Bilder på mitt rum

Som ni vet så har jag rensat och städat mitt rum som en galning! Och här är resultatet.
Bild 1

Bild 2


Som ni ser så vart det en gaaaanska så stor skillnad haha!
Tjinga!

Ny Design

Som ni kanske ser, ny design på bloggen. Vad tycks??

Gårdagen

Först var jag som sagt hos Sofia och grattade henne, den stoora flickan!.. Där bjöds det på blåbärspaj och vanlijsås, smask!
Sen så skulle jag ganska snabbt in till stan för att gå på nrj in the park. Så jag drog dit med Karin och hennes vänner.. Det var skojsigt. Och sen senare så träffade vi Wille och Tedde en snabbis, Wille var iallafall glad att jag hade på mig hans armband haha, som jag halft har snott från honom hehe.
Sen idag  vet jag inte vad som händer, ska nog bara slappa och ringa pappa och fråga om man hinner köpa färg. Sen ska jag fråga mamma om man kanske hinner åka till ikea ikväll, kanske kan köpa gardiner och sånt.
Jaja nu ska jag käka frulle, haha klockan 13.19!
Tjinga!

Grattis min älsklings Palmérska! <3

Idag fyller Sofia 18 år!!! Hon är en stor flicka nu. Så idag ska man gratta henne och så, så jag träffar henne på dagen och sen ska jag nog sticka in till nrj in the park. Eftersom jag ändå inte kommer att kunda följa med tjejorna ut sen. It sucks! Det är nu jag verkligen längtar tills jag blir 18.
Men jag kommer att få kul med Sara i stan iallafall. Så det är ett stort plus!
Sen när jag har ätit upp min frukost så ska jag fråga om jag och pappa kan åka en snabbis och köpa färg.
Tjinga!

Ganska så jättejobbigt.. och vissa bra saker

Don't drink and drive dag i skolan idag. Kollade på film, som var fruktansvärt hemsk. Såklart börjar jag gråta, tänker på saker och framför allt att jag inte kan se mina vänner gråta, då börjar jag också gråta. Men som tur är så kan vi trösta varandra. Bäst! <3
Sen så var jag och Sara och fixade så vi har web istället för idrott och hälsa... Då får vi ha Per som typ är bäst!
Sen nu har jag gjort klart mitt rum (Kommer före och efter bilder någon gång i helgen) och imorgon ska jag och pappa köpa färg, jag ska måla om! Malin är glad Malin. Så på söndag ska jag iallafall börja spacka lite och sen ska jag börja måla. Det kommer att bli så perfekt, sen måste jag nog dra till ikea också och köpa 2 små fotöljer och gardiner. Jag kommer för en gångs skull trivas i mitt rum!
Tjinga!

Massa smask!!

När jag kom hem så käkade jag lite smått och sen så väntade jag på att Xtreme sports skulle börja, sändningar från ast dew tour. Bästaste typ! Och hela programmet var BMX park! <3 Hjärta på det asså. Meeeen såklart får jag ett trött-ryck och somnar precis när det är Mike Spinner och Daniel Dhers, dem är ju bäst! Fast jag fick se andra gången de körde, underbart, Mike spinner är ju kungen av thailwhips, 4 stycken varv!! Helt sick!! Men sen inte helt oväntat så vann Daniel Dhers, han är typ bäst!
Men jag kan ju inte svika min favorit Scotty Cranmer, men han är tyvärr inte med. *ledsen Malin*. Sen så vet jag inte varför Ryan Guettler inte är med, för han är också asgrym!! Och jag har för mig att han kommer ifrån Australien <3
Bild på Ryan Guettler (Direkt från google)

Iallafall nu har jag kollat bloggkoll skriver ett inlägg här och sen är det bilddagboken och sen ska jag försöka att göra det sista mitt rum om jag orkar.
Tjinga!

