Ja här var det segt

Jag vet att jag är fett seg att skriva nu för tiden, vet inte vad jag ska skriva tror jag haha.
Meeeen igår var jag med TuffaTove och Maddzor! Sen skulle typ SnyggaSara komma, men hon sov. Men hon får komma någon annan gång, hon missade inte så mycket, eller vi hade kul men fy fasen vad kallt det var!
Sen så skulle jag och Tove till espressohouse och Maddie skulle hem. Sen så mötte vi Cash i tunnelbanan.
På espressohouse så fikades det blåbärspaj och chai latte, smask!
Sen på kvällen var jag med Karin och Becci.
Jag tror inte ens att jag berättade om fredagen? Då var jag iallafall med Sabina, blev idol och sånt mys.
Tjingelingen!

Heeeeej!

Nu tänkte skriva lite eftersom jag inte har skrivit på 2 dagar!
Nu sitter jag i skolan och letar info om regnskogen, ska ha ett tal om det. Inte så kul men ändå.
Så nu har ni fått ett trevligt och tråkigt inlägg!!
Nu ska Tove skriva nått :
Jag är kung Tove, kung Tove!

@Skuuuuwlääään

Sitter i skolan, har noll mer idéer till min affisch. Så jag är så gott som klar!
Det är snöstorm ute, I LIKE!
Pulkarace nästa? Sara i år så kör vi!

Winterjampics

Vi börjar med Snowboardbilder <3



Cashflow haha, den bilden är tillägnad Cash! =D



Nu kommer det lite FMX <3

De två åkarna

Ååå cliffhanger <3

jag vet, bääääd pic. Men asså Tsunami <33





Och så lite skidbilder





Blev en hel del bilder, men ändå haha.
Pusspålilltån!


Winter Jam

Japp som sagt, Winter Jam idag. Tjockt nice!
Snyggsara, Tovisen och jag. Sen så lekte vi med Cash också! Sen så var det massa andra från skolan där.
Det var mycket cool snowboard och skidåkning. Och FMX!
Jag lovar så som många gånger innan att jag lägger upp bilderna senare. Och jag kommer verkligen att göra det.
Öhhhm men en toppendag idag. Förutom förfrysna fötter och händer, men Cash räddade mig lite halft genom att ge mig några sulor man skulle lägga i skorna så att det blev varmt, fett najs! Sen var det bara händerna kvar, men det fick jag tåla.
Just nu är jag avis, min syrra köpte biljetter till där alla snowboard och skidåkare festar, jag vill också. Men det var 20-års gräns.
Jaja nu ska jag checka lite mer på internet, sen kanske det blir lite sims kanske, japp nörd är man!
Pusspålilltån!

JUSTE DET ÄR FUCKING SNÖ UTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333333333333333

Sen har jag gått i skolan idag också

Idrott som första lektion. Livräddning, Sandra har nog fortfarande skolrekordet(?) men jag måste fan slått rekord på att få vara offer. 5 och en halv gång. 5 hela och nästan en gång till, men Tove råkade göra illa sin nos lite granna, men Tove är tuffing!
Och det gick ganska bra för mig också, Calle sa att jag hade bra teknik, men det hörde inte jag haha, hade ju öronen under vattnet hela tiden.
Sen engelska, helt okej faktiskt. Men gud vad jag verkligen inte klarar att snacka högt inför klassen! Hur trygg jag än känner mig i klassen så funkar det inte, det låser sig i huvudet.
Meeeen det var allt jag hade att säga, eller jo fy fan vad täby sjukhusgrejen suger bäverbajs!

Spö ska de ha!


Jag tror inte att jag har varit så arg på riktigt länge, fy fan!

Meeeen för att vara positiv såååååå har jag träffat mina Sandhamnstjejor! <3

Ebba, Karin, Malin och Mickie! <3 Ingen sommar utan de här tjejerna, jag lovar!

nu blire....

pluggpluggpluggpluggplugg.......

Lite redigering

Först en bild på Becci, hon fick bleka håret lite, även tänderna blev lite blekta och sen så fick hon ha tandställning så the glugg is gone. Sen fixade jag såklart hyn på henne en aning, inte mycket att fixa men ändå.


