heeeh

Ska hämta upp lite tvätt nu, blir jättekul att para ihop strumpor! Det är ju det roligaste. Tycker att det är väldigt spännande att jag har fått magkatarr igen också, JÄTTEKUL!

Grapefrukt

Jag har kommit på att grapefrukt med lite socker på är väldigt nomnomnomigt!

Lycklig

Hittade ett par jeansleggings som jag köpte för typ 1,5 år sen. De satt inte alls bra, köpte dem typ för att det var värsta monster-rean. Blir iallafall lycklig för nu sitter de tajt, inte helt perfekt men nästan! Själva lyckan ligger då såklart i att jag har gått upp så pass mycket i vikt, mycket nöjd tjej.

Dagens mysfixarhemmaoutfit


Onsdag

Bara för att jag är duktig så ska jag nog tvätta lite kläder, min tvättkorg är helt full och jag har inga rena strumpor. Känns ju liksom som att det är dags. Ska nog försöka rensa ur garderoben lite också, det behövs typ alltid.

Chillar

Maddie åkte hem ganska nyss, vi har käkat sushi och kollat på idol! Just nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på kapten röd, känner mig cool. Funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, sängen ser så mysig ut och Pellekatten ligger där och sover. Det gäller ju att passa på när Pelle inte tar upp hela sängen, nu ligger han där som en liten fjällräv (helrätt!).

Städat och klart

Sitter här och njuter lite över att mitt rum är så fint. Har bäddat om och har precis duschat, jag kommer att sova som en gud. Har dessutom bytt till mina finaste sängkläder.

Höstpellekatten


Frääääscht

Ja men jättefint, mitt tangentbord före och efter. Jag dör för att det var så äckligt.

Städartjejen

Har städat nu hela dagen. Väntar bara på att mina sängkläder ska bli klara! Nu ska jag nog ta och försöka göra rent mitt tangentbord, det är väl det som är ett minus med ett vitt tangentbord, man ser verkligen hur smutsigt det är. Om jag orkar så ska jag försöka rensa ur mitt skåp också. Förhoppningsvis så blir det IKEA i helgen och då ska jag leta skåp, nattduksbord och en ram. Jag har stora planer! Har dessutom hittat en lykta inne på indiska som jag tror att jag vill ha, har spanat in den när jag jobbar (butiken ligger mittemot heeeeh).

It doesn't feel a thing like falling


Blogga i mobilen

Såg att blogg.se hade skaffat en app så måste ju prova. Sitter just nu i min säng, glor lite på gossip girl och äter frukost. Idag ska jag städa mitt rum, ser verkligen ut som hej hopp kom och hjälp mig.


Heeeeej

Idag har jag jobbat, spännande eller hur? När jag kom hem så powernappade jag, en rätt lång powernap. Jag var trött som jag vet inte vad och det är jag fortfarande. Sofia och Ludwig är och handlar mat, jo men ni vet egen matlagning (mat från resturang eskader).

Fredag

Idag har jag jobbat. Började sent så hann gå till posten och hämta paket, hade fått paket sen i brevlådan också visade det sig. Massa nya kläder som jag hade beställt. För att skriva något jätteintressant sååå eh imorse försökte jag lära mig att käka grapefrukt, det var gott (jag hade såklart lite socker på). Nu på kvällen så har jag ätit sushi, kollat på idol och impregnerat ett par skor som jag inte visste om jag skulle behålla (som ni kanske förstår så stannar de här hemma hos mig). Nu ska jag gå och lägga mig, börjar tidigt imorgon!

Cool tjej

Sticker iväg och jobbar lite.

Slagsmålsklubben


Sova lite kanske

Ska nog krypa ner i sängen snart. Pellekatten ligger redan där och snarkar, hoppas på att han planerar på att ge mig lite plats. Smarta katten lägger sig ju i mitten av sängen och sträcker på sig över hela, man har alltså ingenstans att lägga sina ben (om man inte lägger dem utanför täcket, men vem vill göra det?).

Peace&love 30 Seconds To Mars

Rätt bra att precis efter att man har sett All Time Low så får man springa iväg för att se 30 Seconds To Mars. Två av mina favoritband på en dag. Fjärde gången jag såg 30stm också, samma här, lika bra varje gång!

Peace&Love All Time Low

Alltså bästaste All Time Low. Fjärde gången jag fick se dem, de är lika bra varje gång!

Peace&Love blandade artister












SMK

Idag har jag och Sara röjt till Slagsmålsklubben! Awesome var det. Jag ska fixa lite bilder, men känns lite fel att lägga upp bilder från det innan jag har lagt upp artistbilder från Peace&Love. Kommer väl kanske tre inlägg med artistbilder från peace.

Fallen leaves on the ground


muffins

Igår bakades det muffins hemma hos Adam, chokladmuffins med massa gottit i.

