Toves presenter

Igår fick jag min födelsedagspresent av Tove. Jag vet att hon jättegärna vill att jag ska blogga om vad jag fick! Väldigt fina presenter måste jag få säga! Jag lovar att jag fyllde 20... haha.

återförenade

Äntligen är min straight to dvd hemma igen! Den har väl varit borta sen jag fick den ungefär haha. Det sista stället den kunde vara på var på sandhamn i bruna väskan, exakt där var den också!

påslakan

Har bytt lakan nu till det nya jag fick när jag fyllde år, åååh det är så fint! Kanske lite tjejigt, men så fint! Passar bra till mitt rum också, dessutom så gillar Pelle det!

fredags

Det här hade jag på mig när jag var ute och dansade! Verkligen fancy haha.

ändrade planer

Blir att jag stannar hemma istället, det blev ändrade planer helt enkelt, men jag förstår helt.


Beeerga

Igår hängde jag hemma hos Sara med mina määäähns! Vi kollade på systrar i jeans och lite björn gustavsson haha, så jävla skön! Idag ska jag följa med Maddie till stallet och fota lite, ska såklart klappa lite på alla söta hästarna också. Jag tror faktiskt inte att jag är lika rädd för hästar längre, har väl aldrig varit jätterädd, men grejen är ju att de är så stora och de kan faktiskt bitas haha. Men de flesta hästarna i Maddies stall är snälla! Mhmm flummigt inlägg. Nä nu ska jag äta nått!

September


Utång

Först så drog vi till sogni tror jag att det hette haha. Sedan blev det att dansa på magenta! Påväg till magenta så lyckades jag kliva i en spya, jag tål inte spyor! haha. Amelie och jag fick oss ett gott skratt iallafall, även fast det var äckligt. Efter magenta så blev det nattkäk på donken! Påväg till donken så hittade vi två fina grisar i ett skyltfönster, en röd och en blå, väldigt fint! tråkig natthumor är grejen.

Stressigt

Har precis kommit hem från TäbyC. Var där med Tom och Tove, busiga Tove som inte skulle vara med från början, hon ville vara lika cool som mig och ville hänga med Tom. Egentligen om jag ska vara helt ärlig så är det Tom som vill vara lika cool som Tove och mig, 20 åringarna liksom (Tom är ju bara 19, en liten plutt!). Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig mot Nacka, mmmm hoppas jag hittar lurar så att jag kan lyssna på musik. Syrran kom hem, hon har mina lurar, tåg/tunnelbana/bussresan är räddad! Ikväll blir det iallafall utgång!

God natt

Sitter och känner mig snygg med mina brillzzzzzz. Nu blire sockerdricka och film!

lille pelle

Tog fram kameran lite snabbt idag, men blev bara bilder på Pelle som egentligen inte ville vara med.

all time blows

Sitter och lyssnar på All Time Low! Det är helt sjukt att de kommer till Peace & Love, det betyder att jag måste gå! Typ hej skaffa jobb, hej lön, hej köpa biljetter! Förhoppningsvis spelar de någon annanstans i samma veva, då går jag väl på det också hahah.

ekorre-pelle?


hihi presenter

Jag har fått lite fina grejer också! Vantar, strumpor, te, tisha från sabina, tisha från Karin, påslakan, The sims 3, chailatte och sharkwater! Mamma och jag ska kolla på sharkwater någon dag har hon sagt. Jag har redan sett nästan hela, och den är riktigt bra! Rob Stewart som har gjort filmen är min idol.

baka kaka

Grattis till mig! Idag fyller jag 20 och jag har precis bakat världens töntigaste tårta, det är så jag jobbar! Ikväll blir det tegel, nära och bra!

hej snygg

Sneak peak på nya GK kollektionen. Världens snyggaste modell?

teenager?

De där kläderna som jag skulle plocka bort för två timmar sedan har jag inte rört. Ska ta och plocka nu och sen ska jag nog kanske gå och lägga mig, imorgon fyller jag 20. Är man vuxen då?

staaaan

Idag har jag varit i stan med Amelie, käkat sushi, kollat runt och druckit iste! Fett värt! Nu har jag varit hemma ett tag, käkat middag och lite så. Kände dock att jag fortfarande var ganska mätt från sushin haha. Nu måste jag plocka in lite kläder i garderoben, inte fullt lika kul men det måste ju göras.

