We All Rock Along

hej jättelångt hår (gammal bild, eller okej kanske början av året)

Måndag

Idag hade jag och Maddie en uppgift och det var att panta flaskor. Har vi pantat flaskor? neeeee. Men vi har gjort andra bra grejer, tvättat och sånt. Jag har plockat i mitt rum också. Vi har hunnit med en tur till täbyC till och med. Dessutom så gick vi upp tidigt och vi har ätit tre mål mat istället för jättesen frukost och middag. Imorgon ska vi iallafall panta de där flaskorna, tror vi hade andra saker att göra också, men kommer inte ihåg just nu vad det var haha.

lussekatt

haha han ser livrädd ut

Jag och Maddie har sämst humor


första advent

Idag har jag och Madzoor skottat! Fett duktiga flickor. Igår klarade vi ut shrek 2 så nu har vi inget att göra haha. Nej men vi har precis bastat och ska sätta oss och kolla på fight club. Vi ska se om vi har popcorn och saft här hemma, lite variation från chips och cola!

källarbarn

Nu sitter jag nere i källaren hos Maddie! Vi ska sätta oss och dricka cola och spela shrek 2, vi kickar ass! Tidigare idag så träffade jag Amelie i stora staden, det blev en jakt på ett fik som inte var helt överfullt haha. Vi hittade ett med bra chailatte till mig, jättestor kopp och bra pris! Amelie var dock inte så jättenöjd med sin sallad. Men känns som ett fik som är bra om man vill fika, liksom fikasaker haha. Nej men hej hallå nu blire shrek!

I'm flesh and bone, I'm a rolling stone

Snart måste jag dra till bussen. Måste bli vinterjacka för det är riktigt kallt ute. Dock är jag rädd att det ska vara för varmt i täby så att jag svimmar...Been there, done that!
Okej mitt hår är faktiskt inte svart, såg otroligt svart ut här haha.

hihhihihi

Nu är det två gubbar i mitt rum som ger mig ett nytt element. Bra grejer! Dock är det lite läskigt, de luktar äckligt!

hejhejhej

Jag sitter i mitt rum och fryser! Madzoooor har dragit till täby för att äta med sin mami. Jag ska dra dit om en timma för att hålla henne sällskap när hon fixar håret! Jag och Maddie bastade igår, så grymt skönt! Jag måste börja använda våran bastu mera, åhåå så varmt och skönt. Fast jag måste tänka på att golvet är väldigt halt när man har blöta fötter, det kunde ha slutat illa! haha.

tuffa tjejen

Jag är grymt sugen på att spela lite tv-spel. Men våra spel har jag tröttnat på....

robot unicorn attack

Jag är fast. Nej men hallå beroendeframkallande spel.

tisdag

Tisdag är det idag och det betyder att gossip girl och 90210 ska ha kommit ut, men icke! Nu ska jag gå till busshållplatsen och möta Tove! Tove säger att det är kallt ute, bara så att ni vet!

måååndag

Jag ska ta och städa mitt rum, tvätta lite kläder och duscha! Duktig tjej!

FMX!


Winterjam hihi

Jag, Sara, Sofia och Ludwig var inne på winterjam och glodde lite på snowboard och FMX! Gaaaah FMX är ju kärlek! Det var iallafall grymt men kallt!

Winterjam

Nu drar jag till stadion för att glo på lite snowboard och FMX! Jag har kameran med mig, får se om jag lyckas ta lite bilder!

The hardest things to say...

...are the words that mean the most
So I'll bite my tounge 'til it bleeds and I doubt you'll even know

Umbrella/Singin' in the rain

Liksom singin' in the rain, hjärta på det!

Tönt-Malin

Såg att Westlifes nya album Gravity hade kommit ut på spotify! Såg även att expressen bara hade gett det två getingar. Det är lite snålt tycker jag. Jag gillar albumet väldigt mycket, särskilt eftersom Nicky och Kian får sjunga lite mer än vanligt. Jag kan dock inte säga gravity klår deras förra Where we are, fast det är rätt svårt att slå eftersom att jag tycker att Where we are är ett av deras bästa album. Men Gravity känns väldigt westlife:igt haha, sådär mysigt och bra som det ska vara! Gaaah typ tolv år sen man hörde Swear it again för första gången, jag blev kär haha. Räknade ut också att jag har sett Westlife sju gånger hahahahha, det är sjukt.

