I'll wait for it to start


And who will fall, far behind?


Cupcakes

Här kommer en bildbomb från cupcakesbakandet idag med Amelie.

blä

Har ont i huvudet och ögonen. Dumma fula äckliga skelning. För att göra allt lite roligare så bjuder jag på en fin liten bild på fyra Malins, hur bra?

Vår!


Mysis

Igår köpte jag nya myskläder, sjukt bra. Idag fick jag ta hem fula semlor från jobbet också, det är okej med semlor nu igen eftersom att semmeldagen är över.

Det här med rubriker

Känner att jag bombar bloggen lite hehe. Jag har ju bilder bara att jag inte har orkat fixa och så, då kommer allt på samma gång istället. Just nu sitter jag hemma och väntar på lite mat. Fredagsmys! Lite surt att det inte riktigt blir helg för mig, jobbar hela lördagen och söndagen.

Mer

En vacker dag drack jag mer på burk och tränade. Jätteviktigt att alla vet det.

Pelle och Malin lagar mat

Ja men ny vecka var det ju och såklart skulle jag och Pelle laga mat en av dessa dagar. Vi bjöd på fiskpinnar med tyyyyp pommes, gott vare!

Pelle och jag

Jag vill göra te men Pelle sover.

torsdag

Sitter här i mitt rum med en snarkandes katt i knät, hur mysigt som helst. Jag har varit lite duktig och gymmat idag, mina ben var dock halvt döda sen igår när jag och Karin var på boxningsgrej (vet inte varför jag har träningsvärk i benen men inget i armarna). När jag kom hem så hade jag fått mitt paket från Nelly, fina grejer. Dessutom så hade jag köpt en mysdress efter jobbet, hur bra som helst!

Semmeldagen

Jobbat 10,5h idag på självaste semmeldagen, jag är lite lagom trött nu. Som belöning till mig själv så har jag gjort en beställning på cdon och nelly! Nu ska jag värma mitt te och gå och lägga mig.

Jobbet

Sitter och äter frukost på jobbet som vanligt. Jobbar till 18. Ska kanske gå till bikbok efter jobbet och köpa en tröja jag har spanat in, hoppas på att den sitter bra.


Alla hjärtans

I tisdags på alla hjärtansdag så var jag såklart med världens finaste. Vi firade ett år tillsammans <3

Ryan Star-Stay awhile

Asså låten och musikvideon är bara mmmmmmm!

Staden

En dag för typ två veckor sedan var jag ju i stan med Amelie. Om ungefär en vecka ska vi ses igen och baka cupcakes! Det kommer att bli awesome.

Malin och Pelle lagar mat

Har inte bloggat på fleeeera dagar nu. Tänkte börja med Pelles och min matlagning i torsdags. Vi bjöd på tunnbrödrulle, enkelt men åh så gott.

Jobbbb

Sitter inne på jobbet och dricker lite te, börjar om typ fem minuter. Efter jobbet så ska jag hem till Adam!


Kan vara det sötaste jag har sett på länge


Can't take that away


Pellefjant

Andra bilden <3 haha.

God natt

Nu ska jag koka lite te och kolla lite serier och sen sova. Imorgon är jag tillbaka på Gateau igen!

Vintermys


Tjaaaa!

Sitter och lägger upp lite bilder på facebook, kommer dyka upp här också. Just nu får ni nöja er med en gammal photoboothbild, nästan så att man har saknat det.

Smakprov

Tänkte visa ett litet smakprov på vad jag har fotat nu i veckan. Dessutom så tänker jag vara lite tjejig och säga att den här klänningen från Atmosfär är sjukt vacker! Jag vill ha.

HEEEEEEEJ

Just nu sitter jag vid min egen dator, hihihih <3333 Skickar iväg lite mail med bilder, när jag är klar med det så ska jag sova (men först kommer jag läsa cosmopolitan som jag köpte igår). Imorgon är det sista dagen på modecenter, jag ska ta grymma bilder!

@Modecenter

Här sitter jag och redigerar lite. Ska vara här hela dagen och kvällen så jag tog med mig pappas dator så att jag kunde redigera lite här, annars skulle jag nog vara vaken hela natten. Mitt enda problem är att jag saknar min iMac något så enormt, alla knappar sitter på fel plats och mina fina kortkommandon är borta. Dessutom är skärmen här så sjukt dålig. Bjuder på en bild från i somras för att göra allt lite roligare. Hör ändå ihop lite för jag äter ju massa gottigottigt när jag är här.


Tisdag

Idag (eeh igår?) så var jag i stan med Amelie, käkade sushi, snackade och fikade. När jag kom hem så lagade jag mat åt alla här hemma, fick hjälp av Ludwig också annars hade aldrig maten blivit klar. Nu ligger jag här och kan inte sova, kul när man ska upp tidigt. Ska iallafall bli kul att jobba lite på modecenter igen, dessutom så får jag träffa Adam imorgon.


Måndagsmys

Idag har det varit så kallt här hemma. Jag hämtade min mysfilt, te och mina mikrotofflor. Efter ett tag som kom Pelle och räddade mig, han satt i mitt knä i minst två timmar. När det var dags för middag så fick jag den serverad, jag kunde ju inte störa Pelle i hans skönhetssömn.

Lila

Kände för att ändra lite, nu är allt lila och mysigt.

13

Idag skulle du ha fyllt 13 år. Älskade Molle.

Wrap my arms

Lite nytt från Brian Mcfadden, hur bra som helst! Det är iof en cover, men ändå.

Måndag

Har ju inte skrivit här på flera dagar, har myst med Adam hela helgen. Nu sitter jag ensam här hemma, pojken skulle till skolan. Jag ska nog ta och duscha och gå ut på en fotopromenad, det är ju jättefint väder ute.

Frukost

Banan på frukostmackan är grejen, ni som inte har testat har verkligen missat något!

Onsdagen

Jobbat som vanligt. Efter jobbet så lekte jag med Sara och Tove, kollade grease och snackade. Jag ska snart gå och lägga mig, måste tvätta ansiktet och sånt först. Det värsta är att jag kommer bli pigg efter det, tummen upp!

Tove gillar bara outfitbilder


RSS 2.0