God natt!

hinner inte skriva för jag ska sova.
god natt!!

typ hej

Städade nyss lite i mitt rum samtidigt som jag dunkar disturbed, underbart när man är på det humöret jag är nu. Det vill säga arg och ledsen typ.
Varit på skit-humör hela kvällen typ. Sen bröt jag ihop när jag hittade min gamla pjamas som jag kallar "Morfar-pjamasen".. Hade alltid på mig den när jag var liten och hade den likadant som morfar hade. Ibland glömmer jag nästan bort hur mycket jag saknar honom. Men en sån sak verkligen påminner mig.
Så nu har jag rensat nästan hela garderoben, fast kläderna på golvet ska jag också ta en titt igenom, även fast jag vet att jag änvänder dem.
Men nu har jag iallafall en halv soppåse med kläder jag ska skänka och en halv med kläder som ska slängas (inga grejer man kan skänka)
Sen imorgon ska jag verkligen städa klart allt och lägga ner de sakerna jag har i lådorna i soppåsar (saker som jag inte vill sjänka, saker som betyder mycket. Alltså för mycket saker.) så ska jag ställa dem i källaren. Får se hur det går med min seperationsångest.
Men klockan 17.30-18.30 så är det Ast dew tour(bmx, skate och fmx) på någon eurosport, och det mååste jag kolla på! Så grymt!
Juste jag har tagit före bildern nu så sen när jag har städat klart och så får ni se förvandlingen.

konstigt nog så mår jag bättre nu när jag fick skriva av mig.

Första "riktiga" dagen i skolan

Rörlig bild heeeela dagen.. Ganska så nice! Fick använda kamerorna och stativen som inte kostade så lite haha! Ganska svårt, men sjukt kul. Fast kan inte säga att våran film blev så bra, men men första gången liksom.
Nu ska jag checka bilddagboken och sen ska jag ta en kopp te och sen ska jag rensa och städa mitt rum. Kommer antagligen att komma före och efter bilder. Ni måste ju se förvandlingen haha. Den kommer att vara stor!


Skola!

Det var underbart att börja skolan igen! Även fast vi var där i en timma haha. En ny kille i klassen har vi, fast jag kommer inte ihåg vad han heter. Dumma mig.
Det var såå kul att träffa alla klasskompisar igen!! Vissa har jag inte träffat på hela lovet. För länge!
Sen var det synd att Sara blev sjuk. Krya på dig!
Sen nyss bad jag pappa att köpa lite skolsaker åt mig, typ block, kalender och lås. Och svarta sopsäckar eftersom jag tror att jag ska rensa lite i rummet idag. Duktig flicka.
Jag ska verkligen satsa på skolan nu, jag vill ha riktigt bra betyg!
Tjinga!

Ett nytt steg

Imorgon så ska jag fan börja att rensa i mitt rum. Det kommer att bli en del tårar, ja jag lider av typ halv seperationsångest. Ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. Men fan mitt rum är sååå gräsligt. Och tillslut så kanske jag kan måla om och sånt skojsigt, göra så att jag har ett rum som jag verkligen trivs i!
Om jag inte gör det imorgon så kommer jag iallafall göra det någon gång i veckan. Löfte till mig själv typ.
Sen måste jag ha en bredare säng, får knappt plats i min säng. Fast fy vad svårt det kommer att bli att byta, den är egentligen världens skönaste och jag fick den av min Farmor, hennes sista jul. Den betyder mycket.

Visst går det bra för mig att lägga mig innan första skoldagen?
Tjinga!

Skolstart! <3

Först så måste jag säga att det har varit en superhelg.. Igen!!
Sen imorgon börjar skolan och jag längtar otroligt mycket!... För första gången i mitt liv så längtar jag till skolan, och det känns sååå bra!
Men samtdigt är jag nervös och sånt skit haha, men jag blir jättelätt nervös så det är ingen big deal liksom.
Nyss var jag supertrött men direkt när jag sitter i sängen så blir jag pigg. Men nu ska jag kolla lite på bilddagboken också.
Tjinga!


Mycket spännande!

