sista dagen

Sista dagen på året, åh så spännande. Usch jag gillar inte nyår egentligen, ungefär lika onödigt som att fira valborg. Dock är det fint med fyrverkerier.

maaaaaaaaaaaaaat

Nu är jag tjock och fet. Tack och hej!

piano

Jag kom precis på att jag vill lära mig att spela piano. Eller okej jag har egentligen vetat om det länge. Vi har ju ett piano här hemma, det går bra att spela med en hand, men asså två händer!? Det är omöjligt haha.

Sova?

Borde gå och lägga mig, men Pelle har äntligen lugnat ner sig och går jag upp så kommer han följa efter mig och så blir han pigg igen. Får helt enkelt lura honom med mat, funkar alltid!

hej


fan

fan fan fan jag blir så arg på mig själv. Jävla skit.

Jack's Mannequin - Swim

Låten är så sjukligt bra! Texten är<3

nintendo

Nu ska jag spela lite ds, crash bandicoot liksom!

coola klappar

Just för att det är grymt coolt!

Gamla gubben

Idag fyller Jared Leto 39 år. Dessutom så har han färgat håret blått, tror jag.
Ta mig tillbaka!

All Time Low

Jag vill ha nya albumet redan nu. Tycker att de kan ha någon spelning här också och inte bara Peace&love. Då skulle jag bli väldigt lycklig.
Gaaaah ge mig!

Pelles outfit

Fina killen med det fina halsbandet!

Jul

Orkar inte klä upp mig så väldigt, jag har iallafall hjärtan på mina strumpbyxor! Dessutom så har jag mormors gamla halsband på mig som jag fick i studentpresent. God jul till er alla söta människor!

klappar

Jag är klar med alla klappar så nu ligger de fint under granen. Nu måste jag plocka lite i mitt rum, sen måste jag måla mina naglar och det kommer ju typ ta 456468456 år...

julgran

Igår pyntade vi julgranen, den blev fejn! Nu ska jag nog slå in lite juklappar hihi.

They say bad things happen for a reason

But no wise word's gonna stop the bleeding

dissolve and decay

Sitter och dunkar Hawthorne Heights jättehögt i mitt rum. Alltid bra när man är på dåligt humör.

We're smiling but we're close to tears


mmm

Idag ska flera stycken till tegel, för jag antar att den planen fortfarande är på. Egentligen är jag taggad men vi ska klä julgranen här hemma, och jag kommer inte orka åka dit efter heller, jag kommer inte vara på humör någonstans. Åh jag hatar att vara bangare också, blä.

nomnomnomnom

Känns bra att äta glass när man fryser.

snöponnyplutt


A christmas carol

Imorse gick jag upp lite försent. Vandrade upp och släppte in pellekatten, sen satt vi på köksgolvet för han var världens keligaste lilla kisse. Sen blev det att mata katten, göra frukost till mig själv, spola vatten i kranen för att pelle ville dricka, fortsätta med min frukost, Pelle vill leka ninja, fortsätta göra frukost, går ner till mitt rum, ta en tugga av mackan, leker lite med pelle för att han är pigg, ta en till tugga av mackan, Pelle blir aldrig trött och vill leka mera, dricka lite te, Pelle börjar klättra smått i gardinerna, dricka lite juice, Pelle kastar sig efter sin leksak men lyckas ramla av sängen, jag tycker att det är synd om honom så jag bär upp honom och gosar lite, tar en tugga av mackan, Pelle vill att jag ska kasta mer leksaker, jag hinner inte ta en tugga av mackan innan han hittar på nästa bus. Efter ett långt tag så bestämmer han sig för att han vill gå ut, så han vandrar iväg i de fina gångarna jag har gjort till honom på gräsmattan (han kunde ju knappt gå när det var så mycket snö haha). Det gäller att komma iåg att Pellekatten inte är så gammal haha. Nu sitter jag iallafall i mitt duntäcke och kollar på A christmas carol!

lock

Lockade precis mitt hår, sen kom på jag på att det var fult. Tog lite vatten i det så att jag inte såg ut som ett troll längre. Jag ska nog hålla mig till platt. jaja så kan det gå när man har tråkigt...

