Kvällsmål kanske?

Blev precis jättehungrig. Måste fixa leverpastejmackor med smörgåsgurka! Och och och TEEE!

American pancakes

Jag vet, jag äger!

Taklampa

Min nya taklampa! Jättebra bild, jag vet.

Time bomb

Kan knappt vänta på nya albumet!

pics


Busy helg

Var hos Adam i fredags till lördag, vi drog till globen och käkade lunch också. Sen till tunnelbanan, mamma hämtade upp mig i mörby och sen drog vi till ikea! Fick med mig en ny taklampa och en ram. Efter det så köpte vi 10 kilo kattmat till Pellefjanten. När vi kom hem så fick jag klappa lite på lille pelle sen var jag tvungen att dra igen. Fick skjuts till tåget som tog mig till berga. Filmkväll blev det där hos tompan med Sara, Tove, Maddie och Eddie! Sen bil till vallentuna där Maddie vaktade hundar, sov över där (Maddie fick typ inte en blund haha, jag sov som en stock!). Vaknade tidigt för att gå ut med voffarna. Käkade kebab till frukost (jag gillar egentligen inte kebab, typ). Därefter skulle vi till stallet med Anna för hjälpa till, jag fick rykta lite (ja, jätteviktigt! haha). Efter stallet så blev det tillbaka till hundarna, tog en powernap och därefter en till promenad. Ägaren kom tillbaka och vi fick åka hem! Jag blev överlycklig när jag fick se min lilla Pelle stå i dörren, jag är så fjantig, har bara varit utan pellefjanten i typ en dag och jag har saknat honom jättemycket. Har iallafall sovit nu när jag kom hem och snart är det middag! Ehm ska väl fixa fram lite bilder snart också!

Ge mig sommar!


usch

Asså fan, max-reklamen där alla dreglar är ju äcklig! haha.

ehm aa

Idag när jag vaknade märkte jag att jag hade gråtit i sömnen, måste seriöst ha gråtit floder. Jag kommer iallafall ihåg vad jag har drömt, och jag förstår varför jag grät. Även fast drömmen var hemsk så önskar jag att det hade varit på riktigt, trots alla hemskheter så slutade det bra.

nomnomnomnom


chai

Sitter här i mitt rum och dricker chai-T och väntar på att min mat ska bli klar. Yes T-koppen är typ större än mitt huvud. Sen blir det jobb, ska vara med och stänga ikväll.

nemen se där ja!

Nu blir det att byta tillbaka till jeans, ska gå och käka maaaaaaat!
Så fruktansvärt cool tjej!

Never knew


matbloggen?

Nej men mer bilder på mat! Min fina choklad innan den smälte.

smart tjej

Jobbade idag, 07.30-10.00. Inte helt fel att få äta frukost på jobbet där det finns gott bröd och pålägg, den varma chokladen får vi inte glömma! Har iallafall blivit bättre på att skumma mjölk, dessutom har jag lärt mig hur man gör en cappucino. Ska få gå en kaffekurs också, jag ska bli awesome. När jag kom hem så käkade jag lunch och somnade. Hade fått med mig mandel och hasselnötsnougat från jobbet men de råkade stå i solen när jag sov, hej smält choklad. Lyckades rädda två stycken och goda var de! Ikväll blir det middag på jagaren, ska väl försöka att hitta något annat än pizza (vill ju inte dö liksom).

Bilder från igår

Jag ska bli tjock, bara bilder på mat (förutom pelle då). Bullar innan man går och lägger sig är bra (min "takeawaykopp" med all time low på är awesome, jag vet.), Smoothiesorbet=frukost, köpa sandy's till lunch, Söta Pellekatten, TEEEEEEEEEE!

Bilder till kalendern

Tänkte göra massa bilder men det blev inte snyggt. Blir ju inte bättre än med katterna, älskade Molle och min lilla ponnyplutt (alltså Pelle för den som inte vet). Molle får äran att vara på framsidan.

lite jobb

Började 07.30 imorse, jättetidigt! Fick iallafall skjust av min snälla far, rätt bra att han också jobbar i täby. Gick bättre på jobbet idag eftersom jag har lite bättre koll. Gjorde två jättefula mackor och en rätt så bra latte. Jag lär mig nog haha. Slutade vid 10, gick till åhlens och köpte en kalender (ja, men jag vet, duktig tjej liksom), missade bussen med en minut. Gick och köpte en chailatte, träffade på kusin-Daniel också! Har iallafall ätit och chillat lite hemma. Ska snart sätta mig och fixa en framsida till kalendern, vill egentligen sova haha.