Precis nu kom våra nya hyresgäster!!... Jag har aldrig träffat dem, och jag kan inte träffa dem nu, smink under ögonen, pyamas, håret ser ut som ett helvete haha. Men, men.
Jag vaknade ganska så nyss, gick in på datan för att se om Sara var här (Asså i min dator mwaha). Och det var hon, och hon hade fått tillbaka sin mobil. Så då är det ganska så lätt att få tag på henne.
Idag är det ju kräftis som gäller. Och det kommer att bli sååå kul! längtar, men jag har såklart problemet, vad ska man ha på sig?
Faast nu tror jag att jag vet ^^

Mer onödigt

Jag åt sushi idag, och det var faktiskt väldigt gott!! För första gången var det väldigt gott!
Tjinga igen

Yessss!!

S N A R T    Ä R    D E T    S O U T H    P A R K!!       WOOP WOOP!!

Och nu är det Chris Brown på mtv!


Superhero movie

Den såg jag igår, och vad jag har märkt så verkar alla tycka att den är jättetråkig och seg... MEN jag tyckte faktiskt att den var jätterolig!!(Jag har väl ganska så dålig humor haha) Men jag rekomenderar den haha. Och ganska oväntat så fanns det en All Time Low grej i huvudpersonens rum, snacka om att jag blev paff!
Sen idag har jag varit med Sabina, gick in i tibble ett tag. Känns ganska konstigt att gå där när jag inte går där. Måste säga att Enskilda är sååå mycket bättre. Det finns inte bättre. Puss på de!
Men iallafall sen drog jag och Sabina hem till hennes mamma och där åt vi och snackade massor, as always!
Och Sabinas mamma hade virkat världens gulligaste sköldpadda. Kommer att komma upp här eller på bilddagboken (samma namn som här). Eller den kanske kommer upp på båda. Man vet aldrig.
Tjinga!


Slösa bort dagen?

Haha så idag har jag spelat The sims hela dagen idag, när jag väl har börjat så kan inget stoppa mig! Haha
Sen imorgon ska jag antagligen träffa Sabina.
Igår var jag med Sofia, vi surade lite eftersom alla våra kompisar var på tegel, men inte vi för vi är inte 18!! Okej Sofia fyller år om 9 dagar. Men vi hade såklart roligt iallafall!! haha
Tjinga!

Då var man fasst igen..

.. Nu när det är regn och allt så passade jag på att installera the sims på datan igen, jag är sååå fast hahah. men det är ju ganska så kul!

Men gå och lägg dig!

Det enda min kropp säger till mig just nu är att jag ska gå och lägga mig! Och det ska jag göra men först ska jag kolla om det nya avsnittet av The secret life har kommit, så kan den ladda under natten och så kan jag kolla när jag vaknar.
Sen för onödighetens skull så drömde jag att det snöade, det var mys och jag skulle precis gå ut och känna på den, men då ringde det på dörren och jag vaknade... Men ändå fan vad mysigt med snö! Den här vintern ska vara en riktig vinter med massa snööööö.
Tjinga!

hemma från Saruuw...igen

Jättemysig övernattning med Sara och Maddie!... Blev ju lite missförstånd där, så vi slaggade hos Saras farmor, som inte var där då, men det kanske ni fattade.
Vi hade det mysigt, kollade på film och svullade i oss snacks och läsk. That's life ;)
Så mycket sömn blev det inte heller under natten. Mest garv och sånt trevligt!
Tack för en rolig natt!
Tjinga!

Mera Saruuw

Idag dras det till Sara's landställe, det ska bli mys!.. Sen så följer förhoppningsvis Maddie med, det skulle vara sjuukt roligt eftersom jag inte träffat henne sen vi slutade skolan. Sen är britta och hennes kompis där också. Jag bara vet att det kommer att bli kul, as ever!
Tjinga!

Nyhet typ

Nu har min bilddagbok samma namn som bloggen... Alltså Rooftops!!
Så jag vet inte men jag tror att jag tar mer av vardagsskiten i bloggen och bilder på bilddagboken. Ska nog försöka bli lite mer seriös där.
Eller vad tycker ni?
Så ni som har bilddagbok kan gärna bevaka mig! Då blir jag jätteglad.
Puss på er!

