Praktiken

Jag sitter inne alldelles ensam i en avid, det är trist haha. Jag har iallafall fixat massa med ljudet på mitt och toves reportage, inte för att det har blivit så mycket bättre men ändå. För övrigt så är jag hungrig, JÄTTEHUNGRIG! Men snart ska jag och Sara äta lunch!

All time low-Straight to dvd

Hahahahahah asså kärlek! Skulle vilja pre-ordra men jag har no money!

Skjortan

Cajsa undrade var min skjorta i headern kommer ifrån, då kan jag säga att den är av märket warped och kommer ifrån stadium =)

Idag har vi haft inspelning i studion, det har varit mer eller mindre intressant kan jag nog säga. När jag kom hem så åt jag muffins, ostbågar och muffins igen. Efter min nyttiga "mat" så slocknade jag i soffan, det var seriöst första gången på riktigt riktigt länge som jag somnade efter skolan, skönt!

Frukost

Jag äter frukost, HEMMA! Annars köper jag alltid frukost i skolan, men nu klarade jag av att äta hemma (jag gillar inte frukost direkt på morgonen). Sen behöver ju ingen egentligen veta att min frukost var två chokladmuffins, schhhh! haha.

Godisråtta

Idag har jag varit sugen på sötsaker hela dagen. Så när jag kom hem så åt jag upp en halv chokladkaka och innan middagen så bakade jag chokladkladdmuffins! Helt seriöst så undrar jag fortfarande varför jag inte är fet... Nu funderar jag på om jag ska koka lite té och äta en till muffin, det skulle ju inte sitta helt fel. Frågan är nog bara om jag orkar gå upp från soffan hahah.

Chai!

Idag drack jag en ischai, SMASK! Tänkte göra en fin liten plus och minus lista.

MINUS
-Det kostar pengar

PLUS
-Det är massa gott
-Det är ett bra tidsfördriv när man väntar på bussen
-Det är nästan ett litet mellanmål
-Det passar perfekt när det är fint väder!
-Man får i sig mjölk(eftersom jag inte dricker mjölk annars)
-Man blir pigg eftersom det är socker i
-Sa jag att det var massa gott?

Fredrik "Benke" Rydman

Hahahah asså seriöst så jävla bra! Dock var det rätt svårt att filma, men ändå.

Ponnyplutt

Sen jag kom hem så har Pelle sovit i min  säng, pigg katt! Slänger in två mysiga bilder på Ponnyplutten(Pelle) som jag tog förra veckan eller nått.


Uuuutfit

Sköna kläder var det som gällde idag.

Jeans-Acne, Linnen-H&M, Bouncehoodien-eeh globen? haha, Mössa-Mcdonalds (oh yeah!)

Klänning

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på mösspåtagningen på fredag! Jag har typ två klänningar, men liksom de passar inte bra alls tills då. Dessutom så känner jag mig inte bekväm i dem, och då funkar det inte. Dock har jag en vit klänning, men den har jag verkligen ALLTID när jag ska ha nått finare, typ på skolavslutningar. Tänkte iallafall visa de två som jag inte vill ha. Ni kanske ser på mina fina poser att jag verkligen ÄLSKAR klänningar.

Lite mer skola

De andra håller på med bilder som jag redan är klar med, såå jag passar på att skriva lite till. Bara för att jag är så fruktansvärt hungrig så har jag fått värsta rycket att baka muffins! Typ äppelkanel eller blåbääär. Kommer säkert inte orka det när jag kommer hem. Fast å andra sidan, baka muffins som jag kan äta när jag pluggar(måste göras!). Åh nej, det är nog egen middag ikväll, kan man äta muffins till middag? haha. Jag är för övrigt riktigt sugen på revbensspjäll, jag har typ varit det i två veckor nu hahaha. Okeeej jag har tråkigt och jag tänker bara på mat. Ibland undrar jag verkligen varför jag inte är fet...


Skolan!

Ni sitter jag i skolan, busigt va? Jag är sjukt hungrig och väntar på lunch. Vi har precis haft fotoC och snart är det fotoB, men mellan det så är det LUUUNCH! Märks det att jag är hungrig? Sen måste jag säga att Sara säger Hej!

