Skiva ikväll!

Jag sitter och väntar på Sara som ska komma hit, sen ska vi sätta på oss våra grymma outfits! Woop Woop!

La vida loca

Kul att Ricky Martin kommer ut med att han är bög nu. Det har jag och mamma vetat sedan år 2000, kul nyhet liksom! haha

Blondie

Ibland ångrar jag att jag färgade håret, eller just nu är jag inne i en sån period. Jag hade ändå fin färg på håret!

Gammal bild från sommaren 06 tror jag. Jag verkligen älskade det där skärpet. Men seriöst kolla håret det var ju helt perfekt hahah. Ännu en bild som är redigerad på Picnik.

Tisdag

Jag orkar inte riktigt blogga på riktigt idag heller, men men. Imorgon är det skiva, taggelitagg! Jag är duktig chey, jag har inte sålt en endaste biljett. Meeeen jag bjuder på en bild från min mobil iallafall!

En av de dagarna när jag åkte buss(för omväxlingens skull), det var fint väder och mysigt. Det är även värt att påpeka att jag har 45837 olika färger på håret, min naturliga färg högst upp är ju bara för fin haha. Kul att skillnaden på mina färger syns så mycket på bild, och mest med min mobilkamera också.

Mellanmål!

Jag kom hem för kanske en timma sen. Direkt när jag kom hem så tog jag på mig mina nya leggings som jag köpte eftersom bussen inte gick när jag vill, och ja bild kommer senare :) De är iallafall sjukt sköna! Till mellanmål gjorde jag marängsmet som jag åt med äppelbitar, det är så sjuuuukt gott! Juste måste säga en sak också, den där lilla(stooora) timman som man blev av med på grund av att man skulle ställa fram klockan, den märks sjukt mycket! Helt galet trött jag blev på eftermiddagen. Kan också vara för att fotoB genomgångar är sega som tusan. Nej nu blir det en kopp te och plugg tror jag nog!

Jared Leto

När karin var här igår så kollade vi i mina två tidningar som Jared är med i. Malibu tidningen fick jag när jag fyllde 17 och Crash köpte jag för 69kr bara för att Jared var med, just då tyckte jag egentligen inte om bilderna i den tidningen heller men jag skulle ju ha den för att Jared var med i den haha. Nu gillar jag crash, eller asså bilderna på Jared är lite knasiga men man kan hitta inspiration iallafall. I bägge tidningarna finns det massa andra bilder som är fina som man kan hitta inspiration ifrån! Haha juste det bästa, crash är på franska, som jag inte kan! Är man ett stort fan så är man haha.



Grrrr...Snygg är han!

En söndag

Eftersom jag inte lagt upp några bilder så får de här bilderna tala för sig själva! Det här har jag gjort idag!

Spider

När jag var inne på toan så såg jag en spindel i Pelles kattlåda, jag lyckades hålla lugnet nästan helt, eller jag ropade på mamma men det får man göra. Jag stod iallafall där när mamma skulle ta ut den, nästan helt lugn. Men när mamma tappade spindeln på golvet så kunde jag inte hålla mitt lugn längre haha, som mamma sa till mormor "Hon vet inte om hon ska skratta eller gråta, så hon gör både och". Jag vet inte ens varför jag både skrattar och gråter! Men asså usch när spindlarna rör på siiiiiiiiiiiiiig!

lööööördag!

Idag har jag lekt med Karin! Vi har kollat igenom massa gamla bilder haha, hmm sen har vi fikat lite också. Mysigt! Nu sitter jag och väntar på mat, jag är hungrig. Det är för övrigt en vanlig vecka kvar, sen påsklov och därefter praktik i fem veckor sen är det .....damdidam STUDENTEN! Busigt

Ugglor

Snart kommer Karin hit! hihi. För övrigt så vill jag se en film, men den kommer ut i USA 24 september på bio, fattar ni vad långt tid det tar innan den kommer till Sverige. Först tyckte jag inte att den verkar bra, men NU längtar jag grymt mycket tills den kommer ut. Dessutom så är Ugglorna brutalt söta och grymt snyggt gjorda.

hihi animerade gulliga djur funkar alltid. Dessutom så spelar de 30stm i reklamen :)


Vanilla twilight

Idag var jag och Sarusen i stan och fixade saker till studentskivan! Det blir riktigt bra haha. Fika blev det också, massa smask! För övrigt så snubblade jag nyss över Owl City's nya video, först gillade jag den inte, men efter ett tag så tyckte jag att den var grymt mysig och fin :) Han kan sin grej verkligen, alla låtarna är ju bara för mysiga. Dessutom så är Vanilla Twilight sorglig, men grymt fin!

