Lite nervös kanske

Ska typ upp om några timmar, känns bra. Imorgon blir det Peace&Love! Väntar på att Sara ska komma hit. Jag måste dessutom försöka lista ut hur jag ska få ner allt i min väska/väskor(?) haha.

Midsommarhelgen

Jag har haft en jättemysig midsommarhelg! Drog ut till Sandhamn i fredags jättetidigt, senare på dagen så kom Adam och Roy hit. Vi handlade mat och sen fick pojkarna grilla kött, lite bränt men gott! Efter maten drog vi ner till Amelie och sen till Seglarn' där det var feeeezt. På midsommardagen så käkade vi kräftor och käkade grillat igen, dock var det pappa som grillade den här gången (vi har ett och annat att lära oss). Därefter blev det att gå ner till hamnen och lämna Roy vid båten och sen gick jag och Adam till Amelie. Chillade där ett tag och sen blev det att dansa inne på Alma igen. Jag har varit grymt dålig på att ta bilder, men eeeeh aa.

Sova?

Duktiga jag sitter uppe alldelles för länge, duscha har jag ju inte heller gjort, får göra det innan jag åker imorgon. Jag har iallafall packat min väska så det är ju awesome. Ska nog gå och lägga mig nu så att jag får sova något innan jag måste gå upp igen haha. Vet inte om jag kommer ha något internet där ute på ön så glad midsommar allihopa!

Filmerna!

Mina fina filmer, nu har jag åtta stycken naturfilmer! Nördig tjej, jag vet. Ännu nördigare tjej som måste ha filmerna trots att hon har sett dem (har ju inte sett Whale Wars men ändå).

torsdag

Idag har jag jobbat! Spännande eller hur? Nu sitter jag här och gör ingenting, ska nog springa ner till duschen och sen ska jag nog packa lite kläder till imorgon då jag drar till Sandhamn! Känns ju som om man borde sova efter att jag är klar med det men jag är så sugen att kolla på någon av mina nya filmer, för juste jag fick mina tre filmer idag! Lycklig tjej.

Aquaria


Fishy!

Idag var jag och Adam på Aquaria, jag fick se fina hajar. Ska försöka att redigera lite bilder nu, det är svårt att fota fiskar genom glas och dåligt ljus.

duktig tjej


Stäääda

Duktiga tjejen som städar! Har dammsugit, moppat och nu väntar jag på en tvätt. När den tvätten är klar så ska jag kasta in en annan tvätt och medan den tvättas så drar jag till täby och fixar det sista inför P&L. Därefter så åker jag hem och fortsätter städa och tvätta. Spännande eller hur?

Födelsedagsbarnet

Idag fyller min lilla bebis två år!

tisdag

Skulle träffa Maddie idag men blev ändrade planer. Ska städa mitt rum och tvätta massa kläder, inte lika roligt men det måste ju göras! Måste ju ha lite rena kläder till Sandhamn och P&L.

te!



glad tjej

Jag har precis beställt tre filmer på cdon.com, jättebra pris också! Väldigt nöjd tjej.

kleeeder

Svarta jeans till det då och hoodie såklart.

klippt

Glömde bort att säga att Sabina var här imorse också (klockan nio, hör och häpna!). Vi snackade lite och sen fick hon klippa mitt hår, så skönt att bli av med det som är mest slitet. När hon hade dragit så råkade jag somna om lite, jag hade trots allt somnat jättesent och vaknade jättetidigt.

Coola tjejer

Har hängt med Sara idag, köpt massa saker inför Peace&Love! Det viktigaste är såpbubblor!

I feel like dancin'


Sommar

Glass och vårat smultronland!

Lite nytt

Gjorde om lite på bloggen. Gillar egentligen min andra header mycket bättre, men jag kände att jag behövde något nytt. Lär byta sen igen när jag har nya bilder och kanske lite finare väder! Kunde ju iallafall inte ha min vinterheader nu när det är sommar.

Kläder

Jeans - Gina tricot, mössa - alltid egenvirkad, tisha - glamourkills!

Söndag

Vaknade lite för sent, somnade ju inte direkt tidigt heller. Det är iallafall alltid mysigt att vakna av att det spöregnar, att bara ligga kvar i sängen och lyssna på regnet. Har varit iväg hos Kusinerna och firat Daniel som fyller år idag, käkade tårta och drack te (hur perfekt är inte det i det här vädret). Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska dricka lite mer te, bara för att det är mysigt. Måste nog städa lite på mitt skrivbord också.

Linkin Park

Vad finns det att säga? Linkin Park är awesome! Lätt ett av de bästa livebanden jag har sett, lika bra nu som när jag såg dem 2007. Lika mycket ös i publiken, mest ös i One Step Closer. Härlig blandning av låtar, både gamla och nya. Rätt chockad att de öppnade med faint och inte med någon låt från den nya plattan, fast är ju glatt överraskad eftersom jag inte har lyssnat så mycket på nya albumet. Det enda jag är lite ledsen över är att de inte körde A Place For My Head och The Messenger, men vad gör det egentligen när resten av konserten var så sjukt grym! Megalyckad konsert med min finaste Adam.

