Shopping

Idag har jag och Tove varit i täbyC och letat nyårsoufits! Det gick bra och vi hittade typ det vi skulle ha :) Hahaha sen svimmade jag i centrum också, det var nått nytt, jag svimmar aldrig! Har typ hänt 2 gånger innan. Nu är jag iallafall hemma och mår bra :) och nu ska jag äääääta! Visar bild på det jag köpte någon gång haha.

slängde in en bild för att göra det hela lite roligare!

seeeg dag...

...men jag gillare! Eller aa. Mamma och jag har varit hemma hela dagen idag och gjort ingenting, vi skulle hänga gardiner i mitt rum, men det blev inte av. Vi vaktar en katt också, Nala heter hon och hon är massa mysig! Det känns bra att ha en katt här, men samtidigt så känns det fel, det är liksom inte rätt katt bara. Jag känner att det hör inlägged passar ihop överallt. Idag har jag kännt mig sjuk, eller ni vet så där seg i huvudet? Mamma säger att det är för att det var varmt i huset när vi sov och dålig luft, det kan nog ligga något i det. För övrigt så undrar jag när Sofia och Lurvig ska komma hem, hon sa att de skulle komma hit ikväll. Jag har tråkigt märks det? Mamma är nere i Sofias rum och kollar på nån kungafamiljprogram, inte riktigt min grej. Nala sover i en fotölj. Pappa ligger i andra soffan och låter som en traktor (snarkar alltså). sen sitter jag här i andra soffan och gör ingenting.

Juligt, liten bildbomb typ

Mina fint inslagna paket haha


Egna kort som jag hade på klapparna.



WOOOOW en seriös bild på mig, händer inte ofta.


Adventsljuuuuus hihi

Lite presenter, kläder, strumpor, muffinsformar och mössa. Lite sånt liksom.




Tunn vit tröja, mmm myyyys! Och nya sköna leggings också!


Nya albumet, seriöst så jävla bra!


ääääntligen har jag en ram till min ATL affisch, nu ska den bara upp på väggen!

Gone but not forgotten

Älskar när man hittar en låt med en text som stämmer in på pricken verkligen.
Låten är grym och texten är helt underbar. Always you will be a part of me
And I will forever feel your strength
When I need it most
You're gone now, gone but not forgotten
I can't say this to your face
But I know you hear

Where we are

Sitter och lyssnar på Westlife's album nu för andra gången (tyck att jag är fjantig, jag bryr mig inte). Oftast så brukar jag ha mina favoriter på en skiva sen några som är riktigt bra och sen de som "bara" är bra. Men asså på den här skivan finns det de som är lite bättre än andra, men de andra är riktigt bra, fattar ni? haha. Hela skivan är ju helt underbar!

God Jul!

Jag har haft en bra julafton, dock lite jobbigt i huvudet eller vad man ska säga, typ. Jag har iallafall fått fina paket som jag antar att jag kanske visar bild på sen. Just nu sitter mamma och Sofia och kollar på midnattsmässan, men det är inte riktigt min grej. Kom på nu att jag kanske ska hämta min nya cd och lyssna på den, Westlife liksom ;) haha jag gillart!

Julgran

Ikväll ska vi klä våran gran, eeeh blanade känslor helt enkelt.

Mera drömmar

Jag brukar oftast inte komma ihåg mina drömmar, men nu har jag gjort det igen. Inatt drömde jag först att jag sökte till idol, därefter så vet jag inte vad som hände men jag kastade ner en plåtväska ner för ett stup, och den där väskan var typ viktig när man skulle söka till idol iallafall. Efter ett tag var jag tillbaka i idol men man skulle tydligen komma dit och umgås med alla och söka nästa dag. Under natten så visste vi inte vad vi skulle göra så vi simmade iväg till las vegas och spelade poker, natten gick och sen skulle vi hem och då tog vi ett tåg hem. Sen vaknade jag! För det första varför ska man umgås med de andra sökande om alla ändå ska åka ut typ första dagen. Och för det andra hallåååå las vegas ligger väl typ i öken, hur tusan kunde vi simma dit liksom haha.