Ghost Whisperer

Dubbelavsnitt av GW! Det bästa med torsdagar hihi.

polyteism

Jag blev precis skitsur för att jag inte kunde stava till polyteism, det känns bra. Haha.

The saltwater room

Idag var inte en så jättebra dag, men jag kämpar på. Jag är bara så himla trött på allt (okej kanske inte allt). Men liksom mycket i skolan och blä arg på läraren som inte förstår mig! gaah blir så trött. Men mamma ska fixa iallafall <3 Dessutom så försöker jag lugna ner min mage, det funkade imorse med hjälp av mamma men sen så förstördes det iallafall, tack för den liksom! Haha ingen fattar min damp förutom de som satt bredvid mig på lektionen idag och mamma. Men iallafall jag bjuder på en riktigt bra och mysig låt! Sånt ska man ha när man pluggar (som jag gör nu, wooooow!)

sfgasjhfdlkj

Att det finns så sjuka jävla människor! åååh jag blir så arg, ska man inte kunna gå runt och vara helt säker? Ska man inte ens kunna sitta och vänta på en buss. Jag som dessutom är skiträdd för vita skåpbilar, sen får jag höra det där. Nej, fy fan för vissa människor! blä.

trötter

jag är massor med trött! Jag har iallafall skickat in min hemtenta om kristendomen, dock skrev jag askort men jag ville ändå bara ha G och bli av med den. För att prata om något helt annat så har jag kommit på att jag verkligen behöver kolla studentklänning ganska snart, spelar nog ingen roll på om jag köper den tidigt för den lär passa hela tiden ändå. Jag går ju inte upp i vikt så lätt så att jag ska bli för fet för den lär ju inte hända haha, största problemet är väl isåfall att jag går ner i vikt, fast det ska jag inte göra! Jag ska bli FÄÄÄÄÄÄT! okej det spårar, men ni fattar min poäng! Jaja nu ska jag kolla på the secret life och sovaaa.

hahah bjuder på en överredigerad bild från 2006, asså shit det är nästan 4 år sedan!

Hemma!

Direkt när jag kom hem så tog jag fram myskläder! Mysbyxor, miami-tröjan, raggsockor och rosablommiga duntofflor på det :) Bra grejer. Nu blir det lite mat, te och nya Gossip girl. Därefter blir det plugg! Sen kanske det blir lite mer mat och nya secret life avsnittet!

Ganska trött chey egentligen.

I knew you were a liar from the start


Promenad

Jag kom precis hem från en promenad med Karin! Egentligen borde man gå på promenader oftare, eller iallafall om man har sällskap. Då är det ju bra på alla sätt! För övrigt så åkte jag den lilla linbanan nere vid näsaäng. Man kan ju inte gå förbi den utan att åka hihi.

Tummen upp!

Äntligen är jag klar med Journalistiska analysbajset! Förhoppningsvis får jag G på det. Nu är jag hungrig och ska laga mig lite mat. Men tummen upp för mig!

La in en bild med tandleende bara för mammas skull! Annars gillar jag inte alls. För övrigt så är jag osminkad så jag ser ut som pettsons fru :)

Vaken!

Idag ska jag pluggeripluggish! Fast först måste jag äta frukost hihi. Inatt vaknade jag och var klarvaken vid halv fem, då startade jag ett avsnitt av the secret life haha. För örvigt så kollade jag aldrig klart på new moon den här gången heller, jag var för trött! Nu har jag fixat min frukost iallafall, leverpastejmackor med smörgåsgurka, och te såklart! SMASK.


skolmojs

Nu i helgen har jag blivit klar med tre skolgrejer! Internationella bajspolitiken, Skansenbilderna och bokpresentationen! Det känns bra. Då är iallafall tre av åtta grejer avklarade. Eftersom det är eget arbete imorgon så ska jag bli av med minst en grej till. Det som tynger mest är journalistiska, så det skulle vara rätt så skönt att bli av med den!

