Det där med löften...

...Jag som sa att jag skulle lägga in bilder ikväll, så blev det inte! Glodde på tv med mamma sen helt plötsligt var det nästan sent, egentligen inte så jättesent, men tillräckligt haha. Men kanske kommer bilder imorgon!
Jag och mamma spacklade aldrig, men vi ska göra det imorgon. Jag städade iallafall, och jag har lyckats att ställa min data på ett jättebra sätt! Jag gillare!
Nu funderar jag på om jag ska kolla på en film, men jag har alltid svårt att välja vilken, oftast slutar det med step up 2.

Flitigt!

Idag är första dagen på typ en vecka då jag kan andas genom båda näsborrarna samtidigt haha. Så snart är jag nog helt frisk!
Idag är planerna att jag ska städa mitt rum, sen så ska jag och mamma antagligen spackla och sånt skoj.
Sen så har jag typ lovat er att ta kort på mina nya kläder! Men det får bli senare ikväll.

I can shine even in the darkness


Hallelujah

Seriöst första gången på lite mer än ett år när jag kan lyssna på den utan att typ börja gråta. Men det är alltid samma tankar, jag tänker på Anna. Hoppas du har det bra där uppe <3

Chillerill dag

Som jag har sagt tidigare, idag var jag med Sara och Tove. Gick runt lite i täbyC, hittade lite saker som fick följa med mig hem.
Sen idag kom min tisha från junkyard! I love it! .. Slänger nog in bild på grejerna imorgon =)
På kvällen var jag med Karin, vi chillade och pratade. Sen skulle vi kolla på The grudge, karin somnade och jag vågade inte kolla själv så jag begav mig hem. Jag är feg!
Nu sitter jag och äter chips och dricker cola, mums!

soon!

Snart beger jag mig av till täbyC, ska bara äta upp min frukost. Och Senare ikväll så ska jag vara med Karin, har typ inte träffat henne på sjukt länge nu!
Jaja nu ska jag fortsätta äta.
Tjarrå!

Ge mig sommar och ljusare hår!

Jag lyckades iallafall få håret från svart till den färgen på bilden, förra sommaren.

Let's have some fun!

Imorgon ska jag leka med mah määäns! Alltså Sara och Tove. Vi ska kolla runt lite i täbyC, nice!

ALL TIME LOW <3

Nu har jag lyssnat på All Time Low i ganska exakt ett år.
Fy vad jag fortfarande älskar dem! Och mina plan är fortfarande att jag ska gifta mig med Alex hahah! Dream on liksom ;D

Bild från google

Skansen Akvariet

Jag blev jättesugen på att åka till skansen akvariet och kolla på hajbebisar!
Det skulle vara sjukt kul att kolla på alla djuren <3 Och den nya öken-anläggningen!
Och ni som inte visste innan. Ja jag är djurintresserad, inte bara intresserad, det är en stor del av mitt liv. Undrar hur det hade sett ut ifall jag hade gått på djurgymnasiet. Fast nu kan jag ju bli djurfotograf! haha
Meeeeen någon som kanske vill åka till Skansen med mig? hahaha

Let me up


Of everything that was and would become


Fotopromenad

Nyss så trotsade jag vädret och att jag var sjuk, jag ville gå en fotopromenad!
Så snart kommer det lite bilder. Jag har en känsla av att de kommer att gå i ett black&white tema på grund av det dåliga vädret.

Vad är det här?

Jag som brukar vakna klockan typ tidigast 12. Nu har jag vaknat vid 8 två dagar i rad! Så då glodde jag på mtv, men det var inge kul så jag satsade på A lot like love, och den här gången skulle jag inte somna som jag har gjort alla andra gånger. Och jag lyckades! Den filmen är riktigt söt, liksom Ashton Kutcher är med i den, det säger allt! Medans jag kollade så smaskade jag i mig ostbågar, dock kände jag ingen smak eftersom jag är täpp i näsan. Men nässpray gör susen! Då fick iallafall ostbågarna lite smak hahaha.
Så idag blir det att göra samma sak, sitta vid datan, kolla på tv, äta, sitta vid data, kolla tv. "Typhejjagvillträffakompisarmenjagkaninte :("

Dags att sova

Jag känner mig riktigt trött och sjuk, så nu ska jag parkera min kropp i soffan och glo på första bästa film jag lägger händerna på.
God natt!

