hihi

nu blir det duschen, sen mat och sen blir det bio med Sarisen!

schnögga cheyer på studentskiva

Hurtig

Jag och syrran drog ut på en powerwalk/joggingrunda i cirka 35 minuter, känns bra! I öronen hade jag Disturbed, 3OH!3 och All Time Low. Jag klagar inte hihi.

cool tjej

Träffade Sarisen idag i TäbyC. Jag fick gå halva vägen dit eftersom sl visade fel tid! Kul grej, nej men skönt med promenad. Jag och Sara pratade och åt lite, myyyysigt! Tänkte visa vad jag hade på mig också, cool tjej. Blev bara helt avslappnade grejer. Element-tisha, leggins och hoodie.


All we are, just chapters on a page

Fick ett All Time Low ryck, fan jag saknar konserten! Längtar som tusan efter nya albumet också, vet ju inte när de kommer. Den låten jag har hört är grymt bra, men vad annars? Hörde den för ett tag sen men har inte tänkt på att lägga upp den, så det gör jag nu. Alex själv la upp den på hans tumblr, bra kille!

Mysigt

Jag ljuger ju om jag säger att jag inte längtar tillbaka lite. Fast det är vääääldigt skönt att vara hemma och sova så länge man vill. Men ska söka jobb jättesnart, känns bra. Vet ju inte om jag får det, men det är ju bara att försöka.


Bra start på dagen!

Har käkat baguette med salami och ruccola, smask! Fukosten äts framför tv'n med "10 years of Westlife, live at croke park stadium", det är ju underbart! haha. Nej men seriöst westlife live är någon man inte ska ha missat. Är man töntig så är man hihi. För övrigt på tal om live dvd:er så har jag glömt min all time low dvd på Sandhamn, det är ju inge braaaa!

Naaaaej

Okej mer inlägg om Pelle. Men liksom ni måste ju veta läget! haha. Vi pratade med veterinären när vi var på albano och köpte kattmat. Hon sa att vi antagligen måste komma in med honom dit i veckan eftersom det inte är bra om det är en varböld för den kan bli större och större och om såret växer igen så har det ingenstans att ta vägen. Men det ska allt bli bra! Han är iallafall inte lika sur, han har sovit hela dagen, så även jag är rätt lugn. På tal om något annat så har vi fått hämta hem massa bröd och bullar hos Sabina, gottigott! Men får tacka så hemskt mycket! Hon ska nog allt kunna göra mig fet ;D

utan tratt

Mamma kom på att Pelle kunde ha en halsduk istället för tratt så att han inte kan tvätta såret. Vi tycker att han blev fin! Pelle tycker inte om halsduken lika mycket som jag och mamma, han är mest grinig.

P.S. I love you

Nu ska jag kolla klart på P.S. I love you och sova lite hihi. Faktiskt en kärleksfilm som jag blir rörd av, brukar inte bli det annars. Fast det kanske bara är för att det inte bara är kärlekstjaffs utan att det är att förlora någon, och det kan jag förstå. På tal om kärleksfilmer, jag har fortfarande inte tagit mig igenom The Notebook, har kanske sett halva, tycker den verkar dålig haha.

uggs inomhus är grejen!

ponnyplutt

Mamma ringde till veterinären, vi ska köpa en tratt åt honom och tvätta såret/hålet. Jag sa till mamma att vi ska köpa kattgodis åt honom också, det är ju jättesynd om honom! Han ska bara vara inomhus och få ha tratt på sig i två dagar. Kattstackare!

kissekatt

Jag är tvärbestämd på att vi måste ta Pelle till veterinären, pappa sa att vi åker dit imorgon, så liksom jag vet att han måste dit antagligen. Han har två stycken sår på bröstkorgen, liksom två hål rakt in typ, skitäckligt! Jag vet att han har haft ont, märkte det när jag har försökt att bära honom, men liksom det är inte så att han lider, för det hade jag märkt. Men vi har trott att han har varit i slagsmål med någon annan katt, men liksom en annan katt kan ju inte göra hål. Asså det är ju inte stora hål, men de kan ju bli infekterade och det är ju inte alls bra. Dessutom är det väl inte bra om han sitter och slickar på det? Jag är iallafall glad att han mår bra, för liksom trots hans hål (som det nog mest är jag som är orolig för) så ligger han här bredvid mig och sover haha. Jag tror egentligen att jag oroar mig lite för mycket, men jag ska se vad mamma säger när hon kommer hem.


bra grejer!