And if it's not, or if it is.


Now the rain is just...

...washing you out of my hair


Dock så var det strålande sol när jag tog bilden, men liksom remembering sunday är en av det finaste låtarna som finns!

Så det kan gååå

Någe new moon blev det inte, jag somnade i mammas och pappas säng för andra kvällen i rad. Moahaha pappa får sova i soffan. Men inatt ska jag somna i min egen säng. Imorse så vaknade jag iallafall av att pelle sprang runt som en galning på sängen, hur lätt är det att sova då!? haha. Nu ska jag nog redigera några bilder och sen ska jag fortsätta med mitt plugg. Jag kan bjuda på en låt så länge! Den här går på repeat just nu haha.

ojojojojojoj

Jag är galet trött, och det är inte ens sent! Jag har blivit tant, eller nått. Jag har iallafall pluggat idag, jag skrev nästan en A4 sen så kunde jag inte få ut mer från huvudet. Men jag är nöjd ändå, det är bra för att vara jag! Jag vill sova nu. Fast jag ska nog kolla på New moon, jag har inte sett den, jag är säkert sist i världen. Jag är rätt sugen på chips också.

Datasladd

Snart ska jag plugga, fast först så ska jag vänta på att pappa kommer hem med en datasladd! Min har gått sönder...igen. Det är den andra datasladden som går sönder. Jag kan knappt vänta tills jag har tjänat lite pengar så att jag kan köpa en ny dator, då blir det nog en iMac. Jag är grymt trött på att datan ska krångla hela tiden.


nostalgi

Tror Maddie blev lika glad som jag hahahhaha

Jag älskar dig

Jag kollade runt i lite mappar i datan och hittade en megasöt bild på min älskade lilla plutt <3

Jag saknar honom mest av allt i hela världen. Jag älskar dig Molle <3

100% mysfaktor

Jag sitter i mitt nystädade rum och lyssnar på Westlife, det blir inte mycket mysigare än så! Jag är en töntig tjej :) Snart kommer mamma och mormor hem, när mormor är här så måste rummet vara städat! Det är typ lag på det.

bääääfver

idag var det PA-dag i skolan, jag tyckte allt att det gick bra för oss! haha. Just nu sitter jag med Pelle kroksvans i knät och pappa lagar club sandwich :D jag säger bara sssmaaaaaask!

Bild från tovisens facebook!

today I'm wearing this!

30 seconds to mars tisha liksom <33333 Jag har nog inte visat den? Jag köpte den på konserten iallafall, åååååh jag vill tillbaka!

pancakes

Imorse kände jag mig extra duktig så jag gick upp och lagade american pancakes! Det vart grymt gott och istället för sylt så åt jag dem med frysta blåbäääär! Det är skönt att börja senare, ska vara i skolan två för att fixa det sista inför projektarbetesdagen imorgon.


Tess det är ödet!

Jag kollade precis in på Foki's blogg och såg att hon hade lagt upp bilder på söta dammsugare. Liksom Tess det är våra butlers (hihi de städar ju åt en). Och vad är oddsen att namnen är rätt? JAMES & CHARLES! Nu saknas bara vårat afternoon tea ;)

hahah jag gillar att jag har så tråkig humor att jag skrattar för mig själv här hemma

Just say so

Lyssnade precis på Brian McFadden's nya låt. Blir lite ledsen, rösten är helt datoriserad! Han har ju grymt bra röst ändå, vad hände med mys-Brian liksom? Jag hoppas verkligen att resten av albumet inte är helt datoriserat.



Så här ska det ju låta!

