Slinga!

Karin sitter och drar i mitt hår genom en fruktansvärt snygg mössa! Yepp yepp nu ska jag slinga håret lite igen.

Rumpnissen

Idag fyller Sofia 19 ååååår! Massa grattis till henne! <3

Jag vet att bilden redan finns på bloggen hihi. (Sen var jag tvungen att tillägga att bilderna är ganska gamla haha)

iiiiiiiiih

jag börjar på dans idag, jag är nervös som en åsna eftersom jag börjar själv! Men kul ska det bli!

hoppas

Jag tror att jag börjar på dans idag, mamma ska ringa och kolla. Jag hoppas att det är idag!

Klart!

Första veckan i skolan avklarad! Ska iallafall bli skönt med helg, även fast skolveckan inte varit så jobbig. Hahaha ofta Sean kingston har en ny låt xD, okej random men jag kollar på mtv. hihi han är typ fortfarande lika tjock. Nu ska jag dricka massa vatten, jag typ svälter fast med törst! Finns det något sånt ord för törst, som att jag svälter, vad säger man då om man är jättetörstig?

Födelsedagspresent

Igår var det utgång, en lugn kväll! Så liksom bättre än att bara sitta hemma (och eftersom det inte var några läxor hihi). Sen var det typ chill dag i skolan. Sen så träffade jag Binabajsen i TäbyC där vi köpte en födelsedagspresent! Och jag kan inte skriva vad det var efter som jag vet att den lilla rumpnissen läser min blogg moahaha! Hoppas att du är lite nyfiken nu.
För övrigt så har vi nytt te här hemma, så nu slipper jag mango-te't woop wooop liksom.

Levande död, vaken sovande?

Jag är så fruktansvärt trött! Hahaha, sitter nästan och halvsover. Jag dricker mango-te, eller jag luktar på det, vattnet är för varmt. Men självaste grejen är att jag inte ens gillar mango, tror jag. Ikväll blir det nog utgång, lill-lördag ni vet? Fast blir ju iallafall inte så sent, så det funkar.
och ja jag är lika trött som det ser ut...Men Ashton på min dörr är ju ganska het ;)

regn

Idag har de regnat, det var soft dag i skolan, nu är jag hemma, blåbärsmuffins och te FTW! :D
Onödigt inlägg jag vet, funderar på att redigera någon bild.

Inget att skriva

Men jag skriver nått ointressant iallafall typ.
Idag var det skola soft! Liksom inte så mycket att göra ännu iallafall. Hmm sen typ vara dödstrött hemma, men jag somnade inte. Ooh de bästa typ, ikväll började Navy CIS igen! Haha jag älskart!
Nu borde jag sova, men jag är pigg igen. Någon som är trött är Molle, han ligger här och sover på skrivbordet.

Mr. Nobody

Jag längtar så sjukt mycket tills filmen kommer ut! Att Jared Leto är med i filmen gör ju inte direkt så att jag längtar mindre. Låten är iallafall sjukt fin, kan nästan inte sluta lyssna på den :)

Kiss my sass

Cobra starship är ganska så jättenajs, massa glad musik!

Kalendern

Här kommer bilderna på kalendern! Jag har satt dit klistermärken från Kerrang och rock sound.

Liksom lite före och efter bild! På framsidan har jag satt lite roliga klistermärken med kul text! Fast nere i högra hörnet ser ni en mops! Hahaha

Jag har gjort det lite enkelt för er också, för nu har jag numrerat så att jag kan förklara vad allt är!

1. Det här är baksidan av kalendern. Här har vi klistrast fast Avenged Sevenfold, 30 Seconds To Mars, Elliot Minor, Hayley Williams (Paramore) och Gym class heroes.

2. Här har vi andra sidan av baksidan! Fina klistermärken här med, Paramore, Panic! at the disco, Lostprophets och Jared Leto (30 Seconds To mars).

3. Baksidan av framsidan haha, och eeh aa ett vans klistermärke.

Nu ska jag bara ha en bild på All Time Low och lägga den i en av plastfickorna i kalendern, sen är jag redo på riktigt!

Skola

Idag började skolan! Fast jag kunde ha missat det, om inte Tove ringde mig på morgonen, haha det blev lite utbytta roller hahah. Jag hade iallafall typ 5 min på mig att göra iordning mig, liksom första bästa jeans och första bästa tisha. stressigt värre! Fast jag fick sitta och vänta på bussen länge ändå. blä. Iallafall det var ändå mysigt att börja skolan igen! Men det kanske blir jobbigt snart. Efter skolan satt jag och några i klassen i en park och typ åt lite mat (hihi jag drack iste <3), det var mys! Jag har även köpt mig en kalender, men jag har gjort den snygg! okej typ inte men ändå, det kommer en bild på den sen. Nu ska jag koka en stor kopp teeeeeeeeeee! Dagens bästa, jag köpte block, jag behövde bara köpa med linjer! INGA MED RUTOR, ALDRIG MERA MATTE!!

