LYCKLIGAST I VÄRLDEN!

ALL TIME LOW 16 AUGUSTI! MÅSTE GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Grill @my place


Full rulle

Kanelbulle!
Nej men asså helt seriöst det är verkligen saker att göra hela tiden. Plugget är klart, men jag umgås med mina underbara klasskompisar. I tisdags så var det parkhäng, i torsdags var vi här och chillgrilladkrökade och går var vi hos Sara på chillgrillkrök. Riktigt kul att hinna umgås såhär mycket! Kan knappt tänka mig hur det blir sen när man inte träffar klassen varje dag. Kommer antagligen upp bilder från allt det här också haha. Juste för övrigt så har jag fått reda på mina betyg, och jag är nöjd!

Chillgrill

Om cirka en timma kommer det lite härliga filurer hit, jag borde städa, men jag sitter här. Nej men asså Malin skärpning nu!

morgonblogg

Hihi jag sitter och dricker T. Snart kommer pappa och hämtar mig för att skjutsa mig till skolan. Idag är det tydligen mössan på! Efter skoldagen, då vi inte ska göra någonting, så ska jag hem och därefter kommer några klassisar hit och chillar. Jag gissar på att det blir grill och kubb, inte helt fel.

Parkhänget

Lite pics liksom

ny design!

Ny design igen.... Kände att det var dags med en lite mer oseriös haha. Den innan såg ut såhär

ensamt

Jag är ensam hemma, jag undrar om det är egen matlagning. Nä nu ska jag ringa pappa och se ifall Pelle är ute. Pelle har för övrigt en fästing på hakan och imorse såg jag att han hade tappat sitt halsband...igen, så det var bara att sätta dit det nya, inte så spännande eftersom det är likadant men ändå.


Onsdag idag hihi

Okej random rubrik, men rubrikerna är alltid svårast....
Igår var det ju som sagt lite parkhäng med några klassisar, det var mysigt, en aning kallt kanske haha. Men jag fryser ju hur lätt som helst såååå. Idag har varit en chilldag. Skolan började klockan 12 och vi hade en lektion! JAG ÄR KLAR MED ALLT I SKOLAN! (eller vi ska trycka en t-shirt bara haha). Efter skolan så drog jag med Sara till stan, vi gick och gick och gick, tillslut hittade sara sin keps hihi. Sen åt vi lite mat (vi käkade ju verkligen ingen glass liksom, nej nej.)

Park

Det blir parkhäng med några klassisar, humöret blir nog bättre då! Kameran följer med också, så kanske slänger in lite bilder senare.

kdjghölkjh

Var på jättebra humör. Men nu hatar jag allt med den här dagen, allt går fel hela tiden...

Chillerill

Igår var det skola, hade dock inget att göra eftersom jag redan är klar med allt (om man bortser från lite med projektarbetet). Jag och Sara stack iallafall hem till henne och chillade. Bakade kladdkaka, käkade jordgubbar, solade och åt glass. Mysdag på hög nivå! Båda lyckades få lite färg, vi gillar! Hahah vi försökte även att vaxa oss, dock så gick det inge bra för mig, eller mina ben känns inte så lena som de borde. Men det var ju iallafall skönare än att använda epilator. Idag är det ingen skola, eller det är tårtkalas eller något klockan tre. Jag har målat mina naglar och lyssnat på All Time Low i surroundsystemet, So wrong it's right och nothing personal <3. Nu ska jag springa ner i duschen och börja göra mig iordning. tjing tjing!

uppdatering: nehepp nu var det klockan ett, åååh. KUL!.......