God natt!

Nu ska jag kolla någon film(som vanligt) och sova(alldelles för sent). Imorgon är det fotolektioner hela dagen och det är ju faktiskt rätt soft!

Egopics tagna förra måndagen då jag och Sara var på rock-skiva! Busigt.

Hehe

Råkade göra fel med designen, eller okej jag råkade ha adressen till min blogg där jag gör designen och den är lösenordsskyddad. Så det blev pannkaka av alltihopa! Men nu ska det vara fixat, tryck på F5 om ni inte ser den nya.

Helt ny design!

Nu har jag gjort en mer vår-fräsch design. Den blev både seriös och oseriös haha, sånt måste man ha. Jag gillar den iallafall! Eller det finns saker jag antagligen kommer att ändra men ändå haha. Den gamla såg ut såhär!

Ny månad

Eftersom det är ny månad, och en ny månad snart igen så betyder det att jag måste ha en ny header! Och om jag ska vara helt ärlig så kommer det att komma upp en helt ny design om inte allting skiter sig! haha

myskleeeder

Först måste jag bara berätta att jag och mamma såg en kille som var galet lik Alex Gaskarth igår när vi var påväg hem. Han hade likadana ögon, samma frisyr (med rätt mössa dessutom)och sen var ansiktet ganska likt förutom att han hade för mycket skägg. Jag trodde nästan att jag hade hittat den svenske Alex, men så var inte fallet, killen var ryss (tror vi). Men iallafall det här är vad jag chillar runt med idag! Och ja, alltid lika charmiga bilder.

Eftersom Tove tror att hon vill veta vad kläderna kommer ifrån.
Shorts och linne - H&M
Hoodie - köpt igår på Bounce!
<3

MalinMickieKarin

Här kommer en del av bilderna från i fredags!

Nerd

Jag ska snart lägga in lite bilder från helgen! Bounce igår var GRYMT! Jag ska lägga in videos senare, så får ni se lite, inte för att jag är bäst på att filma eller för att kvallen är bäst men ändå haha.

Randombild som jag tog någon gång, studensskivebrillzzzen <3 haha

hihi busigt!

Ni sitter jag här med Binabajs! hihihi. Snart ska jag på Bounce också, snacka om härlig dag! Härlig dag hade jag igår också, bilder kommer antagligen sen (som jag alltid säger sen så händer det aldrig något). Meeeen nu kör jag gårdagens outfit bara för att jag är så cool.

Massa kläder från olika ställen haha. orkar inte skriva... ingen bryr sig heller haha

PP

För det är bokat och klart nu (förutom tågbiljetterna haha)! Jag och bästaste Karin ska ner till Göteborg, pier pressure här kommer vi!

chaaaaai

Idag köpte jag årets första ischai! Snacka om gott. Dessutom fick jag reda på idag att jag ska få provjobba! Det känns som om allting löser sig nu :) för övrigt så bloggar jag från mobilen igen, det känns lätt och ni får mobilbilder att titta på. Jag skulle vilja kalla det för en win win situation!

Det lät ju bra just då


Helt enkelt det första jag tänkte på när det inte funkade att ringa. Syrran fick sig ett gott skratt iallafall. Ibland är jag bara för smart helt enkelt!

Kattbajs

Det första jag gjorde när jag kom hem var att kliva i kattbajs. Det har visst skett en liten olycka för Pelle, men som man säger nöden har ingen lag. Jag var iallafall tvungen att städa upp det, plus att det blev lite extra eftersom jag hann ta två steg innan jag fattade vad det var. Det var bara att stoppa upp papperstussar i näsan börja tvätta golvet, hallmattan ligger ute på trappen haha. När sånna där saker händer så önskar man ju faktiskt att Pelle kunde städa upp efter sig! hihi. Aja nog om det, idag var vi på studiebesök, det är alltid mer eller mindre spännande med våran klass. Nu ska jag plugga, svenska nationella imorgon yaay...

praktiken

Nu sitter jag på praktiken, jag är trött! Kul grej.
Det här var ett jättenödvändigt inlägg hihi.

mobilbloggish

Att sova i rosa shorts och en urgammal boyband-tisha är grejen!

