Trööööööött

Jag är galet trött! Min dag har sett ut så här :Jobb, hänga med Jossan i längan, fika på dykarbaren, after sail, käka pommes i grillen, tillbaka till after sail, cykla och prata i telefon och nu är jag hemma!

Closer to the edge


fett hett

Dagens regn-outfit. Nog den snyggaste outfiten jag någonsin kommer att lägga ut.

stövlar-hunter, regnbyxor-ingen aning haha, jacka-henry lloyd(tror jag), random paraply.

cykla från jobbet...

.... i regnet är ju lite härligt. Släppte ut håret också så att jag fick en härlig liten dusch, nu är håret jättelent! Naturen är awesome hihihi. Jag gillar regn, det är ju skitkul att cykla i vattenpölar. Hej jätte_mogen_chey_90.


Thööö hills

Igår såg jag det absolut sista avsnittet av The hills. Helt ärligt så känns det lite sorgligt, inte för att sista säsongen var så bra egentligen, men hallååå det är ju the hills haha. Slutet var ju faktiskt ganska lame om jag tänker efter, eller asså det var bra men lame.

So bring on the rain




regndans

Jag var precis ute på en regning fotopromenad, busigt!


tjurfäktning

Har hört att tjurfäktning har blivit förbjudet i Katalonien...VARFÖR HAR DET ENS VARIT LAGLIGT? Folk är ju sjuka i huvudet på riktigt, det är ju grovt djurplågeri. Varför betalar folk för att se en tjur plågas och dödas? Åh jag blir så arg...

skalman han é tlött

jobb jobb jobb är det som gäller. Är galet trött nu, ska dricka te och äta muffins. Min mamma har plockat i mitt rum, hon är bäst!

For the one that pushed me away


Födelsedagsfirande

Igår fyllde min mormor år! Det firades med mat och glass med jordgubbar. Inte helt fel!



heh massa jobb?

Jag har varit ledig idag, skönt! Skulle jobba imorgon och vara ledig på onsdag, men icke! Hotellet har fått in 100 till bokningar så jag får jobba tisdag onsdag torsdag fredag lördag och söndag! Sen så vet jag ju inte hur det ser ut för nästa vecka haha. Jag kommer ju iallafall vara galet trött efter den här veckan haha.

Typ såhär trött var jag igår. Sov i den där stolen i mer än en timma haha.

hehu

P-söndag snaaart, skriver imorgon! fett.

måste ha!

Mamma jag vet att du tycker att jag är för gammal för att önska mig The sims(haha) men det häääääääääär måste jag verkligen ha, Disney Nature Earth! Sen önskar jag mig Disney Nature Oceans också, men den kommer ut 19 oktober, oj oj oj perfekt tid till min födelsedag eller hur? Jag vet att du också vill se de här filmerna så du har inget att välja mellan hihi. När jag ändå håller på med underbara natur och djurfilmer så kan jag få önska mig Sharkwater också. Det är ju skiiiiiiiiiiiiiiiitbra!

Blir verkligen tårögd bara av att se trailern, fatta när jag ser filmen! (ja, jag älskar djur haha)

Betnér och massa regn!

Jobb idag som vanligt, dagen gick snabbt och det var chillerill! Efter jobbet så drog jag, mickie och Jossan hem till Jossan i längan (stället där personalen bor, förutom Mickie, Amelie och jag typ hahaha). Vi satt där och chillade och käkade salta pinnar, fast mest jag som åt måste jag nog erkänna. Vad mer har vi gjort haha? Jo jag och Jossan tog en fika på östkusten, skogsbärspaj med vaniljsås och en kopp te till det. Shit vad jag önskar att man skulle ha råd att fika lite oftare! aja, jag cyklade hem i regn och sprang direkt in till duschen för att värma mig haha. Drog iallafall hem till Mickie sen, drack lite te och sen cyklade vi med paraplyer ner till hamnen för att se stand up på alma. Asså paraplyer när det blåser är ju galet! Man flyger ju nästan. Meeeeeeen iallafall vi kollade ju på stand up på alma, det var Mårten Andersson och Magnus Betnér som körde och det var awesome haha, så fruktansvärt roliga! En annan sak som är awesome är personalpriset på pepsi, 10kr! Istället för 29 haha, det blir ju (nästan)tre till priset av en!

Spotify

Har pillat ihop en ny spelningslista på spotify, typ likadan som alla andra jag har. Men liksom bra är den! Ganska fint namn har den också, I'm awesome! Klick klick klicka på bilden!

DRÖM

Inatt drömde jag att du var tillbaka. Jag fick känna din päls, höra dig spinna och höra dig andas igen. Jag höll om dig så hårt och jag skulle aldrig släppa taget. Jag vaknade av att jag hade gråtit. Jag saknar dig så att det gör ont, i 8 månader och 4 dagar har jag varit utan dig.