Nu är jag hemma faktiskt...

... Efter en underbar helg med underbara Saruuw!
Det började i fredags, då kom jag till Sara och vi skulle köpa kinamat, smask! Sen på väg hem kommer en bil med lite halvt galna killar i, vi blir ju såklart lite rädda. Men sen vänder de och kör förbi igen men denna gång dunkar dem Nicke och Nilla med jag diggar dig. "Du är den sötaste som finns, du är den finaste jag vet!!" Hahaha. Jag och Sara garvade sönder.
Sen gick vi hem och käkade och snackade massor. Sen så skulle vi kolla på ace ventura. Men kan inte säga att vi kollade så mycket, så vi gick ut på promenad och klättrade i lyktstolpar och fotade, yep yep.
Sen kollade vi på tv, The Hills! Men jag slocknade hela tiden. Så vi gick och la oss istället, och så låg vi pch pratade och vi somnade vädligt sent.
sen var det dags att gå upp, dricka frukost och baka kladdkaka! Sen var det bara att äta lite kladdkaka och dra ner till bussen för att komma in till stan. Där kollade vi efter shutter shades, men hitta inga. Sen drattade vi till Friday's och käkade ceasarsallad! SMASK!
Sen gick vi runt och letade efter toaletter, seriöst det fanns ingen toalett nånstans typ! Dåligt tycker vi!
Sen var det The Voice och Petter och Flo-Rida ägde sönder!! Det var verkligen värt det!
Sen skulle vi komma hem och gå ut med Ville (saras hund för er som inte vet.). Sen skulle vi iväg på fest så vi gick dit, tog ju typ bara 40 minuter. Haha sen när vi var där så pratade vi med folk och dansade på bordet hahaha.
Sen var det dags att GÅ hem igen.
Sen somnade vi och vaknade vid 12 hahaha. Drack frukost, gick på paraply promenad. Åt. Sen fick jag skjuts hem, dunkade Flo-Rida i bilen haha.
Sen när jag kom hem så somnade jag direkt i soffan med Molle (Min kissemisse).
Och nu snart ska jag käka middag, klockan 21.11 hahah!
Tjinga!

Fortfarande @ Saruuw's

Nu har Saruuwen hoppat in i duschen och jag sitter inne i hennes rum och nördar mig vi datan. Sen idag ska vi in till stan först för att kolla lite kläder och sånt men mest kolla shutter shades! Sen så ikväll är det The Voice! Det ska bli skojsigt!!
Tjinga!!

@ Saruuws

Nu ska jag och Sara gå och sova. Men just nu är hon på toa för den 4378217402187 gången idag!
Jaja Tjinga!!

Jag är ganska flitig.

Jag var vaken ett tag vid kvart över sju. och då kollade jag lite på os, det var ju gymnastik och Nastia nånting var med, och det är ju hon som är med i favvo filmen stick it.
jaja sen så somnade jag om och sen väcker pappa mig och säger "Jag ska bra gå ner och duscha och när jag kommeer upp så måste du vara klar"
Jag fattade att jag skulle dela ut lappar och fota en tomt, men så tidigt visste jag inte!
Så pappa kommer upp, men jag ligger kvar haha. Men jag reser mig upp och så åker vi och fotar tomten och sen åker vi till hans jobb. Där började alla leka med kameran och snacka om att de också ville ha vidvinkel objektiv. Sen fick jag lite tips också!
jaja sen kom jag och pappa på att jag skulle inte orka dela ut lappar om jag inte åt frukost. Så jag börjar en mening lite smått.
"Men man kan..."
"På din mack?" (pappa menar då Statoil bredvid skolan) Hahah
Så jag köpte lite frulle och sen delade jag ut lappar, det gick väldigt snabbt, bara 100 lappar.
Och sen nu sitter jag här och tråkar mig, men jag har massa planer idag! mhmm jag gillar planer.
psst... Sen har jag även sett mitt nya schema!! Jag kan ju säga att jag gillare! Men jag går ju typ i världens bästa skola också!