Fick även med mig en ny mascara och nytt nagellack. Lacket heter Marine blue typ, men liksom det är lila? och nej det är inte det jag har på naglarna haha. Jag ska nog ta på det nya lacket ikväll!


Shopping

hihihihi nytt linne, leggins, mössa och "bh".

Jag är ju så vass på att posa

tc

Jag funderar starkt på att ta mig en tur till täby centrum, har inte kollat på kläder eller nått på rätt länge. Liksom nått måste jag ju hitta på hihi.

bättre

Nu mår jag iallafall bättre, det gillas väldigt mycket! Planerna för imorgon är att hinna med en powerwalk, känns bra! För övrigt är jag grymt sugen på att spela badminton, mitt racket ligger väl någonstans och samlar damm.

hemma igen då....

Japp så var jag hemma efter att ha gått upp till tåget. Fan. Jävla mage, jag hatar den. Fick världens magkatarrattack, trots det gick jag upp till tåget, men jag gick hem igen. Så nu sitter jag här och är skitsur och ledsen för jag ville verkligen in till stan. Vet inte ens varför jag har magkatarr nu, jävlaskitpissmage!

To the city

Snart drar jag in till stan för att träffa Amelie och Linnéa, det är dags att käka lite sushi!

Mysig tröja hihi, den känns nästan som en pjamas <3

Tjock tjej!

Nu har jag ätit mat så jag spricker! Jag ska nog börja träna mera, då äter man ju mycket mer! Det är verkligen skitsmart. Fast imorgon kanske jag kör lite smått med styrketräning istället för att powerwalka. Hurtig tjej. Imorgon ska jag till stan och käka sushi! Det var sjuuukligt länge sen jag åt sushi!

Tears stream down your face

when you loose something you can not replace
Jag har suttit och flyttat över mina "Molle-inlägg" till min "Molle-kategori". Typ bilder och små inlägg. När jag ser alla bilderna så går det inte att hålla tillbaka tårarna. Bara tanken på att jag aldrig kommer att få träffa honom, aldrig få känna hans päls, aldrig få höra honom jama när jag kommer hem från skolan, får mig att totalt bryta ihop. Det är säkert många som tycker att jag är jättetöntig, men vet ni vad? Jag kunde inte bry mig mindre om er! Jag saknar min Molle så fruktansvärt mycket, det går inte att beskriva. Jag älskar dig <3

Powerwalk

Jag var nyss ute på en powerwalk, kände att jag var tvungen att röra lite på mig. Blir ju lite så när man har jobbat på frukosten, då går man ju minst 2 timmar fram och tillbaka (och bär saker dessutom!). Blev iallafall en powerwalk på 35 minuter i regnet med 30 Seconds To Mars i lurarna, mysigt värre! Asså 35 minuter låter verkligen jättelite, men varmt var det och mina ben blev trötta. Otränad_tjej_90? Har iallafall precis duschat och känner mig nöjd och fräsch! Nu blir det cola och ett wienerbröd, jag är fan sjuk hahaha.

fett med chillerilligt!

Inatt drömde jag världens bästa dröm, blev rätt sur när jag vaknade. Jag drömde om Alex Gaskarth, blir ju nästan inte bättre än så. Idag har jag inte gjort mycket, eller jo jag har fixat bilder till mina trummor och lite konstig text till också, sen har jag skickat det till mamma hihi. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på jättehög musik, just nu är det Boys like girls. Bara för att det är kul så tänker jag lägga in bilder, duktig tjej, verkligen. Det är iallafall bilder på vad jag ser just nu, oooooh spännande.