Jag älskar dig Molle <3

Schteeeek

Igår och idag har mina määäähns Sara och Tove varit och hälsat på mig på ön hihi. Länge sen jag träffade dem så det var supermysigt! Vi har typ chillat och ätit glass, nyttigt!

Bild tagen av Saris från saris kamera (heh, fisheye <3)

youmeatsix


Cashflow?


I augusti blir det andra bullar!

synd att klaga

Jag har det rätt så bra här på ön. Igår åkte jag, Karin och Ebba iväg till piratviken och schtekte. Vi åkte dit med ebbas båt och de hämtade upp mig i hamnen när jag hade slutat jobbet, hihi schtekigt.







hard work work!

Idag var jag heeeelt slut! Jag är förkyld och jag är evigt tacksam att jag fick stå i pulpeten idag haha, känns ju som om man går på repeat när man står där "God morgon, vilket rumsnummer har ni? frukosten är där in till höger". Det var iallafall skönt att få stå stilla. När frukosten stängde så hjälpte jag till med disken, jag skulle ställa ner glas i en back men den var full så diskaren fick byta, när han ställer dit den så skvätter han en jättestor apelsinjuicedroppe i mitt öga! Jag kan säga er att det sved som fäääään! Värre än öl.... Dessutom idag när jag letar efter lax i frysen så blir jag instäng av Matte, så jag står och bankar och får till svar "oj var det någon där inne?", schysst kille hahah! Jag som redan är jätterädd för den frysen hann ju gripas av lite panik, men det finns en nödöppningsknapp så jag visste ju att jag inte skulle behöva dö där inne hahaha.

ponnyplutt

Lille Pelle (han ser oerhört smart ut).

Muffins

Igår bakade jag muffins! Första gången jag använde mina formar som jag fick av Pelle i studentpresent, hihi den här katten kan sin grej. Muffinsarna blev jättegoda och försvann i ett naffs!




jobb jobb jobb

Kom hem från jobbet för kanske en timma sedan, rätt chill dag på jobbet! Det som är jobbigast är ju att det är så fruktansvärt varmt, jag hoppas på att vi kan få börja ha shorts eller kjol, det skulle ju vara så grymt mycket skönare. Hahaha man kan ju knappt hålla i disken ibland för att man svettas om händerna (mhmmm fräsch tjej). Just nu sitter jag och väntar på att karin ska messa mig om att hon har sprungit klart, hihi.

Lights will guide you home


Igår

Grillgrej på lökholmen var det igår! Äntligen har jag fått leka med min älskade nikon D80 igen!









I hate this song


ehm aa hej

Nu ska jag lägga mig någonstans där det finns vatten och lyssna på Secondhand serenade, bra grejer!

outfit?

Ganska länge sen tycker jag nog, men det var dags igen! Dock så hade jag på mig det här i söndags när det var p-söndag på alma. Oh yeah! Det där med att vara seriös är ju fortfarande inte min grej heh!

Hej

Lite smått och gott. Verkligen lite också, men bra! eller nått haha.



sandööön

De senaste dagarna har bestått av utgång, jobb, schtek och bad på stranden! Jag gillar hihi. Bilder och sånt kommer lite senare, nu ska jag kolla på film och sova. Jobbet börjar klockan 07.00!

Pelleskrutt

Min dag idag har bestått av att sova och ropa på Pelle. När jag vaknade imorse så frågade jag efter Pelle, men ingen hade sett honom förutom kvällen innan. Jag blev jätteorolig och trodde att han hade blivit uppäten av räven eller blivit biten av en huggorm. Jag började ropa efter honom men han kom inte springandes som han ändå brukar göra. Jag satt ute på trappen och ropade ett tag eftersom han kanske hade hört men att han var längre bort. Efter det så somnade jag och sen ropade jag lite till och sen somnade jag igen. Efter att jag hade sovit den sista gången nu på kvällen så gick jag och gjorde ett sista försök med att ropa på honom. Den här gången hörde jag lite prassel i blåbärsriset och där borta såg jag min lilla Pelle! Jag blev överlycklig och ropade mera och han kom springandes, lika glad han med tror jag haha. Jag bar in honom och placerade honom framför matskålen och han åt glatt haha. Nu är han hemma i säkert förvar iallafall, ännu en gång så känns livet lite lättare.

Mer gratulationer

För att lägga till lite till grattis så måste jag gratulutera(? haha) storasyster Sofia och hennes Ludwig eftersom de firar ett år idag!

Sariiiiiisen

Idag fyller Sara 19 år! Massor med grattis till världens bästa Saruuwkårw <3

Ouff vi är ju bara för balla liksom!

Break your little heart


Bildbomb

Ehm asså lite av vad jag har sysselsatt mig med senaste veckan, om man räknar bort jobbet då haha. Det känns ju som om jag har ätit ganska mycket. Jag fortsätter att fundera på varför jag inte är tjock...











