resa lite kanske

Igår blev det utgång, ut och skaka rumpa (bara för att det är töntigt). Tegel är grejen, alltid folk som man känner igen och nära hem haha. Inte så fancy liksom men det funkar alltid, har man trevligt sällskap så har man! Idag ska jag och mamma åka till sundsvall, ska bli skönt att komma iväg lite faktiskt. Det blir väl att lösa korsord och äta bullar, och man får absolut inte glömma att det är melodikrysset på lördag klockan 10! Sara kom med den fantastiska idéen att jag kunde läsa när jag var där, jag höll ju faktiskt med även fast jag egentligen inte gillar att läsa. Som ni kanske förstår så kommer jag inte ha någon dator, ska försöka uppdatera från mammas phååååån. Men det finns ju andra saker att göra också, spela synth och dansa runt i tåspetsskor, men för det mesta så ska jag äta bullar.

Flitig chey!

Nu ska jag göra ett ryck och städa i mitt rum och gå ner i tvättstugan och tvätta (no shit). För övrigt så är det Flo-rida på mtv, club can't handle me(?). Rätt skön låt egentligen. Fast nu är det så att jag skulle komma fram till att Flo-rida ser ut som fisken i nemo, asså den där fisken djupt nere i mörkret, han "För du fick ingen mat för du ska BANTAAAAAAAAAA!". Fast Flo-rida har ju ingen lysplupp som hänger framför pannan, men annars så.

Swim

When you're not so sure you'll survive, You gotta swim, And swim when it hurts, The whole world is watching, You haven't come this far to fall of the earth.

idag typ


the city

Nu har jag kommit hem, en väska fick följa med mig hem. Jag råkade köpa en chailatte också, lätt hänt liksom. Väskan iallafall är nästan större än mig själv, nej men den är stor och bra. Det gillar jag! (höhö det rimmade ju). Sitter för övrigt och lyssnar på Jack's mannequin, värsta höst musiken! Varför har jag inte tänk på det innan?

Hej och hå

Nu sticker jag in till stan för tredje dagen i rad. Sen ska jag nog städa i mitt rum heh!
Kolla mamma jag ler med tänderna! Den du!

Raggsocka

Tänkte bara berätta för er att det är höst och att det är HEEEELT okej med raggsockor nu, okej? Jag älskar hösten. Igår var jag i stan med Sabina, vi chillade runt lite, pratade och fikade! Sånt som är bra liksom. Jag köpte några ramar, jag ska skriva ut lite konsertbilder, det kommer att bli awesome!

Stockholm

Nu drar jag in till staden, ska träffa Binaböna!

Dolphin

"It’s with a heavy heart that I write today’s post. Despite all our efforts and despite the worldwide condemnation of the cruel dolphin slaughter, the Japanese government remains defiant and has allowed the first dolphin kill of this season at Taiji."
-Ric O'Barry

Källa, klick klick!


Glamourkills

Gjorde precis en beställning från glamour kills! Jag är sjukt nöjd och kan knappt vänta tills att det kommer hem hit till mig hihi. Då kommer jag ha sju tishor därifrån, I like!

To the city

Snart ska jag dra in till stan för middag. Hoppas iallafall att jag hittar haha, asså jag och mitt lokalsinne...Det här blir spännande.

Gangstah!

Jag kom hem från Sara nu, lite senare än väntat. Det var awesome att leka med mina määäähns, vi flummade, spelade spel och kollade på film (*host* tove sov). Mamma skulle plocka upp mig och Tove sen men hon hade hittat en man som låg helt avdäckad på trottoarkanten, min mamma är snäll och ringer polisen så att någon kan hjälpa stackaren. Det åker förbi en å annan bil, men är det någon annan som hjälper? Nej skulle inte tro det. Inte ens en taxi som mamma försökte vinka in. Jag och Tove gick iallafall till mamma och såg till så att hon inte blev överfallen om han vaknade (Vi var till stor hjälp känner jag). Till slut så kvicknade han till men visste inte riktigt var han var, men han lyckades ta sig iväg efter ett tag. Så allting verkar ha slutat gott. Min mamma är iallafall bäst!

