahahahah xD


Hahahahahahahhaha finns väl 65446871321657 låtar med regn som e mycket bättre!! Hahahahahahahahahahahahah

Liars!

Såklart kommer det fler historier om de irriterande killarna.
Jag och Karin cyklade ner till hamnen, såklart så kommer de igen, de cyklar efter ett tag men sen försvinner dem.
Jag och karin drar mot kiosken, och där träffar vi Wille och Niklas, jag berätter om de små skittungarna. Sen så visar jag och Karin vilka de är. Så Wille och Niklas går dit till dem hahaha. Men de påstår att det bara var deras kompisar som hade gjort något och att de kompisarna hade åkt hem. BULLSHIT! Alla fem gick ju fan och gjorde skärgrejjer!
Gaaah, men nu borde de hålla tyst!

Det tar aldrig slut

Ni läste antagligen om de irriterande killarna.
Igår cyklade jag och Karin förbi dem igen.
Alla 5 (tror jag) gå och gör "skärrörelser" på armarna. Jag ignorerar.
Men sen så kommer en tennisboll flygande PRECIS bredvid mitt huvud.
Jag typ
"VAFAN!!"
*fortsätter cykla*
*Malin pekar finger*
Hur kul får man ha?
Töntiga äckel killar.

Visst att jag har mörkt hår och nitskärp. Men hallå de ska ha en lektion om vad emo är. Gaah jag blir så arg... Och tänk OM jag faktisk skulle skära mig, hur kul skulle det vara då att de håller på sådär. 
Om jag själv ska beskriva min stil så är den rock/poppunk/skate... Lite blandat haha

Typ irriterande

3 historier samma människor.
I förrgår
Jag och Karin cyklar, förbi tennisbanan.. Några killar står där och spelar, kanske i Karins ålder. De ställer sig iallafall och moonar.. Liksom va!?
Jag och Karin bryr oss inte och cyklar vidare.
 
Igår.
Jag och Sofia går nere i hamnen, killarna sitter där på en bänk, och säger:
"Är du rocker"?
"aa"    *fortsätter gå*
"Men det är ju hon!"
*fortsätter gå*
"Hon har häng!!"
*Malin tänker, nöhöö det visste jag inte. och fortsätter gå*

Idag.
Jag och Karin är påväg hem ifrån hamnen och cyklar såklart förbi dem igen!
En av killarna tar fingret och drar mot armen i skärrörelser. Han tycker jag är emo.
Jag skriker:
"Om du tror att jag är emo så är du helt jävla dum i huvudet!"
"VA!"
"Om du tror att jag är emo så tror du helt fel!"
*Killen sparkar på mitt cykelhjul*
Gaaah okej att de kaxar och retas, men att sparka på mitt hjul hahahah... Dessutom så vet han ju verkligen inte vad emo är. Idag var jag rock/skate dessutom.


Yessss!

Nu är jag glad!! Maten på värdshuset var suveränt! Mamma och Mormor har kommit, mormor gav mig precis strumpor och 50 kr =D och av Moster May fick jag precis en trisslott. Och nu ska jag se om jag vinner något mwaha. Det gör jag oftast inte men ändå.
Men det bästa av allt!
MAMMA HADE MED SIG MINA SKOR, OCH DE PASSADE PERFEKT!!!!!!!!!
Och för er som inte vet vilka skor

Neeej

Jag är på så sjukt dåligt humör.
Bara minsta lilla grej skulle kunna göra att jag bara skulle lägga mig på golvet och skrika.

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out

Men nu ska jag ner till hamnen med pappa, vi ska antagligen käka på värdshuset. Hoppas på att det får mig på bättre humör.

Nemen jag är inte alls rädd för paddor

Klockan är 01.20 typ, och jag ska gå ut till dasset.
Så jag gör som vanligt, går till korgen och hämtar ficklampan. Jag går ut och lyser framför dörren och jag ser nått och jag hoppar till, jag lyser dit igen för att se vad det var och det resulterade i ett till hopp. Det var en gigantisk padda!
Jag tar en pinne och petar på den och det betyder typ "Hej paddan jag är jättekissnödig och jag skulle vilja komma in till dasset". Men han gjorde sig bara ännu större, ni vet så dem gör när de ska visa att det är större än en själv. Och jag kan säga att det funkade. Jag kände mig liten.
Något dass blev det ju inte för mig, det slutade att jag hoppade ner vid träden och lekte skogsmulle och kissade utomhus!
Liksom en padda vinner över mig. herregud

Hell Yeah!

Malin goes Sara
Sara=Kepskåt...Aight??

Som sagt, KEPSAR!!!!!!!!!!!!!!!



Sen så har jag skapat en kategori som heter kläder precis som Sara också har ^^.... Men jag kände att det var nödvändigt haha
Så här kommer massa kläder som jag vill ha ^^ (inklusive kepsarna över)
När jag har pengar då asså!!
Respektera att det här är min stil! Jag är inget modelejon, jag tar på mig det JAG gillar!

Tee's





Typ Hoodiesar!


Jag snubblade ganska så jättehårt för de här två klänningarna!!


Vem faller inte för de här kalsongtrosorna?


Det var "allt" för nu hahahaha
God Natt på er!!

Hahaha jag älskart!

Hahaha det finns anledningar till att man älskar All Time Low!!

Lillemannen <3

Molle ligger och delar knä med min dator.
Men det lustiga är att Molle snarkar jätteycket... Liksom vafan katter snarkar inte!! hahaha
Fast jag älskar honom fruktansvärt jättemycket ändå <33333

God natt alla nattugglor

3 avsnitt av The Hills och sen är man ganska trött såhär in mot natten hahaha.
Och imorgon fyller min Pappa år, grattis till honom <333333
Och han ska ta med sig min gamla mobil så snart har jag en fungerande mobil igen yaaay!
GuuuuNatt!

Kanske kanske

Nu tror jag att jag ska kolla på The Hills hahaha
Mwhaha jag älskar mitt fjantprogram!! =P
Som jag sa i ett inlägg längre ner så älskar jag deras kläder, de är inte ens i närheten av min stil, men ändå ^^

Jag är den lyckligaste fisken i havet!!

Skorna är mina!!!!!!
Sen håller jag tummarna för att de passar!!
































Jag bjuder på musik!

Eftersom det är så dåligt väder så lägger jag in lite musikvideos.
Coffeshop soundtrack-All Time Low


The Kill-30 Seconds To Mars
 

It's hide-tide baby-The Blackout feat. Ian Watkins

4:Am forever-Lostprophets
 

Och nu ska jag kolla på The Hills tror jag! hehe

Men hallå va?

När jag gick upp idag var det strålande sol och inte ett moln på himmelen <3
Så jag och Karin gick ner till stranden men efter att ha legat där i kanske 30 minuter innan det kom någon konstig dimma, men vi låg kvar, det var fortfarande varmt.
Men sen kanske efter ytterligare en timma så kom det feta regnmolnen och då gick vi hem och inte kort efter det så spö-regnade det.
Och jag som satsade på att cykla ner till hamnen och köpa mjukglass med tuttifrutti strössel <3
Men nej nej.

RSS 2.0