Yaay

Idag var jag på intervju och jobb! Gick bra, mycket nytt men jag ska nog lära mig. Ska jobba tisdag, onsdag och torsdag också. känns rätt göttigt att få tjäna lite pengar, liksom hej konserter här kommer jag! Idag åt jag en pizza också, det var gott men min mage dog. Hej då pizza liksom... Nu ska jag snart gå och lägga mig, börjar tidigt imorgon!

Nattinatt

Nu ska jag hämta te och bullar, glo lite på How I met your mother och sen sova!

Lite bilder

Lite kalla tjejer inne på statoil, Gusti & Oski, ehm penis? (ingen är förvånad haha), DJ-Gusti, hungriga cheyer, hej McDonalds, MAAAAAAAT! Nej men en helt vanlig kväll? eller?

Kärlek

Jag dör lite för att de är så bra. This is war <3

Lördag

Sov typ hela lördagen, haha okej inte, bara nästan. Gick upp tidigt för att baka muffins åt mamma, sen sov jag lite till. Gick upp och käkade frukost, kollade tv och sov lite till. Karin kom hit, mys! Haha somnade trots att hon var här (inte så farligt egentligen, Karin känns ju som en del av familjen så hon kan göra lite vad hon vill här, haha). Drack lite te och o'boy. Sen drog Karin hem. Jag käkade middag och sen somnade jag lite till. Vaknade, gick och duschade och fixade i ordning mig. Jag och Maddie tog bilen och plockade upp Sara och Tompan, sen drog vi till Gustiiiiii! Där var det feeeezt. Var där ett tag sen drog jag, Maddie och Sara vidare till donkääään! haha. Efter det var det att skjutsa hem Sara till berga (gangstah-cheyen). Allsång och hiphop-bil är grejen! Tänkte lägga in lite bilder, men det får bli senare när jag sitter vid min egna dator.

awesome dag

Från förra inlägget som var en riktigt dålig dag till det här som blev en awesome dag (eller egentligen igår, men aa.). Vaknade upp hos Adam, drog till stan för att träffa Amelie och Linnea, fick jobbsamtal så förhoppningsvis går det bra, åkte hem och chillade lite, Sara och Eddie kom över, blev filmmys nere i källaren, Maddie somnade så vi gick upp efter ett tag. De var iallafall kvar här hela natten, men lite sömn fick jag haha. Nu håller jag på att baka muffins till mamma, sen så ska jag kanske ta och sova lite till. Ikväll blir det nog feeeeezt.

dålig dag

Har haft världens jävla cp-magkatarr idag, har verkligen mått illa som en bäver. Som grädden på moset så var Pelle borta hela dagen också (Jag har anledning till att vara orolig när han springer iväg för länge). Pellekatten kom iallafall tillbaka på kvällen och det gjorde livet lite lättare. Hoppas att jag mår bättre imorgon iallafall, måste må bättre!

Karin 17 år!

Grattis bästa vän! Stora tjejen, ett år kvar sen är det du och jag som gör stan osäker! haha. 

Praying to a god that I don't believe in


Tears come streaming down your face

Blev en sån där jobbig kväll. Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar mina fina misse. Det går inte att beskriva hur ont det gör. Världens finaste lilla plutt, min älskade Molle.
Jag älskar dig <3

men åh

Hej magkatarr, det är jättekul att ha dig tillbaka...igen.

Fett normal tjej


vikt

Jag kan bli så arg på folk som kommenterar min vikt. För mig är det ett känsligt ämne. Jag har aldrig varit nöjd med hur jag ser ut, det börjar dock kännas bättre nu. Går jag upp ett kilo så blir jag överlycklig, jag äter som man ska men jag går inte upp i vikt. Rena rama lyxen för vissa säkert. Var iallafall jätteglad nu i veckan för att jag såg att jag hade gått upp ett kilo (jag vet inte ens varför jag vägde mig, jag hatar vågen), men får höra en kommentar så som "Du får inte gå ner ett endaste kilo", det är så tråkigt att höra. Det är ju inte så att jag går fram till någon och säger att den inte får gå upp i vikt, det är precis samma sak. Rätt tråkigt när folk frågar om jag har problem med att äta, känns ju verkligen jättebra, ser jag så sjukligt smal ut eller vadå? Som om jag blir glad av en sån kommentar, känner mig ju inte alls äcklig då. Åh jag blir bara så arg.