Ljus

Så hade jag ljust hår igen. Skulle egentligen inte bli så ljust från början, men jag vänjer mig och jag gillar det mer och mer. Dock har jag en rand i håret från mina gamla slingor haha. Jag ska iallafall låta håret vila nu, särskilt eftersom inte min utväxt kommer att synas eftersom den redan är "inbyggd" haha. Asså det är mörkare vid rötterna och sen blir det ljusare och ljusare. Iallafall så ska jag nog försöka växa ut min riktiga färg, eller liksom sen när det har växt ut en hel del så kan jag klippa av det som är färgat haha. Jag orkar inte hålla på och förstöra håret längre (lär ju hitta på någon annan idé innan detta händer)

Körsbär

Idag har det varit dåligt väder! Jag har ingenting emot att det spöregnar, det tycker jag bara är mysigt, men ÅSKA! Hahaha asså jag är så rädd, det blixtrade och åskade och jag satt på golvet och "panikgrätskrattade" haha. Jag tänker iallafall bjuda på lite körsbärsblomsbilder som jag tog för två helger sedan kanske.



30 seconds to mars

Asså jag vill ju bara äta upp Jared för att han är så grymt snygg! Och hur söt är inte Shannon egentligen?

Karin


Spännande

Idag ska jag färga mitt hååååååååår! Första gången hos en frisör också haha. Egentligen skulle jag duscha nu, men mamma smet ner och tog duschen, smart drag. Igår var det sista dagen på praktiken, typ det sista av allt egentligen. Det är skönt och tråkigt haha. Snart är det studenten!

wiiiie

Idag var det skola, eller aa praktik. Jag och Tove sände radio och jag skulle vara tekniker, jag höll seriöst på att dö av nervositet innan haha. Men det gick iallafall bra sen när man stressade ner lite. Hmmm sen har vi tryckt klart våra sista t-shirts till projektarbetet, bra grej! Efter skolan så träffade jag Binabajs, vi var fett coola och hängde i täby centrum! Okej inte, vi satt utanför vid fontänen på gräset och käkade och pratade massor, sånt är vi bra på! Dock inte lika coolt som att "täbycentrumhänga" moahaha. Just nu funderar jag på att sova, ska egentligen göra en bloggdesign till Niklas, men han kan nog vänta en dag till eftersom jag faktiskt är så snäll att jag ska göra en design åt honom haha. Jaja, nu ska jag springa ner till min säääääng <3 Dock har den fortfarande massa kläder på sig, men som sagt så sover jag ju bara på en liten del av sängen haha.

6 månader

Ett halvår utan dig.

Jag kommer alltid att älska dig <3

Sova tidigt kanske

Jag ska nog lägga mig nu, ska ta med mig islamplugget ner, sen blir det nog ett avsnitt av The hills. Sov verkligen för få timmar inatt, somnade kanske vid ett eller nått. För lite sömn resulterade i ont i huvudet idag, och det orkar jag inte med imorgon. Sååååå det blir inga bilder idag heller, men imorgon ska jag allt lyckas lägga in något!

heh sova?

Jag sitter fortfarande här och klockan är alldelles för mycket, å andra sidan så vaknade jag halv två idag så det kanske inte är så konstigt. Massa kläder ligger på sängen, jag funderar på att bara flytta över dem till delen av sängen jag inte sover på. Jag har haft min säng ett tag nu, men jag sover fortfarande likadant som jag gjorde när jag hade min 80cm säng, precis in till väggen sover man bäst! Nej nu måste jag sova men jag har inte heller någon film jag vill se, åååh trist!

Sabina <3

Idag var det faktiskt Sabinas födelsedag! Massa mer grattis till henne!


You can call me....COMMANDER!

Igår var det som sagt filmkväll, vi kollade på G.I Joe, hihi Channing Tatum liksom! Jag tyckte iallafall att filmen var bra haha, och inte bara för att Channing var med. Idag sov jag länge och därefter var jag med Karin, vi gick en liten promenad och jag fotade henne för en fotouppgift! Kul att båda vi kan vara så seriösa haha. Nej men jag kommer antagligen lägga upp några bilder senare för jag sitter och redigerar dem nu.

Jag sitter för övrigt och lyssnar på All Time Low <3

Filmis

Snart ska jag iväg på filmkväll, mysigt! Idag har vädret varit helt underbart och jag har jobbat på brännan, bra grejer! Igår var jag med Maddie, skulle egentligen ha kubbkväll men jag gillade inte vädret sen så funkade typ inte filmkväll, så jag och Maddie umgicks iallafall även fast det inte blev något.

Såhär ser jag ut ikväll!