The Hills säsong 5

Jag kan knappt vänta! Och ja jag gillar The Hills ;)
MTV Shows

Jag vill bli frisk nu

Idag har jag inte gjort något vettigt, jo fotat och redigerat lite.
Imorgon vill jag att snuvan ska vara borta, det är de jobbigaste. Hosta och ont i halsen bryr jag mig inte om.
Sen så är jag sjuuuuuuuuukt sugen på en konsert, det bara pirrar i kroppen. Men har jag någon konsert att se fram emot? nej! Just nu är största drömmen nog att 30 Seconds To Mars och All Time Low kommer till sverige. Sen så skadar det inte om You me at six kommer också.
Här är en bild från All Time Low konserten den 30 maj 2008 <3

Molle ännu en gång...

... Han kan vara seriös också =D

Molle lek

Tog lite bilder på Molle när han lekte, vet att de är suddiga, men liksom de är söta iallafall.
Haha älskar den andra bilden ^^

Snart är det vår!


Väldigt roligt...

... eller inte!
Ännu mera förkyld nu, huvudärk och jag vet inte om jag kanske har feber. Jag som ville gå på krogen ikväll, men liksom tror att det är ganska kört.
Ååå det som är lov nu, jag vill ju umgås med kompisar!... En sak som är skönt med att vara sjuk på lov är att jag inte missar något i skolan. Men liksom ändå, lov är till för att ha kul, inte för att ligga hemma och vara sjuk.
Men idag blir det nog filmer som gäller.
Så nu vill jag att ni ska ge mig tips om filmer! =)

Sovtajm!

Nu ska jag parkera min sjuka kropp med mitt täcke och mina kuddar i en av våra soffor. Mina bästa vänner under natten heter Lambi och herr papperskorg :)   och nej jag ska inte spy, jag ska slänga Lambi i den!
Får se hur mycket jag får sova inatt!

Sjuklingen här!

Jag fattar inte hur det går till. Imorse var jag inte så jätteförkyld, men nu under dagen så har det bara blivit värre och värre! Nu snyter jag mig typ hela tiden, usch! Så inatt blir det nog att sova med en pappersrulle och en papperskorg bredvid mig.
Så idag har jag nog inte gjort något vettigt. Jo Tove och jag har rensat mitt skrivbord, asså på datan haha, så nu är det nästan ingenting där. Sen så har jag skaffat en ny bakgrund, All Time Low såklart! Alltså den bilden under ;D Me likes!

Bild tagen från google

Ny visningsbild

Den andra kändes alldelles för seriös för att vara jag, så nu har jag en mer oseriös!

Bildtorka och shopping

Jag har en seriös "bildtorka", jag är jättesugen på att fota, men jag vet inte vad, tråkigt väder typ. Jag väntar verkligen på en riktigt solig dag!.. Men liksom när kommer det?
En bra grej är att jag har beställt en tisha som lär komma snart! Hoppas bara att den fanns kvar på junkyard.
Sen på lördag blir det antaligen TäbyC, då ska det införskaffas ett par skor och typ linnen. Sen är jag jättesugen på ett par nya hängjeans, men det får vänta. Det är för dyrt!
Sen är jag sjukt sugen på att skaffa en egen skateboard, men det är typ också dyrt.
Här är iallafall en bild som ska symbolisera min bildtorka, liksom ni ser ju =O

Let it roll-All Time Low

Älskar verkligen den här versionen av Let it roll <3
mmm Alex är nästan för het (han till höger för er som inte vet)
Kolla i hög kvalité :)

Hosthosthost och drömmar

Inatt hann jag sova en timma innan jag fick värsta host attacken, provade med bafucin men det funkade inte så jag gick upp och satte mig i soffan. Kollade lite på oscarsgalan och sen somnade jag igen. Sen vaknade jag på morgonen igen och hostade lite till, somnade, vaknade och hostade mera. Mmm myyys!
Men under natten så hann jag drömma om All Time Low, jag var på deras konsert, sen var det meet and greet. Sen så random, men alla dansade och jag dansade Soulja boy dansen med Alex, så natten sammanfattas iallafall som underbar!

