Svansjön

Mamma och jag har precis bokat biljetter till Svansjön! Blir den 8:e januari, gaaaah jag kan knappt vänta! "I Fredrik "Benke" Rydmans (Bounce) tolkning av den klassiska sagan Svansjön har handlingen förlagts till nutid och streetdance möter Tjajkovskij.". Ja men jag vet, HUR AWESOME!?


hejhejhej

Har varit med Karin hela dagen idag, kul att träffa henne. Känns som om man inte kan träffas så mycket eftersom hon går i skolan och när hon är ledig så jobbar jag. Snart ska jag äta middag, jag vet sjukt intressant. hej och hå.

Silverstein-American dream


kvällsfika

nomnomnomnomnomnom

Hej rubrik

Kom nyss hem från Täby. Direkt när jag satte mig i min datastol så hade jag en liten grå katt i mitt knä, älskade lilla ponnyplutt. Fick iallafall sällskap av Binaböna i TC, kan hända att vi shoppade lite. Men fixade viktiga grejer också, fixade visakort och leg (åh död åt bilder på leg och pass).

vuxenpoäng? eller? ne.

Ska leka sjukt vuxen tjej imorgon och gå lite ärenden. Ska kanske fixa mitt bankkort, och varför inte fixa leg? Är ju nästan pinsamt att jag fortfarande går runt med pass. haha.

hihihih

Gjorde precis en beställning på junkyard, sjukt najs! Får hoppas att det passar bara.

busigt

Har precis varit i stan med Amelie och Linnea, käkat god mat och snackat massor. Just nu sitter jag borta i ghettot hos fina pojken. Jag vet, jag är sjukt gangster!

hihihihi

Slutade jobbet för 20 minuter sen. Nu sitter jag på pappas jobb och väntar på att han ska sluta. Åka bil hem är grejen! Var iallafall en chillig dag på jobbet, rätt konstigt med tanke på att det är lördag och det har precis varit löning, men skönt var det eftersom jag fortfarande är lite förkyld. haha.


Finaste Ponnyplutt


Music!

Har kirrat ner några låtar av GO:AUDIO, riktigt bra låtar, särskilt nu till våren. Synd bara att bandet har splittrats, lite tråkigt att veta att de aldrig gör något nytt. Men men, man får glad att musiken de gjorde är bra. checka it ut liksom!

Våffla!

Våffeldagen idag ju! nomnomnomnomnomnomnomnom.


Spotify-lista

Gjorde precis en awesome spotify-lista. KLICKA KLICKA KLICKA! <----

Att kolla på när man somnar

Jag kollade ju klart på How I met your mother, så nu har jag inget att kolla på när jag ska somna. Funderade ett tag på Ghost Whisperer, men kanske inte när man ska sova? haha. Kom iallafall att jag kunde börja kolla på Whale wars! Sen dessutom så hittade jag ett program om lejon som heter Lion country. Ja men jag vet, det är ju helt underbart. Det kanske inte heller är det smartaste att kolla på eftersom jag lär gråta hela tiden för att det är sorgligt, sött eller fint. Men men, det får fungera.

Dröm

Inatt drömde jag att jag räddade hajar med Rob Stewart, alltså killen som har gjort sharkwater. It was awesome! Nej men hallå, jag ska resa och rädda hajar, iallafall dyka ner i en bur och kolla, LÄTT! Innan jag dör så måste jag ha fått sett en vithaj, en hammarhaj och en valhaj. Jag vet, jag är normal. Hej.

mmm kärlek


Teeeeeeby

Drog till TC idag med syrran, hittade lite fina grejer som fick följa med mig hem. Har inte orkar ta kort på kläderna, har tappat bort fjärren till kameran också. Två andra grejer som fick följa med mig hem var iallafall en rubikskub och ett cocacola lypsyl, ja men hur awesome!?

två fina vänner

Mucoangin och kleenex Balsam. Bra grejer.

Gaaah

Förkyld som en jag vet inte vad. Ont i halsen, lock för öronen och näsan bara rinner. Sitter här med en stor papperstuss i näsan. haha så jävla ful. Hoppas på att det inte har blivit värre tills imorgon för jag vill åka in till Täby för att shoppa lite. Aja ska hoppa ner i sängen nu, nattinatt!

Men jättebra!

Bara för att jag är ledig nu så blir jag förkyld, så blir det alltid. Man har varit stressad och sen tar man det lugnt, då blir man sjuk! men men, det är inte så farligt.

Duktigt.