This is war

SNART KOMMER DEN NYA VIDEON
JARED ÄR JU SNYGGARE ÄN NÅGONSIN!


The city

Idag ska jag och mamma in till staden, vi ska leta studentskor till mig, sen måste jag hitta födelsedagspresent till lilla binaböna :) Hon har faktiskt för en gångs skull kommit på vad hon önskar sig haha. Juste igår var jag ju med Sarisen, vi satt och pratade och sen kollade vi på 17 again. Hihi Zac Efron är ju faktiskt snygg i den filmen. Det slutade med att Sara sov över här eftersom bussarna och tågen aldrig går som man vill.

Chilligt

Ikväll blev det lite ändrade planer, jag och Sara skulle på fest eller liknande. Men det blev inställt, så nu ska jag och Sara chilla här hemma hos mig istället. Och det är inte fy skam kan jag säga! Men först ska jag äta lite grillad mat, pappa är ju världsbäst! På tal om något helt annat, Enrique Iglesias är med på two and a half men, han tror att han är snygg! Och det är han ju inte, han kan ju inte sjunga heller haha.

Städa?

Jag skulle börja städa mitt rum när jag gick ner hit till mitt rum, har jag städat? svar: NEJ!

Jag har faktiskt hört att man ska bjuda på sig själv.

Is anybody gonna save me


But I'm smiling at everything


Can somebody tell me where I'm going

Jag gillar verkligen inte att jag kan vara på topphumör, och några minuter senare kan jag verkligen vara helt nere. Och det är alltid samma saker som gör att jag mår dålig, typ 2 saker(egentligen 2 och en halv). Men liksom börjar med en sak och sen följer allt annat på, å andra sidan så finns det inget jag kan göra åt något av det, eller jo kanske den halva grejen. Nej det är inte meningen att ni ska fatta vad jag skriver. Just nu vill jag bara gå i ide och vakna när jag mår bättre. Fan hatar det här...

Yunnantrubbnäsan

Hahahahahahhaah kan seriöst vara det roligaste jag har sett på länge!

hot

Idag skrev jag hotmalin.com istället för hotmail.com. haha känns bra! Sitter för övrigt uppe på praktiken, skriver på min hajkrönika, det går ju iallafall framåt. Jag typ överanvänder kommatecken hela tiden, jag gillare haha!

Lill-Malin

En gång för länge sedan var jag jätteminiliten. Jag hade för övrigt världens coolaste ryggsäck med nyckelpigor på, det var grejer ni! heh rätt ljust hår också. Det där var iallafall första dagen på lekis och nu tar jag liksom studenten!

Acoustic

Jag har fixat en ny spotifylista! Hihi tryck på den fina paintbilden.

blä

Har ont i huvuduet
m å s t e   p l u g g a
Äta alvedon nu typ... 


wääääh

Idag var det halvdag i skolan, det gillar jag jättemycket! Särskilt eftersom jag mår dålig, typ förkyld, ont i halsen och huvudet. Gick iallafall hem och satte på mig myskläder och glasögon (Eftersom jag får mer huvudvärk utan dem, särskilt nu när jag redan har huvudvärk, aa ni fattar).


Hemma!

Okej jag har varit hemma nu i några timmar men ändå. Jag har varit på Sandhamn och provjobbat, jag hoppas på att det gick bra, jag gjorde det bästa jag kunde! När jag stog och väntade på båten hem så hittade jag Niklas, han blev glad pojke eftersom han fick sällskap på båten. Kul att träffa honom igen, känns som länge sen sist och nu har vi grymma framtidsplaner om ingen av oss får jobb i sommar haha.

Alex & Zack

Bara för att de är så jävla bäst! Bara för att Alex är så jävla snygg!


Berga-gangstah!

Jag har bloggat dåligt nu några dagar, men jag har haft fullt upp med skolarbete! Men nu har jag blivit av med lite skolarbete iallafall. Imorgon ska jag och Tove sända radio haha det kommer ju att gå som det går, vi får typ peppra med musik så att jag slipper prata så mycket hihi. För övrigt så orkar jag inte sitta vid min data för den är jobbig, så jag bjuder på tre bilder som Sara har tagit! Dock så är första bilden bara en flummbild hihi :)



tea-time

jag sitter uppe på praktiken och dricker te! Jag ska nog kanske börja skriva på min hajkrönika, jag har en del bra idéer för den! Hoppas att det blir som jag vill haha.