Bajs

Idag har jag för örvigt ätit upp en halv ostbågepåse och blivit arg för att jag märkte att vi inte hade saft hemma för jag var verkligen jättesugen på saft! Till råga på allt så har glappet i mina lurar blivit ännu värre så nu är de nästan helt trasiga. Hur ska jag klara mig? Jag måste skaffa ett par nya lurar nu, men har jag pengar till det? NEJ!

We might fall

Jag är klar med min hemtenta i Journalistisk Analys. Känns bra, dock är den skitdålig, men ingen förväntar sig något annat ändå. Nu sitter jag och lyssnar på Ryan Star, det gör allting lite lättare iallafall. KLICKA!

SNÖ!?!?!?

OKEJ SERIÖST VAD ÄR DET HÄR!?!? DET SNÖÖÖÖAR.
Jag satt ju ute och solade i bikini förut, nu liksom snö! wtf?

I miss you

Igår var det fem månader sen jag blev av med min älskade misse. Jag saknar honom verkligen så mycket att det gör ont.

J a g   k o m m e r   a l l t i d   a t t   ä l s k a    d i g   M o l l e  <3

Soooolen

Jag sitter ute i solen! Det är ju verkligen guld värt. Dock så är det värsta big-mama molnet(kul att jag gick in på google för att se om moln stavades med O eller Å) på hilmen! Så då passar jag på att blogga lite medans. Molnet ser för örvigt ut som en sköldpadda, typ en sköldpadda som står på en böna. Har ni tänk på att sköldpadda är ett ganska kul ord? Liksom sköld+padda! För liksom sköldpaddor är söta, men paddor är ju nästan bara äckliga. Det går inte ihop någonstans. Det börjar bli lite kyligt nu, hoppas solen tittar fram snart. Och ja jag vet att det här blev ett mycket bra och intressant inlägg haha.

AWG

Ostbågar och den här bilden gjorde dagen lite bättre. Seriöst kolla killen, det blir inte bättre än sådär! mmm Alexander William Gaskarth <3

Bilden kommer härifrån!

jkgfhlgsh

Jag sitter och lyssnar på Michael Jackson, det betyder att mitt humör är åt hellskotta! Så mycket grejer egentligen som bara är ljdhgaskghlzsgdh. En bra grej är iallafall att Sabina och Johan är påväg hemmåt, dock med vääärldens omväg med betoning på vääärldens. Typ Thailand, grekland, italien, münchen, köpenhamn och sen tillslut sverige. Istället för Thailand till Sverige tror jag, dock vet inte om de hade någon mellanlandning egentligen. Det är iallafall skönt att de äntligen får komma hem!

Chilligt!

Efter många om och men så drog jag iväg på typ chillkrök. Det var najs! Jag är iallafall duktig och dricker vatten hihi. Just nu sitter jag i soffan med pyamas på mig och gårdagens smink haha. Jag ser ut som världens emo, utsmetad kajal och 30 seconds to mars tisha. Och nej jag tycker inte illa om emosar :) Inte för att emo är emo men aa, bra förklaring haha.

Mmm ihopsatt i paint och allt <3 haha

Dear John

Nu ska jag kolla på Dear John(äntligen!) och sova!
Channing Tatum är schnögg! Nu vet ni.

bilden är snattad direkt från google!

The Cove

Som jag skrev innan så kollade jag på The Cove och fy sjutton vilken bra dokumentär det var! Den handlar ju om delfinslakten i Taiji, Japan. Jag har fått reda på grymt mycket saker som jag inte visste innnan, den var spännande och rörande. Jag satt och grät som ett litet barn till och från. Jag rekomenderar verkligen den här filmen! Även fast den är sorglig så borde man se den!