Sen en bild på Karin, tror att det är min absoluta favoritbild på henne!

Så bra låt!

Weekend Warriors-A change of pace

två bilder



TILL TOVÄÄ!


Men Åå

Kan ingen bara säga att det inte finns några clowner i mitt rum. Palla att jag ens tror det, har blivit mycket sånt på sistone. Plus att jag är mörkrädd, lite iallafall. Ja jag är fånig

Påväg hem

Nu sitter jag på bussen, ganska segt. Man blir uttråkad på en sekund! Fast jag lyssnar på musik och det är sjukt nice! Idag när jag vaknade på hade det kommit mera snö! Happykid blev jag, det var inte så mycket snö men ändå, säkert mer än vad det kommer att komma i stockholm om du ens kommer någon snö. Jag har lite bilder iallafall att bjuda på när jag kommer hem, om datorsladden är ledig eller om jag har fått en ny. Pusspålilltån

Jag vill...

... Till krogen, frej från slagsmålsklubben ska vara gäst-dj! Och det var 18-års gräns. Men jag vet inte om min syrra ville gå, jag vill ju inte gå själv. Annars blir det idol och cheezeballs! Inte fy skam det heller haha. Pusspålilltån!

Sundsvall

Idag är det stan som gäller! Mys, men kallt, det är typ minus 5 grader! Och jag har bara min väst. Sen ikväll ska jag fota, om vädret tillåter såklart. Pusspålilltån

Jag kan inte tro det!

Jag sitter och tråkar i bussen, men vet ni? DET SNÖAR!!<3

Nu är jag påväg

Haha blogguppehåll, ne det orkar jag inte med. Nu sitter jag iallafall i bussen, har åkt i kanske 20 min och jag är redan uttråkad haha. Ganska segt men jag lyssnar på musik så då är det helt okej! Nu skriver jag egentligen bara för att ha något att göra. Förresten, vet ni hur svårt det är att stå inne på en busstoalett? Pusspålilltån!

Kanske blogguppehåll

Kanske mobilbloggar när jag är i sundsvall eller ifall att vi skulle ta med en data. Men annars pusspålilltån jag är tillbaka på söndag!

Mobilblogg

Jag hatar min dator så fruktansvärt mycket! Nu är det batterisladden som är trasig. Utan sladd ingen dator. Ge mig en stationär dator nu orkar inte med det här pisset längre! Och när jag inte är på topp så gör det mig mer sur än vanligt. Jag orkar inte. Nu har jag sendrag i handen också, kul! Shitfuck!

Chill

Längsta skoldagen idag, men konstigt nog gick dagen ganska snabbt!
Dagen började med prov i filmkunskap, det gick sämre än väntat, men jag hoppas att det gick bra iallafall. Sen vare lunch, en dubbelostmacka och en chokladkladdismuffin och sen te, smask på de! Blev dock en tidig lunch typ klockan 9. Sen vare matte, gick faktiskt bättre än väntat, det blev inget G(vad jag tror), men jag har lite avklarat iallafall. Jag tror iallafall att jag klarade uppgift 1,2,3 och kanske en på 4. Sen så vg-mvg delen var bara kört. Men jag satsar bara på G i matte då blir jag superglad!
hmm sen svenska man skulle läsa upp en dikt högt med några kompisar, jag är inte direkt en diktmänniska, men som tur va fick man välja en redan klar. Sen kom det andra problemet, jag hatar att prata högt inför klassen. Men det gick ganska bra.
Men nu kommer det lite tankar och åsikter från mig. Jag är verkligen ett pratglad person och jag är antagligen en av de i klassen som pratar mest, egentligen tar nog alla det priset, men aa ni fattar. Men jag fattar inte varför ska det vara så svårt att redovisa något? Jag kan vara hur förberedd som helst, men sen bara försvinner allt och jag kollar ner i pappret. Och jag klarar definitivt inte att kolla någon i ögonen, då tappar jag bort mig ännu mera eller skratta. Det bästa är att kolla på väggen. Väggen är tråkig och den skrattar inte åt en om man säger fel.