Men fuck rubrikerna

Idag fick jag reda på att jag skulle äta själv, fett segt! Så jag visste inte om jag skulle käka pizza eller sushi. Men till slut så blev det pizza. Så jag skejtade dit, fast jag höll på att ramla, håårt! Men eftersom jag har feta balansen så klarade jag mig med nöd och näppe.
Sen för att sammanfatta dagen så har jag kollat på tv. South Park såklart!! och massor med annat.
blablabla
Tjinga!

Back home

Nu är jag hemma igen, och det var en mysig bilfärd eftersom min lilla kissemisse satt i mitt knä en stor del av vägen hem. Myyyys!
Det känns väääldigt skönt att vara hemma igen, men det finns inget att göra!
Funderade på att gå ut och skejta, men det är ju inte roligt att skejta ensam. Jag ska verkligen lära mig ollie!
hmm, vad kan man göra?

Hårfärg?

Jag funderar på om jag ska färga håret ljust. Och nu tror jag att jag kanske har hittat den perfekta ljusa färgen för mig.
Den är liksom inte för mörk eller för ljus. Den är lagom.

Eller vad tycker ni?

På bilden är det hon som sjunger i Automatic Loveletter. Checka in dom!
Tjinga!

Tja katten är du här ofta?

Sitter och äter frukost, och helt plötsligt säger det poff och jag har fått sällskap av min kissemisse. Det ända problemet var att han råkade hoppa rakt på mina skinkamackor. Smidigt! Så nu har han smör på tassen, mwahaha.
Fint inlägg eller hur?
Tjinga!

Men skit

Idag har varit en ganska dålig dag, jag har blivit sur för minsta lilla grej och verkligen dampade sönder typ. Hatar sånna här dagar, för jag vill verkligen vara glad hela tiden. Men sen så kommer det alltid nått eller någon som gör att man känner sig nere. Trampad på. och efter det så irriterar jag mig på minsta lilla grej, jag är sån. Men åå hela dagen blir förstörd.
Jaja nu ska jag checka bilddagboken och sen ska jag sova, kanske ska köra på ett till träningspass imorgon, om jag orkar såklart.
Tjinga!

DUKTIGA MALIN!

Dagens!
Vaknade 9
gick upp kl 10
Drack oboy
12 minuter Joggade/powerwalk
Hemma igen
10 armhävningar
20 situps med "slag"
20 kissande hunden (för varje ben)
10 armhävningar
30 sekunder plankan
10 rygglyft
Bada och tvätta håret i havet. typ 20 minuter! Jag <3 Att Bada
Och nu sitter jag här och käkar frukost. Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv!
Tjinga!


Upp med tuppen?...

... Nja inte riktigt, men jag ska upp tidigare än vanligt för jag ska ta ett litet träningspass. Om vädret tillåter och om jag inte är för trött haha.
Jag måste verkligen träna mera! (Nej jag vill inte gå ner i vikt, jag vill bara ha bättre kondition och få mera muskler). Så jag ska jogga och göra situps och armhävningar miiinst en gång i veckan. Detta löfte till mig själv börjar imorgon. That's it. Och den här gången ska jag verkligen inte glömma bort, eller vara för lat.
Wish me luck!

Eller inte

Går in på bloggen, öppnar ett nytt inlägg men jag har inte riktigt något att skriva om, så varför ens tvinga fram något.
Kanske skriver något ikväll istället.
Tjinga!

Så fantastisk

Solen skiner just nu. yessss! nu får man bara hoppas på att den är kvar när jag har ätit min frukost. Hahah. Så idag ska jag ha mina nya shorts! Woop Woop. Jaja nu ska jag käka.
Tjinga!

Såklart att jag vill ha det...

... Som den prylbög (ja jag är en prylbög) jag är så vill jag såklart ha Guitar hero till mitt nintendo ds. Kanske något att sätta på önskelistan?
Fatta kul att sitta och spela på en lång bilresa!