Konstiga drömmar.

Jag drömde två drömmar inatt, båda lika konstiga.
Den första drömmer var asäcklig! Jag drömde att jag låg på stranden och så somnade jag jättelänge. När jag vaknade så var jag heeeeeeeeelt kolsvart på ryggen och skinnet hade liksom hårdnat, sen när jag ställde mig upp så försvann det svarta och istället så blev hela min kropp fylld av små varklumpar! hahaha det var så äckligt!

Sen andra drömmer var kortare haha. Jag drömde att det var jul eller min födelsedag, jag skulle öppna mina paket. I varje paket så låg det bara massa broccoli! Och jag gillar inte ens det haha.

Hej jag heter Malin och jag drömmer konstiga drömmar!

I mitt vita vinterland

Det snöar och jag lyssnar på mitt vinterband, boys like girls! Deras första platta är mest vinter. Jag säger bara lyssna lyssna lyssna! hihi.



These lips belong to someone else

Jag har ju glömt att visa min älskade hoodie! Den som jag har velat ha jättelänge, och som fanns på paramore/you me at six konserten. Äntligen kunde jag köpa den hihi.

hihi då var jag fortfarande blond.

Vinterbilder eller nått





Bara för att

Idag hade jag en riktig mys-outfit!
långkallingar(ett måste)
Jeansleggins-gina tricot
strumpor-mammas
alldelles för stor SWE hoodie-mammas
GRYMT MYSIGT!

Det gäller att bjuda på sig själv.

Viggo!

Imorgon är det julavslutning! Äntligen hihi. Vi slutar iallafall tidigt då, och då hinner jag hem så att jag kan leka med Viggo! Han är en fransk bulldog som min syrra passar, han är massa busig! Helt ärligt så ser han ut som E.T fast utan hals, fan tuuuusan vad söt han är! På bilden står han och kollar in mina dorritos haha.

lite förändringar!

Ny design! Dock är det lite småsaker som jag måste fixa.
I måndags var jag och Sara på coffeehouse by george, då fick det bli en "jagbloggarochmåstetakortpåminmat"bild!


Ojojojoj en bild!

Det känns som om det var ganska länge sen, eller inte egentligen men aa okej. I måndags, förra veckan så tröttnade jag på mitt ljusa hår och färgade det mörkt! På bilden ser det svart ut, men det är faktiskt brunt, särskilt nu när jag har tvättat ut det lite också. Iallafall jag är nöjd och det kändes bra med nått "nytt".

hihihi

Idag har jag och Tove redigerat som djur! eeeeeh finns inte så mycket mer att säga. Det är snöööööö ute och snart kommer det nog upp en ny design!

och var är jag? praktiken såklart!

Ännu en gång sitter jag här! Vi har en extra dag för att alla har klimatrollspel men vi får inte vara med hihi. Fast det är typ inga här, eller alla som har radio kan typ skita i att komma hit för de kan inte göra något för de kan ändå inte sända det. Själv är ju jag i tv-gruppen så jag sitter här i en avid och väntar på Tossen (tove som för övrigt har tappat sin ena mobil i snön så hon kommer lite sent). För övrigt liksom SNÖÖÖÖÖ! Det är så mysigt och som jag väntat och väntat! Måste gå och kolla om någon rolig filur har kommit hit nu!

Skoldag

Idag var vi och hälsade på i en fotostudio, det var intressant! Vi fick lära oss massa om ljussättning, alltid bra att veta! Sen åt jag och Sara på coffeehouse by george tror jag att det heter haha. Sen åkte vi till skolan skrev ut lite bilder och sen gick vi och la oss i ljushallen och vilade (egentligen så somnade vi båda där i soffan haha). När jag kom hem så var Sofia och Viggo hemma, Viggo är en fransk bulldog! Han är skitsöt, han ser ut som en liten alien!Min syrra vaktar iallafall honom, det är mysigt för då är det iallafall ett djur här ibland. Dessutom så har jag svullat i mig lite dorritos, smask!