Nature!

VI HAR VIASAT NATURE IGEN! DET ÄR ETT PROGRAM OM HAJAR! JAG ÄR LYCKLIG! Hihi

Though we're far apart...

...You're always in my heart
För idag har varit en sån dag
En sån där jobbig dag
En sån dag då man gråter floder
Bara för att jag saknar dig så att det gör ont
Jag älskar dig <3

Varför var jag tvungen att bli av med världens bästa Molle?


Brian McNugget

Jag lyssnade precis igenom Brian McFaddens nya album. Det gör ont i mitt hjärta att säga det här men...Jag är grymt besviken! Trodde verkligen aldrig att jag skulle behöva säga det här om Brian! Jag hittade en låt EN LÅT(!) som jag tyckte var bra och mysig. Alla andra är så jeeevla datoriserade, helt ärligt behöver man verkligen göra om Brians röst? Om de inte hade gjort om hans röst så var låten typ electro-aktig, skittrist ju! Brian ska ha myslåtar punkt slut.
Mr.Alien (låten som är bra!)


Less talk (Liksom vad är det häääär?)

Ni som inte känner mig kanske undrar varför jag är upprörd haha. Men jag har älskat Brian McFadden sen jag var en liten 8:årig tjej som älskade Westlife! hahaha


Hemma

Imorse strejkade min mage som aldrig förr (okej kanske inte så illa som det har varit). Iallafall så stannade jag hemma, ska ta det lugnt och andas ut lite, typ stressa ner mig lite. åååh hatar att jag inte tål stress! Jag sitter iallafall och skriver lite plugg (Nu blir du glad mamma!). Jag ska skriva klart texten till portfolion sen så ska jag försöka skriva den sista sam-uppgiften, liksom det lär ju hjälpa stressen.

Gröna byxor!

Idag ska jag till Sara, men mina bussar är så dååååååliga! Hur kan de gå en gång i timman? och dessutom om jag ska ta bussen så måste jag vänta en halvtimma i täbyC innan jag kan åka till berga. Liksom seriöst skit på er! Så tack nu har jag dampat av mig. Idag har jag chillerillkläder, plockade fram mina gröna byxor hihi.

Bara för att studentskivebrillzzzzzen är balla! hahaha

kli kli kli

Idag vaknade jag typ 09.40! Det är ju helt ärligt tidigt haha. Det första jag märkte när jag vaknade var att det kliade jättemycket på min arm, mmmm kul kattkvalster! Två stycken bett har jag fått, just nu för sekunden så kliar det inte iallafall, men när det gör det så är det inte kul det kan jag lova! Aja det är bara tvätta sängkläderna och inte låta Pelle sova i min säng :( Lär ju låta han sova där ändå hahah!

Beauty and the briefcase

Nu ska jag kolla på film Beauty and the briefcase, precis som rubriken säger! Jag lär väl hinna se 10 minuter innan jag somnar men ändå hihi. God natt!


Två bilder från nu i veckan när det var varmt och mysigt på kvällen!

häst

Ikväll hade jag egentligen inga planer på att göra något, men sen ringde Maddie och frågade om jag ville följa med till stallet, klart jag följde med liksom! Stall är mysigt, det luktar gott och hästarna är söta (även fast de är stora och läskiga). Jag gick brevid Maddie och Mavy(hästen) men sen fick Mavy värsta sprattet och då blev jag rädd haha. Sen har jag fyllt två kilo hö i en kasse, jag kände mig nästan duktig hihi.

Jag och Maddie!

Mösspåtagning

Igår, eller aa okej i förrgår blir det ju nu, var det mösspåtagning! Shit studenten närmar sig verkligen nu! Det var iallafall mysigt, vi åkte båt och åt mat. Efter det satt vi ute på en uteservering i Vaxholm, mysmys!




RSS 2.0