Jobb

Just nu sitter jag på jobbet och äter frukost, börjar om en kvart! Slutar klockan 18 om jag inte behöver hoppa in och jobba stängning. Hej hopp!


vandrat runt i det här


Tjock

Köpte lite gott påvägen hem. Tack och lov att jag inte går upp i vikt. Jag lovar, jag hade varit rund som en boll annars. Har redan proppat i mig kakor och jag väntar på att ploppen ska bli kallare i mitt fönster. Yep!

Tisdag

Åkte in till stan idag och träffade Amelie. Blev lunch med massor med snack och efter det så gick vi runt och shoppade lite. Fick med mig lite bra grejer hem, en skön tröja och ett par jeans bland annat. Nu sitter jag här i mitt rum och fryser och längtar efter att Adam ska komma hit.

Känner mig extremt snygg

Flanellpjamasbyxor, tofflor och hoodie. Nu är det bra!

New

Jag är nöjd. yep yep!

Hej

Hälften av alla mina rubriker är typ hej, väldigt intressant. Eeeeeeehm igår så var jag och Adam på bio och såg Sherlock Holmes, väldigt bra film faktiskt. Efter det så drog vi och Roy till Laughing Duck (där jag och Adam träffade varandra för första gången för ett år sedan, man måste få vara lite töntig), där snackades det och jag drog igång ett litet musikquiz såklart, behöver jag ens säga vem som vann? Påvägen hem ville jag typ slå alla, fulla människor på tunnelbanan är bara naaeeeej... Idag har jag och Adam och varit i stan och shoppat, shoppades inga kläder för mig meeeeeeeeeeeeeen ett par nya högtalare till min dator. Sjukligt najs! Mina förra (som inte ens var mina) var halvt trasiga, högra högtalaren var paj och sladdarna glappade. Nu sitter jag här och spelar hög musik och bah chillar!

Bilder från julafton

Mest bilder på Pelle, hehu.

Fredag

Idag på jobbet så var det rätt stressigt, mycket folk som vill handla bröd och bullar. När jag kom hem så städade jag klart mitt rum och sen powernappade jag två gånger, det behövdes verkligen. Annars så har jag slagit in alla julklappar och bara tagit det lugnt.


Go och glad fazerchoklad?

För man blir ju lite glad när man får värsta megapralinasken från jobbet. Är man godisgris så är man.

Juletider

Asså nu under julen så ska jag försöka blogga lite, ska ha med kameran mer. Jag saknar verkligen att fota och redigera. Nu ikväll så ska vi klä julgranen så då lär jag ju vara framme med kameran. Fast jag lär ju inte lägga upp något ikväll. Borde redan sova typ men jag ska äta, duscha och aa klä granen. Imorgon ska jag vara på jobbet 07:00, jag lär ju vara pigg.

Teeeeby

Jag drar in till täbyC (som om jag inte är där varje dag redan, haha) och träffa Sarisen! Ska även försöka att skaffa fram de sista juklapparna, går nog förbi jobbet också och säger hej och skriver av nya schemat!

Kallt

Det kanske är så att jag fryser ihjäl när jag är ute men det är iallafall lite snö på marken!

Churros

Idag åkte jag och Adam till stan för att köpa churros (ja, vi åkte in bara för det). Gott, men man blev ju alldeles för mätt. Vi kom fram till att man hade kunnat dela på en. Det blev en med kanel och florsocker och en med florsocker och nutella, nomnomnomnom! För er som undrar vad churros är så är det typ friterad deg, supernyttigt.

Jobbet

Tänkte skriva lite här i min livlösa blogg. Jag sitter på jobbet och käkar lunch! Har jobbar hela veckan, på tisdag är jag ledig, fett skööööönt! Ska gå runt lite i Täby och leta julklappar efter jobbet och kanske något till mig själv (måste ju hitta nått att ha på mig på jul och nyår). Ska dessutom fixa julfint i mitt rum när jag kommer hem


Trött!

Äntligen helg! Nu ska jag gå och lägga mig och sova så länge jag vill.

brrrrr

Det är brutalt kallt här hemma! Ska krypa ner under täcket och kolla på serier, det enda rätta!

Chinchillorna


Måndag

Börjar jobbet om en kvart, blir att jobba till 18.00 sen så åker jag direkt till Friskis och tränar. Jo men jag känner mig ganska duktig!


Sherlock & Shinobi

Asså hur söta är det inte!? Det kommer upp flera bilder imorgon, tidsinställer till imorgon så att det inte är helt dött här när jag är på jobbet.

Sova?

Ska fixa lite bilder på chinchillorna och sen ska jag sova!

Pepparkaksbaket


You do, you don't

Lyssnade på den här låten på repeat för lite mer än ett år sen. Råkade snubbla över den nu och blev kär på nytt.

söndag

Sitter hemma hos Adam och chillar. Ska börja dra mig hem om någon timma kanske, ska nog lägga upp lite bilder då. Har faktiskt varit lite duktig med kameran, har till och med fotat efter jobbet (men har somnat så har inte redigerat haha). Jag har iallafall lite bilder från pepparkaksbaket nu i helgen och lite bilder på chinchillorna.

Första december

Första december och så fruktansvärt mycket snö, eller? Finns ju inte ett enda spår av snö, känns inte speciellt juligt. Köpte pepparkaksdeg på jobbet och gick och köpte pepparkaksformar när jag hade slutat. I helgen ska det bakas! Någon julkänsla måste man ju få. Letade efter en chokladkalender också, men hittade jag någon? Nej, inte en enda julkalender! Jag må vara 21 men en liten chokladbit varje morgon är ju faktiskt inte helt fel.


RSS 2.0