eeeehm hej

Usch har typ ont i huvudet, känner mig sjuk men ändå inte. Har tagit det lugnt idag, men har iallafall varit en vända hos skomakaren. Nu sitter jag och kollar på straight to dvd, sen surroundsystemet på det, heeeh kärlek. Gaaah ge mig en konsert nu. Vill hoppa runt där som en galning, sjunga med i varenda ord och svettas som en gris!

hihi klantig

Pelle har lyckats bränna sitt vänstra ögonbryn(?) och lite morrhår. Blir höger på bilderna, inte för att man ser så bra men ändå. Just nu ligger han och sover i min säng, snarkar gör han också. Gullekatten.

jag hatar fortfarande rubriker

Idag var jag och Mamma i stan och i täbyC. I stan lyckades jag få världens magkatarrattack, seriöst den värsta på länge, hade jag varit hemma så hade jag typ gråtit haha. Mamma fick iallafall med sig massa fint! Jag fick iallafall ett busskort så nu behöver inte mobilräkningen bli så himlans dyr, dumma sms-biljetter! Väl här hemma så har jag och Maddie kollat på grey's och ätit gottigott.
Jag liksom eeeeh åt upp mina godisar innan jag kom på att jag kunde ta en fin mobilbild...

eeeeeh

Jag vill fixa en tatuering. jättegärna. Får jag? eeeh, NEJ!

världens sämsta outfitbild...

Så himla fint liksom!

eeh ja?

Mamma sprang precis runt i badrock och dansade balett. Jag lovar vi är helt normala i den här familjen.

Songs From the Eye of an Elephant

mm ryan star <3

HAHA

Hittade på tumblr. Åhåå tråkig humor.

baka

Ska nog ta och baka lite muffins och fixa iste.
För ett år sedan hade jag jättelångt hår, what's up med de röda tonerna också? Bara för det så såg det inte så rött ut. Blek var man, pfff är man ju nu också liksom. Hallåhej solen?

hjärta

Det bästa med djur är att de alltid känner när man är ledsen.

(Och mamma, du behöver inte oroa dig, jag är alltid ledsen över samma sak.)

åh sommar

Det är helt galet hur mycket jag saknar sommaren och Sandhamn! Även fast jag jobbade hela sommaren så hade jag ju tid för annat. Chill på stranden, hänga med vännerna och gå ut med världens bästa frukostflingor haha. Åh brun var man ju, gaah ljust hår också. Åhååå ge mig sommar nu!






en onsdag

Drog till Adam igår efter att jag hade varit i Täby. Var kvar där ett tag idag innan vi åkte till stan och var coola. Efter det så åkte jag hem, har pillat lite med en design (nej inte till min egen blogg). Sen så har jag ätit lite mat, mycket viktigt att fortsätta med mat-temat. Igår var jag ju till och med och åt med självaste Mat-Tove, bara en sån grej liksom!

Hehu

Drar in till täby (igen) och leker lite med Tove. Sen drar jag nog in mot staden. Cool tjej asså.

Jättefina bilder


Måndag hej

Råkade gå upp alldeles för sent idag, inte helt okej. Drog till TäbyC för att träffa Tove, drack lite chailatte och pratade. Åkte hem, jag och Maddie kirrade Mcdonalds till middag, vi äger ju på att laga mat *host*. Kollat lite på top model och spelat lite piano. Nu sitter jag här och dricker lite te. Ska väl fixa lite fina mobilbilder lite senare ikväll, jättebra!

Söndag

Idag träffade jag Karin, vi åkte in till stan för att Karin skulle köpa en Gossip Girl-box. Sen blev det en fika på John Chris, jättegott. Efter det så åkte vi hem, vi missade tåget med en minut så vi var tvugna att vänta i en halvtimma... Varför går tåget typ aldrig? Vi gick iallafall in på 7eleven och chillade. Vi stack iallafall hem hit till mig sen, jag rensade min garderob, typ hej jättemycket. Gillar för övrigt att alla mina bilder kommer att vara "lillakameranbilder" eller mobilbilder typ 2 månader famåt. Men egentligen alla lägger ju upp iPhonebilder, nu är jag dock inte lika cool med en iPhone, men det får duga.
6st kassar med kläder går bort, jag förstår inte hur det fick plats i min garderob, känner inte ens att jag har plats för kläderna som jag har kvar.

Mat-Tove

Tove ville ha bild på min mat. Här har du, en underbart god ceasarsallad!

jag gillar inte rubriker

Idag har jag lärt mig att spela början av boston-augustana på piano, känns bra. Fick lite hjälp av mamma, kom på att jag inte alls kunde noter på piano, eller asså jag kan inte hur man läser noterna för vänsterhanden. Ikväll blir det iallafall ceasarsallad till middag, helt klart en av mina favoritmaträtter, ja mitt mat-tema i bloggen fortsätter. Innan middag ska jag och mamma åka till hennes jobb i nacka för att lämna någon aloe vera grej.

fin rubrik

Jag fick ångra att jag åt den där pizzan, men go var den! Nej men med lite medicin i magen så blev jag nöjd. Jag har kommit på att alla mina blogginlägg handlar om mat. Välkommen till den nya matbloggen liksom! Aja nu ska jag kolla lite serier och sova!

mozarella

Orkar inte bry mig om vad magen tycker, jag ska ha mozzarellapizzan! Åh vad jag kommer att ångra det här.