Niko

Eftersom Tove skickade fina kattjullåtar till mig igår så blev det ju lite julkänsla. Så det är Toves fel nu att jag blev jättesugen att kolla på Niko fast jag inte kan kolla på den, man får inte lyssna på jullåtar eller kolla julfilmer före första december, undantag om första advent är i slutet av november, då gäller det istället!

gottigott

Sitter och mumsar i mig godis, jordgubbar och peacemärken. Seriöst det godaste godiset!

hemma

Kom hem för ungefär en timma sedan. Jag, Sofia och Verra har vandrat runt i stan. Det jag fick med mig hem var en hårspray och värmeskydd, storshopparN. När vi var påväg hem fick vi var sitt pastapaket, jo men jag tackar!

In till staden


söndagskvällsmys

Nu blir det att kolla film och käka godis! Åh hoppas att ingen har ätit upp chokladen som fanns i kylskåpet. Imorgon blir det att dra in till staden. Efter imorgon är det tisdag och efter tisdag så är det onsdag som är min födelsedag!

Höst


Hej så här har jag sett ut

Tur att man förändras haha.
Skulle nog tro att det är sommaren 08 på den övre och början av 08 på den under haha.

Smile tho' your heart is aching

Världens bästa. Jag tror inte att någon förstår hur mycket jag saknar dig.
Jag önskar att du bara hade sprungit bort för då skulle det fortfarande finnas en chans att du kunde komma tillbaka. Det enda jag vill är att få tillbaka min Molle. Jag älskar dig <3

Harrys

Igår skulle jag ut, men sen blev det inte så. Blev inställd på att bara chilla hemma, MEN sen frågar Maddie om jag vill in till stan haha. Så blev det, vi drog till ett ställe som heter Harry B James(?), typ rockbar eller nått. Chill ställe tycker jag allt. Kändes som om jag passade in där bra med en turkos tisha med en flygande gris på. När vi skulle bege oss hem så missade vi precis bussen till NP, vi bestämmde oss för att ta första bästa som gick till roslagsnäsby för då kunde man ju gå hem till mig. Våran plan funkade och vi gjorde ett snabbt stopp på shell för att köpa lite cheesedoodles, godis och läsk. Sen vandrade vi hem till mig den lååånga vägen som jag kom på inte var alldelles för lång. Väl hemma hos mig så kollade vi på 17 again och käkade lite gott som vi köpt. Bra grej!

tuff tjej

jeans-cheap monday, kofta-zara, tisha-glamour kills.

TC

Snart ska jag dra in till Täby med Sara, coola tjejer! Jag ska nog försöka leta efter presenter eftersom både syrran och mamma fyller år snart. För övrigt så sitter jag och lyssnar på The Maine och Jack's Mannequin heeeeela tiden! Om jag ska berätta en annan sak som är totalt ointressant så är jag kär i mammas kaffekopp, kaffe är äckligt men koppen är perfekt till T också!

Färga hår

Orkar man inte gå och betala massa pengar hos en frisör så gör man det själv. Det kunde bli helt åt helvete eller så kunde jag klara det haha. Helt ärligt så blev jag nöjd, även fast jag har min naturliga tråkiga färg nu. Det kunde ha varit värre. Men liksom istället för att betala över tusenlappen så blev det 80kr, helt okej!

hej kläder idag

Mössa-bikbok, hoodie-H&M, leggins-säkert H&M, converse-Thailand, strumpor-american apparel, tisha-All Time low konsert <3

ustream

Gaaaaaaaah jag kollar på All Time Low på Ustream. GK-live ohyeah! Alex is looking gooooood!
http://www.ustream.tv/channel/the-glamour-kills-hour

arg

Tidigare idag så skulle jag fixa bilder, men mitt photoshop dampade loss så nu ska jag installera om det. Kul! Hoppas att jag hinner fixa och så innan idol, haha det är nått man inte får missa!