Han kan ju inte ändra sound helt!?

chill VS chill

Det blev chillkläder i skolan haha, jag orkade inte hitta något bra. När jag kom hem så stack jag ner till duschen och sen satte jag på mig supermegamyskläder! Mysbyxor och alldelles för stor tröja är verkligen grejen. Dagen har iallafall varit chill och jag och Sara har nog äntligen fixat ramen, haha vågar inte tro för mycket. Nu ska jag nog redigera lite skansen bilder så har jag det gjort. Då har jag en hel dag på måndag då jag kan plugga!


hihi jag ser ut som ett monster på högra bilden <3. Tänke säga också att jag lyssnar på Michael Bublé! rätt mysigt, liksom det svänger om det! :D

internationell politik

Min dag började bra, mycket bra till och med. Men sen på svenskan så förstördes allt! Jag orkar inte med någon dum redovisning, dessutom så är det nationella. JAG HATAR ATT REDOVISA! Och hon fattar ju inte heller. Pratade iallafall med mamma och hon ska fixa så att det blir bra för mig. Nu sitter jag och försöker skriva lite på min internationella politik, får seriöst damp på det. Lyssnar på Michael Jackson också, jag gör det när jag är arg och sur. Just beat it!

Today!

Nu på morgonen har jag kunnat chilla alldelles lagom. Äta frukost i lugn och ro och att ha hunnit att duscha också. Allt utan att stressa, jag gillar! Snart ska jag slänga mig iväg till bussen för att åka till skolan för en lektion. När jag kommer hem ska jag plugga och antagligen städa mitt rum haha. Idag ser jag ut såhär!

Kände att det var dags för de turkosa conversen! Kommer dock halka påväg till bussen.

Duktiiiiigt!

Jag har precis skickat iväg en asgammal fotoB grej. Det känns bra, en sak mindre att tänka på. Jag måste verkligen bli lite nöjd när jag lyckas prestera något eftersom jag har svårt för att skriva och sånt. Känns så dumt att säga att jag har svårt att sitta och skriva när jag skriver massa här i bloggen. Men liksom här är det vad jag gör och mina tankar så det funkar. Aja imorgon ska jag försöka bli av med någon annan gammal läxa också, mest för att magen ska lugna ner sig.

student

studenten närmar sig nu med stora steg och jag kom precis på att jag behöver en klänning! Kul grej liksom.

Bra dag!

Den otroligt långa skoldagen var rolig haha. Jag och Sara fotade en grej och sen så tvättade vi ramen till projektarbetet, vi hade totalfailat med att lägga på emulsion(?) så vi fick tvätta bort det. Efter det så var det foto och där lyssnade vi bara lite på när Pohjan snackade om självklara saker som vanligt haha. Dagen har varit flummig iallafall, så det ska vara! Jag har för övrigt lyckats spilla lite köttfärs på min nya kofta, klantig_tjej_90.

Lägger upp en bild med alldelles för mycket skärpa. Men den var somrig. Söt är den också, särskilt eftersom världens sötaste lilla tjockis sitter mitt i gräset! Jag saknar honom något så enormt <3

Skoldag!

Idag var det halvdag, askönt att få sova ut! Dock har jag känt två nätter i rad att en förkyldning håller på att smyga sig fram och det gillar jag inte! Men jag har iallafall gjort te med honung i till min frukost, bra grejer är det. För övrigt så pratade jag med Sabina igår, det var mysigt, jag saknar henne och hon ska vara borta bajslänge till. Hur ska jag klara mig!? Sen så måste jag gratta Verra som fyller 19 idag!

Idag blir det mysiga koftan igen från bikbok dårå, cheap monday jeans har jag på mig också. Jag gillar för övrigt att mina händer är vitrosa. Jag vill ha sommar nuuuuu!

Vox populi

Tänkte bjuda på en video från 30stm konserten! Det här var den låten jag helst ville att de skulle spela! Iallafall av de låtarna som man inte visste att de skulle spela som The Kill, Attack, From yesterday och a beautiful lie :)

Babyblå

Efter skansen igår så drog jag och Maddie till TäbyC för att käka på Sandy's. Vi åt i stora lass och sen skulle vi dra oss hemmåt, Maddie fick skjuts och jag skulle ta min buss. Tror ni inte att jag precis hade missat den och att nästa gick om en timma! Det är ju inte så att jag bor på landet direkt och liksom en gång i timman på en lördag!? Det resulterade iallafall i att jag shoppade lite! Ett linne och en ljusblå (asmysig!) kofta på BikBok.

osminkat idag var det! Skönt.

hajmat-ho-ha-ha!