Godislöfte

Japp jag är 18 år och jag ger mig själv godislöfte. Jag och Tove har kommit på den smarta idén, den har massa regler om vad man får och vad man inte får äta, som exempel: Läsk får man bara dricka på helger och lov!
Egentligen tror jag inte att det finns en chans att jag kommer att klara det här, men liksom wtf jag kan ju prova!
Önska mig lycka till!

AC/DC

Malins mamma är på konsert. Malin fick precis höra Highway to hell i mobilen. Malin är happykid. Malin vill gå på konsert.

Sjuk-ligan!

Igår var jag med mah homies, Sara och Tove! Vi var hos Sara och glodde på film och käkade grönsaker och chips och dip såklart!
Sen så var ju alla sjuka, hela ligan är ju förkylda, men liksom då kan vi ju inte smitta varandra?
Nu har jag precis ätit sushi så nu sitter jag och dricker lite miso soppa, me likes!
Jag hoppas på att det är fint väder imorgon, då blir det en fotorunda tror jag!

Saras lille vovve!

Bläddrade runt lite i mina mappar, och då hittade jag en söt bild på Saras lille hund Ville :)

Sova i 15 timmar

Det såg jag till att lyckas med inatt. Fattar inte ens hur jag kan somna klockan 22.00 på en fredag! Sov iallafall till klockan ett idag. Skönt, särskilt med förkyldningen jag börjar få.
Igår var det en ganska så soft skoldg, och efter skolan så gick jag och Sara till sjuklingen Tove och överraskade henne med kladdkaka, chai latte och donken ballonger. Sedan fick vi komma in till henne och vi satt och snackade och sånt kul. Myys!
Ikväll blir det chill hos Sara om alla är tillräckligt friska haha.

Snett tak och sånt

Fotat med vidvinkeln ^^
Så det förklarar varför huset är snett och sånt kul. Vårat tak är fult, och jag hatar de röda och gula detaljerna.
Men min katt Molle som sitter och lurar i gräset är alltid lika söt.

Malin är kär

Nu har jag lyckats bli kär igen. Han jag är kär i heter HP touchsmart. Han är en dator och han är skitsnygg och har touchscreen, me likes!
Fatta grymt, typ när man ska redigera i ps!
Sen så är han bara en skärm, behöver ingen stor låda! Nice!
När jag är 11000kr rikare så kommer han vara min, om några månader eller år typ.
Här har ni en bild på han

Bild från google

Det där med att duscha

Det måste vara en av de tråkigaste sakerna ever! Särskilt när det är kallt i huset, man står i den varma sköna duschen och sen ska man gå ut i den kalla luften. Sen är det ganska tråkigt att duscha på kvällen för då somnar man med blött hår, och då är det inte kul på morgonen när man ska till skolan, då blir det lätt en mössa som gäller.
Så för mig blir det duschen imorgon bitti! Har sovmorgon så jag lär komma upp i tid.
Bara för att jag ska vara lika cool som alla andra så ska jag ha en gårdagens outfit! OMG!
Mössa-Egenvirkad <3
Sjal-ingen aning, födelsedagspresent för länge sen.
Hoodie-H&M
Tisha-ingen aning
Jeans-Etnies <3 köpta på junkyard
ouff kände att jag var duktig på det här ;D Sen är det alltid kul att sätta dit lite random shit på bilden!

Bloggkatten


Smile!

Som jag sa innan så var jag hos tandläkaren. Tro det eller ej men han sa att jag hade jättefina tänder! wohooow liksom. Jag blev happykid! Inga hål eller nått. Det enda negativa är röntgen, den gör ju så ont, har lite skavsår nu under tungan, men det går över!
Ikväll ska jag nog redigera lite bilder åt mamma, hon tog på en modevisning så nu ska jag redigera dem åt henne. För jag är nog lite bättre på photoshop än vad hon är ;D

Åhååå jag blev precis 100 kr rikare! Fick post av mormor, fick en 100lapp av henne för att jag hjälpe henne med melodikrysset! Ett stort tack liksom <3

