A Day To Remember

I onsdags drog jag med pojken min på konsert, Eastpak antidote tour. "Förbanden" hade vi kunnat skippa (Adam hade kunnat skippa alla band, heeeh). Allt var ju typ en lång väntan på ADTR, inte riktigt min smak med bara massa skrik. Men liksom sen så bah A Day To Remember, så grymt bra! Bara en sån grej att få höra It's complicated, have faith in me, The downfall of us all, The plot to bomb the panhandle och If it means a lot to you. Man blir ju alldeles glad i hjärtat.

Nördig tjej

Världens bästa Adam vet att jag är en tönt, jag blev iallafall jätteglad för mina fina presenter. Ska nog spela lite The sims nu, man kan ha hästar! haha.

hej

Igår hade jag en awesome födelsedag. Blev väckt på morgonen med fina presenter, somnade om, åkte till jobbet, åkte hem, åt mat och Adam kom hit. Fina pojken fixade lite skattjakt så jag fick leta efter mina presenter, ska fixa lite bilder sen, var iallafall awesome presenter! Just nu sitter jag och kollar på postkodmiljonären och sen så blir det idol, en helt vanlig fredag! haha.

21

Så vaknar man upp och är 21 år helt plötsligt. Har fått fina presenter av familjen och massa gratulationer. Snart ska jag dra iväg och jobba lite, sen så blir det födelsedagsmys hemma med god mat! Jag tänkte visa två av mina presenter, en bakbok som är hur fin som helst och sen mikrovågstofflor (asså som en riskudde fast för fötterna, perfekt för mina fötter som är isblock på vintern).

Woop woop!

Nu drar jag till pojken och sen blir det konsert. Är såååå taggad!

Joooobba

Har jobbat hela helgen. Bägge passen var öppning till stängning, totalt har jag jobbat 19 timmar. Jag är helt slut nu! Haha. Har iallafall gosat ner mig i min säng, kollar lite på tangled och dricker cola. Jag funderar på om jag ska hämta en glass, det skulle ju vara mumsigt.


Daughtry-Crawl back to you

En av Daughtrys nya låtar, så sjukt bra. Jag vill att de ska komma till sverige igen, så ska jag och Sara se dem för tredje gången och röja i publiken som aldrig förr! haha.

Glamour kills

Jamen chillar ju runt i min sköna GK-tisha!

Chillar

Chillar bara runt hemma, rätt tråkigt egentligen. Finns inget att göra! Ikväll är det iallafall postkodmiljonären och idol, ja men visst så cool är jag.

Tearing down those walls, nothing's in our way


Bio med my brother from another mother

Kom precis hem efter att ha sett craxy stupid love med Madzoooor! Riktigt bra film, både rolig och sorglig. Nu sitter jag bara här hemma och väntar på att vi ska hämta mormor.

wääh

Töntiga tjejen är tillbaka. Westlife ska splittras! Jag har liksom växt upp med att lyssna på dem. Jag måste åka till England och se dem i vår.

Westlife-Lighthouse

Töntiga tjejen här, men Westlife har släppt nytt. Jag gillar jättemycket!

Luft

Har varit ledsen större delen av dagen, jag vill inte vara allergisk mot katter. Jag fick hämta medicin och nässpray på apoteket imorse. Nu på kvällen känns allt mycket bättre, jag känner att medicinen hjälper. Jag är inte snuvig och jag kan andas nästan helt klart genom näsan, jag har inte kunnat andas genom min näsa på typ tre månader! Nu känner jag ändå att det här kommer att bli bra.

Adams önskebild

han bah låg där och chillade

Allergisk

För man blir ju rätt så ledsen när man får reda på att man är kattallergiker. Jag får stå ut med att vara snuvig, täpp i näsan och att sova med papperstussar i näsan. Min älskade Pelle stannar kvar här hos mig.

Jag härmar Tove

Såg att Tove hade varit på Skansen och det såg ju för mysigt ut så jag tog med mig pojken min och kollade på alla djuren.
Liksom hej jag klappar en spindel

Chinchillas!

Jag och Sherlock chillade lite.


Mediamarkt

Idag åkte jag och min käre far till mediamarkt så att jag kunde köpa en digitalkamera. Det ska bli min konsertkamera och min "jagorkarintebäramedmigsystemkameran"-kamera. Ska bli sjukt spännande att prova den, just nu ligger batteriet och laddar men sen så!

Besök mitt i natten

Igår kväll(natt) kom Karin hit, hon var hemma och ville inte sova själv. Vi hade lite sleepover här med ostbågar, cola och film. Sjukt bra att ha sin bästa vän bara ett stenkast bort.

misslyckade macarons

På plåten såg de bra ut och sen så blev det en katastrof! Orkade inte bry mig och smörkrämen heller så den blev ju helt fel också, haha. De smakade iallafall bra. Jag ska göra ett nytt försök någon annan dag!

blä

Mina macarons blev bara en katastrof. Men nu vet jag hur jag ska göra till nästa gång, stort minus på att vår ugn är sämst också. Jag kan inte ens göra mina kladdmuffins i den. Damp-ugn. Nu ska jag sitta här och vara arg ett tag, jag blir så arg på mig själv när jag inte kan. Jag har iallafall coca cola och dumlesnacks, min räddning!

Macarons

Jag försöker att baka macarons för första gången. De står och vilar på plåten just nu och ska snart in i ugnen. Det ser bra ut nu meeeen man får ju se. Haha.


jamen visst


alla älskar Pelle


Lek dag med mina määähns

Lekte lite med Pelle först och sen gick vi upp och köpte pizza (Jag drack bara cooola, hade käkat sushi innan hihi). Efter maten så hjälpte vi mamma att handla mat och gick hem hit till mig igen. Ska bjuda på lite mer fina bilder sen också, pelle ska också få vara med.

