Så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå


Choklad!

Är så sjukligt sugen på choklad, typ plopp! Synd att jag måste vänta till på fredag. Jag är sjukt sugen på att baka också... Allt som är bra för mitt godisförbud. Men jag ska klara det här! Iallafall en månad, nu på onsdag har jag kört i tre veckor ehm tror jag.


Solnedgång


Våffeldagen

Våfflor med glass och sylt. Nomnomnom!

För det börjar bli vår!


Tacofredag

I fredags var jag hemma hos Karin och käkade tacos och annat gottigott. Jag fixade en tiobitarstårta till vårat tvåmannafika, det är precis så det ska vara!

Snyggt

Snart går jag till tåget för att åka till min pojke!

Härmar Tove

Nu blir det att jag härmar Tove med hela smoothiegrejen. Men det är faktiskt så här att jag tänkte blogga om det här igår men jag var liksom för trött, hehe.

på posten


Måndag

Jobbat idag 07:30-15:00, drog till gymmet direkt efter. Körde lite kondition på crosstrainern, gick bättre än vad jag trodde. När jag kom hem så åt jag en risifrutti och drack lite te. Nu ska jag hoppa in i duschen, jag fryser som bara den!

träning

Idag köpte jag ett par nya träningsskor, lila såklart! Känner mig pepp på träningen, blev ju ett break från den lilla träning jag hade börjat med. Blev för mycket med jobbet och allt. Men nu, nu är det bara att köra på!

Mina fina killar


Myshelg

har bott ensam hemma i flera dagar nu, men ikväll kommer mamma och pappa hem från Spanien! Igår myste jag med mina favoritpojkar, världsbäst. Nu är iallafall Sara påväg hit, blir filmkväll! Jag har kvar massa gottigott från igår så jag är helt redo!

Frukost


Hejhallå hallåhej

Ja men visst, då var man påväg till jobbet (sådär härligt tidigt). Jobbar till 16 och sen är det helg! Woop woop säger jag bara.


Ponnyplutt


Buss

Står på bussen, en hel dagisbarnsklass fyller bussen. Precis så jag vill starta dagen! Jag har iallafall musik haha. Idag blir det jobb 10-18 sen ska jag vara med Karin. Igår var jag med Maddie, kollade film och snackade hemma hos mig, mysonsdag!


Vår-Pelle


Pelleskrutt


Jobba

Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, fick jobba öppningspasset istället för stängning. Även om jag är sjukt trött så är det skönt att slippa stängningen haha.


Beautiful world


God natt!

Nu ska jag fixa te och bullar och kolla på lite serier, sen blir det att sova lite. God natt!

Städat och fint


Städat

Jag är precis klar med att rensa garderoben och städa mitt rum. Lyckades rensa ut ganska mycket, var inte så mesig som jag brukar vara. Jag märkte att jag inte har några "finkläder", har någon skjorta men det var väl allt. Mest har jag tishor från konserter och från glamour kills, inget fel på det direkt men kanske inte det man har på finmiddag. Jag har typ miljoner hoodies också, råkade köpa en ny efter jobbet i fredags dessutom.

frukost


Lördagkväll

Åt gomiddag och kollade på melodifestivalen med familjen.

brännan

Gammal bild från 2010. Lite blond och ful så där, men liksom brännan. hej.

hejhejhallå

Jobbar hela dagarna, har inte fotat något så kan inte bjuda på några bilder. Imorgon ska jag leta efter träningsskor efter jobbet, känns ju bra när jag inte har tränat alls på en vecka. Jag är iallafall pepp på träningen, svårt att hinna med bara. Jag känner mig onyttig och äcklig hela tiden (okej kanske inte hela tiden), jag gillar ju gottigt godis och sådär söta saker. Jag ska ge mig själv en utmaning, jag ska inte äta godis och sött på veckodagarna. Det här blir svårt, är ju världens gottegris och är omringad av goa bullar på jobbet. Nu när jag skriver det här så kom jag på att jag köpte hem glass idag, en liten Ben&Jerry med ny smak! Jag får helt enkelt vänta tills på fredag (nej fredag räknas inte som en vardag, det är början på helgen).

No One Does It Better


Ska man?

Jag funderar starkt på om jag ska beställa hem en longboard. Har velat ha en ganska länge. Bör man?

Äntligen är den min


Soooolen

Finaste vädret ute. Åt frukost ute på altanen och sen satt jag kvar där och lyssnade på musik, hur bra som helst!

Filmsamlingen

I veckan så fick jag mitt paket från cdon. Jag hade beställt Planet earth och Frozen planet. Nu börjar det likna nått iallafall, min fina djurfilmssamling.

nagellack

Jag känner att det är dags för lite nagellack. Köpte nytt glittrigt igår hehe.

Malin och Pelle lagar mat

Igår lagade ju jag och Pelle mat. Det blev grönsakssoppa med vitlöksbröd. Massa gott!

You went and threw it away


In mot staden

Just nu sitter jag på tåget in till stan för att träffa Amelie! Jag är shoppingsugen, det känns lite farligt. Ikväll ska jag och Pelle laga mat tror jag, har ingen aning om vad vi ska laga, något gottigt ska vi nog hitta på.


RSS 2.0