Dagens outfit

Men jag vet så snygg (och ja Adam, det är okej att mobba min knappnäsa).

1 år och 10 månader.

Hittade den här bilden i datorn, tårarna kom forsandes på en sekund.
Jag älskar dig Molle

Söndag

Idag har jag jobbat, försov mig imorse men kom i tid ändå (det är så jag jobbar, heeeh). Efter jobbet så träffade jag Karin, shoppade lite och käkade sushi. Efter att vi nästan kunde rulla iväg från matstället så gick vi på bio. Vi såg "Jag saknar dig", bra film faktiskt. Sorglig var den, jag lyckades dock hålla mig från att gråta. Hade jag kommit ihåg att det var den artonde idag innan bion så hade allting helt klart varit mycket jobbigare.

Lördag

Igår så träffade jag Amelie. Blev lite mat och massa prat i stan och efter det så åkte vi hem till henne för mer mat och prat. Det var typ det, tre bilder kan jag också bjuda på. (Det är awesome att man kan använda halsduk nu, lite mindre awesome att jag fryser som ett svin.)

Lördag

Nu ska jag fixa iordning mig och sen drar jag till stan och träffar Amelie!

Sherlock & Shinobi


äckelallergi

Jobbat idag, fett spännande. Hittade en spindel på golvet, i panik la jag en lattekopp över den och bad Gustaf att ta bort den (jag är schysst, jag vet). Han spolade iallafall ner spindeln i toaletten och jag kunde vara lugn igen. När jag kom hem så fick jag allergiattacken from hell, täpp och snuvig, kliar som f*n i halsen och ögonen. Sitter just nu med papperstussar i näsan och känner mig snygg som aldrig förr.

<3


16 september 2009

För två år sedan var jag nere i Göteborg och såg älskade All time low. Jag var jättesjuk och var nära på att inte åka, satt hemma och grät haha. Jag beslutade mig iallafall för att åka och det var sjukt värt. Mamma och pappa är bäst som hämtade mig efter konserten. De åkte från Stockholm till Göteborg, världens bästa föräldrar har jag! Jag är sjukt glad att de förstår hur mycket allt betydde för mig.

Sinners never sleep. Ge mig!


Frukost

Imorse blev det en riktigt nomnomnomnom-frukost. Liksom hej min favoritmüsli!

Heeeeeeeeeeej

Sitter hemma hos min födelsedagspojke. Jag sitter och glor här och Adam spelar sitt nya tv-spel, nördiga paret. har varit dålig med kameran så har inga bilder, jag ska börja ta med kameran överallt. Kanske inte till jobbet men annars. Känns som om jag inte har fotat något nu den senaste tiden, fy.

Torsdag

Idag har jag jobbat tidigt, sängen var nästan för skön imorse men det vara bara att bita ihop och åka till jobbet. Efter jobbet så träffade jag Karin, vi chillade och så. Lagade mat själv ikväll, pyttipanna! Ja men jag vet jag är awesome. Åt min goda mat samtidigt som jag kollade på vem vet mest, ännu mer awesome. Just nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig, jag är cool.

Plutt

Hittade megafina bilden på min älskade Molle. Jag saknar dig så mycket, min lilla tjockis <3
Jag älskar dig

Myskleeeeder


Onsdag

Sitter här och chillar med Pelle i knät, världens tröttaste katt skulle jag tro. Idag har jag vaknat upp bredvid världens bästa Adam och sen åkt till TäbyC för att träffa Binaböna. Ja men det var typ det. Hej!

Mellanmål

Mackor doppade i rapsolja med vitlökssmak, sen cola till det såklart!

unplugged

Det blir ju för fan inte bättre än det här. Jag behöver ha det är i min iphone, NU!

is this what it feels like

finding out that I've got the guts to say anything?

I'm alive

men hej hopp, jobb hela helgen och jobb idag. Nu ska jag gå och lägga mig (kolla på film och käka dumlesnacks).

Ja men hej

Jobbat hela dagen. Käkade Mcdonals till middag. Men ha det var min dag helt enkelt, haha.

Fredag

Hejhejhej! Igår var det personalfest på thaibåten, riktigt najs! Efter det så mötte jag upp Adam i stan och chillade på någon bar och sen så åkte vi hem till honom och käkade kebab och lekte med chillorna. Just nu sitter jag hemma och gör ingenting, dricker lite te och chillar. Imorgon är det helg, för min del så betyder det massor med jobb.

Onsdag och torsdag

Igår var jag i stan med Tove, fikade, gick runt och fikade lite till. Bra grej. Efter det så träffade jag Adam, gick runt lite i stan och sen åkte vi hem till honom. Nu är jag hemma en snabb vända för att byta kläder och käka lite mellanmål, snart ska jag åka in till stan för att gå på personalfeeeezt.

RSS 2.0