Nytt!

Tekoppen köpte jag i söndags. På den andra bilden har vi det som jag fick på posten idag. Min beställning från tårtdecor! En minimuffinsplåt, minimuffins formar och vanliga muffinsformar. Dessutom så fick jag nya skor av Junkyard, den här gången fick jag både en höger och en vänstersko.

Pelle och Malin lagar mat

Igår var det min tur att laga middag, rotfrukter i ugn med kyckling blev det. Riktigt gott. Som tur var så hjälpte Pellekatten till som vanligt.

sol sol


Helgen

I helgen har jag gått på bio med fina vänner och så har jag varit med Adam. Idag har jag varit i täby och shoppat med mamma, fick med mig lite bra grejer hem. Imorgon blir det jobb, ska fixa en nattmacka nu och sen så ska jag gå och lägga mig.

Jag och Pelle

Pelle och jag har myst i soffan hela kvällen, han har legat i mitt knä i kanske tre timmar.

pics

Från när jag satt på busshållplasten igår och från imorse då jag åt pannkakor!

Torsdag

Var ledig idag så åkte hem till Adam efter jobbet igår. Vi lagade mat (jag stekte bacon, jag äger). Dessutom så hade jag med mig massor med godis, nyttigt. Nu är jag iallafall påväg hem, går direkt till Karin och sen ska vi träna!


Covered in snow


onsdag


Malin och Pelle lagar mat

Jag och Pellekatten lagade tacos. Måste ju säga att jag lagade mest, Pelle var mer sugen på att äta allt och dricka vatten ur kranen. Det blev iallafall en fin middag till hela familjen. Ni ser ju hur lycklig jag är över mina talanger i att laga mat!


Mitt gamla jag?

Ja men ni vet jag saknade det bruna, jag vet att ingen egentligen är förvånad. Har dessutom en ny Sweethoodie, och det är just precis sweet! Jag skulle ha ett par nya converse också men junkyard skickade två vänsterskor.

Frisör

Just nu sitter jag hos frisören. Jag kände mig ful så det var dags för förändring, blir att klippa och färga!


Snö

Idag efter jobbet så käkade jag först god mat som pappa hade lagat. Efter det så kom Karin hem till mig, det blev kvällsfika och film, helt okej lördagskväll! Gick även ut i snön bara för att, man får ju passa på när det snöar.

Lila socker

Bakade brysselkex igår. Lyckades göra lila socker, jag gillar lila hihi.



blääää

Jag är så trött. Dumma äckliga mage, dumma jävla magkatarr. Nu får det fan vara nog. Jag är på sämst humör men har tröstat mig med att klicka hem två grejer från Junkyard, sånt som händer.

Kaka

Jobbad idag, som vanligt. Efter jobbet så bakade jag kakor (medan resten av familjen kollade på biggest loser, känns bra). Åh, jag höll ju nästan på att glömma säga att jag har bokat klipp och färgningstid, jag har egentligen ingen aning om vad jag ska göra men ändå. Just nu längtar jag väldigt mycket efter te och de där goda kakorna. Bra inlägg det här asså.

Kväller

Igår åkte jag till Adam, var ledig igår och började sent idag, helt perfekt! Imorgon blir det jobb som vanligt. Ska nog gå förbi en frisör efter jobbet och boka klipp och färgningstid, jag känner att det är dags för något nytt! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på nya avsnittet av Glee.

snygg tjej

För idag ser jag ut såhär. favvotishan från Glamourkills.

Söndag igen

Efter biljarden så drog Adam och jag hem till mig. Där fixade vi ihop lite gottigt och vattnade Pelle.

Biljard

Igår spelade jag biljard med Adam. Det blev lika (även om Adam säger att jag fuskade, det gjorde jag inte!).

måndag

Jag har precis ätit en stor frukost/lunch. Om typ 40 minuter så ska jag åka till jobbet, åh vill vara ledig idag. Har inte haft någon riktig helg, jobbade i lördags. Jag är iallafall ledig imorgon! Den lilla helgen som jag har haft har jag varit med min Adam, har bilder som jag ska lägga upp men det kanske blir ikväll.

Färglatt

Jag mötte upp Karin idag efter jobbet. Vi åkte hem till mig och bakade cupcakes, choklad och vanilj, huuuuur goda som helst! En sak jag måste komma ihåg är att köpa en ny sprits, min gick liksom lite sönder och så kan vi ju inte ha det. Jag vill köpa massa nya saker att ha när man bakar, får ju lön imorgon såååååå.

Torsdag

Sitter i mitt rum och fryser. Har precis fixat lite bilder från idag som jag ska lägga upp, efter det så ska jag duscha. Ikväll är det Sveriges mästerkock också, matprogram är awesome!

Almost everything I wish I'd said


natt

nu ska jag gå och lägga mig (kolla på HIMYM, hihi). Jobbar som vanligt imorgon men ska nog tidsinställa något inlägg så det inte är helt dött här imorgon.

Outfit?

För jag anstränger mig ju verkligen när jag ska till jobbet och hem. Det viktigaste här är den lila mössan, sjukt mysig är den.

Ny design

Hade tröttnat lite och jag lär tröttna på den här inom en vecka. Jag behövde lite nytt iallafall.

Bowla

Här kommer lite bilder från i lördags när jag var med lite fina människor.

Hejsan

Jag lovade ju lite bilder, i helgen så har jag träffat pojken min och lekt med lite kompisar så har inte haft tid att fixa, MEN jag har bilder i kameran som jag tänker fixa imorgon! Nu ska jag sova, jobbar öppning imorgon. God natt!

Kamera

Asså okej nu får jag skärpa mig. Nu ska kameran vara med hela tiden, jag har ju tappat det här med att fota helt. Jag ska dokumentera allt! Haha okej, kommer ju aldrig hända, men det är ju iallafall värt ett försök!

HIMYM

Efter jobbet idag så träffade jag Karin, käkade godis och chips, känns ju nästan som om det är fredag. Nu ska jag iallafall kolla på How I met your mother, lär ju somna. Imorgon börjar klockan 12, skönt med lite sovmorgon. Efter jobbet så åker jag till Adam och chillorna.

tomtepelle

Pelles julhalsband är sjukt fint, särskilt på en så fin kattkille också. Lilla ponnyplutt, snart är det två år sedan vi köpte honom.

What I see when I dream hurts like hell and back


Sova

Ja men hej! Tänkte faktiskt blogga idag, hade tänkt att jag skulle köra en sån där töntig "dethärharjagalltidiminväska", meeeen jag somnade i soffan. Idag efter jobbet så träffade jag Sabina, vi bytte julklappar och pratade massor. Fick fina julklappar som jag tänker visa sen när jag har fixat bilder. Dessutom så köpte jag en fejk skinnjacka, jättebra nu på vintern, snygg var den iallafall! Nu ska jag fortsätta kolla på how I met your mother och sooooova!


Nyår

Tänkte bjuda på lite bilder ifrån nyår. Det firades hemma hos en kompis till Adam. Fyrverkerierna kollade vi på uppe på ett berg, världens bästa utsikt skulle jag tro!

RSS 2.0