Gaaaah

Okej panta mera reklamen på spotti är fan den längsta jag har hört. Jag blir ju arg! Typ 557854346 minuter lång. De behöver ju inte överdriva. Jag tror att jag förstår att jag ska panta mina burkar och de burkarna blir till nya burkar. Mmmm så kommer det en till reklam efter det.....

luuuugnt

Ikväll blir det bara att sitta hemma. Blir väl att titta på idol eller nått. mmm spännande.
Hej sockerbitständer.

T

HUR AWESOME!? Coolaste T-ankan lätt.

I miss you

Jag saknar dig. Jag saknar hur du låg på bron ibland och väntade på att jag skulle komma hem från skolan, jag ropade alltid och du svarade. Jag kommer ihåg en gång då hälsade du på ett barn och hennes farmor, men direkt när du såg mig så började du springa mot mig. Jag saknar hur du jamade hela tiden, när du ville gå in, när du hade fått gå in, när du ville ha mat och när du bara jamade för att jama. Jag älskar dig. Jag är så fruktansvärt glad att jag och William gick och letade efter dig även fast mamma sa att vi inte skulle, du kanske hade hittat hem till dig. Men vadå hem till dig, det var ju hos oss du hörde hemma! Jag och William kom glatt tillbaka och sa "Kolla vem vi hittade!". Det var hos oss du skulle vara. Jag saknar att se dig göra vacker tass och sitt fint innan du fick din mat. Jag saknar att klappa på din lilla tjockismage. Jag saknar till och med hur du la dig över mina läxor och hur du la dig över hela mitt tangenbord bara för att få uppmärksamhet. Jag saknar hur du kände att jag var ledsen. Det går inte ens att beskriva hur mycket jag saknar dig. Den gången på Sandhamn när du var borta i tio timmar, då bröt jag ihop totalt. När du kom tillbaka så grät jag av lycka. Nu har det gått ett år sedan vi var tvungna att säga farväl till dig. Jag saknar dig så att det gör ont.
Min lilla plutt, min lilla tjockis, min älskade Molle <3

jlkbgy

Jag hatar dig, jag vet inte vem du är, men jag hatar dig verkligen.

1 år

För exakt ett år sen så hade jag ingen aning om att jag skulle bli tvungen att säga farväl till den jag älskar mest. Min älskade Molle, världens finaste <3

Taste of chaos!

Vilken kväll! Nu piper det lite i öronen och jag är helt slut haha. Kvällen började med ett band som hette halestorm, helt okej band, coolt att det var en tjej som sjöng. Det var väl inte riktigt min smak av musik, men det var rätt härliga beats.
Halestorm-I get off


Sen var det paus, vi fyllde på med lite vatten och godis! Mycket viktigt. Vi gick till våra platser och väntade på att buckcherry skulle börja spela. Helt ärligt så var de inte bra alls haha. Vi kunde iallafall skratta lite åt sångarens töntiga moves. Låtarna mycket bättre nu när jag söker på youtube, kanske blir lite bättre när man faktiskt hör vad han sjunger haha.
Buckcherry-Crazy bitch


Efter buckcherry så blev det en lång väntan på PAPA ROACH!! De öppnade med kick in the theet (!!!!). Så sjukligt bra! Papa roach var riktigt bra live, sjukt härlig energi på scen och i publiken. Innan var publiken lite lame eftersom de flesta var där för att se papa roach eller disturbed, men det blev helt klart skillnad när papa roach kom in på scen. Jag och Sara hade sittplatser, men senare så gick vi ner till staketet där några andra stod och hade det lite mer party än de som satt ner. De körde typ alla låtarna som jag kan haha, kanske var fyra låtar som jag inte kunde. Lägger upp de låtarna som jag kommer ihåg att de körde. Ren lycka var det iallafall när de körde hollywood whore!
Kick in the theet

Lifeline

Scars

Burn

Between angels and insects

Getting away with murder

Hollywood whore

Forever

Last resort


Efter papa roach så var det dags för att köpa vatten och cola igen, man blir ju sjukt törstig av att stå och hoppa och digga med! Vi gick tillbaka till platserna där vi kunde stå, det var ändå inga som satt på det platserna. Vi väntade och väntade lite till. Disturbed börjar introt med en liten film, svårt att förklara hela grejen men det var asballt! De öppnade med Asylum, hade precis börjat lyssna på den låten och den är så sjukt bra. De körde låtar som man kunde och några som man inte hade någon aning om, men digga med det gör man. Lite ledsen över att de inte körde perfect insanity! Dock överlycklig över stupify! Då har jag inte ens nämnt DOWN WITH THE SICKNESS! Det går inte att beskriva hur bra den är live! Trummorna i början, gaaah det är lycka rakt igenom!
Asylum