Jag har hängt mina studentgrejer på ett nytt ställe, bra grej! Spotify är alltid redo, ännu bättre grej! Ashton Kutcher har jag ju på dörren, blir väl inte bättre? haha. Så fruktansvärt spännande inlägg....

Duktig cheeeey!

Det går inte snabbt men det går framåt. Nu har jag precis startat tvätten med mitt lakan, det ska vara klart om en och en halv timma. Då kan jag nog hinna ta de sista kläderna som ligger på min säng, dammsuga golvet och torka och damma av. Juste måste ju torktumla sängkläderna också då har jag mycket tid! Fast då kanske jag hinner fixa min annons till blocket, trummorna ska säljas!

Stäääda

Jag tror att jag ska ta och packa upp min väska och städa mitt rum. När jag ändå håller på ska jag nog tvätta mina sängkläder också. Baaaajs vad tråkigt, men det måste göras! Om jag städar jättefint så kanske jag kan få köpa min nya dator snabbare? (ja, hej mamma och pappa jag vet att ni antagligen läser det här)

Säääl

Jag tror inte att jag skrev att jag såg en säl förra veckan. En livs levande helt vild säl! Visst jag har sett sälar på skansen, men liksom nu i det fria! Jag blir helt lycklig nu bara jag tänker på det.

Stars

Prövade att fota stjärnor när jag var på Sandhamn, jag blir lika förvånad varje gång att det faktiskt fungerar! Jag älskar verkligen stjärnor, det är ju bara alldelles för vackert <3

Nature




Hihihi ledig

Nu blir det yoghurt, müsli och teeeee!

Frukostflingor

Mickie, Amelie, Linnéa och Jag.


Hemma efter utgång

hihihi jag har dygnat! Först var det relaxen som gällde, sen till Amelie och fixa sig och äta. Förfest bjöds det på hos Tobbe, sen almaaaa haha. På efterfesten så var vi tillbaka hos Tobbe, fast med fler folk. Hemresan var ju också intressant, vissa hade ju fått i sig lite för mycket så det bästa var kanske inte att cykla. Själv har jag bara druckit pepsi och vatten! För övrigt så har jag fått miljoner myggbett på benen, det kliar så galet mycket.

A party song

Filmat på konserten, ljudet kanske är jättehögt hihi.

hihi sista jobbdagen är avklarad!

Nu ska jag soooooova! Eller aa iallafall efter idag, idag blir det relaxen och sen köpa mat och laga hos Amelie. Sen förar vi lite och sedan blir det almaaaaaa! Jag ska bli full på min cocacoooola, haha. För övrigt så gjorde jag om headern igen och tog bort lita andra grejer på bloggen, känns bra, nu är jag mer nöjd.

All Time Low, part four

Jag och mina män.


Asså eeeeeh hej, Alex är ju nästan för snygg!

Sista jobbdagen!

Imorgon jobbar jag min sista dag på Seglarn' för den här sommaren! Det ska bli galet skönt att få åka hem till alla nära och kära. Dock så viskade en liten fågel i min öra att Sarisen flyr landet ungefär när jag kommer tillbaka? Inte helt okej ju! Aja imorgon blir det iallafall röj med frukostflingorna!

All Time Low, part three





ojojoj

Ny design här på bloggen, är inte nöjd alls med headern haha, men jag gillar färgerna. Färg och färg, det är grått. Men aaaaa hallåhej, jag lär byta header sen, men jag vill ha något nytt precis nu!

Nakenchock

Haha okej skämta! Kul skämt verkligen... Nej men okej jag vill bara säga att jag är rätt lycklig att jag vägde 3,2 kilo över den gränsen som jag inte vill väga under, som jag då oftast väger runt, när jag vägde mig här om dagen. Har nog inte vägt så mycket i hela mitt liv, så jag är rätt nöjd!

Schnögg tisha!

Som tradition så köpte jag en tisha på konserten, snygg är den! Vinny Vegas är cool också (All Time Low's merch-kille). Så såhär lallade jag runt i för någon dag sedan. Brillorna är nästan för häftiga asså..