Dags att sova faktiskt

Imorgon är det ju faktiskt skola, då ska man egentligen sova mycket, men jag har ju inte lyckats vända tillbaka på dygnet! Jag har för övrigt en fettfläck på mina glasögon, blä! Nu ska jag sova.

Dane Shawson

Eller det kanske var Shane Dawson?
Iallafall han hade lagt upp en ny video på youtube, jag blev sjukt glad. Han är asrolig för den som inte visste det.
Nästa vecka ska han göra en spoof på Final destination, jag älskar Final destination!
Ni kan ju kolla hans videosar om ni vill. Det är säkert jag som har sämst humor!
Ojojoj en länk!

knaskatt

Visste ni att jag har en katt? hahaha. För liksom jag skriver ju inte alls mycket om honom, och det är ju absolut inte mycket bilder på honom. hihihi... Jaja iallafall nu ska jag komma till saken. Han gör kul saker!

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH8888888887¨.
NNNNNNNNNNBHYN8888888888888888888888888888888888888888

Öhm aa det där skrev han precis. Första gången han gästbloggar tror jag!
Men nu ska jag skriva det som jag skulle skriva.

1. Jag och pappa åt middag, Molle sitter på bordet och tigger mat av mig, ibland tar han sin tass på min hand liksom bara för att jag ska tycka att han är så söt så att jag ger honom mat, jag kan ju säga att det funkar. Sen iallafall så har jag ätit klart, så jag lutar mig tillbaka och väntar på att han ska äta upp köttet som jag lämnade, men nej nej han tar tassen på potatisen slickar lite på tassen och gör samma sak tre gånger. Jag tror inte att katter ska gilla potatis?

2. Jag och mamma kom precis hem med bilen, jag ropar på Molle och får såklart svar! han går fram till bilen och hoppar upp i mitt knä sen utforskar han bilen lite och sen går han ut. Det är iallafall duktigt av honom att ens gå in i bilen. Förut sket han ner sig så fort han såg en bil, okej det gjorde han inte, men när han åkte bil, han var sjukt rädd! Nu klarar han av att åka, iallafall om han får gå lös i bilen.

3. Jag har släppt in honom i mitt rum, och det första han gör är att sno min datastol. Men han är snäll och delar stolen med mig. Men sen gick han upp och la sig på tangentbordet, det ser ni ju resultat av där över liksom.

Ja ett långt inlägg om min katt.
Såhär såg det ut nyss iallafall

Drömmen

Inatt drömde jag att jag var på Sandhamn, jag blev jagad av en stor svart tjur! Såg ut ungefär som ferdinand, fast lite fulare och elak, för ferdinand är ju faktiskt gullig och snäll :)... Aja jag var iallafall sjukt rädd. Sen tror jag att jag drömde att jag födde ett barn, men sen blev det en hund. Ibland har jag de sjukaste drömmarna.

Nemen

Hoppsan hejsan vad hände här? Oj oj oj ny design typ. Lite flummigt sådär, sånt gillar jag.

ej reklam

Ej reklam brevlådor borde förbjudas! haha. Eller iallafall när jag är och delar ut lappar. Känns som om jag knappt delade ut nått, fast mycket trappor sprang jag i. Jag gillar för övrig små snälla tanter!

<3

Nu ska jag dricka te och kolla på Honey.
Jag undrar om han vet hur mycket han betyder för mig <3

Sol igen!

Idag har jag mestadels varit ute i solen! Först själv, sen med sabina och sen med sabina och anna.
Idag har jag käkat kräftor för övrigt, gott!

Sooooolen <3

Idag har solen varit framme, så jag sitter ute på altanen och lyssnar på musik, jag gillare!

När molnen möts

Så här såg det ut när jag var ensam på sandhamn, det var då de värsta molnen kom! Fatta vad läskigt! (Hihi dock så sog jag inte blixtrarna, eller jag såg ju när det lystes upp)

Rainy day!

idag har jag och Karin dansat i spöregn, intressant eller hur?