Stricken

inside the fire

The Game

Stupify

Indestructible

Ten thousand fists

Land of confusion

DOWN WITH THE SICKNESS!!! <3<3<3<3<3


Jag hade inte med mig någon kamera så det blev inga bilder, filmade dock lite med min kamera mobil, men det är ju inte så bra kvalle haha. Har iallafall lagt in de låtar som jag kommer ihåg att de körde. Dels för att ni ska kunna lyssna och för att jag ska kunna kolla tillbaka. Konserter är det bästa som finns.

Tagga!

Ikväll är det Taste of chaos! Det kommer att bli grymt, har verkligen längtat efter en konsert! Även fast jag var på konsert för lite mer än en månad sen, men det känns som en lång tid! Det enda jag vet nu efter det här är peace & love som jag vill(måste) gå på. Men kul att vänta till sommaren liksom...

photobooooth

Idag har jag lekt med Sara! Vi har kollat på film och taggat till Taste of chaos imorgon! Gaaah! Det kommer att bli grymt. Som ni kommer se här så har vi lekt i photobooth också, oväntat? nääää.

knorrsvans

Sitter här i mitt rum med Pellekatten i mitt knä. Han blev en flying cat och flög upp i mitt knä, fett coolt. Sitter här och lyssnar på min tagga till Taste of chaos lista, jag klagar inte!
Hej jag ser ut som fem år utan smink haha

på onsdag

Så jävla taggad!

typiskt mig

Hittade den här bilden på tumblr. Kunde inte låta bli att skratta, bilden är jag i ett nötskal! haha

nintendo ds

Plockade fram mitt gamla nintendo ds, sjukt najs egentligen, synd att jag bara har ett spel. Helt ärligt så skulle jag inte tacka nej till typ super mario eller pokémon. Fatta najs när man ska åka långt, då är det bara att plocka fram och spela lite. Synd att mina gamla gameboy color spel inte fungerar i den...
Hej_töntig_tjej_90

ge mig

I somras så hälsade vi på några som precis hade fått kattungar. Jag ville ta med mig alla hem. Så brutalt söta var  de, det fanns en som var en jätteliten Pellekatt. Pelle skulle säkert bli glad om han fick en liten kompis.
Den som jag håller i blev min favorit! Den skulle jag lätt ha kunnat ta med mig hem.

Taste of chaos

På onsdag med Sarisen! Det kommer att bli så galet bra!

Kaaarin

jag sitter hemma hos Karin, hon duschar just nu och jag sitter och chillar i hennes rum! Hon ska iväg på tjejmiddag så jag ska väl dra mig hemåt ganska snart. Fast det är ju roligare att sitta här än hemma alldelles ensam.

Kollar igenom lite bilder från sommaren, nej jag längtar ju inte alls tillbaka till Sandhamn och värmen... Jag saknar ju verkligen inte min bränna heller.

nattuggla

Jag kom ganska nyss hem från Maddie, vi har kollat tv och pratat massor. Ätit chips med dipp och druckit cola! En sån där bra fredag! Vi har även lekt lite med lille hugo, alltså Maddies lille vovve. När jag kom hem så letade jag upp Pellekatten, satt och gosade lite med honom nyss, nu ligger han och sover i min säng som vanligt. Egentligen vet jag att han är ganska pigg så jag är helt säker på att han kommer börja bita i mina fötter om jag går och lägger mig, fast man vet ju aldrig!

Mysfredag

"Imorse" kom Tom hit och lirade lite tv-spel, jag ägde sönder även fast han kanske inte ville erkänna det (jag kan ju säga att han vann alla gånger förutom en och en halv, men jag ägde ändå sönder, killar ska alltid vinna på bilspel!). Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska laga klart maten det blir pommes, oxfilé och beasås! Efter att jag har ätit så ska jag dra till Madzoooor. Det är iallafall myskläder och osminkat som gäller, snyggaste sockorna har jag också åh jäss!
Dagens upptäckt: Pellekatten säger inte nomnomnomnomnom när han äter vaniljyoghurt.

glee

typ hej jättebra

kul

För övrigt så är det ju verkligen jättekul att min magkatarr är tillbaka igen. Jag som var så lycklig över att den har varit borta nu ett tag, men nej nej! Bara det inte blir lika illa som förra året, då vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag orkar inte gå ner något i vikt, jag vill inte se ut som ett jävla skelett som jag gjorde då...