Lyckades fastna här. Men har kollat lite på bilder, eller jag har letat efter bilder när jag var sjuk och vägde mindre. Ville jämföra hur jag såg ut i ansiktet då och nu. Det är en enorm skillnad.
Första bilden är från 2:a januari 2010 och den andra är från 15:e mars 2011.
Jag är så jävla nöjd med mig själv att jag har lyckats gå upp i vikt, jag mår så mycket bättre. Jag är ju mycket rundare i ansiktet nu än när jag var sjuk, ser ju så mycket friskare ut. Usch fan vad jag mådde dåligt på den första bilden, hade haft min magkatarr i 25425287 år, var stressad som en jag vet inte vad och jag hade blivit av med Molle. Nu är jag frisk (eller asså magkatarren kommer alltid finnas där, men den är ju inte ens i närheten av hur den var förut), jag är inte alls lika stressad och jag har en helt underbar Pellekatt.

God natt!

Nu blir det att kolla film och sova!

T

Köpte hem te från jobbet idag, så sjukt gott!

Hejhejhejhej

För nu är veckan över! Jobbat alla dagar förutom tisdag. Nu den här veckan så jobbar jag bara fredag och lördag, grymt skönt! På fredag får jag dessutom min lön från modecenter. Blir nog att dra till täby C på söndag och se om jag hittar mig någonting fint. Var iallafall soft på jobbet idag, inte alls så stressigt och sen så kom Gustiiiii och hälsade på. Ehm blev donken till middag idag igen, sen somnade jag i soffan i typ två timmar.

On top of the world

Look up, the stars are fading. And I am still here waiting, to see you again, be with you my friend. When the moon is gone forever, I hope you're up there somewhere.
I'll see you again, be with you my friend

Dags att sova

Ska nog gå och lägga mig nu, jag behöver sova. Ska starta någon film och ZzzZZZzzZzzzZZZ.

Månen

Idag var månen jättestor, typ jättenära jorden. Den kommer vara så nära igen typ 2029(?). Hej jättespännande. Men eeeh jag gillar månen och stjärnor och sånt, det är fint.
Mitt teleobjektiv är bra att ha ibland.

ehm rätt så trött

Jobb från 10.00-18.30. Mördarpasset. Fick skjuts hem, mamma och jag åkte förbi mcdonalds och köpte middag. Så nu sitter jag här, mätt som en plätt. Är galet trött också, som vanligt. Men bara imorgon kvar, sen är jag ledig i fem dagar HUR SKÖNT!? haha.

hej!

Jobbade från 11-18. Gick förbi np-centrum påvägen hem och köpte sushi! Det är ju fredag så lite fredagsmat måste man ju ha. Sofia och jag sitter just nu med varsin dator i knät och kollar på så ska det låta (egentligen kollar ingen av oss, men det är på i bakgrunden).

Candles

Nu är det dags att gå och lägga sig! Tänkte bjuda på en låt bara för att den är awesome. Plus att den var med i glee. Fast asså orginalet är ju mycket bättre. Hej måndag. Nej men på riktigt, jag hade typ glömt bort Hey monday. Awesome låt iallafall.

och skalman han e tlööööött

Ehm jag hittade inte min batterilucka till mobilen, ödet vill att jag ska ha en ny mobil, så är det bara. Egentligen fungerar min ganska bra, och batteriluckan är ju inte livsviktig haha. Usch känns som om jag borde gå och sova snart, måste gå upp hyffsat tidigt imorgon, eller typ klockan nio (det räknas som tidigt, okej?).

vår


Frukost!

Sitter och käkar lite frukost, leverpastejmacka, te och en muffin! Inte helt fel. Har sovit sjukt dåligt och hade inte varit helt fel att bara få vara hemma och sova hela dagen. Men icke! Ska typ dra hemifrån om lite mindre än en timma. Påväg till bussen ska jag se om jag hittar batteriluckan till min mobil, jag lyckades tappa den igår (jag vet, jag är skicklig).

Sooooova kanske

jobbat idag, är helt död nu. Mer jobb imorgon, rätt långt pass också. Nej men asså, hej sängen!

They'll never take the good years


Sooooova

Är typ dö-trött! god natt.

Näsaäng


West coast riot

ALL TIME LOW SKA DIT!! J a g   m å s t e   g å .


rubrik

Lila mössan är på, nu blir det att promenera lite!

lite nytt

Ny header och lite annat småpill. Kände iallafall att jag ville ha lite nytt nu när det är vår, eller det är väl vår? Snön smälter ju, så eh det räknas. Nu ska jag äta lite och sen så ska jag nog gå på en promenad och fota lite, fina vädret ute ju! Ah juste om det fortfarande är samma header som förut så kan ni ju alltid trycka på f5.

På tal om Pelle

Inatt så tog Pelle ungefär all plats i sängen, trots att min säng är 120cm bred och 200cm lång så lyckas han, på något märkligt sätt. Jag började iallafall halvsova och fick för mig att Pelle var ett stort valnötsbröd. Kanske är fullt normalt och tro sånt när man jobbar i en brödbutik? eller?

Ponnyplutten

Har fotat lite med min fina Pellekatt idag. Hihi, Liten tjockismage på han.