CS5

Jag har precis laddat ner Photoshop CS5 i 30 dagar! Nu när jag kan redigera och fixa så kom blogglusten tillbaka. Tur de haha.

Såhär tillbringar jag mina dagar efter jobbet (om vädret tillåter såklart), synd att klaga haha.

Lycka

När jag märkte att min data var helt kaputt så började jag gråta på grund av tanken att alla mina Molle bilder kunde vara borta. Igår provade jag att starta min data, och det fungerade, dock så startades inte skärmen. Jag och mamma pillade lite och helt plötsligt så fungerade den också (iallafall om man höll i en sladd). Jag gick snabbt in i mina bilder, direkt in i en Molle-mapp. ALLT FANNS KVAR! Jag tror inte att ni kan förstå hur lycklig jag blev(Helt ärligt så får jag tårar i ögonen när jag skriver det här). Alla mina bilder på min älskade plutt finns kvar. Nu känns livet mycket enklare.

Jag älskar dig Molle <3


Hallåååå

Hej jag lever! Idag har jag jobbat och det var grymt stressigt. Sen har jag schtekt lite på stranden! Jag har precis vaknat efter att ha sovit i hängmattan, nu ska jag dra ner till hamnen och ääääääääta!

Mickie's dag

Idag fyller Mickie 18! Jättegrattis till dig!
Idag var en jättestressig dag på jobbet, verkligen jättestressig! haha. Det gick iallafall bra senare och jag har ändå haft riktigt kul! Imorgon börjar jag klockan 06.00 igen, hur ska det här sluta? haha. Efter jobbet så mötte jag Karin och Becca och senare så drog vi till Mickie och grattade och käkade god tårta :) Mys mys var det. Asså ååh, jag vet inte hur jag lyckas, men imorse försökte jag pressa ut deodorant på min tandborste.... för lite sömn?

Vet att bilden var ute nyss, men jag har inte så mycket annat nu liksom hihi.

helt gone

Idag har jag jobbat, fick så gaaaalet ont i fötterna! Rätt stressig dag också eftersom alla kommer samtidigt till frukosten, typ 10 i 10 vilket är 10 minuter innan vi ska stänga, smart drag! Nyss så satt jag och mamma ute på bryggan och drack te och käkade riesen, gottigott! För övrigt så föll min data i golvet idag, den är helt gone.. Inget photoshop på hela sommaren då. Om det inte går att rädda mina bilder så går jag i ide, på riktigt! Om alla bilder på Molle är borta så vet jag inte vad jag gör, det är den enda jag har kvar av honom(och massvis med minnen såklart), jag orkar inte förlora det också.


update: La upp de här två bilderna på nytt efter att jag fixade ps till pappas data :)

Rulla hem?

Jag tror att jag har ätit så att jag spricker. Började med ribs och pommes och till efterrätt blev det jordgubbar med glass! Så fruktansvärt gott alltihopa, och jag åt upp allt, vet inte hur allt har fått plats i min lilla mage. Ett tag funderade jag på om jag kunde rulla hem, men det blev att cykla, fast man rullar ju då också haha. Just nu borde jag sova, men jag kollar på guldkompassen och lyssnar på när Pelle ligger och snarkar.

Pappas dag!

Idag fyller min pappa år! <3
Idag började jag jobbet klockan 06.00 och slutade 13.00. Även fast man är sjukt trött på morgonen så är det så grymt skönt att sluta så där tidigt, jag har tid att typ sola nu när det är fint väder haha. Dock saknar jag lite just nu att inte kunna vara iväg på kvällarna, men någon dag är jag ledig haha. Nu ska vi iallafall dra oss iväg och kolla på fotboll och därefter ska vi ner till där jag jobbar och äta middag. Åhåå jag är sugen babyback ribs.

Straight to dvd

ÄNTLIGEN har jag den! Eller asså jag visste inte ens att det var påväg, jag snackade om att jag skulle köpa den nu när man tydligen hade fått studiebidraget. Men då var mamma tvungen att säga att hon faktiskt hade köpt den! Tanken var att det skulle vara en studentpresent men den kom försent och då skulle det bli en födelsedagspresent, men hey jag fyller i oktober, så länge kan jag inte vänta hihi. Man fick med nått som ser ut som ett backstagepass, en affisch, live CD, DVD och en bonus DVD. Så efter jobbet gick jag till stranden och nu har jag precis kollat klart hela DVD:n, så grymt bra! TACK MAMMA! <3




Hästar

Jag saknar mina määääähns! <3

bild från förra sommaren

Deathbed

There for tomorrow <3

gårdagen i bilder

Tror inte att jag bloggade igår(?) så här kommer lite bilder på lite smått och gott!






RSS 2.0