Lördagsmys


Hawthorne Heights

Kom på idag att jag inte har lyssnat på Hawthorne Heights på riktigt länge! Kanske för att jag oftast lyssnar på dem när jag är ledsen eller arg, vilket jag inte alls är idag. Men kändes bra att lyssna på dem igen, har nog saknat det lite. Faktiskt ett band som har bra skrik haha.

Hawthorne Heights-Life on standby

Teeeeby

Träffade Sara och Tove i täbyC, vi chillade runt och Tove storshoppade. Jag kom hem tomhänt. Imorgon blir det en beställning på glamourkills! Jag förtjänar det känner jag.

All time blows

-Nothing personal.

Bra dag!

Nu har jag precis ätit frukost och ska gå ner till Karin och hämta hennes hund, det blir en promenad för mig och Mira! Sen blir det en dusch och lunch typ. Sen, SEEEEEN SKA JAG TRÄFFA MINA MÄÄÄÄÄÄHNS! Har typ inte träffat Tove på 987659583674 år! På kvällen blir det säkert idol och tacos med familjen. Nu är det fredagsmyyys!

Duktig tjej

Jag hittade stället, jag lyssnade, jag hade en mini-intervju. Nu är det bara att vänta.

Nervös tjej

Ska snart dra in till stan för att försöka fixa jobb, jag är nervös, men jag ska försöka klara det här! För övrigt så är jag jättesugen på att göra en beställning från glamourkills, jag kanske gör det när jag kommer hem som en liten belöning. Fast då gäller det att jag klarar det här. (lär beställa ändå haha).

There and back again


The Maine

Jag vet inte vad som har flugit i mig. Jag sitter och lyssnar på The Maine heeeeeeela tiden. Fast synd å klaga liksom.

Halv åtta hos mig

Kom på att världens bästa program börjar om 8 minuter!

kvalster

Igår fick jag typ 10 stycken kattkvalsterbett. Det kliade sådär lagom mycket. Nu ska jag nog koka lite te bara för att värma mina händer. Det är helt sjukt vad jag fryser om händer och fötter på hösten och vintern. Igår hade jag dubbla raggsockor och duntofflor på mig och mina fötter var fortfarande helt iskalla. Det är nått fel på mig.

kvack kvack


I can't get over it


Lite nytt

Nu är det höst och då vill jag ha något höstigt! Ny header liksom hihiihi.

Gråtkalas

Kollade precis klart det tredje och sista avsnittet av blood dolphins. Det brukar ju vara mamma som är mästare på att gråta när hon ser delfiner, men nu märks det att vi är släkt. Här har jag suttit och gråtit glädjetårar och för att det är så hemskt och sorgligt. Jag är glad att det som Ric och Lincoln O'Barry jobbar för faktiskt gör skillnad. De lyckas nå fram till människor, de lyckas minska delfinslakten!
Ric O'Barry. Bilden är snodd från google!

Mysdag!

Idag fick jag tvätta håret utan balsam! Jag gillar inte! Nu ska jag gå och kolla på halv åtta hos mig.
Osminkat var det här. Känner att det är dags att färga håret till min riktiga färg nu.....

2008

Så här såg jag ut i oktober 2008. Jag tycker att jag ser precis likadan ut, förutom hårfärgen, men den är jag rätt duktig på att byta flera gånger om året typ. Sen är det väl så att jag har tappat bort den mössan, västen använder jag inte alls längre och hoodien hänger bara i min garderob nu. Men kläderna räknas egentligen inte!

Pelle!


Höst

Idag plockade vi ner äpplen från äppelträdet (no shit äppelträdet liksom). Jag har bestämt mig att en vacker dag så ska jag baka äppelkanelpaj med vaniljsåååååååååås! hahah. Det är höst och det är mysigt! Jag är ju själv oktoberbarn så det kanske är därför jag älskar hösten hihi.

tre-P

PellePonnyPlutt

Röstat!