Hårfärg

Jag kan aldrig bestämma mig vilken färg jag vill ha, jag bestämmer en färg och sen när jag har fått den så vill jag ha en annan! Jag hade nästan svart hår förut, eller okej det var typ svart. Jag lyckades iallafall få det till typ blont som jag har nu, utan att total-förstöra håret. Men iallafall, nu är jag ganska sugen på att ha brunt hår, inte för mörkt och inte för ljust. Men jag tror att jag väntar ett tag kanske, jag kommer ju antagligen ångra mig sen igen.

najs!

Men nu såg de bättre ut, kanske blir så att jag visar en bild på dem!
Nu får jag hoppas på att de är goda också.
Men liksom det är första gången jag bakar blåbärsmuffns haha

Blåbärsmuffins

Jag failar nog totalt.
Men smeten var iallafall god!

Vad hände här?

Jag råkade liksom fixa en ny header, inte så jättebra men jag var trött på den andra. Lite orangt varmt sådär, det gillar jag, och det är ju ett tak där på sidan, liksom rooftops typ.

Solnedgången

Igår cyklade jag ner till hamnen, eller aa fläskberget. Där satt jag alldelles ensam, det var jag, kameran och musiken <3 Det var så fruktansvärt mysigt att sitta där själv, få tänka lite och bara njuta. Och fy tusan vad jag älskar solnedgångar!


(bilden är inte redigerad, fattar ni vad fint det var?)

Jag bara älskar denna ö


Trouville

Så var man hemma igen, är ganska skönt, men samtidigt så vill jag tillbaka.
När man står på Trouville-bryggan och väntar på båten så fattar man egentligen inte varför man åker hem från Sandhamn. Mest dum känner man sig när solen skiner och himmelen är alldelles blå, precis som idag. (Fast bilden är tagen igår när det hade varit dåligt väder ^^)

Mamma!

OMG! Det är typ svarta moln påväg hit! Seriöst så jävla äckligt!

Laptop <3

Jag kan ju sitta vid datan utan sladd, iallafall ett tag. Sitter vid bordet med fönstret öppet och lyssnar på regnet och åskan, det är ju lite mysigt, men jag är ändå så himlans rädd. Jag vet inte om åskan är påväg hit eller om den är påväg att försvinna, om den är påväg hit vet jag inte vad jag gör!


AAAAAAAAAAAH

REGNET ÖSER NER OCH DET BLIXTRADE OCH ÅSKADE GANSKA SÅ JÄTTEHÖGT, SNACKA OM ATT JAG ÄR RÄDD. JAG HAR DRAGIT UT ALLA SLADDAR BARA FÖR ATT LIKSOM. hej

Regnet öser ner

Men egentligen är det ganska mysigt, sitter här ensam i lilla huset. Fast om det börjar åska och blixtra så ringer jag nog mamma, annars får någon komma hit iallafall. Och ja jag är rädd för åskan, egentligen är det mest blixtrarna som jag är rädd för. Det är jag och katten som är rädda, men nu är ju inte lille plutten här, så jag får liksom klara mig själv.
Och pappa kommer inte ut hit idag heller, hoppas Karin vill sova här en natt till. Vet inte riktigt om jag vågar sova ensam, jag inbillar mig bara att det är clowner överallt då, typ nästan iallafall. Mitt sista problem, vad ska jag äta till middag? Kommer väl bli pasta igen.

Ojsan

HEJ! Egentligen har jag inget att skriva. Men vi typ försöker spela in skräckfilm med mobilkameror haha, fail som tusan haha, Men kul har vi!

blair witch

Jag och Karin blev jagade av blair witch idag! :O
Nej men vi kollade på filmen. Den var dålig! Sjukt lätt att göra den själv typ.
Karins och min version var typ bättre! Jag lovar hahah


30 år senare

Jag skulle skriva när jag kom hem från Verra, men när jag var hemma så möttes jag av en ganska så jättekelsjuk katt. Det slutade iallafall med att Molle låg i mitt knä medans jag läste blogginlägg, men sedan bestämmer han sig att datan är ganska skön som säng. Jag kan ju säga att det inte gick att göra så mycket, sen när han väl ger tillbaka datan så har han tryckt på massa knappar, så allting är bara helt dumt och jag fattar noll, så det tog ju ännu längre tid! Men sen så tröck/tryckte jag på massa knappar, och nu funkar det! BRA MALIN! hahaha.
Aja hos Verra så spelade vi ännu mera guitar hero och åt massa mer onyttigheter! Men jag gillare!
Imorgon åker jag till Sandhamn igen, men jag kommer hem på lördag. Så det blir inga bilder nu framöver, kanske när jag kommer hem, men jag vet inte hihi. Men nu kanske jag ska sova, ska ju ändå typ upp tidigt imorgon.