HAHA

Sitter och kollar igenom massor med gamla bilder. Tycker helt seriöst att jag ser likadan ut, förutom att jag byter från ljust till mörkt hår hela tiden.
haha, min gamla walkman-mobil var min bästa vän! Jag saknar den nästan.

For you, and your denial.

Nytt från Yellowcard, jag gillar!

verkligen duktigt

Måste börja med att säga att jag och Maddie inte lagade egen mat, wook från ica stop ftw! haha. Jag har jag precis tvättat ansiktet och borstat tänderna så nu blir det sängen och någon film. God natt!

chillerill

Har chillat idag. Kollat på greys anatomy och ätit mat, ja väldigt spännande. Idag ska jag och Maddie laga egen middag och vi har ingen aning om vad haha. Jätteintressant blogginlägg. hej.

dum tjej

Idag blev jag rädd för en spindelnyckelring, jag är sjuk i huvudet.

4 a.m forever


gaaah

Jag vill fota och redigera, men kameran är på andra sidan jorden.

städa

Har städat hela huset. Duktig tjej! Ska fixa personligt brev och maila in till nått ikväll också, förhoppningsvis blir jag mindre stressad. Mindre stressad=bra för magen. Kan även berätta att jag råkade klämma mitt finger i torktumlaren, hade redan dampat loss för att den inte ville fungera, så aa jag blev mer arg. haha.

fan

Skulle in till stan, men nej nej hej magkatarr liksom. Fanjävlaskit! hata hata hata.

mmhej

Måste duscha, åååh orkar inte!

Solaris

Hade glömt bort hur bra Elliot Minor är! Blev helt kär i dem efter att de hade varit förband till simple plan, det var ungefär tre år sedan. Aja det är iallafall ett typiskt vinter/vår-band. I like!

Never knew


min dag, hej.

Var hemma hos Adam, åkte hem, träffade Sofia och Sabina, Sabina klippte mitt hår, de åkte härifrån samtidigt som Maddie kom hem, vi var hungriga tjejer, HEJ SUSHI! äta sushi, kolla family guy. Nu sitter vi nere i källaren och kollar på Anger management. Tack hej.

Fast i Sverige

Nu har pappa kommit hem från miami/bahamas. Syrran har dragit till nya zeeland och mamma har dragit till Irland. Nu ska jag städa lite och sånt roligt.

Toväääää

För idag fyller Tove 21! Massor med grattis till henne. Skulle ha velat gå ut med alla mysiga människor, men ska vara hemma eftersom syrran drar snart. Det får helt enkelt bli en annan gång!

Och jag vet att tove hatar bilden, men det var den enda som jag hade på den här datan haha.

Hallelujah

Åh hatar reklamen på spotify, hatar att de spelar hallelujah i någon sony reklam, orkar inte den låten någonstans. Kan bara lyssna på den när jag känner att det går, jag bestämmer liksom. Dumma spotify!

hej hå

Jag är så mätt att jag spricker snart. Tack och hej.

I know that I'm too blame


mums

Nu blir det kakor och mjölk, sen ska jag kolla på film och sova!

tisdag

Jag ska verkligen bli seriös med det här att gå upp i vikt. Frukost, lunch och middag ska det bli varje dag. Skulle behöva träna också egentligen. Idag har jag och Maddie iallafall gått på promenad och jag har ätit jättebra, det är bra att ha någon som verkligen pushar en till att göra saker!

Pelle

För nu har han varit hos oss i ungefär ett år. Det var jobbigt i början, men nu känns det så himla bra! Min lilla misse. Han är precis den han ska vara, lille ponnyplutt! haha. <3

The last lions

Okej hur töntig får jag bli? Jag satt precis och grät till den här trailern, lejon är för fina! Åh som jag längtar, den här filmen och sen så kommer ju African cats ut också! Lycklig tjej.

eeeeeehm va?

Sitter vid pappas laptop och hallå alla färger på alla bilder är ju helt efterblivna! Jag gillar inte, haha. Aja, just nu sitter jag och koller på csi och dricker te, bra grejer!

Today

Idag har jag käkat majs, kollat på Sharkwater och ätit kakor med mjölk. Helt ärligt så gillar jag inte mjölk, vad har hänt med mig? haha. Nu sitter jag iallafall och väntar på middag. Mhm hungrig tjej! Allt hänger alltid ihop när jag skriver, det känns bra.