Idag så har jag röstat. Jag och mamma lyckades gå dit precis när Reinfeldt skulle gå och rösta så det var ju inte liiiiite folk som var där. Kändes som om hela näsbypark var samlad, okej inte så mycket men nästan. För övrig så när vi gick dit så stod det en människa i en rosa kanindräkt där, jag blev jätterädd, eller det var obehagligt. Jag får obehagskänsla av när man inte ser ansiktet på någon, som med clowner och människor med mask, man kan inte tyda ansiktsspråket liksom. Den där rosa kaninen såg iallafall nästan ut som kaninen i donnie darko, fast rosa då och kanske lite mindre läskig. Men liksom varför? hahaha.

Seeeeegt

Sitter och lyssnar på The maine, bra grejer! Vill gå och lägga mig men jag vågar inte gå och lägga mig när jag är ensam hemma. Jag gillar inte att vara ensam plus att jag är mörkrädd. töntig_tjej_90!
Jag är dock duktig för att jag har börjat att ha glasögonen oftare när jag sitter vid datan! Känner stor skillnad faktiskt, ögonen känns helt avslappnade och jag får inte ont i huvudet haha.

Skogen

Är ensam hemma, inte ens pelle är inne! mamma och pappa kommer iallafall hem snart.

Chillerillkväll

Ikväll var det tacos och idol som gällde, riktigt fredagsmys helt enkelt! Nu sitter jag i mitt rum, gick upp till vardagsrummet för att vara lite social, men alla sov! Inte så kalas om ni frågar mig. Så nu sitter jag nere i mitt rum och chillar lite i mina snygga duntofflor. Nu är det höst och då fryser jag om fötter och händer HEEELA tiden!
Svarta rutor, min låda var öppen och aa det var inte så fint.

Vapiano

Jag och Sara drog till stan och Sara köpte sockor hihi. När vi vandrat lite så käkade vi på vapiano (som alla coola bloggare liksom, haha). Jag käkade en ceasarsallad, smaaaaaaaaask! Sara åt pastapesto, säkert också jättegott! haha. Jag är för övrigt lite kär i Vitamin Well antioxidant, heh!

Nu sticker jag!

Nu ska jag träffa Sarisen i stan! Mysmys hihi.

Jag saknar det


Six feet under the stars

Vill se dem igen, igen och igen!

Break your little heart

Just nu är det säkert exakt ett år sen jag stod framför All Time Low på sticky fingers. Ett år sen var jag sjuk som en jag vet inte vad av min magkatarr, ändå bet jag ihop och tog mig ner till Göteborg. Det var det värt helt klart!

regn

Att ta kameran på en promenad är ett stort no no! Inatt vaknade jag av att det spöregnade, regnet blåste mot fönstret så det lät jättehögt! Vaknade först vid fyra och sen vid klockan sex igen med lika mycket regn haha. Nyss så regnade det också asmycket. Så känns lite dumt att gå ut med kameran. Jag sitter här och kollar på olika volontärresor, helst vill jag åka på till kenya på delfinforskning eller till sydafrika för att studera lejon. En annan volontärresa som jag inte skulle tacka nej till är på galapagos, men det var skitdyrt! Men någon sådan här resa måste jag göra!

Lite nytt

Kirrade en ny header. Vet inte vad jag tycker, var iallafall trött på den andra så har den här medan jag försöker komma på något annat kul, jag har några idéer. Jag gillar att det är jättemycket färger! haha

Blood dolphins

Idag såg jag det nya avsnittet av blood dolphins, sjukt bra! Jag rekommenderar verkligen det programmet, dock är det bara tre avsnitt tror jag. Sista avsnittet kommer på fredag tror jag. Annars kan man kolla på The Cove, det är Ric O'barry som har gjort både blood dolphins och The cove. Visst man sitter och gråter som ett litet barn när man kollar på det. Men det är sjukt intressant och hemskt på samma gång. Dessutom är det bättre om flera vet vad det är som händer. Jag önskar att jag kunde jobba med något så här viktigt.

onsdag

Idag har jag kollat vad som finns på arbetsförmedlingen, finns ingeting som jag vill jobba med! Vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Usch får jag magkatarr bara av att tänka på det. Ikväll ska jag iallafall äta hemlagad pizza, jag klagar inte! Åh halv åtta hos mig om 10 minuter, därefter idol!
Imorgon ska jag nog ta kameran på en promenad!