Svenskalektion

Tess säger: Typ hej jag hatar svenskalektion.
Jag säger nog att jag håller med henne till en viss del. Vi håller på med en uppgift som jag inte alls gillar. Jag ska skriva 1 sida om ett livsögonblick, men jag har typ en halv sida. Och jag kan typ inte skriva ner något mer, och jag vill inte komma med massa fejk saker i historien, det känns helt fel! Jag tänker ju inte komma på massa saker i en sann historia.
Snart slutar vi iallafall och då ska vi ha klart den där hela sidan och jag kommer komma där med min halva. Men huvudsaken är väl att den är bra? Tråkigt att skriva dit massa saker bara för att den ska bli längre.
Det här är iallafall sista lektionen, sen ska jag loda runt i täbyC för att fördröja tiden tills jag ska till tandläkaren! Lovar att jag har hål och kommer behöva borra och borra betyder typ bedövningsspruta och jag hatar sprutor, jag klarar seriöst inte av det. Har tagit bedövningspruta i fingret en gång och jag säger bara ALDRIG MER!

Sallad och vatten

Nu tror ni att jag kanske går på någon diet, men nej!
Jag är inne lite smått i en salladsfas. Det är så sjukt fräscht och gott! Sen ett stort glas vatten med is är ju verkligen pricken över i!
Även fast jag hade ett sjukt sug efter en chailatte och en blåbärspaj. Men Tove hoppade på tåget :(  Det får bli en annan gång!

Tillbaka

Som ni ser så har jag den gamla headern nu, hittade massa fel på den andra ^^
Idag har jag haft glasögon på mig hela dagen, OMG liksom hahaha

Snigelfart

Snart ska jag till skolan och jag är dödstrött.
Men men ganska chill dag, sånt gillarvi!

Provar ny header.

Ska jag ha den eller den jag hade innan, alltså den här :

Typ hej jag vill ha?

Här kommer en drös med tishor från glamour kills clothing. I Like!
Den sista tishan är dock ifrån To write love on her arms, men lika snygg den med och det finns ett syfte bakom den.
Och sen den näst sista tishan är ju JAGK! Grymt, Jack Barakat i All Time Low's egna märke! Typ ge mig allt!

999 kr...

... Om jag hade det så skulle den vara min. Egentligen är den hoodien ganska ful men ändå tycker jag att den är skitsnygg och ser asmysig ut!


Sen är det ju inte helt fel att FMX killar har sånna också ;D

R.I.P Jeremy Lusk

Imorse fick jag ett sms av Sara där hon sa att Jeremy Lusk har dött. Så sjukt! Han var verkligen en av de bästa. Han blev bara 24 år.

"Det var i samband med en tävling i Costa Rica som Jeremy Lusk försökte sig på en så kallad hel backflip. Han lyckades dock inte fullfölja den utan landade illa med huvudet i marken innan han slog runt. I samband med smällen skadade han hjärnan och troligen också ryggraden. Han placerads i konstgjord koma på sjukhuset för att kroppen skulle kunna läka, men skadorna var för allvarliga." Från aftonbladet.

Här är en bild när jag och Sara såg på FMX i globen och han var en av dem som tävlade.


Här är en hyllningsvideo jag hittade. Seriöst kolla killen! Själv satt jag och rös och fick tårar i ögonen.


Malin gör det igen!

Nu har jag tröttnat ännu en gång på den headern jag har, och det kliar i fingrarna! Jag vill så göra en ny, men jag vet inte. Jag var nöjd med den jag har, men som sagt jag har tröttnat.
Vad tycker ni?

Snacka om gott

Sitter just nu och dricker cola. livet leker!

Utmanad

Jag har blivit utmanad Linus:
1.länka till den som utmanat dig
2. berätta 8 sanningar om dig själv
3. Utmana 8 personer (kommer stå längst ner i inlägget)
4. Skriv till de personerna du har utmanat så de vet om det.

JAG:
1. Har fobi för spindlar och blod
2. Älskar energidrycker
3. Vill bli fotograf
4. Tycker att det är kul att spela The sims
5. Har tidigare velat bli djurpolis (?)
6. Är väldigt hungrig just nu =D
7. Vill gå upp i vikt
8. Vill hemskt gärna åka till Australien

Jag utmanar:
Cash, Sara, Tove, Tess, Ahlberg, Sabina och Johan. Sen den som vill !

