Bara för dig Tove!

mina outfitbilder är alltid lika seriösa.

Hejhej

Hade en jättesoft dag på jobbet idag, inte många som vill vandra runt i ett köpcentrum när det är världens finaste väder ute. Har dessutom fått fylla på brödförrådet här hemma, allt hade ju tagit slut under sommaren. Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag 2 veckor i streck! En vecka på Gateau och en vecka på Stockholm Modecenter. Det går bra nu.

Trött

Trött tjej som snart ska åka till jobbet!

Fredag

Sitter här i mitt rum och funderar på om jag ska äta nått innan jag går och lägger mig, imorgon blir det jobb! Idag har jag varit med min fina Adam, kollat film, lekt med chinchillor, ätit mat och promenerat lite. När jag skulle hem så missade jag tåget med en minut, fick vänta på nästa i en halvtimma. Jag gillar SL. Imorgon kommer jag till jobbet en timma tidigare för att bussen bara går en gång i timman och när jag ska hem så missar jag den precis så måste vänta en timma då också, häääääärligt! Aja jag ska iallafall äta mat nu och sen så ska jag sooooova!

Hemma!

Nu ska jag slänga mig in i duschen och bara njuta av att vara hemma! Blir utgång ikväll också, naaaajs!

Pics från i söndags




Tacokväll





Tisdag

Gick upp alldeles för sent idag. Har iallafall ätit frukost och bara suttit här och chillat. Lite senare ska jag till Ebba och hjälpa henne med photoshop men nu medan jag väntar på att hon kommer hem från sjön så ska jag nog redigera lite bilder från de senaste dagarna!

Erik Hassle

Fick inga bra bilder, jag och motljuset var inte vänner. Svartvitt kan ju iallafall typ rädda allt.



Pelle

Var ett tag sen jag la upp bilder på Pellekatten!


Idag är det en bra dag

Idag är det dåligt väder, ni kanske undrar varför det är så bra? Jo jag kan andas genom min näsa! haha. Ikväll ska jag dessutom käka tacos med mina Sandhamnstjejer, hur bra som helst. Just nu sitter jag här och längtar till hösten, har hittat bra höstmusik och liksom hösten är ju bara mys. Är jättetaggad på att köpa mysiga höstkläder också, mysiga stora tröjor!

Taking back sunday - Faith (When I let you down)


Hej skelögd tjej


Söndag

Nu sitter jag här i min säng och ska snart kolla lite gamla avsnitt av 90210. Var ju nere i hamnen och kollade på Erik Hassle, vi stod inte kvar så jättelänge men vad jag såg och hörde så var han bra. Efter spelningen så blev det middag på Seglarn', gottigott! Cyklade upp till Mickie efter det, där bakade vi blåbärspaj och kollade på film. Höll på att somna så jag cyklade hem och eh aa nu sitter jag här.

boule

Två bilder på pappa och en på Mira!



eh hej

Igår blev det utgång på Seglarn' med Amelie! Det blev en rolig kväll trots brandlarm som gick och musik som slutade spelas, haha. Blev lite "efterfest" på någon båt sen och jag kom hem typ vid halv fem. Gick upp idag vid ett kanske, har käkat frukost och duschat så nu känner jag mig fräsch igen. Senare idag så är det söndagskonsert med Erik Hassle, enda låten man kan är hurtful meeeeen det är ju mysigt ändå.

Nej, jag är inte normal.


blä

Sitter här i lilla stugan och dör. Okej inte, men asså allergin kan ju bara ta sig! Dumma pollen.

Fredag

Har solat ute på klipporna, jätteskönt förutom att jag blir galen på min allergi!


Dumma

Trodde att jag hade blivit bättre med min spindelfobi, men icke. Det var en spindel i taket som pappa puttade ner på golvet (den åkte åt mitt håll), jag grät som ett litet barn. Jag får väl börja om med min lilla terapi igen haha.