Oceans

Hittade den här trailern hos Beatrice !
Jag verkligen längtar efter den här filmen nu, så fruktansvärt vacker! Om jag ska vara ärlig så satt jag och grät för att det var så fint. Det är något med havet och djuren där som verkligen fascinerar mig! Valarna, pingvinerna och hajarna(!!!) är ju bara för fina! Jag skulle verkligen kunna sitta i timtal och kolla på dokumentärer om djur och natur! Nej jag kanske ska kolla på The Cove eller Sharkwater, det kanske blir The cove eftersom jag inte har sett den ännu, dock kommer jag sitta och gråta som ett litet barn. Men iallafall till själva huvudsaken, kolla trailern!

Nagel

För att skriva något roligare så har jag målat mina naglar, vanlig manikyr typ, jag gillar! Jag har verkligen blivit bättre på att måla och fixa mina naglar, förut målade jag ju typ på hela fingret!

mammut

Idag är jag hemma, min mage strejkar! Jag är galet trött på min magkatarr, jag skulle kunna göra vad som helst för att bli av med den. Dessutom så är det andra grejer som är jobbiga, en dålig dag på alla sätt helt enkelt. Juste dessutom så är Sabina och Johan fast i thailandet, kul grej, annars skulle de ha kommit hem imorse(?). Så nu måste jag vänta ännu läääängre! Men jag hoppas att de får komma hem så snabbt som möjligt. För övrigt min rubrik är jättefin, kom inte på något annat och mammut är ett roligt ord haha.

Leka

Idag har jag lekt med Saruus och Tompi, vi har kollat på en fin film och ätit massa smaskigt! Sara åt en apelsin och jag vet att hon tyckte att det var jätteviktigt haha.
Sarisen ville jättegärna mysa lite med Pelle!

Sen gick han, då fick Sara för sig att göra något helt annat :O

Men sen så samlades alla för en fin liten gruppbild!

Vi är ganska snygga faktiskt!

Det sista jag vill säga är att Tom har dålig smak för han gillar inte leverpastej!

Oooh jag vet jättefina cambilder igen! Men som sagt, roligare än inga bilder alls!

Sova?

Jag borde sova, men det är BMX park på tv! Jag kan säga att BMXn vinner.

update:
Jag vill verkligen kolla på BMX men om jag inte sover nu så kommer jag nog aldrig upp från sängen imorgon! Så aa sömnen vann. Okej jag fastnade igen, men asså Daniel Dhers är kung! Ingen fattar det här inlägget säkert men ändå haha. För övrigt är jag lite ledsen att Mike Spinner inte körde men han hade typ opererat benet eller nått. Haha totalt ointressant inlägg för alla!

Kiss and tell

Idag var det studioinspelning på praktiken, hur tusan kommer det sig att vi alltid får spela in skrikmusikband? Och hur kommer det sig att jag alltid får vara studioman? Aja helt okej dag ändå. Det är för övrigt väldigt kallt i skolan, jag fattar inte grejen. En annan sak som är ganska kul är att vi på praktiken tar typ varenda tillfälle vi får att gå ut i solen! Haha jag blir galen på att det inte är några fönster in till praktiken, eller att man inte kan jobba ute eller nått haha. Just nu sitter jag och lyssnar på John Mayer av någon anledning, han har ändå några rätt bra låtar märkte jag nu.

Jag är för lat för att ta kort med systemen haha. Lägg märke till att jag jättegärna vill att ni ska veta att jag hade på mig min You me at six hoodie idag (därav rubriken som är en you me at six låt, om ni inte fattade hehe). Dessutom så är det ju ändå roligare med ett inlägg med en dålig bild än ingen bild alls!

Vårigt värre!

Idag var det praktik, rätt chill! Imorgon blir det inspelning i studion, jag ska vara kameraman! Hmm det var vad jag har att säga om dagen, eller okej då en sak till jag och Tove är mästerkonstnärer! Igår var det också chill, jag solade och sprang runt lite i trädgården och lekte med kameran, hihi jag har kalvben och sockerbitständer!


Flummigt var de ja....För övrigt så hade jag på mig väldigt sköna kläder!

Day 'N' nite

Nu ligger jag i solen och sooooolar! Så fruktansvärt skönt att man kan sola haha. Dock sitter jag med en filt över huvudet och datan så att jag kan se något haha. För övrigt har jag gjort en spellista som inte är så jättebra, eller meningen är att den ska vara lite härlig till solen. Sen så hade jag problem med att hitta sånna låtar, så det finns åtta låtar i listan tror jag. Men klicka klicka klicka

Otroligt charmiga bilder. För övrigt så blev det för varmt med filten över huvudet!