En dag på modecenter typ

Det finns alldeles för mycket gottigott på mammas jobb. Jag lovar jag gick runt och fotade massvis också, haha. Men liksom man måste ju äta?
Mitt nintendo DS var räddningen när jag åkte åt fel håll på saltsjöbanan!

chillsöndag

Idag har jag bara tagit det lugnt efter en jobbvecka och en härlig utgång med fina männsikor igår! Haha jag är helt slut. Gick upp alldeles för sent idag och råkade dessutom "powernappa" senare på dagen/kvällen. Nu sitter jag och väntar på middag, pappa gör hemmalagade hamburgare! nomnomnomnomnom.

en rubrik

Ska iväg på 50årsfest, efter det blir det utgång. Jag ska dansa hela natten!
Hej jätteful bild på mig själv

Lite smått från modecenter

True rebel
Tjejer från modevisningen.
Nere i korridorerna
Sören Andersen agency (jag vill ha så mycket därifrån!)

duktig tjej

Tänkte bara lista upp några extremt intressanta punkter.
- Jag kan verkligen inte förstå danska.
- Jag har helt tappat förmågan att gå i trappor (har varit nära att ramla minst fem gånger idag).
- Tåget slutade gå precis när jag kom till östra (vem har missat snökaoset?).
- Jag halkade och ramlade på gången in till huset (som dessutom är en liten trapp).

trött!

Jobbade idag igen. Fotade en modevisning och det blev riktigt bra bilder! Har dessutom hört så mycket bra ord om mina bilder, det känns bra eftersom jag tror att jag är jättedålig. Var iallafall på modecenter från 10.00-16.00, åkte hem, pratade lite med Maddie, började redigera bilder, åt middag, fortsatte att redigera bilder. Jag sitter fortfarande här, är precis klar med redigeringen, så mailar över nu. Har pillat med typ 85 bilder, det tar sin tid. Nu vill jag sova. Börjar 10 imorgon igen.
F1 mog1 att rita över sitt stökiga rum.

snäll kisse

Vill bara berätta också att min fina katt Pelle gav mig en örfil imorse när jag låg och halvsov. Var liksom över ögat så jag var helt säker på att jag skulle se ut som Scar i lejonkungen. Sen kom jag på att Pelle är en snäll katt som inte använder sina klor.

Full rulle kanelbulle

Ja men oja fin rubrik. Började med att jag åkte in till modecenter för att jobba, fotade massor (har dessutom lärt mig att hitta i alla korridorer). Sen hem, redigerade bilder det snabbaste jag kunde för att hinna hem till Maddie innan henne. Vi skulle överraska henne eftersom hon fyller 20 idag(eller nu blir det ju igår). Det var iallafall jag, Sara, Tom, Tess och Anna som var där för att fira henne. God mat och tårta och glass! Jag kunde nästan rulla hem. På vägen hem så lämnade vi av Tompan på sitt jobb, lämnade Sara hemma hos henne och nu sitter jag här trött som en jag vet inte vad. Nej usch måste tvätta av sminket och sova nu!

Yellowcard - Hang You Up

Ännu en ny låt från Yellowcard, jag gillar!

Grattis på 12års dagen

Idag skulle du ha fyllt 12 år.
Jag älskar dig <3

Modecenter

Känns skönt att få gå runt och fota med en systemkamera igen. Fick beröm idag för mina bilder, känns riktigt bra! Blir lite nervös eftersom jag inte brukar fota folk, vimmel och sånt. Men det går bra. Idag till exempel så fick jag fota Carola, det är inte varje dag, haha.

men kul

Kom precis hem från jobbet. Råkade dock åka åt fel håll på saltsjöbanan... Tänke typ "ja men den brukar ju åka iväg sen kommer den tillbaka efter några minuter, då kan jag lika gärna hoppa på nu". Åhåå så fel jag hade. Åkte hela vägen in till saltsjöbaden där den vände, så saltsjö järla och tillbaka tar 40 minuter. Så det tog ju mycket längre tid att komma hem. Duktigt! Nu sitter jag iallafall här, har satt på mig glasögon och bytt om till mjukisar, nu är det dags att välja ut bilder och redigera!