lekdag

Idag har jag varit med Maddie hela dagen! Hon trodde att hon skulle hinna åka hit och väcka mig imorse, men icke! Jag var allt vaken och hade precis gått upp. Blev frukost för mig och sen så drog vi iväg till den nya djurbutiken på enebyberg torg, vi var nog där inne i mer än en timma och kollade på kattgrejer, hundgrejer och massvis med hästgrejer. Madde har sagt att jag ska få egna fina hästsaker så att jag kan hjälpa henne i stallet sen haha. Maddie hittade ett jättefint halsband som jag ska köpa till pelle som han kan ha på julafton, det var så fint! Efter att vi hade nördat oss där så drog vi för att köpa vinterskor åt maddzor! Sen blev det att köpa pepparkakor och efter det lunch på sandy's som vi tog med oss hem till mig sen. Det blev lite made och super sweet sixteen medan vi väntade på att en film skulle ladda klart. Ni undrar vilken film? Jo *trumvirvel* NIKO the last flight before christmas! Så vi tjuvstartade julen lite med pepparkakor och Niko, men hallå det är iallafall snö ute så vi är ju inte helt ute och cyklar. Innan Maddie drog hem så lekte vi lite med Pelle! Fin dag helt enkelt!

gangstah!

Idag så drog jag till Berga för att leka med Sara! Vi spelade X-BOOOOOOOX! Sara vann varje gång, jag satt och skrek och använde mindre trevliga ord, sådana ord som man inte ska skriva här eftersom jag vet att mamma läser och inte gillar sånna ord hihi. Jag skrek iallafall på min gubbe när vi spelade ssx, han gjorde ju inte alls som jag tyckte, typ körde in i träd och på massa stenar, och han kom ju inte först heller... Efter det så bjöd Sara på god mat, jag käkade dock inte den riktiga maträtten eftersom min mage inte är bästa vän med tomater, men det var gott ändå! haha.

kleeeder


Smart tjej

När jag klockan ringde imorse så tryckte jag på ljudlös på datan istället för mobilen. Pigg tjej. Jag blev iallafall arg för att det aldrig blev tyst, sen förstod jag att det inte var datorn som lätt utan det var mobilen. Varför trodde jag ens att datorn lät? Den var ju i viloläge!

Pelle

Idag kände han att jag var ledsen, han la sin tass i min hand och gosade sitt huvud mot mitt <3

fönstret

Bara för att jag satt i mitt fönster, drack te och kollade på snöflingorna.

jksdhglksjh

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan jävla skit.

jobbsökande

För det första så gillar jag att det snöar, det är mysigt! För det andra, idag kom jag på att jag inte får åka buss på reducerat pris, jag är vuxen... Men hallå jag har ju råkat åka på reducerat pris massa gånger nu efter att jag fyllde 20, fett olaglig tjej. Snart ska jag bege mig till täby för att söka jobb, sitter hemma och gruvar mig just nu. Det tar emot, jag tror inte på mig själv.
Nej mamma jag har inte mössa på mig när jag ska söka jobb, jag är smartare än så.

Tumblr

Tumblr är nästan för bra. Jag vet inte hur många grejer jag har skrattat åt, egentligen saker som inte ens är så kul. Stort plus för alla gulliga bilder på kattungar!

Stor katt, liten tjej.

Tanken att jag aldrig mer kommer att få se dig igen gör ont, så fruktansvärt ont.
J a g   ä l s k a r   d i g  <3

hurtigt

Idag gick jag inte heller upp den tiden som jag ville. Men jag har varit duktig och powerwalkat/joggat! Jag försöker att pressa joggandet så gott det går, jag fortsätter även fast det känns förfärligt i benen! Jag har en liten väg som jag måste jogga på, den är ju inte megalång, men den känns för mig som är otränad. Nu ska jag duscha, efter det blir det att fixa lite på mitt cv!

yaaaay

Linkin park vann bäst live! 30 SECONDS TO MARS VANN BEST ROCK! Sämst att Tokio hotel vann world stage dock...

I.D.G.A.F.

Låten är egentligen dålig, men samtidigt så jävla bra! haha. Breathe Carolina kan sin grej!