För det var ju ganska fint väder igår


Torsdag

Sitter här i stugan, är dåligt väder ute. Jag har iallafall varit ute på en powerwalk med a day to remember i lurarna, riktigt skönt. Efter powerwalken så drack jag te och käkade en bulle, det är så man gör, tränar och äter onyttigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske ska leta efter lite bra musik.

Random black&White





Kräfta

Käkade kräftor till middag idag



Onsdag

Hejhejhejhejhejhej! Har inte bloggat på två dagar, tråkig tjej. Men jag har inte haft tid, har pussat på min pojke istället. Adam kom hit i måndags, det har blivit en hel del M.I.G och kortspel. Igår kväll var vi nere i byn och kollade på solnedgången, hur fint och mysigt som helst. Idag så spelade vi lite boule innan vi skulle ner till hamnen för att Adam skulle ta båten hem. Nu sitter jag här själv och har precis ätit blåbärspaj och kollat på halv åtta hos mig, snart ska jag nog dra till Mickie och kolla på film.

Gubben i lådan

Var som sagt konsert med Daniel Adams-Ray på stora bryggan nere i hamnen idag. Vet inte riktigt vad det var som var mycket bättre idag, kan ju vara att man stod närmre och att jag faktiskt kände igen låtarna nu (förutom Lilla lady och gubben i lådan, dem kan ju alla!). Men det var en mysig liten spelning, fina vänner som jag var där med och massa glada människor runt om!










Pics

Bara lite bilder från idag. Ska lägga upp de andra bilderna snart, blev rätt många!





Söndag!

Igår blev det utgång med Amelie, alltid lika kul! Mycket dans och mycket skratt åt underliga människor (ni anar inte haha). Idag har jag chillat hemma hos Karin och sen så drog vi ner till stora bryggan för att kolla på Daniel Adams-Ray. Jag såg honom på Peace&Love och då var jag lite besviken, det var så sjukt mycket bättre nu! Håller på att redigera lite bilder nu, har tagit massor! Det är så sjukt kul att fota och fixa livebilder.

Promenad

Har varit på en långpromenad med Amelie! Ska väl säkert äta middag snart, sen blir det att göra sig i ordning för efter det så blir det utgång!

Just say so



min dag typ

Dåligt väder=Te och dator


Mufasaaaaa

Sitter här i lilla stugan och chillar lite, vädret blev ju inte direkt vad man önskade sig. Kollar iallafall runt lite på tumblr, följer en sida där som heter fuckyeahthelionking (yes töntig tjej), det jag vill berätta här är att bilder från scener där Simbas pappa dör är verkligen heartbreaking!


Hej

Sitter här och väntar på att pappa ska komma tillbaka med lite bröd. Känner inte att det här är min morgon! Jag har slagit huvudet i saker tre gånger, råkat gå i jätteblött blåbärsris och jag lyckades precis knäa bordet. Om inte det var nog så är jag jätteallergisk mot nått (vet inte ens om det är pollen längre), jag är snuvig, nyser, det kliar i öron och i gommen, dessutom så känner jag mig äcklig i ögonen. Nej men tummen upp! Idag kommer iallafall min mamma ut, känns som om jag inte har träffat henne på hur länge som helst!

Baka!

Jag och Karin har precis bakat en chokladpajkladdkaka, okej vi är konstiga. Det är en kladdkaka med pajbotten typ. Den är iallafall inne i ugnen nu och vi hoppas på att det blir gott!



Sandhamn

Nu är jag ute på ön! Jag och Karin sitter och chillar hemma hos mig. Vi äter lite ostbågar, choklad och dricker te! En vanlig myskväll här ute på ön, haha.

Ö

Ikväll åker jag ut till Sandhamn igen. Åhåå vad jag ska gosa med min Pellekatt!

Tisdagen

Igår fyllde Sara maaaah määähn 20 år, stora tjejen nu! Vi möttes upp några vänner vid Hard Rock Café och åt gottigott. Efter det så drog de flesta hem till Sara, kastade lite cheezeballs och spelade beerpong haha. Dumma jag hade lämnat lilla digitalkameran på Sandhamn (Whyyyyy?), så några bilder har jag ju inte.