I'm alive

Har inte bloggat på några dagar nu, men jag lever! Ska fixa bilder och sånt från Linkin park sen, det var iallafall AWESOME! hehu.

Tisdag

Vaknade helt täpp och äcklig på grund av äckelpollen, käkade medicin och nu känns livet lite bättre. Hade dessutom sovit jättekonstigt så jag har jätteont typ bredvid mitt skulderblad, gör liksom ont också om jag tar för stora andetag. Käkade iallafall god frukost och kollade serie. Har varit duktig och plockat lite kläder i mitt rum, ska vattna lite blommor också. Sjukt cool tjej. Ska nog käka lite lunch nu. Ikväll ska jag till Adam och sen ska vi på Linkin Park, jo men det är ju awesome!

Du och jag kommer alltid tillbaka


knaskatten

Släppte precis in Pellekatten. Han gick lite konstigt, jag blir såklart orolig direkt. Han hade massa klibbig grejs på ena bakbenet, asså verkligen klibbigt och det luktade typ som kåda. Klippte iallafall av det från honom och försökte tvätta lite, det hela resulterade i en ganska tjurig katt. Men jag vågar ju inte riskera att han slickar i sig läskiga kemikalier eller något, de håller nämligen på att bygga om lite i grannhuset så skulle inte vara omöjligt att han hade fått på sig någon lack eller liknande. Men jag hoppas på att det är kåda! haha. Dumma lille kisse.

Araknofobi

Hej spindelfobi. Såg en fluga men jag trodde att det var en spindel (den satt på mitt skrivbord), blev livrädd när den började flyga. Efter några minuter så ramlade det ner en liten liten dammtuss från taket, jag fick panik och var tvungen att skaka av mig "spindeln" som jag trodde att det var. Nu är jag jätterädd och kollar ner på golvet efter spindlar, blir alltid lite rädd för golvet där det är svarta prickar efter kvistarna(?). Och blä, när jag var ute på Sandhamn så hade jag precis gått och lagt mig och ser en svart fläck i taket (finns typ två svarta fläckar som alltid finns där), det var jättemörkt men jag tycker att det är en fläck som rör sig. Jag siktar dit lampan och klart att det är en spindel, en rätt stor också, jag börjar gråta och mamma måste gå upp och fånga den. Först misslyckas hon med det och spindeln försvinner (måste jag säga att jag fick mer panik?), efter några sekunder så ser jag den på golvet (jag flyyyger upp på sängen), mamma lyckas iallafall fånga den. Fan jag hatar spindlar. Mina spindelfobiattacker är säkert jätteroliga att kolla på men fy fan jag har verkligen panik på riktigt. Jag kan försöka hålla mig lugn men jag blir ju ändå hysterisk (Hahaha Maddie vet från när hon försökte hjälpa mig med min fobi).

Remember you're loved and you always will be


God morgon

Vaknade upp idag snuvig och täpp i näsan, kliade lite i ögonen också. Hej allergi. Ska iallafall käka frukost och sen hoppa ner i duschen. Lite senare kommer Tove hit!

Sandhamn dag 3

Började dagen med att gå ner till trouvillebryggan halv fem på morgonen för att fota soluppgången (bilderna kommer sen i ett eget inlägg), blev härligt myggbiten men det var det värt. Gick och la mig igen och sov lite för länge. Jag och mamma gick iallafall ner och solade lite på stenstranden, var sjukt skönt! Efter det gick vi hem, åt och städade innan vi skulle ta båten hem.

Outfit

ja men visst, det här hade jag på mig igår.

Natti natt kanske?

Börjar bli galet trött, kanske ska sova lite. Imorgon ska jag leka med Tove mah määähn!

Sandhamn dag 2

After Sail, hoffman circus. FEEEEZT!

Sandhamn dag 1

Jag och pappa tog bilen till Stavsnäs och båten som skulle ta oss till Sandhamn. Framme på ön så chillerillade jag i hängmattan, så skönt att inte göra någonting. När jag gjorde ingenting så fixade pappa med grillen, lyx!

Back home

Åkte till Sandhamn i fredags och kom hem alldelles nyss. Har inte haft något internet där ute (förutom på mobilen men det funkar ändå inte på blogg.se). Har iallafall chillat galet! Ska redigera lite bilder nu från helgen, det är alltid kul med bilder.

-.-'

mmmmmmmmmmm pollen. Lite så där härligt snuvig och kliar i ögonen gör det också.