Det enda jag vill är att du ska komma tillbaka


(och ja mina deppiga inlägg fortsätter)

eeeh fint?

Idag har jag och tove gjort ett matlagningsprogram, mycket spännande! Nu sitter jag och lyssnar på avenged sevenfold alldelles för högt i lurarna, men jag gillare! Jag borde sova nu god natt..


ensamt

Nu känner jag mig ensam så himla lätt, dessutom så känner jag mig bortglömd jättelätt nu. Liksom jag visste att mamma skulle ringa, men jag var tvungen att ringa henne iallafall sen för jag trodde helt att hon hade glömt bort mig. Allting är lite(mycket) jobbigare sen Molle gick bort. Jag börjar inse mer och mer att han faktiskt aldrig kommer tillbaka, aldrig! Hur mycket jag än vill så går det inte, jag skulle kunna göra vad som helst! FAN! Det är bara helt sjukt. Kan man sakna någon alldelles för mycket?

Praktiken igen

Nu sitter jag uppe på praktiken, fast jag börjar typ om 20 minuter. Idag ska vi vara nere i studion och jag ska vara studioman! Eller jag kanske blir nått annat om någon annan är sjuk. Fast jag tycker att det är ganska kul att stå och vifta med armarna och försöka räkna ner tiden på fingrarna, det får mig att känna mig cool! Haha. För övrigt så funderar jag på att städa mitt rum idag, iallafall om jag orkar. Om jag är riktigt duktig så kanske jag orkar plugga också, men det är bara om jag är RIKTIGT duktig! Naaaej nu ska jag vänta på att någon cooling kommer upp hit till praktiken!

Sharkwater

De flesta kanske vet att jag älskar hajar, iallafall de som känner mig.
Jag är grymt fascinerad av hajar, de är fina och häftiga som tusan! Sen har jag inte vetat så mycket om dem. Favoriten är iallafall vithajen! iiiih den är ju bara för vacker! (ja, jag vet att ni tycker att jag är konstig).

Igår såg jag iallafall en film som heter Sharkwater, den var sjukligt bra och jag känner mig så mycket smartare efter att jag har sett den. Den handlar iallafall om hajfensindustrin, hur hajarna blir dödade bara för fenorna. Det är så himla hemskt hur de blir behandlade, de skär av fenorna och kastar ut dem i vattnet igen, efter att de fått sina fenor avskurna så kan det dröja timmar och till och med dagar innan de dör. Fattar ni vilket djurplågeri det är!?

Rob Stewart heter killen som filmar och producerar filmen, han är för övrigt en av mina förebilder nu, han och några andra får i uppdrag från costa rikas president(?) att skydda hajarna från fiskare. Men de slutar med att teamet måste gå in i rätten och de måste ut ur landet för de har maffian efter sig. Allt för att folk vill ha hajfenssoppa! Där kommer vi till nästa hemska grej, det finns ingen smak från hajfenorna i soppan! Fattar ni vad onödigt det är? På grund av hajfensfisket så är hajarna utrotningshotade. Vi behöver hajarna, de är en viktigt del av vårat ekosystem!

Hajarna är inte så farliga som alla tror heller.
Hajar dödar 5 personer per år, elefanter dödar 200.

Här kommer trailern till filmen.


Jag säger bara SE FILMEN!
www.sharkwater.com

Bättre sent än aldrig

Var ju faktiskt på Paramore för 6 dagar sen! Det var massa roligt dock så var det så trångt så att jag mådde dåligt, men jag och tove flyttade på oss en bit, där fanns det luft iallafall. Men konserten var asbra! Äntligen fick jag se Paramore och You me at six! :D


RSS 2.0