Ibland känner jag mig bara för cool.

All Time Low, part two







hajen och jag

Jag tog med mig min haj ut till ön för att känna mig mindre ensam. Gullig liten tigerhaj jag fick på studenten, hihi. Rätt lika är vi ju också.

nio månader

Idag är det nio månader sen jag var tvungen att ta farväl av min lilla misse. Min älskade lilla Molle.


All Time Low, part one

Jag brukar jag ju skriva en hel bok när jag ska skriva om en konsert, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det lär inte bli så långt haha. Jag och Kersti började köa vid kvart över nio på morgonen, vill man stå långt fram så vill man! Vi träffade en jätteschysst tjej som heter Matilda som vi hängde med. Vid klockan 12 ungefär så sprang vi på Alex och Jack på burgerking, vi hade sett dem gå men de gick till ett annat matställe och vi ville inte störa. Vi passade på att gå till burgerking för att kissa och sen när vi står där så ställer sig Jack och Alex där för att handla mat. Vi kirrade autografer och fick ta kort och pratade litegranna, fett najs! Alex är en mycket snygg man. Iallafall vi köade i flera timmar, käkade mat, drack te och annat smask. När vi gick in så lyckades vi komma på andra raden precis framför Alex, hihi. Förbandet earlytobed var helt okej, jag sparade alla mina krafter till All time low haha. All Time Low var grymma som vanlig, de kan inte vara något annat! Jag blev överlycklig när de körde A party song, och Remembering sunday var lika fin som den brukar vara! Okej blev kanske mycket text men jag tänker bjuda på lite bilder också, blir nog i två eller tre inlägg!








bilder imorgon

Nää asså blir bilder imorgon, måste kirra photoshop. Kollade precis igenom videon som jag spelade in när de sjöng a party song, jag dör lite för att de är så bra!

HELT UNDERBART

All Time Low igår var awesome, hade inte väntat mig något annat! Jag ska berätta mer om hela dagen ikväll när jag kanske har fixat photoshop. Fast måste bara säga en sak, DE KÖRDE A PARTY SONG, JAG SPELADE IN HELA OCKSÅ, JAG ÄR LYCKLIG! Dessutom är Alex en väldigt snygg man och Jack är en tjuv haha.

ååååh

Idag åker jag hem! Imorgon är det ALL TIME LOW! Jag är så lycklig!

chillat helt galet

Idag har jag kollat på serier hela dagen, är man ledig så är man! iiiiiiih 2 jobbdagar kvar sen är det all time low! Jag och Kersti ska mötas i stan vid 8, ska man köa så ska man köa.

skön....t

Imorgon är jag ledig, och jag ska soooooova! Sen är det bara lördag och söndag och sen får jag åka hem en snabbis! grymt skönt ska det bli. Jag ska nog ta och väga mig när jag kommer hem, förhoppningsvis har jag gått upp nått kilo iallafall. Usch jag är redan nervös för att väga mig, jag hatar det. Men jag får hoppas iallafall!

Can you see me.


I've got a lot to say


fett häftig tjej

Bara för att jag kände för det så har jag fixat en dagens outfit också. Jag är fett cool!

Karin är cool

Jag och min roomie sitter och kollar på desperate housewifes, eller asså egentligen sitter jag mest här och Karin kollar. Karin ska bo hos mig inatt igen hihi. Imorgon har jag sovmorgon, eller aa börjar klockan 7, men liksom det är awesome om man jämför med att börja klockan 6. Eftersom alla vill veta så kan jag berätta att jag somnade en timma när jag solade, jag som trodde att jag inte kunde somna sittandes, idag bevisade jag motsatsen.