Whataya want from me

Adam Lambert är cool, eller jag gillar den här låten! Har faktiskt inte lyssnat på någon annan. Snygg är han i videon också, synd att han är bög haha. Det kommer alltid att vara något speciellt med kajalpojkar hihi, även fast jag är över min "kajalpojkeperiod" så är ju vissa killar grymt snygga i det.

Bra helg!

Igår var jag först i TäbyC och handlade nödvändiga grejer, typ en väska till studenten, två baslinnen och ett par mysiga shorts till sommaren (hade dock på mig dem idag och nu är det vår hehe). Senare på kvällen så drogs det iväg på filmkväll, det blev då film och lek i lekpark haha. Seriöst man blir nog aldrig för gammal för att leka i en lekpark. Det var iallafall en jättekul kväll med fina människor! Idag har jag jobbat lite på brännan, lite färg har jag faktiskt fått!

solen <3

Solen skiner, jag lyssnar på 30 seconds to mars och solar på altanen. Asså jag klagar inte haha!

New moon

Känner inte att jag har nått att göra nu, det blir nog att kolla på New moon för trejde gången, eller alltså tredje försöket. Jag har somnat ifrån den varje gång! Jag tror inte att Twilight är min grej helt enkelt haha.

Don't forget

Did you forget
That I was even alive
Did you forget
Everything we ever had
Did you forget
About me.


Sabilibabbish!

Jag vill att Sabina ska komma hem! Även fast vi inte träffas så ofta så är ju själva grejen att nu när hon är bortrest så kan jag ju inte ringa henne eller be henne komma hit på fika eller nått. Snart är skolan slut och alla läxor, då tusan asså! Sen så måste ju hon komma hem också, inte långt kvar nu iallafall!

Dagens outfit

Egentligen är det faktiskt gårdagens eftersom klockan är efter 00.00 nu, men ändå haha. Vet inte ens varför jag fixade iordning mig idag, jag skulle bara upp och ner ifrån centrum. Men asså man känner sig lite piggare när man har fixat sig. Särskilt med tanke på att hela mitt hår såg ut som ett smörpaket, men aa nu är jag ren och fräsch!

Skjorta-Warp eller nått, linnen-H&M, shorts-avklippta fornarina jeans.

Mira

Världens finaste schäfer är hon, nu vet ni!

Sandhamn del 2





Sandhamn del 1

Jag vet att jag inte har lagt upp bilder på riktigt länge! Men här kommer lite bilder från Sandhamn, kommer flera senare också.





Throw ya hands up

Hittade en låt idag, lite fjantig, men asbra! haha jag kommer droga den här låten i vår och sommar, den är glad eller nått. Det här hör definitivt till den delen av min musik som är fjantig! Sen har vi ju det som är megafjantigt också hihi.

Sol

Idag har jag solat! Så grymt skönt, jag älskar solen! Ikväll skulle jag ha haft filmkväll, men min mage har blivit värre för att jag skulle prova att sluta med medicinen, så aa det funkade inte. Men min pappa ska köpa ny medicin till mig idag, för jag ska allt få må bättre! Jag vill ju umgås med vänner på lovet :( Förra året på påsklovet var jag jätteförkyld, och jag vill inte vara sjuk nu liksom.

mmmm

Det är pearl harbor på tv, Ben Affleck är snygg!


Snart hemgång

Klockan fem går båten så jag och mamma lär gå om kanske en timma. Blä massa snö ute, jag gillar inte! Jag orkar inte heller lägga in bilder på pappas data, vill hellre fixa mina egna bilder på min data. Så aa det kanske kommer bilder när jag kommer hem, man vet ju aldrig med mig. Meeen jag bjuder på webcambilder iallafall! Kvalitén är ju bara för underbar.

Vackert väder

Första gången jag vaknar så är snöar det lite och det är blandat med lite regn (tror jag), nästa gång jag vaknar så snöar det aaaaaaaaasstora flingor! Seriöst sol och värme, ge mig! Jag gick in på vackert väder och där ser det iallafall lite bättre ut. Vädret i Täby!