Mitt i natten

Drömde precis en mardröm, en sådan dröm när man försöker skrika fast det kommer inget ljud. Problemet nu är att jag är brutalt kissnödig meeeen jag vågar inte gå upp...


Tisdag

Just nu sitter jag hemma hos Karin, kollar på tv och chillar. Innan jag kom hit så var jag och hämtade min tavla som ska upp över min byrå, jag hoppas verkligen att det blir bra!


Morotsmuffins

Trodde att det skulle bli helt misslyckat, men gaah vad gott!

Sundsvallstjejträff

Mamma har sundsvallstjejträff så jag och Pelle sitter och gömmer oss i mitt rum. Skulle typ kanske egentligen ha åkt till stan med Adam för att han tänker köpa en mobil som jag inte kan köpa ett awesome skal till. Han ska iallafall komma hit sen så det är bra! För att prata om något annat också så är jag gryyyyyymt sugen på att baka massa olika saker! Macarons, cupcakes, kakor, cake pops och whoopie pies! Funderar på om jag ska ha värsta te-bjudningen tills när jag fyller år, det skulle ju vara lite awesome.

Fredag

Blä fick ta blodprov idag, stick i fingrarna bara men jag höll ändå på att svimma. Jag som tycker att stick i fingret är det lättaste. Ska jag iallafall få reda på typ inom en vecka om jag är allergisk och mot vad. Om det är katter så dör jag. Jag fick iallafall en lampa idag när mamma åkte till IKEA medan jag var på jobbet. Lampan blir en fin present för att jag var en snäll dotter och dammsög i huset och för att jag var duktig hos doktorn (jag är ju nästan ett litet barn). Nu ska jag springa upp och kolla på idol, sen blir det nog sängen för mig. Härliga helg, då jobbar jag! Får iallafall träffa min älskade Adam imorgon, äntligen!

natti?

Blev inget IKEA och alltså ingen lampa, meeeeen jag ska iallafall få den för den var inte så dyr. Wooop wooop! Imorgon ska jag till doktorn och göra allergitest och sen så ska jag jobba. Okej det är jättetidigt men jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig, eller inte gå och lägga mig men sätta mig i sängen med en stor kopp kanelte och glo på serier.

Nemen körde randigt idag igen


Dammsuga

Min kära mor smsade och bad mig dammsuga. Jag försökte fjäska åt mig en lampa från IKEA, jag får se hur det går. Jag tänker ju såklart ändå städa, men liksom en lampa skulle ju sitta fint. Meeeeeeeen innan jag städar så ska jag dricka lite mer varm choklad, måste ju få lite energi!

Spårad tjej

Imorse var jag helt spårad och drack både te och varm choklad, ja men visst! Är det höst så är det. Annars så har jag bara kollat på tv, suttit vid datorn och klappat på Pelle även fast han bara ville sova.

igår


Torsdag

Sitter hemma och chillar i soffan, är ledig idag. Imorse så låg jag bara kvar i sängen och myste hur länge som helst, sen jamade Pellekatten utanför dörren och då gick jag upp. Spännande.

fett cool


Onsdag

Idag blir det att åka iväg på kurs, food safety. Har med jobbet att göra. Ska slänga i mig lite lunch och sen måste jag gå till tåget!

Kanelbullens dag!

Jobbat idag, sålt massa kanelbullar. Käkade en också, tog den godaste jag kunde hitta. Har dessutom käkat en kardemummakringla bara för att trotsa kanelbullensdag, jag ska starta kardemummakringlans dag, det skulle ju vara awesome! Just nu så längtar jag efter att jag ska gå och lägga mig, då ska jag käka minibiskvier och kolla serier. Ja, jag har grymma sockercravings just nu...

All the same


Lite nytt i rummet

Här är lite bilder på lite nya grejer. Inte så bra bild på nattduksbordet, men det är iallafall samma sort som byrån. För övrigt så älskar jag klockan, den är så himla fin. Köpte en pläd idag också, den är så sjukt gosig! Och ja, jag ska fixa in en bild i ramen, förhoppningsvis idag. Allt kommer blir så fint!

Måndag

Jag ville inte lämna min säng imorse, jag var såååå trött. Jag har längtat tillbaka till min säng hela dagen! Dagen gick iallafall hyffsat fort och pappa kom dessutom förbi och sa hej. Imorgon skulle jag börja 07:30 men Rosanna ville byta pass med mig så jag börjar 12:00, sjukt skönt med lite sovmorgon.

Bygg

IKEA är bra

Trött!

Ligger och chillar i min säng. Jag och mamma har fixat till mitt rum hela dagen och hela kvällen. Vi blev klara vid halv tolv. Det blev iallafall jättefint, känns mer som min stil haha. Det är fortfarande lite saker som måste fixas, måste tex hitta en bild som jag kan skriva ut som en tavla, är sjukt tomt ovanför min nya byrå. Nu ska jag försöka sova, ska jobba tidigt imorgon, jag kommer att vara död.


fixar lite

Har fixat till mitt rum hela dagen! Byggt ihop nattduksbordet och fåtöljen. Nu blir det att bygga ihop nya byrån.

Lördag

Kom nyss hem från Sara, haft mysig filmkväll med henne och Tove. Mina fina heeeztar. Är dödstrött nu! Ska bara hoppa ner i min säng och somna till lite serier. Imorgon blir det en snabb sväng förbi jobbet för att kolla in nya butiken och sen så ska jag bygga ihop mina nya möbler! Jag hoppas verkligen att det blir fint.

Kärlek


IKEA

Kom precis hem från IKEA, fått med mig massa fint hem! Nu ska jag slänga i mig något att äta och sen så ska jag dra till Sara.

Höst


RSS 2.0