Hurtig tjej

Jag har ganska nyss kommit hem efter en promenad på en och en halv timma. Jag går rätt snabbt när jag går vanligt så man får väl kalla det för en blandning mellan promenad och powerwalk haha. Jag gick iallafall fram och tillbaka till icastop. Jag som har världens sämsta lokalsinne går såklart den längsta vägen eftersom den är lättast att hitta, seriöst om jag ska gå den bra vägen så tappar jag bort mig haha.

Now that I've lost you


Kalasbyxa

Igår lovade jag tove att jag skulle köra en dagens outfit med gröna byxorna. Har man gröna byxor så måste man ha coola brillz också! Tror även att det var så att Tove ville att jag skulle skriva var allting kommer ifrån. Tisha-vårat projektarbete (Jag, Sara & Tove), Linne-H&M, Hoodie-H&M Herr(?), raggsockar-Mormor, brillzzzen-Bikbok, Jeans-Cheap monday. Nu borde Tovisen vara ganska nöjd!

Duschen!

Idag har jag varit med mamma och lämnat lite av hennes kläder på secondhand-grej. Jag blir lite skrämd av secondhand, där går jag runt bland alla andras äckliga kläder! haha. Det är upp till var och en, men det är iallafall så jag känner. Man kan säkert hitta riktiga fynd, men själva grejen att det är någon annans. Nu ska jag slänga mig in i duschen! hej och hå.

Skype

Sitter och pratar med mina määähns på skype! GAAAAH SPÅRAAAA!

Closer to the edge

Jag skulle kunna kolla på den här videon hur många gånger som helst. Videon är lycka! Själva känslan den förmedlar, att stå där framför sitt favoritband och bara sjunga med i varenda låt. Hela konsertkänslan, det är bland det bästa som finns. Jag vet att jag har lagt mycket pengar på konserter som skulle ha kunnat gå till mer "nödvändiga" grejer, men vet ni vad? Det har varit värt varenda öre! Jag ångrar ingenting.

Kings and queens

Snygg video, snygg kille, världens bästa band. Kärlek.

Muffinsbaket!

Nu är jag klar med att baka muffins, äppel & kanel blev det! Så grymt gott, och vi ska inte ens prata om smeten! Smeten är nog bland det godaste jag har ätit haha. Jag använde mig av det häääär receptet! Dock gör jag lite på mitt eget sätt. Samtidigt som jag bakade så lyssnade jag på min korta asbra spotify lista: Raggsocka.

höst-tjej

Var nyss uppe och lämnade skor hos skomakarN, ett par stövlar åt mamma och min ena ugg(?) haha. På tal om skor så är det skitbra att mina höga vita converse är lite för stora, det får plats en raggsocka i dem helt perfekt nu till hösten! Hur bra är inte det!?

Metro-jobb

Har kollat runt lite på metrojobb, som väntat så hittar jag ingenting. Inte ens något som lockar lite som jag kan jobba med medan jag hittar något bättre. Blir så jävla stressad också när jag tänker jobb. Det som är bra är att jag kan sitta och skratta åt statist.se's annonser, kan vara så att jag har fruktansvärt dålig humor också haha.

Blubb blubb

Igår så tog jag mig ett bubbelbad, kan inte komma ihåg sist jag använde vårat badkar! Eller iallafall inte i bad-syfte haha, sist jag använde det till något var när jag skulle tvätta en sko....

Feeejnt!

Nu är rummet städat och fint! Jag har satt upp lite nya bilder på väggen också på 30STM och All Time Low! Bilderna är tagna av mig vilket gör det extra speciellt, förutom den som är på mig, Kersti, Bea och All Time Low som är tagen av Matt Flyzik, men den är helt klart väldigt speciell den med!
Hög ISO=heeeej brus!

Stäääääd-dag

Håller på att städa mitt rum! Skrivbordet är helt klart, det blev jättefint! Flyttade på ett par ljus och det blev helt perfekt haha, stor förändring liksom. Det jag har kvar är att dammsuga, bädda sängen, fixa nattduksbordet och para ihop strumpor. Strumporna är tråkigast. Juste måsta fixa lite på min kamerahylla också. Fatta vad tråkigt det hade varit att städa utan musik, musik är bland det bästa som finns!

We are the in crowd


he's back!