Sen när man kollar lite närmare i Näsbypark så är det helt plötsligt sämre väder! Seriöst vad är det här? Haha okej det är en dag som det inte är sol på, där på onsdagen, men ändå!


Sandön

Jag och mamma bestämde oss för att stanna här ute på ön en dag till! Dock är det inte lika fint väder idag, men mamma dricker kaffe och löser korsord och pappa lämnade kvar datan så jag lär ju inte dö av tråkighet. Men jag gillar lugnet här, det är så galet mysigt. Men imorgon åker jag iallafall hem, jag vet dock inte vilken tid men ändå. Just nu sitter jag här med en bulle i håret, toffs i luggen och osminkad, alldelles så där chilligt!

Jag gillar att mitt babyfjun verkligen står åt alla håll och kanter.

Lille stuugan

Jag sitter ensam i stugan, jag väntar på mamma och pappa. Men ingen svarar när jag ringer! Jag är rädd och eensam! Det värsta som skulle kunna hända är att en spindel skulle krypa någonstans, jag vet seriöst inte vad jag skulle göra då, okej antagligen gråtit sönder men ändå haha.

Uppe med tuppen

Maddie blev förvånad över att jag var vaken vid nio! Men liksom klockan tio så är det ju melodikrysset, och man måste hinna vakna innan haha. Jag har för övrigt kunnat Britney Spears och Patrik Isaksson! Duktig tjej. Idag ska vi iväg på påsklunch klockan ett! Gottigott. Jag har för övrigt kommit på att jag har med mig ett linne för lite, fast jag kan nog lösa det på något sätt. Jag bjuder på en bild som inte har något med saken att göra, men bara för att ha med en bild. Studentskivan liksom!

Versaemerge

Bra låt, tycker dock att alla band i den här stilen när en tjej sjunger låter som Paramore. Men bra är det! haha

Bilder från lillekameran (lite text också)

För det första så måste jag säga att jag och mamma slängde precis i oss en påse med ahlgrens bilar. Båtresan var lite lång (egentligen inte) men jag pratade med Verra och lite med Tove i den stora cyberrymden! hihi. När vi kom fram så sooolade vi och åt lite mat. Det var grymt skönt i solen! Mamma och jag har hämtat vatten också och gått på en mysig promenad.
Här sitter då jag på golvet i båten, asså det framför mig är bara väskor, sen är det jag men jag fattar knappt själv vart jag fick plats med mina ben.

Jag och mamma soooolade!

Snart smälter snön, den är dock fin när den glittrar!

Mamma passade på att fota mig när jag lekte fotonörd hihi



Imorgon ska jag på påsklunch, och dessutom så kommer Karin ut! <3
Mamma sitter och tjuvkikar när jag bloggar, jag gillar inte hihi, hon får läsa när jag är klar.

Kul

Hahaha jag har fortfarande jättetråkigt! Det har kanske gått fem minuter sen jag skrev det andra inlägget.

Just nu! Osminkad, trött och uttråkad!

Åka båt!

Nu sitter jag i båten påväg mot Sandhamn! Det är helt sjukligt mycket folk på båten. Själv så sitter jag på golvet mellan två väggar typ haha. Datan har jag på alla väskor. Det var ju knappt att man kom in i båten med allt. Jag har för övrigt  ganska tråkigt just nu. Finns inget att göra och ingen är ju inne på msn heller. Ingen är vaken! Stackars mig liksom.

Lambo Hej!

Kan slänga in några bilder här från skivan! Det var grymt kul, och jag har verkligen insett vilka fantastiska vänner jag har <3 Temat på skivan var "hej, jag har kommit fel", jag och Sara skulle då på pokémonträning! Viktiga grejer här i livet, men aa iallafall vi kom fel!

Sarisen och jag


Tovisen var en iPod! (som om ni inte ser det)


Tompi och Tessuuuuuuuw


Jag och Sara kör lambo!


Jag och min storasyster


Det var en helt underbar kväll med mina underbara vänner!

RSS 2.0