Jag fick inte följa med

Ne skoja, men mamma fick sällskap av Anna-Fena istället. Klockan 10 över på MTV så visar de nomineringarna för bland annat world stage, där är 30 Seconds To Mars med! Jag hoppas verkligen att de vinner något pris ikväll! Jag skulle bli överlycklig, jag har röstat massor!

chillerill

Idag fyller min mamma år, massa grattis till henne! Vi ska åka till täby och byta ett par byxor som jag hade köpt till henne som var lite för korta. Klädsel idag blir alldelles chillerilligt. Ikväll är det EMA's också, gaaaah spännande!
Typ hej Malin fem år... haha

Like a knife

November är en jävla skitmånad. Förutom att syrran och mamma fyller år. Annars hatar jag den, HATAR! Fick dessutom dåliga nyheter igår, inte för att det tydligen rör mig, men jo jag bryr mig, jag bryr mig fruktansvärt mycket. Nej det är inte meningen att ni ska förstå allt, jag behöver bara skriva av mig.

ljusslinga

Hem från IKEA fick jag mig en ram och en ljusslinga! Jag har inte någon bild att sätta in i ramen än, den ska iallafall matcha min all time low affisch som jag har i min första ram, autografer och hela köret liksom!

IKEA

Igår var det som sagt en liten släktmiddag, supermysigt! Min chokladfontän blev mycket uppskattad haha. Nu ska jag och mamma iväg och kolla lite på IKEA, jag är sugen på en lampa och en fotölj. Lite ljusslingor hade aldrig varit fel heller.

middag

Snart kommer lite släkt hit, då blir det middag! Det blir att använda min fina chokladfontän också!

djurfilmer

Eftersom jag fyllde år nyss så har min fina djurfilmssamling gått från en till fyra! Sharkwater fick jag av familjen, Addo the african king och den vita planeten fick jag av Sarisen! Pingvinresan hade jag sen kanske 2-3 år tillbaka, älskar verkligen den filmen. Sharkwater har jag sett på tv innan och den är så sjukligt bra och intressant! Filmerna som jag vet saknas nu i min fina samling är The Cove, disney nature earth och oceans. I april kommer african cats ut, ni anar inte hur mycket jag längtar efter den! Hej töntig tjej som älskar djur.

daaaark

Jag råkade bli mörkhårig igen. Men jag gillar det, det känns liksom jag. Ingen är ändå förvånad över det haha. Jag lär ha mörkt nu ett tag (säkert ingen som tror mig hahha)

En heldag med Madzooooor

Maddie drog precis hem till sig från att ha varit här hela dagen! Vi har kollat på film, pratat massor, skrattat åt youtubeklipp, pratat lite till, skrattat till lite mer youtubeklipp och pratat lite mera. Jag har även lärt mig att Maddie är mästaren av att bygga the sims hus, sanningen är att hon är så noga så att hon inte ens hann klart, men jag lovar er poolen och grunden blev riktigt fin! Nu ska jag väl krypa ner i sängen, grejen är väl bara den att Pelle har snott all plats och allt täcke.

tove vill veta vad jag gör.

Just nu Tove så sitter jag och pratar med dig på facebookchatten, vi båda är emo och det tycker jag är så himlans mysigt! Nyss så tog jag in posten och innan det så var jag ute på en powerwalk/joggade så nu sitter jag här svettig som en gris. Nu ska jag nog färga håret lite. tjing!

awake

Jag önskar att det fanns något jag kunde göra, något mer än att bara finnas där.

AWG

Inatt släpptes nya GK kollektionen! Jag hittade mycket som jag gillar, dags att skaffa jobb? Svar ja! Valde att plocka ut bilder, inte för att det var snyggaste grejerna, men hallå lätt snyggaste modellen! Trodde att hela all time low skulle få vara modeller, men icke. Jack kommer ju iallafall vara modell för JAGK! Men hallå Rian och Zack då?

High


födelsedagsfirande

Vi har precis käkat hemlagad pizza, jag är mätt så att jag nästan spricker. Snart blir det jorgubbar också, smask! För övrigt så såg jag att Secondhand serenade hade ett nytt album, då såg jag att Juliett simms var med på en låt! Detta ledde till att jag var tvungen att kolla om automatic loveletter hade något nytt, det hade de också! Riktigt bra grejer. Nu är jag säkert egentligen fett efter, men jag blev glad. Hur mysigt är det inte med Secondhand serenade och Automatic Loveletter nu när det är höst? JÄTTEMYSIGT!

These streets are filled with memories

Both perfect and in pain.

Grattis syster!

Idag fyller Sofia 22 år! Världens bästa syster ska ni allt veta!

RSS 2.0