Malin och Sara är no bangers!

Jag och Sara är bäst helt enkelt ;D
Och draken(biträdande rektor?) bugar när han går förbi. Jag och Sara gillare!
För kolla vad som skickades på skolmailen ;)

The city is at war


Oh I never said good bye

If I could could turn back time
I'd find a way to remind you
That somehow you could try to give in and fight the good fight
You filled your veins with lies

Simmat och klart

Simningen gick sådär. Mvg gränsen var 5 minuter och jag fick 6. Men sen när var vi var klara så skulle Tom bogsera mig sen så kom alla lärare, det skulle vara utmaning i simning idag eleverna mot lärarna. Så alla tjatade på mig och Sara att vi skulle vara med, eftersom båda har svårt att säga nej så var vi med iallafall. Även fast ingen ville. Eleverna förlorade, men det var ganska väntat. Men vi ställde upp iallafall!
Nu är det plugg och te time!

Snart simmning

Snart ska jag iväg och simma eftersom jag missade det när man skulle göra det. Kommer gå bajsdåligt, men att simma är väl alltid lite kul. Iallafall skönare än en skoldag, idag är det ju checkpoint-dag! Så om drygt 10 minuter ska jag dra ner till bussen! Måste skynda mig lite med frukosten. Efter simningen blir det hem och plugg!

Jag går och fiskar

Hittade den här bilen i en av mina mappar, har inte gillat den innan, men nu såhär i vintertider så ser den så sjukt mysig ut. En ensam fiskare, fy vad mysigt <3
Idag fyller Maddie 18 grattis till henne! <333   r5tI ( det sista skrev Molle när han gick över mitt tangentbord, tror att det är hans sätt att säga grattis!)

Här har ni tjuven!

Här kommer tjuven som jag nämnde något inlägg under! Mina skills liksom ;D

Breathe Carolina-Diamonds

Här är en låt som är sjukt bra! Lite party!

Grafisk kommunikation

sitter på lektion nu, har en liten rast. Men jag tänkte visa er hur duktig jag är. Här har jag illustrerat en tjuv! Men nej nej det ville inte fungera. Blogg cp-ar sig. bilden kan inte visas men ändå! Nu blev jag lite arg. Jag ville ju att ni skulle få se mina awesome skills! hahah eller inte xD Sara gillade den iallafall, bara så att ni vet.
Kanske kan ladda upp den senare!

Snart skola

Usch klockan är verkligen för tidigt, egentligen vad är det för mening med att gå upp så tidigt så att man håller på att dö av trötthet?
Idag är det iallafall en chill dag. Grafiska och sen ljudteknik!
aja nu ska jag dricka ett glas o'boy, smask! Nej fan vi har ingen mjölk tror jag :'(  Eller kanske. Återkommer med det senare! haha

Hollywood whore-Papa Roach

Sjukt bra!

För idag fyller någon år!

Grattis Molle <3
Helt sjukt hur man kan älska något så himla mycket! Nu är han 10 år, vi har haft honom i 9! Kan inte tänka mig hur det skulle vara utan honom, kom ihåg när han var borta i 10 timmar, har aldrig varit så orolig!
Även fast han inte kan prata så förstår man honom ändå. Alltid när man är ledsen så kommer han och tröstar. Min katt är bäst!
Jag älskar dig Molle <3

James

Kollade igenom lite gamla mappar, och då hittade jag den här bilden på Sofias katt James. ögonen <3

Tv-spel kan man lugnt säga

Igår/inatt var det tv-spel och filmkväll som gällde! Dock blev det nästan bara att spela Wii, men skojsigt var det! Tror att vi var vakna till klockan 06.00 på morgonen då vi bestämmde oss för att starta den första filmen. Däremot så somnade alla under filmen haha, jag var däremot väldigt pigg mitt i natten för jag tog mig en kopp kaffe för att hålla mig vaken. Jag hade slumrat till innan i några minuter, men fy vad jag var trött just då!
Så jag har kanske sovit i tre timmar haha. Nu är jag iallfall hemma, men snart eller jag vet inte riktigt när, men jag ska iallfall in till stan med en kompis för att möta en annan kompis, sen så ska vi hem till Karin, blir lite myskväll där med. Jag gillare! Ganska så skönt att bara softa hemma hos någon :)

