Som sagt nyår

För att vara positiv i min nyårsångest så firar jag det med en av mina bästa vänner och vi har käkat sushi fett myys! Nu ska vi snart kolla på barnhemmet, en skräckis, vi kollar ju alltid på skräckisar.
Sen en annan grej som är sjukt underbar är att det här är första nyår när jag inte behöver klä upp mig som jag aldrig skulle klä mig annars. Idag är det hängjeans, hoodie, all time low tisha, scarf och DC-mössa som gäller! så sjukt najs!
Sen ska jag försöka ta bra fyrverkeri bilder sen också.
Jaja nu ska jag och Karin svulla toffifee och annat godis och varm choklad.
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Nyår är överskattat

Själv tycker jag att nyår är en av de värsta dagarna på året. Och min nyårsångest började igår. Vad är det som är så kul att fira? Själv så känner jag mig alltid så sjukt ensam, och det är jobbigt att inte kunna vara med alla man vill. Men idag ska jag iallafall försöka ta kort på fyrverkerier, hoppas på att det blir bra. Men för övrigt så har jag det nice! Inga brutna ben eller liknande. Idag känner sig karin sjuk, eller hon har mot i huvudet och hon har somnat om. Så idag vet jag inte om jag kommer att åka själv i backen. Fast nu kom hon upp, men hon ser ju inte pigg ut. Aja kanske sliter mer sen. Puss

I bilen

Nu är vi i bilen. Vi har åkt i några timmar. Märkte nu att jag är ganska så trött. Höll på att somna förut men då "vaknade" jag av att nånting hade dunkat ner i min nacke, och det var knappen som hade klättrat från bakluckan. Knappen är en tax! Så ni vet ;). Det slutade med att han fick gå tillbaka. Men senare så dunkade han mer i mitt knä, då fick han stanna ett tag. Aja nu ska jag försöka sova! Puss

Cykel


Snart så!

Snart ska jag äta och sen ska jag packa och sen så ska jag ta ner packningen till karin.
För imorgon drar jag till Vemdalen!!!!!!!
Kommer nog skrivas lite när jag är där uppe från mobilen, hålla er uppdaterade liksom. Eller så skriver jag inget alls för att jag kommer att vara så trött.
Egentligen skulle jag vilja prova på att åka bräda igen. Men jag ska låna karins skidor, det blir billigare så! Men det kommer bli sjukt najs! Skidsemester med min bästa vän!
Jaja nu ska jag äta och sen som sagt så är det packning ;)

Vänt på dygnet?

Nu är jag vaken och pigg och klockan är snart två på natten. Kanske ska gå och lägga mig och kolla på step up... ännu en gång haha.
Julen var najs och mysig!... återkommer mer om den sen.
Idag har jag varit med Karin hos henne, det var mys!
åå onödigt inlägg egentligen för jag vet inte vad jag ska skriva. Jaja nu blir det sängen och step up eller step up 2 the streets.
puss

Atjoo!

Jag tror att jag har ett katthår i näsan, jag nyser typ varje sekund.
Jag är vaken fast jag borde sova, jag sitter här fast jag borde slå in paket. Tove langar video till mig, kul! haha

Flummbilder åt folket!

Sen en bild som fastnade för länge i ps.

Stan med Sabina

Som sagt var jag i stan med Sabina idag. Fixade de sista juklapparna!
Snart ska jag kolla det nya avsnittet av The Hills och sen så ska jag färga håret och sen slå in juklappar.
Synd bara att det inte är någon snö, men jag klarar mig. Så länge jag har julmust och julgranen!
jaja nu är det The hills som gäller!
Puss

Små och tvål rimmar inte?