Bilden kommer ifrån
www.alltomprylar.se
Tjinga!

Hur hände det här?

Jag sitter just nu och svullar i mig godis, men jag gillar det typ inte! Har jag tröttnat på godis!? Just nu käkar jag bara för att jag vill käka nått.
Däremot känner jag att jag är så sugen på cheese ballz eller cheese doodles! Och sen en cola eller redbull till det.
Så nyttig har jag ju inte blivit haha, men hallå godis jag älskar ju godis, men nu var det inte gott.
i-lands problem på högsta nivå haha.
Ne nu ska jag mätta min mage med riktig mat, sen ska jag duscha och sen ska jag ringa Mickie.
Tjinga!

Man får väl träna

Om jag ändå kunde skejta. Visst jag kan stå och åka på brädan. Men jag vill ju kunna trixa och sånt ballt liksom. Jag har försökt att lära mig ollie, men fan asså det är ju inte så lätt som det ser ut. Sen så är det ganska svårt att lära sig när man är ganska så rädd att man ska göra illa sig. Men en dag, då ni! Haha
Någon som vill hjälpa mig?

Ute på det stora blå

Sitter i båten nu på väg mot sandhamn. Så jag bloggar från mobilen igen. Kul! Hoppas bara på att det blir bättre väder. Men sen så är Josefine ute med båten så jag och Mickie ska träffa henne. Haha som jag sa i inlägget innan att jag skulle somna, det stämde ganska bra. Jag slocknade ganska snabbt. Sen kom pappa hem och han frågade direkt om jag inte hade sovit inatt, tänk vad rätt man kan ha. Jaja nu ska jag lyssna på musik! Tjinga!

Nu somnar jag

Men först bjuder jag på en myslåt. Så bra text.
Hands held high-Linkin Park


Mys-dagar

Tillbringat med mina vänner. Sov över först med Sabina eftersom jag var ensam hemma och sen igår så mötte jag Sara i TäbyC och sen så åkte vi till Rickard. Filmkväll såklart! Och pizza till middag. Sen lite senare så joinade Tom också. Vi hann med att kolla på nästan 6 filmer under kvällen/natten/morgonen. Sen vid klockan 7 kom vi på att man kanske skulle sova. Så 3 timmar har man sovit iallafall. Haha fy vad jag kommer dö! Men det var jättekul att träffa folket!
Sen idag ska jag åka till Sandhamn igen. Så då ska jag vara där i en vecka till! Sen om Sara kunde så ska vi på The Voice. Woop Woop!
Jaja nu ska jag checka lite på bilddagboken också!
Tjinga!

My Lions <3

Tänk om jag kunde få åka till Afrika och träffa dem!

Bilden kommer ifrån www.bornfree.org.uk
Achee längst bak och Ma Juah längst fram i bild. Jag älskar dem!

Lite info:
"Achee was rescued by Born Free from a snowy car-park in Romania. Her companion Ma Juah was saved from a concrete pit in Liberia.
Both girls wobble - they suffer nerve problems due to poor early diets. But they've grown stronger in their bush enclosure at our sanctuary in South Africa, and have become friends.
"

Hur kan folk vara så sjuka?
Gå in på born free och adoptera ett djur! =)
Tjinga!

A new day

Idag har jag inga planer, förutom om jag, Sabina och Sofia ska åka till Verras land, men det känns inte riktigt som om vädret tillåter det.
Så idag ska jag nog bara slappa! Om inte nån slår en pling spåklart.
Eller jo jag har en plan, jag ska hämta syrrans nya skor på posten. Spännande! Fast det blir nog lite senare.
Just nu är jag galet sugen på att leka lite i photoshop och ladda upp bilder. Men jag måste vänta tills lördag eller söndag. För då kan jag sitta vid min data igen! Min fina dator som är snabb och där ljudet fungerar! Och då kan jag fixa det nya avsnittet av The secret life! Woop Woop. Men den som väntar på något gott!
Sen måste jag säga att det går bra för bloggen nu, så jag måste Tacka er alla! <3