När vi var på skansen så hittade vi Nemo och Doris! :D


<3

Igår var jag på Skansen med Maddie och Viktor! Vi skulle fota till någon uppgift i fotoB. Jag kan säga att jag trivdes bland alla djuren, häftigast är nog krokodilerna och bambu(?)hajarna!

COOLA GREJER! Någon dag ska jag se en vithaj in real life.

30 Seconds To Mars

De ägde sönder allt! Så grymt bra! Jag kan inte beskriva med ord hur bra det var! Jag och Karin kom till arenan vid halv ett. Det var signering vid tre, det var typ att få autograf och säga tack sen så var det över haha så stog man där i kön och väntade igen. Jag och Karin träffade Ida och hennes tre kompisar i kön, Ida har jag pratat lite med innan på bdb så det var jättekul att äntligen få träffa henne. De alla var mycket trevliga såklart! Vi bytte av lite i kön hela tiden så man fick gå och äta, kissa och VÄRMA TÅRNA! Hahaha, det var galet kallt om fötterna. Efter att man har köat jättelänge så var det äntligen dags att få gå in, jag och karin lämnade alla jackorna (eftersom jag redan hade planerat att inte stå längst fram, men de andra ville det, snacka om en god gärning!) Jag och Karin kom upp dit sen men vi satte oss på en läktare som finns där, man ser jättebra därifrån och det är ingen risk att man svimmar heller haha så man missar inget. Första förband var Street drum corps, ascoolt med trummorna och jag tror att låtarna är bra haha. Andra förbandet var danskar men jag kommer inte ihåg vad de hette, men jag tyckte att de var bra! Och efter det kom 30 SECONDS TO MAAAAAAAAAAAAARS! SÅ JÄVLA BRAAA DE ÄÄÄÄÄÄÄR! De körde en bra blandning av deras låtar! Och öppningen var grym, jag ryser fortfarande när jag tänker på det. Jag ska försöka ladda upp lite videos sen om jag fattar hur man gör det haha. Men nu kan jag bjuda på några bilder, jag är faktiskt jättenöjd eftersom de är tagna med en liten digitalkamera på "långt" avstånd!





Svartvitt är mumsigt på konsertbilder. De två sista bilderna blev mina favvisar! <3 Asså shit hur snygg är inte Jared liksom? hahah. Tror jag ska skriva ut fyra av bilderna och sätta på min vägg!

IDAAAAAAAAAAAG!

Jag är den lyckligaste flickan i världen just nu! Jag kan knappt sitta stilla, jag har gjort iordning mig och lagat lite mat som jag ska ha med mig. Just nu bryr jag mig inte om vart jag kommer att stå för jag kommer ändå att få se 30 SECONDS TO MARS! <33333 Jag ska iallafall vänta på att karin slutar skolan, så vi ska ta tåget 11.33. gaaaah jag kan knappt vänta!
IDAG FÅR JAG SE DE HÄR SNYGGA MANNEN!

ännu mera duktig

Inte nog med att jag har skickat in svenskagrejen. Jag har finslipat mitt CV och skickat mail till seglarhotellet på Sandhamn, förhoppningsvis får jag jobba där!

check!

Igår läste jag ut boken och nu har jag mailat in analysen av recensionerna. Känns bra, nu är två saker borta. Bara 213542132 stycken grejer kvar, men fortfarande två saker borta!

Imorgon smäller det!

Imorgon får jag se 30 Seconds To Mars igen! Jag är så galet lycklig. Sitter här och dunkar musik och ska plugga, knappt plugget kan få mig på dåligt humör just nu. Iiiiiiiiih vad jag längtar!

sara har en solmustasch

sara och jag sitter och schteker i ljushallen!

Ashiii

Nu börjar The Guardian på 9:an! Liksom Ashton Kutcher, man måste kolla! <3

matlagning

Jag har ingen aning om vad jag ska laga till middag! Jag käkade tortelini till lunch och hur kul är det att äta det igen. Det enda jag kan laga är typ makaroner, men jag kan inte äta ketchup och då är det inte lika kul längre. Och glass räknas ju inte som middag heller, plus att då skulle inte min dumma mage bli glad heller.