Onsdag och torsdag

Igår var det Mickies student! Jag och Karin åkte dit tillsammans och lyckades träffa Malin påväg dit. Det är alltid lika kul att träffa mina fina sandhamnsbrudar, fast Ebba saknades. Hemma hos Mickie bjöds det iallafall på god mat och tårta, jag var så mätt, jag kunde typ rulla hem. Direkt efter mottagningen så drog jag hem till Adam, mys. Idag har vi chillerillat, haft pannkakspicknick och spelat tv-spel. Fick skjuts hem av mamma eftersom hon åkte direkt från jobbet, lyx! Har käkat god middag här hemma iallafall, chillade lite i grekhörnan med Mamma och Pelle. Jag gosade med Pelle och mamma spelade iPhonespel.
Två fina Sandhamnsbrudar

outfit

Det här hade jag på mig igår, eller jag hade jeansshorts. Det är en av nya tishorna från glamourkills iallafall!

Fint paket på posten

Idag fick jag äntligen gå och hämta mitt paket från glamourkills! NYA ALL TIME LOW ALBUMET! Dör lite. Fyra tishor hade jag beställt också, fast visar hur de ser ut någon annan dag.

Tisdag

Har varit och letat studentpresent idag med Karin! Jag köpte mig en ben&Jerrys milkshake och den var så grymt god. Åh köpte en ny bikini också, det behövdes verkligen. Efter shoppandet så drog jag till Sara och var där jättekort innan vi skulle dra till Vallentuna. I Vallentuna blev det pizza med Sara, Tove, Tompan, Rickard och Eddie! Efter det drog vi till Rickard och spelade tv-spel, jag var sämst. Haha.

Dissar-katten

Idag har Pellekatten varit sjukt dissig. Hoppas på att han är världens gosigaste imorgon.

Söndag och måndag

Jobbad hela dagen igår, var helt slut och powernappade när jag kom hem. Lite senare på kvällen så kom finaste pojken hit till nosevillagepark. Idag har vi chillerillat, jag har powernappat två gånger, vi har försökt bygga en vattenspridare (det gick inte så bra), köpt sushi och jordgubbar (nomnomnomnom), nu på kvällen var det repris av MTV Movie Awards så vi kollade lite på det. Det är pinsamt att Twilight vinner alla priserna, filmerna är ju sämst!

Söndag

Slutade med att jag kollade på tv igår, eller det var Twilight på tv så kollade på den. Egentligen kollade jag inte så mycket, lekte med mobilen och sen somnade jag. Har sovit sjukt dåligt inatt, eller det har varit så varmt i mitt rum så jag har vaknat hela tiden. Snart ska jag iallafall åka mot jobbet, blir att jobba hela dagen!

Solen

Idag har jag chillat lite i solen, sjukt skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog kolla på någon film eller konsert.

kväller

Har precis vädrat ur rummet lite, var grymt varmt! Hatar typ att sova när det är varmt, jag drömmer de sjukaste drömmarna då. Åh på tal om något helt annat, jag laddade precis ner pollenkollen till min iphone, sjukt smart grej! Idag har det tydligen varit mycket gräspollen(?), inte konstigt att jag nös och var snuvig imorse, tog iallafall en allergitablett och det funkade jättebra. Nu ska jag sova, eller jag ska kolla på Kyle XY men jag lär ju somna.

Winterjam 2010

Passar väl bra nu när det är sommar?

Badminton

Råkade ha sönder racket (vet inte om det var jag eller Adam, haha). Tur att det inte var mitt riktiga racket iallafall! Andra bilden är mina fina strumpor med lite gräsfläckar på, väldigt fint.

Katt

Idag var den här lilla herren i en catfight med grannkatten.

Torsdag och fredag!

Jag tänker typ att det har varit helg (har ju nästan varit helg), det har iallafall varit världens mysigaste. Adam kom hit igår, vi kollade lite tv och spelade tv-spel. Lite senare så spelade vi M.I.G (som vanligt, vi äger!). Adam fick även se min spindelpanik för första gången, inte alla som har världens bästa pojkvän som räddar en från läskiga spindlar. Idag käkade vi frukost ute på gräsmattan, soooommmmaaar! Var ute resten av dagen också och spelade mera M.I.G med Sofia och Ludwig. Lyckades hinna med lite badminton också. Är det sommar så är det! Nu på kvällen så följde jag med Sofia hem till Ludwig, där bjöds det på Lasagne, kladdkaka och te! Nu sitter jag här proppmätt och funderar på om jag ska städa lite i köket.

andra juni tvåtusentio

Idag är det ett år sedan jag tog studenten! Åh finaste Täby enskilda gymnasium, världens bästa lärare och världens bästa klass. Aldrig trodde jag att jag skulle få så fina vänner som jag fick på TEG. Det är skönt att slippa plugga, men fan vad jag saknar att umgås med världens sjukaste klass varje dag! Världens bästa M3C <3

DIRTY WORK

På tisdag kommer dirty work ut! Min skiva har skickats från glamourkills, den ska iallafall vara framme på tisdag eller så kanske den kommer innan. Idag fick man ladda ner en låt från albumet om man hade bokat på glamourkills, LÅTEN ÄR SJUKLIGT BRA! Jag vill ha albumet nu. När jag får skivan så ska jag lyssna på det så jävla högt och bara njuta! Musik är livet.


RSS 2.0