Dagens:
Random liten kille: Vet du jag har en teori
Jag: Aha okej
Random liten kille: Att min kompis han fryser aldrig, så han har nog späck
Jag: Aha okej *fniss*
Random liten kille: Asså du vet sånt som valar har?
Jag: aa
Johanna: Jaha så du säger att din kompis är fet?

Ännu en dag

Först fixa musikvideo, dansade runt massa typ haha. Sen hem, sov ett tag sen pluggade jag lite sen åt jag och så pluggade jag massa till, nu känns det verkligen som om jag kan filmkunskapen. Men jag ska gå upp tidigare imorgon och läsa det en gång till!
Men nu ska jag kolla bdb och kolla det nya avsnittet av The hills!
pusspålilltån!

Idag

Vakna, stressa, oboy, skjuts till skolan, Grafiska, Lunch mm Te, Webbdesign, skjuts av gustav till täbyC, vill ha chai latte men hinner inte innan bussen ska gå, hem, städa, mata katten, äta, sova, plugga, mata katten. Och nu sitter jag här och ska snart duscha och testa min nya hårinpackning som jag fick när jag fyllde 18. Hoppas att håret blir fint och kanske inte tovar sig så mycket.
Imorgon är det filmnin som gäller iallafall, skoj! Sen är det hem plugga, städa, antagligen sova lite också och plugga massa mera.
Men på torsdag då blir det sundsvall tills på söndag! Och förhoppningsvis tar jag en bunt med bilder när jag är där. Då kommer jag iallafall ha tid att fota och jag hoppas att vädret tillåter.

Skolan

Idag kom jag hit tidigt eftersom min pappa skulle tidigare till jobbet. Tove ska komma snart eller hon sa vid 10-15 över. Annars så sitter jag här alldelles ensam, men det är lugnt. Dock är jag sugen på att äta, inte för att jag är hungrig men liksom nått att tugga på eller en kopp chai latte eller en stor kopp te! Tror att jag kanske köper en kopp te på lunchen, smask!
pusspålilltån!

Natti Natti

Nu ska jag måla naglarna och fixa mig för att sova. Sen ska jag kolla på Madagascar 2!!! Sen är det sova!
Godnattpusspålilltån

Ny design!

Vad tycks?

Söndag

Först försov jag mig, så Tove väkte mig 20 över 9 och jag skulle ha varit täbyC klockan 9. Bra att jag stängde av klockan i sömnen.
Sen drog vi iväg till Maddies stall och klappade hästen. Det var mycket roligt och jag red till och med! Trots extrem höjdrädsla.
Mycket skratt blev det och dans!

Sen när jag kom hem kunde jag inte vila för då skulle jag in till stan och träffa Wille. På tåget så ringer FjortisTom och frågar om jag ska med typ klassen på bio, men liksom jag hade inte tid och jag frågar ändå i min nyfikenhet vilken film de ska se. Aha nej men jag vill gärna se Saw 5. Ganska onödig fråga hahah men jag kan sitta och spy i biosalongen de gillar de säkert.
jaja nog om det. När jag pratar med honom så märker jag att tåget hade stått stilla lite väl länge sen hör jag att tåget inte fungerar. Så jag får gå av och ta bussen.
Jag ringer Wille och säger att mitt tåg gick sönder och att jag ska ta bussen men att jag kommer senare. Men tror ni att bussen kommer i tid? Nej jag skulle inte tro det. Fast jag kom före Wille till MörbyC iallfall moahaha.
Sen letade vi efter en farsdag present. Och Wille skulle kolla på en jacka, jag tyckte att den var för dyr och att man lätt kan köpa en precis likadan utan märket på H&M. Man skulle typ kunna få 553697378 H&M Jackor för samma pris.
Sen, sen så fick jag min efterlängtade CHAI LATTE! Sen var det hemgång och jag fick skjuts av pappa hem från mörby eftersom jag inte ville ta ersättningsbussar från östra.

Horton

"In my world everyone's a pony
and they all eat rainbows
and poop butterflies"
"That's beautiful Katie"
"aaaaaaaaaah"
Man måste bara älska Katie!