Into your arms

Om jag inte får Alex Gaskarth så tar jag John O'Callaghan i The Maine. Det borde vara förbjudet att vara så snygg! Alex och John är ju verkligen perfektion, förutom att de är snygga som tusan så kan de sjunga, stort plus! (Nu är det ju faktisk så att jag älskar musiken också, mera plus kanske? haha)

Natt kanske

Sitter här och chillar, ska nog starta någon film. Fast vet inte vilken! Såg ju Marmaduke igår, faktiskt väldigt rolig. Men om man tänker efter så har jag sämst humor haha. mmmmm you me at six hörs genom mina högtalare (bara på tal om annat liksom)
Snyggaste You me at six hoodien i högsta hugg!

Stay close, don't go

Har suttit här och gråtit floder, konstigt nog så känns allt lite lättare när man får göra det. När jag gråter så gör jag det för att jag saknar min misse. På lördag är det tio månader sen jag var tvungen att ta farväl av den finaste kattpojken som någonsin har funnits. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom, min älskade Molle. Det är mycket om och men också. Hade veterinärerna kunnat rädda honom om jag hade hittat honom lite tidigare? Gjorde de verkligen ALLT det kunde? Fanns det inget sätt att rädda honom? Jag hade redan ångest över att jag tyckte att han var gammal även fast att jag visste att han hade många år kvar. Från flera år till några få minuter. Jag blir så arg, han dog helt i onödan, jävla bil och fan för dig som körde bilen. (ja ni tycker att jag är töntig, men bryr jag mig? nej. Det är min blogg och mina tankar, synd!)
J a g   ä l s k a r   d i g   M o l l e

Fika

Kom hem ganska nyss från att ha varit i stan. Träffade Amelie för en fika och massa snack! Efter det så gick vi runt lite och kollade, sen gick jag lite själv och därefter åkte jag hem. Nu väntar jag på att maten blir klar, pappa lagar kyckling med sås och pommes, jag klagar inte! åh om en halvtimma är det halv åtta hos mig!

God natt!

Nu ska jag och min coola tigerhaj sova. När man säger att man ska sova så betyder det egentligen att man ska kolla på film som man kanske somnar till, ikväll blir det Marmaduke, hoppas att den är bra!
Sova i en asgammal boybandtisha är grejen, så jag jobbar helt enkelt! Slam dunk da funk.

M<3

Satte fast mitt M på mitt armband, tappade ju min älskade hajtand som jag fick av Sabina. Kändes tomt på armen så då satte jag dit M:et, inte så svårt att lista ut vad det ska stå för, nej inte mitt namn haha.

Kanske lite mat

Ska gå och gräva lite i kylen nu efter lite mat, en stor kopp te skulle sitta fint iallafall! För övrigt så fyller Tompan 19 år idag, grattis fjortis! Mohaha :)

Today I'm wearing this


bajs mtv! Fast rätt bra ändå hihi

Tydligen så skulle de inte visa VMA's på mtv inatt, vad är det för stil? Skulle jag vara vaken i onödan? Det kan de bara glömma. Jag letade upp en sida och sitter framför min dator och kollar, so it's all good. DESSUTOM SÅ VANN 30 SECONDS TO MARS BÄSTA ROCK VIDEO! Rätt nöjd tjej här kan jag säga.

VMA's

Glöm det där som jag sa om att lägga sig tidigt, det är ju VMA's inatt klockan tre och det vill jag inte missa. 30 Seconds To Mars är nominerade i flera kategorier och sånt får man inte missa. Gillar man ett band kanske lite för mycket så gör man, man måste helt enkelt visa sitt stöd (hihi töntig tjej). Jag ska iallafall bära upp täcke och kuddar upp till soffan och sova i några timmar innan det börjar! Vi får se sen hur det gick att hålla sig vaken, jag ska iallafall försöka.

Klippt!

Kanske inte världens bästa före och efter bild men det får fungera helt enkelt. Snart så ska jag kolla på Fever Pitch! Ska försöka lägga mig i tid, fast kommer nog att kolla på någon mer film innan jag somnar.