Pelle kom nyss hem! Nu sitter han i tryggt förvar i mitt knä <3

dum dag

Jag kan inte hitta Pelle, jag har ropat och ropat men inte kommer det någon katt springandes. Han var iallafall hemma imorse, men nu har det gått hela dagen, han brukar inte vara borta så länge. Hoppas på att han bara har tagit sig en lång promenad. Han kan inte vara borta, jag klarar inte det.

11 månader

Jag älskar dig <3

Jared Leto

Eftersom jag har lagt upp bilder på Alex Gaskarth och John Oh så kan jag ju inte bara strunta i Jared Leto. Lite extra lycklig är jag eftersom Jared har vanlig frisyr och hårfärg nu (Bilden längst upp till vänster och bilden längst ner till höger!). Gaah vad snygg han är!

Bilder från igår


Me and my big sis


gårdagen

Blev ju häng hos Robin först, sjukt värt! Var ju tänkt att vara där hela kvällen men sen blev det utgång iallafall med fina folket. Det blev The Bridge (HAHA!), men med bra människor så funkar allt! När vi var där mötte vi en väldigt glad Tove. Men vi dansade och hade kul. Efter så blev det nattkäk på donken, sjuuuuukt najs! Första gången jag käkade donken-pommes på ett år typ, min mage dog inte! Jag är lycklig haha.

hhihihih

Nu går jag iväg för att handla lite mat innan jag möter Sara och går till Robin. Nu blire lite "M3C-häng".

John Oh

Hej snygg kille!

Määähns

Idag har jag lekt med mina snygga määähns. Vi har ätit lite tacos och kollat på idol. Innan så var jag och Tove i Täby och shoppade lite, eller jag fikade bara. Tove däremot fick med sig en sprillesprajtans ny Macbook, inte helt fel!

Who says


We might fall


the movie

Oceans var grymt bra! Det enda jag kan klaga över är att jag hade önskat lite mer speakerröst. Men asså hur det var filmat, det var helt sjukt, alla fina djuren! Jag kan erkänna att jag grät haha, inte så oväntat. Men det var faktiskt fruktansvärt hemskt, djur som var fast i nät och hajfensfiske och sånt. Hajarna som har fått sina fenor avskurna, som de släpper ner i vattnet igen, där de sjunker ner till botten och kan ligga och lida i flera dagar. Att folk inte vet bättre, fy fan!

Oceans

Idag ska jag och mamma se oceans! Så som tönt-Malin har längtat hahah.

los teglos

Igår blev det tegel med bra människor! Sånt är ju kalas mitt i veckan. Var inte alls så mycket folk som det brukar vara, men hallå man gör det kul! Efter så sov Sara här, eller asså sov och sov, vi kollade på film. Jag kan erkänna att jag somnade lite hahah. Sara drog tidigt på morgonen och jag gick och somnade om alldelles för länge haha.

baka liten kaka

Idag gick jag upp alldelles för sent trots att jag trodde att jag skulle gå upp tidigt. Åt lite flingor och städade lite i köket, duktig tjej! Sen äntligen kunde jag baka! Planen var att jag skulle baka äppelmuffins, men icke, det fanns ingen kanel och då funkar det ju inte. Det blev chokladkladdmuffins, jag är mästaren! True story.

Nörd-Malin

Sitter här i mitt rum och funderar på om jag kanske ska gå och lägga mig. Imorgon ska jag nog baka! Blev ju att jag klappade hästar idag istället, så bakningen får bli imorgon! Blir kanske krogen imorgonkväll också. Det jag egentligen skulle skriva i det här inlägget var att jag hatar mina glasögon ibland. Jag ser ut som världens pluggis i dem! Det jag gillar med dem är att de botar min huvudvärk, och sånt är ju alltid bra?

mixed tape

Sitter och lyssnar på Jack's mannequin rätt mycket, höstmys.

20

Såg att jag hade fått 20 prenumeranter på bloglovin, jo men jag tackar och bockar! :D

Don't fly fast


Jag luktar häst

Idag har jag lekt med Madzooor hela dagen, vi har klappat på pelle och kollat på film. Dessutom så följde jag med till stallet så jag har klappat på alla söta hästar, så aa jag luktar häst! När vi kollade på film tidigare på dagen så hittade jag en spindel på Maddies tröja, två spindelrädda tjejer som ska försöka få ut en spindel måste vara rätt kul att se, lite lätt hysteriskt så där.