Rubriken kommer ifrån att Tove tror att små och tvål rimmar. Så fel man kan ha Tosse! Jag och Sarisen är ganska så smarta iallafall och fattar direkt att det inte rimmar.
Meeen iallafall idag var jag i TäbyC med mina bästaste Sara&Tove, det var juklapps-shoppning som gällde! Jag hittade riktigt mycket grejer som fick följa med hem till mitt rum, men vad det är kan jag inte säga eftersom jag vet att de jag har köpt till läser min blogg, så det skulle ju inte vara så smart!
Sen idag har vi klätt julgranen, och som jag sa i tidigare inlägg så blev plutt glad och la sig under granen när den var klar. Och på plats vid hans korg under granen så har han sina två julstrumpor, och ja han har två! En som jag har gjort, leopardtyg superfräääsigt! och en fin vit haha.
Nu sitter jag i mitt rum och dricker jultemedskummadmjölochkanel, sen så har jag en cola också. Musik hörs också som vanligt paramore just nu, det gillarvi!
Pigg är jag också, ovanligt eller hur? Det kommer nog dröja några timmar innan jag blir trött.
Juuste! Nörd som jag är så gillar jag tv och dataspel. Och nu har jag börjat spela spore! Det är fett mysigt och min varelse är jätteful, men han sjunger fint och dansa kan han också!
Oj oj vad jag känner att det här inlägget blev helt osammanhängande. Men men det spelar ingen roll haha
Puss

Mjau!

Nu har vi köpt en julgran, en snygg en! Men den kommer in imorgon.
oj nu fick jag en katt i knät! Myys
Nu har vi iallafall hämtat mormor också.
mm korta små fina meningar.
Mjau rubriken var egentligen till för att Molle satt och jamade i dörröppningen, men plutt han hoppa upp innan. Bara så att ni vet.
Hmm nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska spela sims eller nått? Jag är nog inne i en nörd-fas.

Julgran!

Snart ska jag iväg och köpa julgran! Myys, jag verkligen älskar allt med julen.
Jag vet en liten plutt som kommer att bli jätteglad över att granen kommer in. Den lille plutten ligger i mitt knä nu! Han är bäst. Min lille Molle <3

Härligt!

Idag spelade jag trummor för första gången på riktigt länge! Och det gick jättebra! Mamma blev också glad för att jag spelade. Egentligen har jag saknat trummorna jättemycket men jag har inte spelat för jag har inte kunnat lära mig något nytt. Men idag gick det!
En annan grej jag har börjat med igen är att spela på mitt nintendo DS, och det enda spelet jag har nintendogs hahah. Nördigt jag vet, men kul och det är de som spelar roll.
Puss

Spindlar=Panik!

Jag vet inte vad grejen är men fy vad jag inte klarar av spindlar.
Hittade en spindel idag i min taklampa. För det första så var den död och för de andra så var den liksom "under" där lampan sitter fast, så man såg den knappt.
Men som om det spelar någon roll.
Jag börjar asgarva (Jag gör det när jag har panik), samtidigt som jag asgarvar så rinner tårarna i floder. Och jag tror att mamma fattade ganska snabbt att det var en spindel.
Vad är grejen med att skratta och gråta sammtidigt när man har panik haha?
Spindeln var iallafall stor, enligt mig.
Den var förhoppningsvis död.

Bra dag!

Idag vaknade kag typ halft av att Karin ringde. Vi drog in till täbyc och shoppade juklappar, jag lyckades med att fixa en och en klänning till mig själv som jag kan ha på julafton.
Sen hem och sova lite, myyys.
Städa lite i rummet
ääta
Karin kom till mig
Städa ännu mera.
flumma runt och sjunga till julsånger samtidigt som jag tejpar alla lister.
Dricka te och oboy med Karin
Karin gick hem, och nu sitter jag här.
Det var en fin dag.
puss

Första dagen på jullovet

Idag ska jag och syrran till täbyC för att shoppa julklappar. Hoppas på att jag hittar något! Sen tror jag att jag måste leta efter något fint att ha påmig på julafton och nyår.
Sen idag hittade jag en till grej som jag önskar mig. Så sjukt töntigt jag vet, men åå nostalgi. Rätt fränt eller hur Tove?


För det är jullov!

Jag ser ganska arg ut på bilden, men på riktigt så är jag faktiskt jätteglad!

För nu ska jag äta

Sista dagen när bara jag och pappa är hemma. Det betyder typ sista dagen med kött.
För er som inte vet, syrran är veggo. Så det blir inte så mycket kött. Men nu! haha. Fläskfilé, hamburgare och idag club sandwich! smaskens.

Oh yes!