Tandläkaren

För jag hade inga hål i tänderna!

Mini-Malin och Molle

Världens finaste misse, jag saknar dig.
Jag älskar dig <3

aprikosbröd

nomnomnomnomnomnomnom.

Så kul är det att vänta på bussen

Fina vädret var det iallafall!

ehm ja hej

Har käkat lite lunch och nu ska jag dra, hej och hå. Imorgon är jag ledig och tandläkaren står på schemat. fml. haha. Nej men jag hoppas på att jag inte har några hål, gaaah vill inte borra!

heeeeh

Vakna, äta, åka bil, jobba, äta, jobba, äta, jobba, åka buss, äta, äta igen, kolla film, soooooova! Min blogg är tråkig just nu, börjar lite senare imorgon, ska försöka hinna ta lite bilder.

hej hej hej

Jobbat idag, mycket sånt just nu. Haha. Ska gå och lägga mig snart, börjar tidigt imorgon! nattinatt.

Never dream alone


Jason Reeves - Photographs & memories

För den här låten går typ på repeat, så bra!

fin dag

Vakna hemma hos Adam, dra till jobbet, jobba, åka buss, äta maaaaat, dricka pepsi, sitta här, god natt! Nästan pinsamt att gå och lägga sig så tidigt på en fredag, men jag dör typ. Imorgon blir det mer jobb!
Jag lovar, jag är ganstah!

Glad

Eftersom Sofia har kommit hem så betyder det även att jag har fått hem kameran! Yaay.

myyys

Fick ett nytt duntäcke idag, åh så bra! Pelle gillart också.

She's home

Idag åkte jag och mamma till Arlanda för att hämta min älskade storasyster.

Min dag

Semlor, semlor, semlor, semlor, semlor, semlor, semlor, semlor, semlor, semlor, semlor, semlor.

Soooooool

Finaste vädret ute! Får passa på att njuta när jag går till bussen. Sen blir det att stå inne och sälja semlor. haha.

åhyäss

Pasta med soja! Stort glas med glockengold är ett måste (har druckit upp två liter på ett dygn, heeeh).

work

Lagar lite lunch, sen blir det att åka till jobbet! Gaaah nervöööööööös!

Fina Pellekatten


världens fulaste kollage

Lite grejer jag vill ha. Hej massa converse! Men liksom ljusblåa till sommaren, hur bra!?

Ponnyplutt


work

Har jobbat hela dagen idag! Är sjukt trött. Ska äta lite middag och sen går jag ner till bästaste Karin.

heeeeh

Fick leka lite med herr D200 idag. En aning svårare än min bebis D80, men hade jag gått igenom inställningarna lite mer så hade vi blivit rätt goda vänner. Blir ju lite sugen på en större bättre kamera, även fast jag tycker att D80'n räcker gott och väl. Men liksom hej bättre brusreducering vid högre ISO-tal, bara en sån grej!

Young guns - stitches

Svartvitt är ju mmmmmmmmmmmmmm.

Gaaaah

Ge mig nya albumet nu! Jag orkar inte vänta längre.

jobb

Sitter på mammas jobb, ska fota lite. Hoppas jag förstår hur kameran fungerar, heeeeeh.

torsdag

Vaknade upp i bra tid idag, men somnade om och vaknade lite för sent. Käkade lite frukost (lite ledsen för att vi inte hade någon leverpastej! har ju precis köpt en ny burk med smörgåsgurka). Karin kom hit sen, vi käkade lite muffins och snackade. Jag som är såååå skicklig lyckades bränna mig i halsen för att jag skulle käka en muffins nästan direkt efter att jag hade tagit ut den ur ugnen, inte det smartaste jag har gjort. Snart blir det middag! Måste lägga mig tidigt ikväll också, imorgon ska jag till mammas jobb och fota lite.

home

Kom precis hem efter en härlig kväll på tegel. Nu blir det nattmacka och film!

Tagga till!

har precis käkat en sen lunch och om halvtimma ska jag börja röra mig mot Sara's place där vi förar lite, sen blir det tegeeeeel! Woop woop!

cool tjej


frukost

Käkade frukost ute på balkongen. Hur skönt!?

Storasyster

För jag liksom saknar henne. Inte långt kvar nu tills hon kommer hem.

mums

Min goda lunch (heeeh hade kvar american pancakes från igår). Sen fick jag med mig lite gottigott från jobbet. Nu ska jag kanske hämta någon bulle och kolla på nya Gossip Girl och 90210!

hej och hå

Nu drar jag och jobbar lite!

photobooth...

Om lite mer än två veckor så är systemkameran hemma igen. Ohyes!

God morgon!

Eller kanske god eftermiddag? Har iallafall ganska nyss käkat frukost. Ska väl duscha snart och äta igen, efter det blir det lite jobb!

RSS 2.0