Fullt upp

Igår var det gittarhjälte och singstar som gällde! Och massa onyttigt, heh!
Det viktigaste är att jag nästan har lärt mig att använda den blå knappen på GH, duktigt!
Sen så drömde jag världens typ bästa dröm inatt, jag kan iallafall säga att den handlade om All Time Low, fast mest handlade den om Alex, men ändå liksom. Nu måste jag gå hihi.

Då var man pigg igen

Man är trött, men sen borstar man tänderna och tvättar ansiktet. Hokus pokus och man är pigg igen! Blä sägar jag bara haha. Men nu ska jag kolla på America's best dance crew och bli trött igen. Jag hoppas att det är fint väder imorgon!

Inte för den haj-rädda

Hajar är verkligen ett djur som jag tycker är grymt häftiga! Jag kan inte säga att de är söta, men jag tycker faktiskt att de är vackra! Jag vet, nu tycker ni att jag är konstig. Men jag tycker iallafall att det här videoklippet är grymt häftigt, kolla liksom hur högt den flyger!

Om man inte har godis?

Då går man ut och plockar bär! Smultron och körsbär är det godaste jag kan hitta i trädgårn just nu hihi.

You're only happy when I'm wasted

I point my finger but I just can't place it
Feels like I'm falling in love
When I'm falling to the bathroom floor
I remember how you tasted
I've had you so many times, lets face it
Feels like I'm falling in love alone
Stella would you take me home?


Ganska gullig sådär att All Time Low skriver en låt om öl hihi.

Bättre dag!

Jättefint väder och så! Idag ska jag träffa Sabina, eller aa lite senare. Nu vill jag mest gå och bada eftersom det är så fint väder hihi.

Ibland hatar jag mig själv


Bara en dålig dag så att ni vet

ojojojoj

Jag är ensam hemma, och jag är såklart skiträdd! Men min syrra kommer hem snart.
Jag hatar att vara ensam hemma, jag gillar att vara ensam men isåfall ska det vara på dagen eller när någon är hemma iallafall. USCH på det här alltså! Nu ska jag måla mina naglar blåa!

Jennifer's body

Jag och Karin ska så se den! Moahaha
Jag tror att det är bra film, lite skräck, humor och highschool grejer blandat! Plus att soundtracket är asbra! Eller iallafall den låten jag har hört, och det är en ny låt med All Time low!... Sen finns Cobra starship och Panic! at the disco med på listan! Liksom det måste vara bra!

Kanske sova

Med tanke på att jag somnade vid 5 igår så kanske jag ska somna lite tidigare idag. Ganska smart! Jag är för övrigt fortfarande väldigt sugen på att virka mig en mössa, så om någon känner sig lite extra snäll så kan den gärna ge mig ett grått garn så att jag kan göra mig en ny mössa. hihi

Tegelbruket

Jag kom hem för kanske 10 minuter sen, måste säga att jag har haft det trevligt! Det var skönt att komma ut lite. Gratis inträde is the shit!

Flisa

Jag saknar att vara i Dalarna på sommaren. Helt seriöst så var vårat sommarställe där det mysigaste stället på jorden! jag älskade det verkligen. Det var det sista huset på en väg, vi hade sjötomt med egen brygga. ååååå vad jag saknar det! Sen när man badade så kollade man bort mot skogen och där såg man en liten brun klutt springa, Flisa skulle verkligen alltid vara med när man badade haha! Jag saknar verkligen allt med det stället<3

Städningen

Nu är jag klar! Duktigt av mig. Det som ligger i lådorna ska jag fixa någon annan dag.
Men liksom det är ändå ganska stor skillnad!

Jag vet att jag hade mycket tidningar, men inte så många! Jag har iallafall slängt sjukt många Kerrang, men bara de som var tråkiga hihi. Haha ser mycket mindre ut på bilden.

Mina halsband som jag aldrig använder, ska nog börja använda mitt 30 Seconds To Mars halsband (det med pilen).

Sen måste jag säga hur grymt skönt det var att kolla på ett mattehäfte och tänka "Moahah dig behöver jag aldrig mer, wohooow aldrig mera matte!"

GräsklipparN

Pappa har stått och fixat med gräsklipparen, den har varit trasig.
"Om det funkar nu så blir det middag på Jagaren, så räkna inte med det"
drar i snöret *brum brum*
Hahah Den funkar nu iallafall, sen får vi se om det blir middag på jagaren haha.

ååå värdelöst!

Det är asafint väder ute, men jag sitter inne!
Jag vill sola, men det är ju pissvarmt ute, då vill man kunna bada, men liksom hej hur kul är det att gå ner till typ näsaäng själv? Inte kul alls! Bajs. Ska nog fixa lite till i mitt rum och så nu, har ju inget bättre för mig.