Sista riktiga skoldagen idag!
Såå skönt, har dock vissa grejer över lovet. Men det löser sig. Tänkte städa rummet direkt när jag kom hem, men jag ville helt enkelt chilla lite. Lussebulle och te var det som gällde! Fy vad mums.

Oh I love them

All Time Low
Såå nu kommer lite klipp, ingen bryr sig men jag tycker att det är kul!



Mys helg!

Fredags, chillfest hos Maddie jättemys! Har alltid så kul med er. Och Tack Maddie för att det gick bra att vara hos dig <33

Lördag, chilldag, redigerade bilder hela dagen sen på källen så drog jag och Tove in till skateboardgalans efterfest. Segt i början men sen blev det roligare och roligare! Shit säldansen liksom haha, ofta!

Söndag, Julmarknad i sigtuna, jag fick med mig två ljushållare och julte. Mys mys!

Nu ska jag redigare mer bilder till min hemsida.

Lyssna lite på jullåtar kanske. mys!


Tipsa mig!

Jag är helt nere i dansfilmer, så nu är det bara att tipsa mig om några bra filmer!
Har redan step up 1 och 2, och stomp the yard.
Tipsa tipsa tipsa!

Wohooow

Nu ska jag piffa till mig och sen ska jag iväg på luciavaka!
Tudeluuuuu!
Bjuder på en nygammal bild.


Step up

Kollade precis klart på step up, fy fan vad bra den var, går direkt upp till topplistan för mig. Kanske det är för att jag verkligen älskar dans!
Sitter och ler när de dansar, jag saknar det så sjukt mycket!
 

Hawthorne Heights

This is who we are

Ååå typ låten  är bäst!
Nu sitter jag och leker med min sida i Webbdesign, går väl bra men det tar tusen år innan man får hjälp haha, och det är bara den här och nästa lektion kvar. Typ stress, och jag har ganska mycket kvar på min sida. Får nog sitta kvar någon lektion och göra klart den. Annars kommer jag aldrig att hinna.

Hos Karin

Och snart kommer Mickie också! Blev tyvärr inte en riktig sandhamnstjej-träff.. Men det kommer att bli kul iallafall! Blir nog Idol och sushi, iallafall sushi för mig hahaha.
Skoldagen idag var för övrig ganska så najs, lite väl nervös inför min och Saras gympalektion, men jag antar att det gick bra.
Sen innan historian fick jag bevis på att min klass inte har nått liv. Kanske lägger upp video sen om jag orkar haha. Men isåfall blir det på söndag tror jag haha.

När kommer det bli lugnt?

Det är så mycket plugg nu hela tiden, usch! Läxor mest hela tiden. Men efter nästa vecka så tror jag att det blir lugnt hoppas jag saker jag har att göra är
*Läsa ut engelska boken
*Rörlig bild prov
*Göra svenska talet
*Musikvideon ska bli klar

plus alla läxor så ska jag ju göra om mitt rum och jag vill fota massor, men när jag kommer hem så är det mörkt eller så är jag bara så trött så att jag somnar direkt när jag kommer hem. Hoppas på att det blir lugnt snart, och snart är det ju trots allt jullov, jag hoppas verkligen på snööööö!

ÄNTLIGEN!

Nu är jag klar med filmanalysen! så glad nu när den är klar!
Så nu är det bara engelska boken och provet som vi fick reda på idag som är kvar. Känner mig verkligen mindre stressad nu. Så snart ska jag borsta mina tänder och tvätta ansiktet och gå ner och läsa The catcher in the rye. Så jag kommer en bit in i den.. Så slipper jag stressa över den.
I helgen ska jag försöka fixa massor i mitt rum, förhoppningsvis så kanske jag hinner spackla och måla det första lagret men jag vågar inte hoppas på för mycket haha.
Jaja nu är det natti natti.
Men för att underhålla er lite så bjuder jag på en låt
Thunder-Boys like girls

Idag har jag varit duktig!

Idag har jag pluggat hela dagen, känner mig verkligen duktig!
Fast nu är jag ganska trött så jag ska nog duscha sen kolla på film och sova, eller bara sova. Vet inte om syrran vill sitta vid datan. Annars kan jag alltid spela Game Boy eller Nintendo DS, ouff nörd jag vet!... Men det är ganska nice!
Tjinga!


RSS 2.0