Glee

men tja, lite BMX i glee! Jag klagar inte, haha.

Måndag

Gick bra att jobba idag, var nervös innan, men de tyckte att bilderna blev fina! Jobbar imorgon igen, börjar klockan 13.00, HEJ SOVMORGON! Just nu sitter jag och kikar runt på lite tattoos, är grymt sugen på att skaffa en. Trots att jag är rädd för nålar (hej jag har inte ens hål i öronen) och jag gråter när jag ska ta en spruta hos doktorn. Men liksom en tatuering, den betyder nått. Jag vet exakt vad jag vill göra, det är något jag aldrig kommer att ångra.

Mera fåglar


alldeles för tidigt

Klockan är alldeles för tidigt och jag ska snart iväg till modecenter för att jobba!

eeeh hej

Borde sova nu, jobb imorgon! Hoppas att mamma mår bättre så att jag får sällskap in till jobbet (vill iallafall ha sällskap om hon inte smittar mig). Nej men nu ska jag läsa lite i min fin fina bok, sen sova!

Fly from the inside


Kamera

Saknar min kamera lite, kliar i fingrarna, har massa inspiration.

Lördag

Har käkat frukost och nu ska jag göra mig i ordning, känner mig och ser ut som en zombie.

Mor

På söndag kommer mamma hem!

Tummen upp

Nästa vecka ska jag jobba lite, känns bra!

shark

HEEEEEEEEEEEEEH! Det är ett program om hajar på kunskapskanalen. Lycklig chey! Plus att jag är fett smart som kollar på kunskapskanalen, ni hör ju! KUNSKAP!

It's too hard to say goodbye


OneRepublic-Say (All I need)


min lilla ponnyplutt


Ryan Star

Låtarna är ju kärlek! Är helt nykär, igen. haha. Men seriöst lyssna på Songs from the eye of an elephant. <--- länk liksom.

en rubrik kanske

Igår var det som sagt middag hos farbroren som fyllde 50! Det bjöds på god mat och smaskig efterrätt, kändes ju som att man kunde rulla hem. Det var iallafall mysigt och det är alltid lika kul att träffa kusinerna! När vi hade kommit hem så kollade jag och Maddie på i rymden finns inga känslor, riktigt bra film för att vara svensk faktiskt! haha. Sov jättedåligt i natt, eller vaknade mitt i natten och sånt gillar jag inte. Nu är jag iallafall vaken och har ätit frukost och ska precis göra mig i ordning för att dra till staden!

Onsdag är det va?

Vaknade alldeles för sent, käkade frukost och kollade på grey's. Jag och Maddie drog iväg till nån sportbutik för att köpa sånt där proteinkolhydratertjaffs, smakade iallafall helt okej haha. Nu är vi hemma igen och ska kolla på megamind. Om drygt en timma så ska jag iväg till kusinerna och farbror på middag.

en tisdag

Mötte Sara, vi hängde lite i täbyC! Så coola brudar liksom. Innan vi kom till täbyC så blev vi stoppade av två über-religiösa killar, jag som verkligen inte tror på gud och allt sånt höll på att brista ut i skratt. Jag lyckades iallafall att hålla mig, jag menar hur schysst är det att skratta åt något som de verkligen tror på? haha. När vi väl fick gå in till täbyC så åt vi mat, eeeh hej donken! Därefter strosade vi runt lite och träffade på Sebbe, var ju hur länge sen som helst som man träffade honom! Eeeeehm sen åkte vi hem, träffade Karin och Fanny på bussen, party! Hemma har jag powernappat, ätit och spelat piano.
Sara läser nått väldigt intressant!

men åh

Åh vad bra det gick att klia sig i ögat, Nej men Malin har du glasögon på dig? Oj, hej fettfläck...

dagens vackra mobilbilder


RSS 2.0