Nooooo

Okej vad är det här, ofta Josh och Zac ska sluta i Paramore! Det är ju bara helt fel.

fresh!

Håret blev bra, mörkt men inte svart! Tvättas ju ändå ur en hel del så det funkar.
Fula färgningströjan och alldelles för trött tjej! Färgen är ju lätt bättre i verkligheten också.

tisdag

Sitter och sjunger högt till where we are, bara för att jag alltid kommer att vara töntig, dessutom är det ett av westlifes bästa album. Jag tror nog att jag ska ta och färga håret nu, blont ska det bli. Okej jag driver, inte ens kul, ska bara färga utväxten och sånt. Lär ju bli svart som vanligt när jag försöker få det brunt, det tvättas ändå ut så det gör ju inte så mycket.

morden i sandhamn

Hahahahhaha roligt! Nej men hallå, dåliga skådespelare (som vanligt när det är något svenskt haha). Dock är det roligt att det är Sandhamn så att man känner igen sig, även fast det är roligt när man ser att de springer in på helt fel vägar för att komma till olika platser haha.

så häftigt

Tove skrev nått om Westlife på fb-chatten. Så nu sitter jag här och lyssnar, hur cool är jag liksom!?

åh Digger

Hahahahha ååh lille ugglan, typ 0:40! Huvudet på sne liksom!

Though we're far apart, You're always in my heart.


1 år och 1 månad

cool tjej

Åhåå den lagade mobilen. Fett mogen tjej som tar kort i spegeln liksom...

yeah

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan åka och leka tomtenissar i täby centrum.

fan

Igår vägde jag mig, idag känner jag mig äcklig. Jag skulle inte tacka nej till att väga som jag gjorde i sommar, då var jag ändå nästan nöjd. Då var vikten iallafall 3 kilo över gränsen som jag inte vill väga under. Nu är det bara puttelite över, jag blir så arg på mig själv...

konsertabstinens

G e   m i g   e n   k o n s e r t   n u !

waaaaaaaah

Sitter nere i källaren hos Maddie. På några dagar så har vi kollat igenom hela säsong ett av glee, vi är inte alls nördiga. Idag fick jag tillbaka min mobil också! Såklart så var alla nummer borta, så de vänner som läser bloggen och inte har sett på facebook kan ju langa mess med namn! Ofta de rensar ur alla nummer liksom... För övrigt så vill jag berätta att jag har dammsugit och moppat hela huset! Samtidigt som jag gjorde det så hade jag på straight to dvd på högsta volym typ, snälla ge mig en All Time Low konsert nu.

I miss u

Det spelar ingen roll hur många klappar som ligger under granen. Det kommer alltid vara något som saknas. Världens finaste Molle.
Jag älskar dig

Painting flowers


llama

Barack Obama llama. Hahaha det är fortfarande lika kul. Jag är störd.

hahahaha!

Lite tidigare så satt jag och kollade på gamla foton. Hahaha asså det är nästan sorgligt hur ful jag var ett tag! När jag var liten liksom jätteliten så tycker jag att jag var söt, men sen vid typ 10 år så ser jag ju ut som ett troll. Världens överbett med världens största tänder! Inte för att jag gillar mina tänder nu heller, men jag har ju liksom växt ikapp dem och överbettet har ju minskat sjukt mycket. Haha men liksom jag såg ut som ett troll!

Måndag

Här sitter jag i mitt rum och lyssnar på All Time Low, bäst! Snart blir det att måla naglarna och dra till täby. Sen ska jag hinna med att skotta och dammsuga också. Idag är det lucia, fett spännande! Inget luciatåg har man kollat på, dock har jag lyssnat på All Time Low's jullåt så det är ju något haha.

Karin & Mira

Gammal bild från 2008. Åh Sandhamn. Världens bästa Karin och världens bästa Mira.

Usch!