2008-2010

Tycker att det är lite kul med skillnaden. Alex ser ju fan asliten ut på första bilden! Någon bild från 2009 fick inte komma med för det var samma period som jag var sjuk så jag ser ut som ett monster. Alex är dock alltid snygg. Lätt snyggaste killen i världen, Jared Leto och John Oh får man inte glömma heller! Men asså Alex, jag dör lite.

måndag

Idag har jag varit med Sabina och Sofia hemma hos Sabilibabbish! Det bjöds på fika och massa snack, sånt är bra! Idag har jag tjänat tre cocacolor och imorgon ska jag tjäna tre till. För övrigt så tror jag att jag kanske ska baka imorgon, något riktigt gott!

Weightless


Alexander William Gaskarth

Hej snygg kille.

Down

Idag är det söndag, och humöret är inte alls på topp. Men man kan inte vara glad alla dagar. Just nu är en sådan där jobbig dag, en sådan dag där saknaden känns lite mer. Det gör ont, jävligt ont. (Och ja det är för exakt samma anledning som det har varit de senaste månaderna, för er som vet, och det tror jag att de flesta gör). Och liksom hej skriva av sig lite, sånt är bra.

Nosevillagepark


Konsertoutfit

iiiih nya GK-tishan fick invigas! För övrigt så är toan på debaser lite väl rosa!

Daughtry

Ska väl försöka berätta lite smått om kvällen. Jag och Sara kom till Debaser Medis lite före 19.00 när dörrarna skulle öppnas, vi hade sedan innan bestämt att vi bara skulle stå längst bak och chilla och dricka öl (läsk då för min del). Vi började med att hålla våran plan, vi köpte varsin läsk och pratade medan vi väntade på förbandet. Det tog längre tid än väntat och förbandet började ungefär en timma efter när de egentligen skulle börja. Då hade jag och Sara redan bestämt oss för att ställa oss längre fram, vi hittade en bra lucka att stå i haha. Förbandet började, vi hade ingen aning om vilka det var, men va fan man taggar ju till ändå. Det var typ jag, Sara och två andra som hoppade och digga med. Förlåt men fett LAAAAAME publik! Efter eller medan förbandet spelade så gick vi till baren igen och sen tillbaka till våra platser. Sen var det en rätt lång väntan igen till Daughtry skulle börja. Men till slut så gick de upp på scen, jag och Sara kollade efter vår älskade basist Josh Paul eller som vi kallar honom T-Rex, men han syntes inte till. Vi tänkte att han kanske hade blivit sjuk och det var därför hela konserten var lite försenad för att de behövde hitta en annan basist (han som fick spela hade iallafall fått lära sig låtarna på två timmar.). Jag kollade iallafall upp sen varför han inte var där och de visade sig att han hade åkt hem tre dagar innan för att hans mamma är döende i cancer, stackars pojke! Synd att han inte var med på konserten, men som han skrev själv "Family first". Trots att vår älskade Josh inte var där så njöt vi av varenda sekund, vi lyckades ta oss längre och längre fram och det slutade med att vi stod på tredje/fjärde raden! Det var en bra blandning av nya och gamla låtar, de öppnade med feels like tonight som verkligen är en favorit, så grymt mysig! En sak jag skulle vilja klaga på är publiken, till och från var publiken så tråkig! Jag och Sara taggade för alla haha. Sen att folk inte har respekt, särskilt vuxna människor, är helt sjukt. Men är man på konsert så hör det till med människor som inte vet bättre. Jag är iallafall grymt nöjd och jag kunde inte be om en bättre torsdagskväll!
Mycket text blev det hihi. Inte så många bilder heller, busigt!

städ-tjejen

Idag överraskade jag mamma och pappa med att städa hela huset, dammsuga, moppa och damma. Jag känner mig rätt duktig och fint blev det! Nu blir det att kolla på film och sova!
Just nu!