Duktig flicka!

När jag kom hem började jag direkt att läsa ut PAN!K, och aa nu har jag läst ut den. Sen så såg jag att det var bra solnedgång så jag klickade av några bilder med kameran och jag blev hyffsat nöjd. För övrigt har jag mina brillz på mig, dock så råkade jag langa en fettfläck på dem, jag vet inte varför men jag blir så grymt irriterad av det. Jag kan ju putsa bort fläcken men jag blir så arg att jag inte vill göra det haha.

Jag ser verkligen ut som världens pluggis, synd att det inte är såååå!

Duuuschaaa!

Idag har jag slappat, men jag behöver plugga. Jag ska iallafall springa ner i duschen nu och bli ren! Ska prova en ny hårinpackning också, hoppas på att det gör susen för håret!

Hemma!

Nu är jag hemma i Täby igen! Båtresan hade ju kunnat vara bättre, ett barn spydde precis bredvid mig, Mickie och Karin när vi skulle köpa mat. För er som inte vet så HATAR JAG SPYOR! Det är bland det äckligaste jag vet. Vi sprang iallafall ut och tog en omväg ner till där vi satt, sen ville inte jag äta fast jag snodde lite av Mickie's nachos. På bussresan var det alllvarliga problem, asså man studsade i sätet! Karin flög typ upp i taket haha asså det var seriöst helt sjukt. Just nu sitter jag och knaprar på lite dorritos och snart blir det sen taco-middag haha.

South Park

Vi sitter och kollar på south park, vi har verkligen bara chillat galet hela dagen! Sen har vi ätit lite choklad också. Nu såg vi att 1408 är på tv, sist jag såg den så somnade jag så jag ger den en ny chans! Jag kommer iallafall ihåg att den var läskig haha. Det blir den tredje läskiga filmen på loppet av ett dygn, det är så vi jobbar! Vi har för övrigt sett orphan, den var grymt bra och obehaglig, jag rekomenderar!

Viktigt inlägg till mamma

Här mamma har du en bild på Karin utan att hon pekar finger :)


Sen ville karin visa hennes nya shoes! Och nu har mamma två bilder där karin inte pekar finger, den du!

Chillchillchill

Idag har vi bara chillat massa! Sjukt skönt. Nu ska vi dricka lite te! Smask. Vi åker antagligen hem imorgon, då hinner jag plugga på söndagen eftersom det verkligen behövs.

Idag är det osminkatbulleihåretochmyskläder-dag haha.

KlantMalin!

Vi sitter och chillar helt galet! Vi har käkat massa grönsaker med dipp. På den korta tiden vi har varit här så har jag tappat min ena mobil i djupsnön sen så har jag råkat cutta mig på tummen, inte djupt som tur var men det sved till lite. Jag känner mig enormt klantig.


skräckis

Vi sitter och kollar på en skräckfilm. Precis som på filmkvällen för några dagar sen så känner jag att det inte är bra att hålla i ett cola-glas när man blir rädd. Nej usch nu ska jag hämta en filt eller nått, det är gaaaalet kallt här inne.

Fina bilder!

Hahah är man lättroad så är man!



Jag och Mickie är verkligen riktiga skönheter!
Såhär har vi det nu iallafall

@the boat

Nu sitter jag, Karin och Mickie på båten! Hihi. Vi käkar massa chips och lever livet haha. Nu ska karin få tillbaka sin data hihi

snart åker jag!

Har precis smaskat i mig min frukost! Nu ska jag packa lite och sen ska jag duscha och efter det drar jag! Egentligen känner jag mig stressad eftersom jag måste dra om typ en timma. Fast att packa tar nog inte så lång tid haha man behöver bara tänka på att ta med sig varma kläder! Haha vi kommer att frysa ihjäl på ön. Ååååh vad mysigt det ska bli! Jag tar med mig kameran så när jag kommer hem så kanske jag har fina bilder att bjuda på (om det inte är för kallt att vara ute haha)....Okeeeeeej asså det var reklam för Justin Bieber på mtv, asså han ser ju ut som vääärsta minstingen! Och det är illa att hans låt one less lonely girl fastar på hjärnan aslätt! haha.