Karins underbara voffe!

chilligt

Jag sitter här i stugan med Karin och kollar på scooby doo, fett mog1. Jag är ensam i stugan så Karin är snäll och sover här. Bra grej! Dock börjar jag klockan 6 imorgon, plus att jag fick jobba på torsdag som skulle vara en ledig dag. Egentligen orkar jag inte, men jag tjänar ju pengar. På fredag ska jag iallafall sooooova! På söndag åker jag hem, på måndag är det ALL TIME LOW! Gaaah vad jag längtar!

hej


blixtrar och dunder

Igår var det ju vääärldens åskväder här ute på ön! Jag var jätterädd som vanligt och till en början så var jag ensam i stugan haha. Idag har jag jobbat som vanligt, kändisspaning på jobbet också vilket inte var så oväntat. Just nu sitter jag ensam i stugan och bara chillar helt galet. Imorgon börjar jag klockan 06.00, hehe kul.

jag leker indian?

feeezt

Igår blev det utgång ännu en gång haha. Kom hem klockan tre efter att jag och Linnea drog på "efterfest" haha. Rätt trevligt med tre timmar sömn innan jobbet, tummen upp! Sov tre timmar till när jag kom hem från jobbet, jag kan ju säga att det behövdes. Nu är det för övrigt bestämmt(tror jag) att den 20 slutar jag här, då blir det röj! Sen blir det att åka hem till stan! Åh jag längtar. Dock så ska jag hem den 15:e för att gå på all time low den 16:e, fast åker tillbaka hit till ön den 17:e då haha.

ett två tre

Lite trist när det är en bit som inte passar.



Men jag lyckades ju iallafall att lösa den till slut, hihi smart tjej?

Sova mera

Idag var det jobb, imorgon är jag ledig. Ledig=SOVA!
Har inte mycket att skriva, slänger upp en till bild på Salem. För övrigt så är det ju kul att min mamma busvisslade så att han kom av sig när han skulle sjunga, typ "bra busvissling", sen kom han av sig lite och fick börja om i låten. Det som kanske är roligast är att jag fattade direkt att det var min mamma haha, jag är rätt lycklig att jag inte stod på samma sida som mamma, om jag får tinnitus någon gång så är det säkert inte av konserter det lär vara av mammas busvisslingar. hihi.

salem al fakir

Är ju inte värsta fanet, men bra live är han!



oh outfit

Kände för att bjuda på det liksom. Chillkläder för hela slanten! För övrigt så måste jeansen vara nytvättade eller så har jag gått upp i vikt, hoppas ju mest på att jag skulle ha gått upp i vikt.

solnedgång

Jag verkligen ä l s k a r  att fota i solnedgången, mmmm <3




ganskasåjättetrött

Jag har bäddat upp med massor med kuddar, mitt täcke och datan. Nu blire film och sova!


Gårdagen

Middag med "frukostflingorna".




ehm

Nej men asså ååååh fatta chokladkladdmuffins, m å s t e   b a k a   n u !
(lovar att vi inte har ingredienser bara för det)

skööööööönt

nu har jag jobbat tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag! (större effekt om man får skriva ut alla dagarna haha). Imorgon är jag leeeeeeeeeedig och jag ska sova så galet mycket och på eftermidaagen ska jag ner till hamnen och kolla på salem al fakir. Härligt härligt! Helt seriöst jag somnar typ sittandes just nu och jag funderar för övrigt på om jag ska baka muffins.

mmmm myskläderna är på också!


Fullt ös medvetslös?

Igår blev det utgång på alma, mycket roligt! När man kommer hem vid kvart över två och ska gå upp vid sju så är man ju sådär lagom trött. Men men, man måste ju få leva lite även fast man jobbar. Jag är grymt sugen på att gå ut ikväll igen eftersom det är p-söndag men jag känner verkligen att jag måste sova ikväll, särskilt eftersom jag inte vet hur länge jag kommer att vara ute imorgon eftersom det är Jossans sista kväll här innan hon åker hem till örebro. Nej men jag kör nog på att jag sover ikväll och hoppas på röj imorgon! På onsdag DÅ ska jag sova, så galet skönt det ska bli! Då kommer jag ha jobbat 8 dagar i rad, det känns verkligen när man har tidiga mornar. Helt galet osammanhängade inlägg egentligen, men vi kan väl skylla på att jag är trött?

RSS 2.0