Så var det snart kväll

Helt vanlig skoldag idag, blev lite arg på svenskaläraren men annars var det okej.
på gympan så hade vi basket, det var faktiskt kul! Jag brukar inte gilla basket, brukar bara göra illa mig haha. Men idag var det verkligen kul, själv gjorde jag 4 mål *stolt*. Däremot så finns det folk som är lite för tävlingsinriktade, men så är det alltid, inte direkt något man kan komma ifrån.
Sen ska jag iväg till Rickard på filmkväll med massor av klassisar! Det ska bli mys!

Twilight

Jag är typ 100 år efter, men nu har jag sett Twilight! Jag tycker att den var jättebra! Jag hade ganska höga förväntningar eftersom alla säger att den är bra, så jag kanske skulle tycka att den var dålig. Men den var verkligen jättebra!
Nu när jag har kollat på film så ska jag sova. Sen så får jag pallra mig upp tidigare imorgon så att jag hinner duscha.
God Natt!

Smaskens!

Snart ska jag äta en stor pommfritt tallrik med grillkrydda på, snacka om gott!
Medans jag väntar på att det blir klart så slänger jag in en bild. Har laddat upp den här bilden förut, men då hade jag den inte i lika stort format.
Det här är en bild som har legat gömd i någon mapp, men sen har jag kollat på den och kommit på att jag faktiskt är väldigt nöjd över den. Då blir man glad!

God morgon!

Nu har jag äntligen gått upp ur sängen, tog typ en timma haha. Är man morgontrött så är man ;)
Så nu sitter jag här med ett glas juice, och jag ska snart sminka mig, kan ju inte säga att jag känner mig så fräsch nu haha.
Ganska snart måste jag gå till bussen, kommer frysa ihjäl när jag sitter och väntar på den. Idag i skolan ska vi iallafall bara ha två lektioner! Matte och sen ljudmedier, soft!
Hoppas alla får en bra dag!

Jag är kär

Jag har precis hört 10 sekunder ur en av All Time Low's nya låtar. Jag är kär! Jag kan knappt vänta tills det nya albumet kommer!
För er som inte vet så är All Time Low att av mina absoluta favoritband.
Här är en bild på sångaren Alex Gaskarth och mig. Hur snygg får han vara liksom?

Sabina kan rita

Min kompis Sabina är bara för cool! Hon ritar på kläder och skor och så.
Om jag skulle se kläderna eller skorna i en affär så hade jag lätt köpt, de är för gulliga men samtidigt astuffa!







Det är såklart Sabina som har ritat min underbara Simba-tisha!


Vad tyckte ni var snyggast?

Dags för sommar?

Någon mer än jag som är sjukt sugen på sommar?
Jag är iallafall trött på att det är skitkallt, men det är typ en millimeter snö. Det är okej när det är MYCKET snö, minst en decimeter ska det vara!
Just nu är det våren och sommaren som lockar.
Här kommer en bild ifrån förra sommaren

Tack så mycket!

Tack för alla supergulliga kommentarer! Jag blir verkligen jätteglad!

Det där med att vara seriös...

... Det är nog inte riktigt min grej

Uttråkad?

svar: Ja!

Zassie diggar min säng


Don’t bite your lip to hold back your smile


Tishan

Sabina är ganska så jättebäst!

Molle

I färg eller inte färg?

Asteria-A Lesson In Charades


tidigt!

Nu är jag vaken, men jag är faktiskt ledig idag! Jag är iallafall vaken för att jag är hundvakt, min kusin-hund är här. Och hon har precis ätit frukost, den där morgonpromenaden jag ville ta med henne var inte lika populär, men det kanske blir mer poppis nu när hon har ätit.
Hon var här inatt också, så hon har delvis sovit i min säng. Hon tar typ upp halva, hon är en bearded collie, så hon är ju inte världens minsta hund.
Snart ska vi försöka gå på en liten längre promenad tror jag.
Jag har cp-ont i min ena vad från alla trapporna jag gick i. Ibland skruvade jag till den och det gjorde verkligen sååå ont.

RSS 2.0