Living in the sky with diamonds


Achee & Ma Juah

Jag fick ju mina lejon i år igen. Är nu inne på fjärde året med Ma Juah och femte med Achee! För er som inte förstår så kostar det en summa per år att vara fadder, de pengarna går till exempel till deras mat. Åh lejon är ju bland de vackraste djuren som finns! Fick iallafall en ny bild på mina fina kissar!
Ma Juah längst bak och Achee längst fram! HUR FINA ÄR DE INTE!? <3

hej ny design

Tyckte att min andra var så fjantig. Den här är väl inte den snyggaste heller, men den känns mer jag, musik liksom! Ska väl fixa lite smågrejer med den, men det får bli senare! Tryck på f5 om ni inte ser den.

o'boy


eeehm hej

Det är inte normalt att börja laga nudlar mitt i natten.
God natt!

hmmm

Hej magkatarr, vad trevligt att du är tillbaka...

heeeeh!

Har kollat på earth, så himla fin! Ska nog kolla på sharkwater ikväll också. Mår lite illa för jag drack precis upp en kopp med varm choklad och marshmallows, vi hade inte så mycket mjölk så fick ha i grädde också, det blev helt enkelt för mycket haha. Nu är jag lite arg för att jag råkade peta på mina glasögon, hej fettfläck. Så nu sitter jag och kisar eftersom mina ögon måste vänja om sig. Jag vill för övrigt ha nya bågar, men det kostar ju bajsmycket och mina passar och det är ju dessutom egentligen inget fel på dem haha.

duktigt

Äter stjärnor, plockar lite i rummet och är en rätt duktig tjej (som dessutom har sina glasögon på sig).

nördig tjej

Jag vill kolla på Sharkwater men Sofia och Ludwig sitter och kollar på Chuck hela tiden! Skulle vilja kolla på Addo och Earth också eftersom jag inte har sett dem ännu. Men hallå Sharkwater! Vill kolla nu! Vill inte sitta och kolla vid datorn liksom, vill ju ha tv'n med bra ljud och allt.


a day to remember


ATL & 30STM

Städade lite i mitt skåp för någon dag sen, städade massor bland mina fina tidningar (AP, Rock sound och Kerrang!). De bästa tidningarna ska ligga högst upp, liksom hej 30STM och All Time Low. Igår fick jag dessutom den nya AP med ATL på framsidan. Bra grejer!

gaaah

Fick reda på att syrran ska ha med systemkameran till nya zeeland, kommer vara utan den i två månader! Hur ska det här gå!? haha.

busigt


woop woop

Igår blev det en riktigt lyckad kväll med Amelie och Linnéa! Först snackade vi på nått ställe, kommer inte ihåg vad det hette men det låg typ vid hard rock café. Efter det så drog vi och dansade på magenta och när det stängde så gick vi över och dansade på white room. Därefter så kom mamma och hämtade mig i stan, när jag kom hem så sov jag kanske i 40 minuter innan pappa kom och väckte mig för att säga hej då eftersom han drog till Miami och bahamas (nej nej jag är inte alls avis). Idag gick jag iallafall upp vid halv tre, känns ju riktigt bra haha.

baby blue eyes

Har precis ätit. Nu ska jag fixa håret, sen blir det in till stan för att träffa Amelie och Linnéa!

bra gjort

Tror ni att jag har rört på mig eller? naaaaaaej.... Men helt ärligt nu är myskläderna på, bra musik spelas och jag känner för att städa lite (vad har hänt med mig?).

uscha

Måste rensa lite grejer i mitt rum. Hej och hå.

kallt

Kom precis hem från att ha varit i staden med Amelie. Nu vill jag äta, är vrålhungrig, som en gris typ.

mmmm

Var precis ute och fixade gångar åt pellekatten. Jag råkar komma åt en gren när jag går under äppelträdet, såklart så ramlar det ner massa snö i min nacke! Jätteskönt, verkligen... Aja nu ska jag fixa i ordning mig, sen drar jag till stan!

chillerill

Sitter och chillar i myskläder. Helt okej!
Seriös tjej det där asså...

åh jäss!


Can't stop, won't stop, I must be dreaming.


binaböna

Snart ska jag dra till Sabina, ska bara sminka mig och så! Kameran får följa med så jag kanske har lite bilder att fixa med när jag kommer hem. Har inte fotat så mycket på sistone, känner att jag har saknat det lite. Kände mig dock lite konstig igår när jag satt mitt på plattan och fotade haha.

I'm gonna break down these walls...

...I've built around myself

18 november 2009, klockan 06:28.

Hittade den sista bilden jag tog på Molle, lille plutt. Det var på morgonen, nästa gång jag fick se honom så var jag tvungen att säga hej då för alltid. Fan jävla skit. Jag älskar dig <3

I believe in nothing


staden

Nu ska jag käka lunch och sen blir det en snabbis in till staden.
lilla pellekatten! (och nej, han ville egentligen inte vara med på bild, som vanligt)

Nytt år

Jag och Maddie tog oss till årsta och firade nyår med mysiga människor. Vi var iallafall coola och åkte bil dit och hem, bra grejer. Idag mår man antagligen bättre än alla andra haha.
hehu mobilbild

RSS 2.0