hej och hå

För det första så pratade jag med Niklas på skype igår och fick reda på att det var han som hade skrivit så fina kommentarer i min blogg. Förstod att det var någon jag kände men jag kunde faktiskt inte gissa på att det var han, men nu när jag vet det så är jag faktiskt inte alls förvånad hahaha. Igår var det ju daughtry, helt awesome som väntat! Ska skriva ett eget inlägg om det sen när jag orkar, lägger in en och annan bild då också. Ikväll skulle jag dra ut, men helt ärligt så är jag heeelt slut från igår och jag har typ "väderontihuvudet" och känner mig allmänt seg. Just nu sitter jag och kollar på Pingvinresan haha, sjöleoparder är sjukt läskiga!


Musik!

Ikväll blir det Daughtry med Sara! Så galet mysigt så att jag knappt kan vänta. Förra gången vi såg dem var november 2007, vi stod ute och köade och vad jag minns så snöade sådär lite smått och det var galet kallt, varma skor hade man ju inte heller. Gaaaah idag får vi se vår älskade "T-REX" igen!

lite mer mini-malin

morfar<3

GLAMOUR KILLS!

Inte världens bästa bilder, men man ser ju nästan hur de ser ut iallafall. Tishorna är sjukt mjuka och sköna! Den sista med stora grisen på beställde jag i medium så den är stooooor och mysig!

When pigs fly

Fick mitt paket från Glamour Kills! Gaaaah jag älskar mina tishor, fem stycken finingar har flygit från New York hem till mig. Nu har jag sju stycken från GK, hade 2 stycken sen förra året. Dessutom så fick man med en liten pin och 10% rabatt till nästa gång man handlar. Jag klagar ju inte över att det är Alex Gaskarth på rabattkupong-grejen, heh!
och ja, jag ska visa bättre bilder på tishorna också.

Girls do what they want


Fin dag!

Den här dagen har varit riktigt bra! Jag har lämnat cv och hoppas på jobb. När jag kom hem så hade jag fått min lapp i posten, sen är det andra saker som är asbra. Det är världens mysigaste höstväder också!

mini-malin

Halva tiden som man är hos mormor går typ åt att kolla på gamla foton. Tänkte bjuda på lite bilder! Som ni kanske redan förstår så är jag den minsta tjejen, men jag tycker nog att man ser att det är jag.

heij

Såhär såg jag ut en av alla dagar, grymt cool tjej!

Sundsvall, åka lite bil.


Liten tjej

Nu ska jag gå och lägga mig, fast först ska jag dricka vatten, jag är fruktansvärt törstig! Har nog glömt att nämna att jag är hemma i stockholm igen? hahah. Tänkte bjuda på en bild också från när jag var liten, en bild på mig och våran förra katt Mitzy. Världens sötaste lilla kattflicka <3 Jag har haft katt i hela mitt liv, förutom typ tre månader, tre plågsamma månader. Jag vill aldrig vara utan katt igen.

Sundsvall, lite mer pics.

Den här dagen hjälpte vi mormor med att bygga hennes nya säng som hon hade fått av oss när hon fyllde år. Jag kan allt berätta för er att hon blev mycket glad! (fast det kanske syns? Mamma ser inte så sur ut hon heller.)

Sundsvall, pics liksom.

Delar väl upp det lite också(typ dag för dag), bra grejer!

I wish I would have tried


where we are


Skalman han e tlööött

Idag har vi varit ute i birsta hela dagen, jag har ont i fötterna och är trött som aldrig förr. Jag vill sova men det får jag inte för då kan jag inte somna ikväll, inte för att jag kan sova ändå. Hej och hå!

Bulle

Hej hej hej! Jag sitter här hos mormor och chillar lite. Vi har precis hjälpt mormor med att slänga ut hennes gamla säng eftersom att hon får en ny idag. Grannpojken hjälpte till att bära så han fick en bullpåse, det är så vi jobbar helt enkelt, men liksom vem blir inte glad för en bullpåse? Nu ska jag kanske spela lite synth och kolla om det här inlägget läggs upp som jag vill, det här blir spännande. För övrigt så vill jag säga att det är första oktober och det är sjukt mysigt!

RSS 2.0