Idol

Idol var skitkul! Vi var där rätt vecka. Ååå underbara rock-tema!
Här kommer lite bilder.

Robin E


Robin B


Alice


Kevin


Lars


Johan


Juryn


Peter Jihde


@Sara

Ni sitter jag hos Sara, hon står i duschen och jag sitter vid hennes data.
Sara är långsam som vanligt, kanske borde kalla henne sengångare, fast sengångare är ju faktiskt väldigt söta!
Sen ska vi ner till tåget, för ikväll ska vi på idol! Wohooow.. Sen ska jag hem och vara med mamma eftersom hon fyller år idag.
GRATTIS MAMMA! <3

LYCKA!

30 SECONDS TO MARS VANN IGEN!!!! <333333333 Denna gång för video star

EMA Rock out

30 SECONDS TO MARS VANN!!!!! <33333333333333333333333333333333333333
MIN KVÄLL ÄR BÄST!

Katy perry

Man ser raaakt in under kjolen, öhm hej.
Är ju meningen men ändå

Kommer att komma massa ema's

Små korta inlägg om små saker och priser, get used to it haha
Säger till när det är över, då kommer det kanske en summering av hela kvällen.
Måste bara säga att jag är helt överlycklig att 30 Seconds To Mars sköter om VIP området!! <3

wtf?

Tomo's skägg, what's up with that?

mera mtv ema

Tokio hotel vinner över LINKIN PARK <3 och metallica. SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!

MTV EMA

Jag säger bara en sak....
... 30 SECONDS TO MARS!!!!!!! <33333333333333333333333333

Men vi ville inte hem

Idag var det UR-dag i skolan, ganska chill och roligt.
Sen stack jag och Tove till Täbyc och gjorde allt och ingenting. Tove hittade skor och nagellack och jag hittade hårfärg och mascara och imorgon kommer jag troligtvis hem med en ny tröja. Mys!
Sen gick vi runt ganska mycket bara för att ingen ville hem och göra läxan haha, men nu är den faktiskt klar, woho!
Nu ska jag kolla bdb och sen kanske jag ska färga håret och kaaaaanske att jag orkar fixa mina naglar. Sen är det sängen och då ska jag nog kolla på Niko för andra gången den här veckan. Vadå Niko undrar ni, det är den übersöta filmen som handlar om en liten renunge! Jag rekomenderar, om ni gillar gulliga små animerade djur.
Tjinga!

Bara ett inlägg

Men jag har ingen lust att skriva just nu

Back to school

Idag var det skola igen, kändes bra då slipper jag tänka på annat. I skolan är jag glad.
På grafiska så fick vi en ny uppgift som var ganska kul faktiskt sen på webbdesignen så gick det bra och lite mindre bra men det var lätt att lösa och jag gillar ju att göra min egen hemsida och jag hoppas på att det bli snyggt
Sen när jag kom hem så sov jag lääänge eftersom jag bara sov 3 timmar i natt, helt enkelt för mycket att tänka på.
Imorgon ska vi filma några delar av våran musikvideo! Det ska bli skojs!

Dålig dag, dålig, dålig, dålig dag


När känslorna tar över

Idag så åkte vi till kyrkogården och skulle tända ljus. Först åkte vi till minneslunden och där funkar det bra för mig, visst jag får hålla tillbaka men jag klarar mig. Sen skulle vi till gammelfarmors grav som ligger precis vid kyrkan. Sofia fick tända ljuset och jag stog bakom. Men att bara vara i närheten av den kyrkan får mig att gråta. Fint hemsk och jobbigt. Samma sak förra året, jag verkligen bryter ihop.
Jag undrar när den dagen kommer då jag kan vara vid den kyrkan och inte fälla en tår. För varje gång jag är där så tänker jag på Anna.

Igårkväll, konsert och sånt mys!


Bästa kvällen på länge!
Shinedown
körde Fly from the inside <3
Disturbed
ägde sönder allt! <3
påväg hem så gick jag förbi Zebrahead :D Så nu fick ja se dem iallafall! Fick dock inte se dem sjunga något, men ändå!
Sen mysigt folk hemma hos Emilia :D

Heeeelt underbart!


RSS 2.0