Everythings's magic

Någon fräsig byggnad i München.

fett coolt

En gång i tiden så var jag på starbucks, cool tjej. Jag drack nått chokladigt som nästan var lite för mycket, det var grädde på och det gillar jag inte alls. Det här var för snart fyra år sedan när jag var i Tyskland. En annan sak som jag har kommit på är att jag har sett Lady Gaga, jag kom på det igår. Typ NRJ in the park 2008.
Och nej, killen på Starbucks kunde inte stava till Malin...

Nu vare klippt!

Då var man korthårig, typ. Har iallafall klippt av mer än en decimeter. Håret känns ju mycket fräschare iallafall! Har kirrat före och efter bilder, men syrran har överföringssladden till kameran så det får bli senare!

God morgon?

Sitter här i mitt rum, är jättecool och lyssnar på Westlife, härlig morgon(?). Idag ska mamma klippa mitt hår! usch ångest jag vill egentligen inte, men det måste göras!
Jag har fullt normala vänner :)

My heart is torn in two

Thinking of days spent without you

Hårfärg

Jag vet att jag ska färga mitt hår till min vanliga hårfärg. Men just nu fick jag sådär att jag saknar att ha brunt hår. Men jag kommer inte att orka ha det haha. Dessutom så vill jag ha mitt långa hår som jag har just nu typ, men jag orkar inte med det slitna, jag hatar det! Så aa jag klippte inte håret idag som jag sa att jag skulle, det blir imorgon. Kommer att se ut som skit, men så får det vara!

Kärlek

Det kommer alltid att vara du och jag, oavsett vad. Jag älskar dig <3
Gone, but not forgotten.

African cats

Hittade massa trailers i min dator och snubblade över den här. Jag älskar kattdjur, särskilt lejon! Jag kan ju säga att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna, det är alldelles för fint!

Lek-date!

Igår lekte jag med Sarisen! Vi lekte i photobooth, snackade, käkade tacos framför idol och käkade lite ben & jerry's framför step up 2 och lite youtubeklipp. En helt awesome dag och kväll helt enkelt!
Nu ska jag be mamma att klippa av mitt hår, sen ska jag nog fixa över alla mina bilder till den här datorn!

Snygga tjejer

Snart så kommer Sarisen hit och leker, jag har dammsugat golven också så att hon får ett fint välkomnande. Tove ville att jag skulle uppdatera och dessutom så vet jag att Tove älskar photobooth-bilder. Snacka om två flugor i en smäll! Blir en fin bild som jag och syrran tog imorse, själv hade jag precis gått upp ur sängen.

hihi dator

Håller på att kirra ner testversion av ps till datan, måste se till att skaffa det sen. Så nu sitter jag vid pappas data för att fixa mina bilder. Såååå ni bad om bilder, här kommer dem!




Jag är så sjukt nöjd! Det enda som har krånglat var internet imorse, men det är bara för att jag har rummet längst bort från internetgrejen. Men det räckte iallafall med att flytta yttepyttelite på datorn!

Pingviner!

Snackar lite med Saris på msn samtidigt som jag kollar på pingvinresan. Ni anar inte vad fin den är! Jag gillar för övrigt att halva min önskelista består av djurfilmer, det är så jag jobbar.
NördMalin

nyyyyyyy dator

Nu har jag äntligen min iMac, den är sååååå jääävla snygg! Jag är en lycklig tjej!

vuxenpoäng!

Har städat i mitt rum och fixat det lite fint! Har lagat mat och hängt tvätt också, vuxenpoäng till mig!

tv time!

Nu är det halv åtta hos mig och efter det idol! Sånt blir man lite lycklig av. Åh för att snacka om helt annat så drack jag den nya vitamin well idag, persikasmak, den var suuuuuupergod!

 

Hihihih

Imorgon får jag hämta min nya data. Lycklig_tjej_90!