Mitt hår är stört

Det var meningen att mitt hår skulle bli blondt idag, eller aa iallafall ljusare. Men tror ni att färgen funkar på mitt hår? neee. Men lite ljusare är det iallafall och slingorna syns ändå ganska bra så jag är ändå ganska nöjd.
Sen har vi gjort lite ansiktsmask och så. Myyys!
Och idag kom mina kläder från junkyard!! Bilder kommer sen när jag är på sandhamn igen.
Tjinga!

Christian the lion

Mickie skickade en video till mig.
Bland det vackraste jag har sett.
Jag bölade sönder. Bara för att lejon är ett av mina absoluta favoritdjur.
Sen visade jag mamma, det märks att vi är släkt. Mamma bölade också sönder.


Liksom Hej jag heter Malin och jag älskar kattdjur.
Tjinga!

Tattoo's

Sabina är min privata tatuerare! Idag har jag skaffat mig 4 tats!
30 Seconds To Mars grejs <3
Koifisk
Noter
Barbapappa (den röda med keps, vet liksom inte vad den heter)
Det var feta tatuerarstudion i mitt kök!
Fast det var såklart med mina textilpennor. Men åå vad jag vill ha en tat! Sen en piercing skulle inte vara helt fel. En på högra sidan av läppen, nederläppen asså. Undrar om det skulle vara snyggt på mig. Skulle jag ens våga om jag FICK!
Sen imorgon ska jag träffa mina tjejor igen! Och imorgon blir tatuerarsalongen en skönhetssalong! ansiktsmasker och sånt kul. Sen ska jag nog färga håret lite ljusare. Jag vet att jag typ passar bättre i mörkt, men nu vill jag prova nått nytt igen höhö. Jag tröttnar snabbt på mitt hår. Jag har ju ändå haft ett par färger svenne färgen, blondt, grått (misslyckad färgning bara), rött, brunt, svart. Så nu ska jag kanske satsa på typ min vanliga färg igen, jag e liksom ganska sugen på att ha ljust hår igen, lite sådär sommar fräscht!
Någon som tycker till om hårfärgen? Innan jag gör nått dumt liksom haha.
Tjinga och god natt!

Coolingar

Nu är mina kära vänner hemma hos mig och vi eller aa Sabina ritar saker på oss, liksom fejk tattoo's. Värsta ballt! Sen så har vi bakat chokladkladd muffins. Svulla!
Jaja asså det kommer att komma feta bildinlägget när jag är tillbaka på sandhamn vid min dator. Sen ska jag nog bara vara där ett litet tag sen så ska jag vara hemma igen och vara med mina kompisar.
*crye* Jag kommer typ inte att få mina junkyard kläder på länge för mamma kommer inte kunna hämta dem imorgon. Men den som väntar på nått gott! Höhö
Tjinga!

Nemen Hej

Idag vaknade jag i Solna, spännande eller hur? Sen så tog jag tåget till täbyC där jag träffade Saruuw för vi skulle leka. Sen så drog vi hem till mig, hemma hos mig så lagade vi en fin lunch. Makaroer och köttbullar ftw!
Sen drog vi med min mamma till kista, hon ville ju inte åka ensam. Så vi lekte lite gangstah's där. Och på donken kände vi oss inte riktigt hemma, Haha.
Sen så fick vi skjuts till Gustav där vi kollade på en halv film och sen massa youtube videos, skojsigt!
Men nu ska jag sova lite!
info: Bilder kommer att komma sen, när jag kan sitta vid min egen data ^^
Tjinga!


På tåget

Nu sitter jag på tåget, trist helt själv. Sen så har jag en vit klänning på mig, och det gör ju inte saken bättre. Haha. Men ska man vara finklädd så ska man. Första gången jag mobilbloggar. Fett kul! Jaja kanske bloggar mer sen Tjinga!

Kan det bli bättre?