Tror ni inte att jag hittade en spindel idag också!? Den här gången var det dock nere i källaren, nej men ovanligt. Maddie höll sig lugn (även fast hon hade panik) och försökte ge mig lite spindelterapi. Jag skrattade och grät. Maddie försökte få mig lugn, jag sa att jag var det (med panik i rösten, om jag ska vara helt ärlig så var jag inte lugn någonstans). Med lite teamwork så lyckades vi få ut spindeln, det kanske var 10 minuter efter att jag hittade den. Men jag lovar er den hade alldelles för mycket ben och jag tyckte att jag såg huggtänder också!

Plutt

Hahahahahahah åååh blir så glad av bilden! Det var typ utanför vårat gamla hus på Sandhamn. Min älskade lille Molle gick rakt in i samma spindelnät två gånger och han fattade ingenting. Jag skrattade så att jag grät. Fy vad jag saknar honom.
Jag älskar dig

krabba

Kollar lite på deadliest catch. Jag har kommit på att krabbor är lite läskiga, de är alldelles för lika spindlar. På tal om spindlar så hittade jag en igår på våran bänk, den rörde på sig alldelles för mycket så jag langade spindelpaniken, lite skratt och lite tårar.

Trouville


Varför inte?

Bestämde mig för att försöka att vara med och tävla i Carlas fototävling där man kan vinna en reflexskärm från tvspelsweb. Temat på tävlingen är människor och porträtt så jag valde den här bilden på Karin som jag gillar väldigt mycket, bara för att den är så härlig!
Man kan ju alltid chansa!

President Obama llama

Jag har så fruktansvärt dålig humor...

All Time Low

Inatt så drömde jag att jag var på All Time Low konsert, behöver jag ens nämna att det var fantastiskt? Alla awesome människor som jag har mött på atl konserter var där, dessutom så var det en liten spelning, myyyyyyysfaktor. För övrigt så önskar jag mig Alex Gaskarth i julklapp, okej?

hihih

Idag har varit en riktig chilldag! Eftersom jag har tagit det lugnt så känns förkyldningen bättre, skönt! Nu blir det family guy, hehu.

Gräsklippare?

Imorse gick jag ner i källaren till gästrummet för att väcka Maddie, med mig hade jag ett hemligt vapen *trumvirvel* Pellekatten! Jag satte Pelles iskalla tass på Maddes kind, hon gjorde några små ryck i ansiktet. Tydligen så trodde hon att Pelle var en gräsklippare som skulle klippa av hennes hår. Pelle lät tydligen som en gräsklippare när han kurrade. Fullt normalt!

skön....t

Idag är det 10:e december, alltså min namnsdag eftersom jag heter Malin, jättespännande. Jag är fortfarande förkyld, fast har nog inte feber längre så det är ju bra. Jag är dock arg på mina näsdukar, kleenex ultra soft, inget ultra soft här inte. Nej kleenex balsam ska det vara! Nu ska jag nog duscha och plocka i köket.

Merry christmas...Kiss my ass

All Time Low + Jul = <3

tlööööööööööööött

Jag borde gå och städa lite i köket, men jag är så otroligt trött. Riktigt tung i huvudet... Usch och fy. Karin var här nyss och vi kollade på mr nobody, liksom hej Jared! Just nu är jag ensam hemma och hur segt är inte det? Maddie är på gymmet så hon borde komma hem om någon timma kanske. Nej nu måste jag ringa pappa och kolla om det är egen matlagning.

buhuuuu

Idag lämnade pappa in min mobil på lagning, min älskade satio! haha. Nu har jag någon annan liten mobil som inte alls är skön. Dessutom så har jag inga nummer på den nu, kul. Sen så kan jag inte kolla twitter eller facebook på den.
Fint jag gjorde då! haha

When we turn the pages


maaaat

Chillade runt med Saris i Täby, käkade mat och drack smoothies! Smaskens. När jag kom hem så lagade jag och Maddie pasta och kyckling, smaskens det med. Lite senare så käkade jag glass och två kakor också. Såklart så har jag ju ätit frukost också. Det jag försöker säga är att jag har ätit mycket bra idag! Jättefint inlägg.

Teeeeeby

Jag ska dra in till täby för att träffa Sarisen! Kul att jag vaknade idag av att jag var förkyld, verkligen jättemysigt! Bra timing också. Hoppas på att det är en liten förkyldning bara.