All Time Low - Forget about it


Oceans

Hade lite måndagsmys för mig själv. Kollade på Oceans, drack cola och käkade pistagenötter. Jag var lite besviken när jag såg Oceans på bio, jag hade önskat att det var mer berättarröst, nu var det helt tvärtom. Det var hur mysigt som helst att bara sitta där, kolla på djuren och höra den mysiga musiken. Det blir nog att ändra fyran till en femma på filmtipset, den är perfekt!

ändra lite

Gillade verkligen inte headern jag hade innan. Såååå eh har bytt (lär ju byta snart igen haha), känns ju lite mer sommar. Jag ska dessutom vara nöjd med mig själv, punkt slut.

A Day To Remember

Såg precis på Victorias facebook att A Day To Remember ska spela på fryshuset. JAG MÅSTE GÅ! Är lite andra artister som ska spela också men det viktiga är ADTR!

plugg

Kollar lite grejer som jag skulle kunna täääänka mig att plugga, men liksom neeeej neeeeej man måste ju ha läst typ matte Ö...

nemen hej!

Åkte hem från ön i lördags. Har hunnit träffa min pojke, köpt present med Tove och sen har jag lekt med Sabina. Imorgon blir det att fira Sara, feeeeezt! På onsdag åker jag tillbaka till Sandhamn igen.

Chokladkladdmuffins

Fick världens sötsug och började baka chokladkladdmuffins, helt perfekta blev dem! Nomnomnomnomnom. Jag måste börja baka mera, dessutom så måste jag lära mig något annat än kladdmuffins. Nu ska jag iallafall hjälpa pappa att laga pasta carbonara (en av mina absoluta favoriträtter!).


Cobra Starship - You make me feel

Härlig låt, men videon känns ju tråkigt lik "Good girls go bad". 

nomnomnom


stolt

Innan jag gick hit till mitt rum så hittade jag en spindel i vardagsrummet, ingen har väl missat min spindelfobi? Jag var iallafall jättelugn (enligt mig), visst jag slutade andas men jag grät inte! När mamma hade fångat den i ett glas med papper över så kollade jag lite på den, jag grät fortfarande inte! Blev bara lite krypig(så där när man tror att den kryper på en). Jag tycker iallafall att jag var jätteduktig!

blåbärspaj

I tisdags så bakade vi blåbärspaj (jag bakade inte alls, jag fotade heeeeh.). Vi tog iallafall med den goda pajen ner till vattnet och klipporna, heeelt okej sommarkväll!





Enter Shikari - Quelle Suprise

Hörde låten för två veckor sedan och gillade inte alls, lyssnade nu och jag tycker att den är awesome!

Onsdag

Chillar lite i stugan, väntar på min maaaaaaat! Har varit med Karin, Becca och Mickie idag. Chillat hos Karin och varit nere i hamnen och käkat mjukglass! Jag klagar inte.

Mera bilder

Lite mer bilder från Peace&Love. Ska fixa ihop lite konsertbilder också!











Lite blandat

Lite bilder från Peace&Love, kommer mera sen också haha.










Hej och hå!

Lyckades fixa photoshop, jag överlever! Hinner inte lägga upp bilder nu, jag ska dra iväg och träffa Karin och Becca!


Sandhamn

Full rulle här asså! Drog till Adam och chinchillorna i söndags, gick upp jättetidigt igår för att pojken skulle jobba. Jag drog hem och sov lite till, det gäller att ta igen lite sömn när man har varit på festival haha. Fixade lite packning och sen drog jag ut hit till ön. Fick äntligen träffa min lille Pellekatt också! På kvällen drog jag till Karin och chillade där med henne och Becca. Nu har jag precis gått upp, ska käka lite frukost och försöka fixa photoshop (jag kommer bli galen om jag inte kan fixa bilder!).

Hemma!

Tänkte bara säga att jag är hemma nu från Peace&Love! Powernappade direkt när jag kom hem, jag kunde inte hålla mig vaken haha. Har iallafall duschat nu och snart ska jag dra iväg till min pojke!

RSS 2.0