Äntligen har jag sett den och jag älskade den. Låten är bäst och videon är hur rolig som helst.
Smask har Alex varit hetare? haha
Poppin' Champagne-All Time Low

Boys Like Girls

Första gången jag såg den videon, fy fan vad vacker!
Thunder
Verkar som att din inte gick att ladda upp videon så ni får länken istället
klicka här!!


Punk'd

TRAVIS BARKER PÅ PUNK'D!! Gaaaah han är så snyyyyyyygg!!!!!!!

Poppin' champagne

All Time Low
Premiär inatt/kväll.
Woop Woop!
Jag är lycklig!

South Park

Min kväll är räddad!
Nu får jag se min älskade Kenny haha

Seriöst han är så ball!!
Tjinga!

Nej men hjälp

Bara för att jag ver ensam hemma för några timmar sen så kom värtsa åskvädret. Och som ni kanske fattar då så är jag vääääldigt rädd för åska och blixtrar, men det är ganska vackert.
Så jag sitter ensam och hör hur det kommer närmare, jag springer runt som en tok och drar ut varenda sladd jag hittar, och så ringer jag mamma och frågar om jag gör rätt och jag hade gjort ett bra jobb.
Sen så låter det som om det försvinner. Pappa kommer hem och det är lugnt. Tills åskan kommer tillbaka. För såklart så ska blixten slå ner i våran antennsladd till tv:n!! Fast som tur var hade ju duktiga Malin dragit ut alla sladdar. Men man såg liksom hur det blixtrade till i själva sladden.
Jag höll på att bryta ihop, inombords iallafall.
Så om jag inte hade dragit ut kontakten så kunde det kanske ha varit bye bye tv:n.
Fast nu några timmar senare så är det soligt och lite moln.
Jag har fortfarande tråkigt! Eller jag har pysslat lite med min mobil och så.
Langa tele nummer till mig, för alla är borta.


Oh no they killed Kenny!

Nu när jag har förklarat att jag vill träffa svampbob så måste jag ju säga att jag älskar Kenny i South Park. Han är såå söööt! Hahah.. Synd att han dör 24/7 bara *crye*
Synd att SvampBob och Kenny är seriefigurer.

Bilden är från google.
Visst är det underbart att vara uttråkad?
Tjinga!

ensamt och tråkigt!

Som sagt, ganska ensamt här hemma. Så nu är det ett till inlägg med ingen mening. Jag liksom bara skriver haha.
Fast egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Förutom att jag är uttråkad och att det är dålig musik på mtv, förutom Chris Brown.
Men men, sen så var det inget roligt på extreme sports heller. Sen så vill jag ha en kompis att gå på Simple plan med. Någon?
Blää tralalallalalala!
Åå vad roligt jag har det. Men jag har ju hängt tvätt faktiskt, då kände jag mig duktig.
Sen för att vara otroligt blandad i det här inlägget.
Jag vill träffa SvampBob!!
Förstår ni hur tråkigt jag verkligen har det?... Liksom ofta jag skriver ett helt onödigt inlägg bara för att jag har tråkigt haha. Då måste man ju verkligen ha det suuuupertråkigt.
Fast SvampBob är ju ganska cool, aight?
Kolla bara på honom liksom!

Bilden är såklart snodd från Google, sök bara på spongebob!
Tjinga!

Wooah smask Chris Brown på mtv just nu!

Jaja
Tjinga igen!

1 augusti

Och jag är hemma, det känns otroligt skönt faktiskt! Man kan alltid behöva en liten paus ifrån skärgårn'.
Fast det är ganska ensamt här hemma eftersom Mamma, Pappa och syrran är på sandhamn fortfarande. Och Katten är ju inte ens här hemma. Jag kommer inbilla mig att det är spöken här hemma. Sån är jag liksom.
Men jaja det kommer nog att gå bra. Jag kommer ju iallfall få träffa lite kompisar woop woop!
Sen så nu kan jag passa på att spela lite trummor!! Yaaay!

RSS 2.0