That's what you get


ponnyplutt

Min söta & gosiga lilla Pelle.

The örn


ny design!

Kände att det var dags för en ny design, jag kan ju inte ha höstlöv nu mitt i vintern.
Som vanligt, tryck på f5 om ni inte ser någon skillnad.

So let it breathe, let it fly, let it go


Jingle bell bash

Käkade ju på resturang lite tidigare, god mat, dålig personal men bra sällskap! När jag kom hem så kirrade jag och Maddie chips, dipp och cola! Vi skulle kolla på shrek men båda somnade så jag gick upp till mig och nu sitter jag här och är jättetrött! Grejen är att Victoria tipsade om att det var jingle bell bash som man kan kolla på live. Ursäkta mig men man kan ju inte missa Mayday Parade, The Maine, ALL TIME LOW, 3OH!3 och Paramore! Just nu är det A rocket to the moon, inget band som jag har lyssnat på men det låter bra! Nu ska jag iallafall vända på datorn så att jag kan kolla på konserten från sängen, bra shit!

hihihihihi

Om lite mindre än en timma ska jag iväg till stan och äta middag! Duktiga jag är helt klar, eller jag måste fixa lite med håret bara. Jag har till och med fixat naglarna jättefina, jag lär dock förstöra dem om några minuter...

I wish it wasn't so


Waiting for the end


soooova lite

Jag ska gå och lägga mig alldelles strax! Jag har varit vaken hela dagen, alltså inget fusk med någon powernap, dessutom så har jag varit duktig och ätit fyra mål mat! Jag är faktiskt lite stolt över mig själ, det känns bra. Imorgon ska jag iväg med Maddie på lite äventyr och senare på kvällen blir det middag med fina människor. Kanske blir utgång också, jag är taggad men ändå inte haha, vi får se helt enkelt!

Helt otroligt

Mina damer och herrar! Imorse gick jag upp vid kvart över sju! Fast lite fusk eftersom Maddie kom och väckte mig haha. Så vi har redan ätit frukost, gått på promenad och ätit lunch. Fattar ni att jag har gjort allt det här innan tiden jag brukar äta frukost på, runt typ 12-13 haha. Snart ska vi iallafall iväg på lite ärenden, duktiga tjejer!
Hahahah ser ut som världens spetsigaste nagel på vänster hand, fina kartongen liksom.

God natt

Nu ska jag krypa ner i sängen! Problemet är bara att Pellekatten ligger och tar all plats! Eller han tar upp hela min halva av sängen, trots att jag har en ny större säng så sover jag fortfarande in till väggen som jag gjorde i min gamla 80 säng. Målet imorgon är att gå upp till julkalendern, annars så blir målet klockan 10. En morgonpromenad ska det också bli, hoppas träden fortfarande är lika fina för då får kameran följa med. Då lär det komma upp lite bilder här på bloggen. Eftersom jag inte har några nya bilder nu så slänger jag in ännu en låt som är mycket fin!

Lighthouse Family - High
Åhåå nostalgi. Lyssnade på den här jättemycket när jag var liten!

writing on the walls


torsdag

Blev ingen utgång igår... Jag fick världens magkatarr-attack, den värsta jag har haft på länge. Jag är så jävla trött på min mage, hatar den. Hej och hå. Idag har jag iallafall städat mitt rum, sen så har jag och Maddie fixat våra cv:n. Vi ska hinna med en promenad också. Jag ska väl gå upp och städa lite i köket också, oj vad kul verkligen!

tlöööööööööööööött

Maddie ligger och sover. Jag sitter och skelar som en tok. Nej men utgång på det här är ju helt  perfekt! haha. Nej men efter lite mat så är vi nog fit for fight!

tank top


dans

Kollade nyss nya avsnittet av glee. Blir nästan lite ledsen när jag kollade på det, fy fan vad jag saknar att dansa! Det är helt sjukt. Jag vill börja på jazz igen, men hej om jag ska hitta någon ny som vill börja med mig så blir det nybörjargrupp, men jag vill börja i en grupp som har kommit lite längre. Jag kommer tröttna om jag ska stå och "lära" mig alla grundstegen igen som jag redan kan.

RSS 2.0