Klipperiklippt

Jag tror jag borde klippa mig, kanske 3cm eller nått. Kollade lite bilder från i somras och hittade en bild precis innan jag klippte och en efter. Och fy fan vad fräschare det såg ut efter! Dock är före bilden precis efter att jag har duschat och den andra har jag precis fixat det på haha. Dessutom saknar jag den färgen jag har på den högra bilden! Ungefär den färgen vill jag ha i sommar, kanske lite mörkare men iallafall solblondt typ haha.

Haha vilken skönhet jag är ;)

Yesss

Nu har jag skrivit mer än 10 rader, det måste ha varit kanelbullarna!

Kanelbulle

Jag hittade kanelbullar i frysen, det är nog det som behövs. Kanelbullar är säkert lösningen till allt!

det borde ju funka

Kan man inte reklamera en hjärna? Typ:
"Hej! min hjärna fungerar inte skulle jag kunna få en ny"
"Visst funkar det, här har du"
Det är vad jag behöver, det är helt stilla! Som en öken där man hör syrsor och en sån där gräsboll som swooschar förbi. Fattar ni grejen? Det är stört, jag försöker verkligen att skriva! Men det kommer inte fram ett enda ord, inte ett enda yttepyttelitetmini ord! Det är vid sånna här tillfällen jag hatar mig själv.

dfsjgkashfgldsjf

Det är helt still i huvudet! jag får inte fram ett enda ord som jag ska skriva på min svenskauppgift! ååååh hatahatahata!

Ny design!

Kände att det var ny månad och då behövs en ny design! hihi. Fortfarande lite flummig :) Den förra såg ut såhär:

hejhallå

Idag gick jag upp halv ett, egentligen ville jag inte gå upp då heller. Det första jag gjorde när jag gick upp var att baka chokladkladdmuffins! Det behövdes. Nu vet jag inte om jag ska iväg och kolla på tennis, det skulle vara kul, men jag vet inte om jag orkar. Idag orkar jag verkligen inte något. Förhoppningsvis är jag gladare imorgon, på torsdag drar jag iallafall till Sandhamn, fy tusan vad jag har längtat!

jävlaskit

För några hundradelar kände jag extrem lycka, sen såg jag att det inte var som jag önskade. Jag orkar inte känna såhär längre, och det finns inget jag kan göra och jag vet att det aldrig kommer att försvinna.

30 Seconds To Mars

Lyssnar på 30stm. Det är inte långt kvar nu, den 10:e mars får jag se den här snygge mannen


Rummet

Före bilderna är tagna 2008! Haha snacka om segt, men liksom att fixa rummet har verkligen gått steg för steg. Det som är kvar nu är att sätta upp tavlor och så på väggarna, då blir det fint och bra! Asså nu är ju inte vinklarna helt likadana men ni ser ju skillnaden iallafall. Sen kan jag säga att det är ganska stor skillnad att gå från en 80cm säng till en 120cm!


Binabajs och sooolen

Jag satt och kollade igenom massa mappar för att hitta gamla bilder på mitt rum. Men det slutade bara med att jag hittade andra mysiga bilder. Som den här sommarbilden!

Och den här bilden på mig och Binaböna från sommaren 2008 <3

Snart åker Binabajs till främmande land, jättelänge också! Blä. Avis är jag också.

Myyys!

Igår fixade jag och mamma i mitt rum hela dagen, det är verkligen jättefint nu! Det som saknas är att få upp lite tavlor bara. Efter det så drog jag till Vallentuna med fina människor! Swelord(som rickard så fint heter på sitt xbox), Tomsi, Tovisen, Saris och Madzooor! Med så fina människor så kan det inte bli annat än lyckat. Vi åt tacos, spelade xbox och kollade film(fast rickard har lite konstig filmsmak) haha. För övrigt så måste jag säga att jag har sovit mycket gott i min nya säng <3 Det fulaste är att jag ändå tar så lite plats som jag gjorde i min gamla säng haha.

RSS 2.0