Fix you


Kul grej

Okej jag blir lite irriterad. Det har hänt flera gånger nu, men när jag skriver ett inlägg där det framgår rätt bra att jag är ledsen eller arg eller helt enkelt inte på humör så får jag kommentarer där det står "Hej, allt bra? Va med i min tävling..blablabla.". Visst jag bryr mig inte riktigt om sådana kommentarer, men man kan ju läsa och välja bättre inlägg att kommentera på. Man kanske inte ska lägga den just på ett inlägg när man vet att allting inte är helt okej. Det är då man verkligen vet att någon kommenterar bara för att man ska gå in på den bloggen. Visst jag kan kolla in bloggen men allting blir bara fel när kommentaren kommer på ett sådant inlägg. Jag hoppas att ni fattar vad jag menar, inga hard feelings liksom haha.


arg

Just nu är jag arg, arg för massa saker. Man kan ju inte alltid vara glad. Pricken över i är att jag vill kolla på film, men min data är ju trasig, det är ju där jag har alla filmer. Ät mitt skit. Nu ska vi inte heller tro att jag är mesig och bara är arg över sånt, utan det är större grejer också, men jag håller det liksom för mig själv istället. Det är så jag fungerar.

Nyttig tjej

Jag har kommit på en sak, varje gång jag kollar på typ du är vad du äter eller biggest loser så sitter jag och äter något onyttig. Antingen är det någon onyttig maträtt, eller så vräker jag i mig en chipspåse eller så käkar jag en burk med ben & jerry's. Det känns ju värre när man kollar på ett sånt program. Visst jag behöver inte direkt tänka på min vikt, men det finns ju fortfarande saker som är mindre bra för kroppen.

Jag hade ju inte tackat nej till det där.

Någon outfit

Det här hade jag på mig någon gång förra veckan, verkligen skitbra bild! Ren spegel har jag också.

Jag blir så jävla arg

Jag kollade på klippet med tjejen som kastar ner hundvalpar i en flod, klart som fan så sitter jag och gråter. Det går inte att låta bli när man hör hur valparna piper när hon kastar i dem. Jag blir så jävla arg, vad är det för fel på människor!? Varför ska man plåga oskyldiga djur? Fan, hon kan kasta ner sig själv i floden istället, jävla äckel!

Sandhamn


Jag älskar denna ö

frukost

Det första jag vill berätta är att jag har sålt mina trummor nu! Och jag vet att de har kommit till ett väldigt bra hem, haha jag kan ha en väldig seperationsångest till massa saker, men nu känns det bra! Nu ska jag äta frukost, har köpt värsta müslin med 50% frukt!

Best friend

Världens bästa Karin

Här har du Tove

En liten bild på söta blommor

Hemma!

Lär komma bilder ikväll eller inatt jag lovar, annars är jag dum! Nej men jag är taggad på att fixa massa bilder nu, blir mest naturbilder skulle jag tro, men sånt är mysigt!


Sandhamn!

Så var jag ute på ön igen! Jag har tagit skitsnygga bilder på Karin i solnedgången, det kommer upp sen när jag är hemma igen. Jag och Karin sitter och chillar hos henne, karin kollar på fotboll och jag sitter och kollar lite här. Mickie lär komma hit också men hon kollar på boulen just nu. Hon har för övrigt jobbat idag, jag är lite avis samtidigt som att jag tycker att det är så fruktansvärt skönt att bara vara här och inte göra någonting!

Nya grejer

Hihi köpt nya grejer. Ett par nya jeans och lite underkläder fick följa med mig hem! Dock kan jag inte visa bild eftersom jag inte har egen dator. Imorgon åker jag till Sandhamn tills på söndag, vet inte om jag kommer att ha dator där ute heller haha. Kanske tar lite bilder, är ganska fotosugen!

Täby

Snart sticker jag till TäbyC med Karin, möter upp henne där när hon har slutat skolan. Min pappa har tagit med sig sin dator någonstans, det är ju den jag använder här hemma så nu har jag inget photoshop! åååh jag längtar tills jag kan köpa min nya data, hoppas att någon köper mina trummor snart! På tal om Täby igen så tror jag att jag ska leta efter en bra höstjacka, mer än 500 får den inte kosta bara haha.

Träna

Nej asså nu blir det nog en powerwalk/joggingtur igen, när jag kommer hem ska jag äta glass! Det är så jag jobbar.

Höst

Det är 1:a september, nu är det höst! Nu får man sitta inne och dricka te, man får ha raggsockar och en stooor mysig halsduk. Tror jag måste köpa lite nya höstkläder, prio ett är en jacka! Min volcom är ju jättetunn!

RSS 2.0