Ny bakgrund

Eftersom jag inte har något att göra så gjorde jag en ny bakgrund till datan, den ser ut så här!

SYTYCD!

 2 favoriter!
Chelsea och Mark lyrisk hip hop


Courtney och Mark Jazz

Pins!

Jag hade ju pins på min förra väska men nu har jag flyttat dem till min ryggsäck, det är ju grabbarna i 30 Seconds To Mars. Det jag egentligen tänkte berätta att de har fått en ny kompis, ser ni vem det är? Det är ju The King of pop, Michael Jackson!

Ghost Whisperer

Kollade nyss klart på det och fy fan vad spännande det var. Och slutet aklsgfdjasblfdashj säger jag bara! Kan knappt vänta tills nästa vecka haha. Dock så var det gamla avsnitt men jag hade inte sett det iallafall.

Slitet

Här är resultatet på mina jeans, samt en liten outfitbild typ.
Jag är väl ganska nöjd, var ju trots allt första gången jag gjorde ett par slitna jeans.
Sen fick inte ansiktet vara med heller, idag kör jag glasögonorm och osminkat!

eftersom det bara har varit text idag


Varför får jag inte reda på saker?

Jag som trodde att Sofia var hemma, eller aa iallafall i Täby, typ att hon skulle komma hem.
Men nej nej, pappa säger att hon har åkt till Sandhamn med "han med vita skorna". Liksom hej när skulle nån berätta för mig? haha
Det är ju alltid jag som får reda på saker sist, eller aa typ jag och Karin, eller det brukar vara Karin som säger typ "Ni ska äta hos oss ikväll" och jag typ fattar ingenting liksom typ "ska vi?". Det är nog bara för att vi är yngst, hittar ingen annan förklaring till det haha...aja ni fattar.

ååååååååh

Pappa kom precis hem med COLA! :D

Duktig tjej

Jag håller på att tvätta kläder! Eller aa tvättmaskinen. Men det är iallafall ingen som har sagt till mig att göra det, så jag känner mig sjukt duktig!
Och mamma om du läser det här, jag håller på att tvätta massor med svarta strumpor! Mm jag vet jag älskar dig med.

Synd!

Jag känner mig jättepysslig! Jag skulle vilja virka den där gråa mössan jag snackade om, men jag har ju inget garn, och jag måste spara alla pengar jag har till göteborg.
Men jag kanske ska ta och göra ett par slitna jeans, har ett par jeans som jag inte använder så mycket och jag vill ha ett par slitna så liksom inte varför inte! hihi

Hög mys-nivå!

Jag sitter i mitt fixade rum och kollar på det här! Det kan nästan inte bli mysigare! Eller jo det är högsta mys-nivån, Molle ligger bredvid på bordet =)

Yaaay!

Nu har jag kommit en bit med mitt rum! yaay det blir fresh!
Nu ska jag bädda sängen och sånt mys. Sen är det bara att sätta upp lite skit på väggarna.

Snart frukost!

Lite sent kanske, men ändå. Pizza blir det, ute i solen!
Det första Molle gjorde idag när jag såg honom var att spy på mitt golv, men godmorgon på dig med liksom. Kul att min katt inte tuggar sin mat, ehm aa.
Idag ska jag till IKEA igen och köpa den sista grejen till mitt rum, najs! Hoppas att det blir snyggt! Jag måste få upp lite skit på väggarna också, just nu har jag bara min 30 Seconds To Mars poster(den som ni ser på bilden), det är iallafall alldelles för tomt!

Drömmen

Inatt drömde jag nog världens bästa dröm! Jag drömde att jag var på en All Time Low konsert, ååå det var så underbart! Jag typ snackade med Alex(sångaren för den som inte vet, han är fett snygg!) och det var så jävla kul.
Det var verkligen helt underbart, men nu är jag ju lite besviken att det inte hände på riktigt haha.

För jag har inget annat för mig

Därför kör vi en "det här hade jag på mig igår"
Byxor-Cheap monday
Hoodie-H&M
Tisha-JAGK/Glamourkills
Mössa-McDonalds (hahaha fett hett ju!)
Det är för övrigt fruktansvärt skönt med mössa och luva samtidigt <3

Städar rummet!

Det ska bli fint! hihi

usch och fy

Jag har benvärk och "känsla i benen"... inte mysigt. Nu ska jag lyssna på musik och försöka sova.

Jag älskar dig!

Inte för att jag tror att det är någon nyhet hihi

RSS 2.0