körsbär


Fredag

Ska snart käka middag, sent jag vet. Är iallafall jättehungrig så det ska bli nomnomnomnom. Idag har jag varit med min pojke, käkat lite glass under körsbärsträden i kungsträdgården, chillat lite på en uteservering, varit coola och hängt i årsta. Helt awesome dag helt enkelt. Nu ska jag springa upp och käka middag!

Satan i gatan

Vad är det här? Jag lyssnar på Veronica Maggio, och jag gillare.

hej rubriken

Igår var jag med Adam, spelade kubb (jag ägde), kollade på klockan åtta hos stjärnorna (pojken sov). Det där med kubbet, egentligen så vann jag bara en gång av tre, men att spela nattkubb när jag har taskigt mörkerseende är ju nästan fusk. Idag så käkade jag och Adam frukost ute i solen, ja men hur mysigt? Sen drog jag till jobbet och jobbade lite (logiskt eller hur?). Nu har jag suttit här och skrattat åt videos och bilder samtidigt som jag har pratat med Maddie i mobilen, fett awesome!

Skrutt

Blev livrädd när det kraffsade vid min ytterdörr, kollade dit och såg två små öron och två lysande ögon i fönstret. Min lilla pelleskrutt.

Ledig

Är ledig idag, har precis slängt i mig lite frukost! Nu ska jag dra till min brother from another mother (Som Madzooor så fint sa det). Blir att chilla hela dagen!

I wanna feel weightless and that should be enough


Måndag

Jobbade idag 12.00-18.30! Rätt skönt nu när man slutar sent att det fortfarande är ljust och varmt ute, kunde till och med sitta ute och äta middag (mmmmm sushi!). Hmmmm just nu sitter jag här, käkar godis, dricker cola och sjunger jättehögt till All Time Low. Vill typ gå och sova snart, är grymt trött!

Påsk del 2

Frukost ute i solen. Mat. Årets första nyckelpiga. Massa människor. Jag och Karin kollade fotboll!

Schteeeek

Solade hela dagen idag innan jag drog hem! Har fått massa färg, har dock lyckats bränna mig... får smörja in mig med aloe vera nu innan jag går och lägger mig.

påsk del 1

Lite bilder från båten och när vi drog ner för att äta på världshuset.

maaaat

Fick äntligen käka ribbs igår! Så sjukligt gott. Idag var det påsklunch, hur mysigt som helst och vädret var awesome. Efter en hel dag i solen så ser jag ut som rudolf med röda mulen, aja lite skönt med färg iallafall!

sandhamn

Är ute på ön nu! Det jag har hunnit göra är att sova, först ute i solen och sedan somnade jag i soffan. Nu försöker vi bestämma vad vi ska äta och vart.

tattoo

Är så galet taggad på att skaffa en tatuering. Egentligen så har jag två stycken som jag skulle vilja göra. Sitter iallafall och pillar lite på en av dem (inte för att jag får tatuera mig, men ändå). Så svårt med vilket typsnitt som är snyggast!

Been cheating gravity and waiting on the falls


trött igen kanske?

Jobbade 10.00-19.30 idag, rätt långt pass. Efter att jag hade ätit middag så var jag helt slut, däckade i soffan och sov ett tag. Har kollat runt lite på datorn nu, ska nog starta någon film och soooooova! Imorgon drar jag ut till ön!

trööööött!

Ska kirra ner lite serier som kommit ut och sen ska jag soooooova!

Grisen

När jag kom hem idag så var Grisen hemma hos oss! Hon heter egentligen Kelly, men hon snarkade så mycket när hon var valp så eh ah vi kallar henne för grisen.

Hejhejhejhej

Drog hem till min pojke igår. Tog alldeles för lång tid eftersom det var fel på tunnelbanan, jag trodde jag var smart som tog bussen till gullmarsplan istället. Fett osmart tjej. Hur lång tid tog det inte? Tror att jag åkte genom hela stan. Missade dessutom bussen sen när jag väl var framme vid gullmars, hade inte några batterier i mobilen heller, fett party att gå själv. Lyckades iallafall komma hem till Adam utan att dö.

gårdagens kleeeeeeder


Sandhamnsbrudar

Lekte lite med mina sandhamnsbrudar igår. Käkade lite mat, fikade på random gräsplätt, drog till Mickie, chillade, kollade på film och käkade sushi! Jag och Karin sov över och på morgonen så gick vi alla till en uteservering och käkade frukost. Hur mysigt som helst!

Sol sol!

HUR UNDERBART VÄDER!? Chillar lite i solen, helt awesome! Igår var jag med mina sandhamnsbrudar, också helt awesome! har inte tid och sitta här, drar ut i solen igen!

Min fina misse med kroksvansen


Lördag

Jobbade till 17.00 idag, så kom hem för ungefär en timma sedan. La mig på gräsmattan när jag kom hem, såklart hade man en katt chillandes på magen efter några sekunder. Passade på att fota lite också, finaste vädret! Blev iof mest bilder på Pelle, det är hur kul som helst att fota djur (och svårt), Pellekatten går ju direkt fram till kameran när man har satt sig på marken för att ta den perfekta bilden. haha. Hmmmm vad ska jag berätta mer? Jo, jag ska käka grillat ikväll. Jo jag vet, HUR GOTT!?

My imagination’s taking me away


work

Jobbade idag från 07.00-14.00 i butiken i näsbypark, tog 14.22 bussen till täby och jobbade där från 15.00-19.30. Hade sovit dåligt inatt också så jag kan ju säga att jag är ganska trött nu, har precis käkat middag och dricker lite cola, försöker bli lite piggare. Haha. Juste fick min lön idag, det är SWEEEEEEET!

skillzzzzz

Jag lyckades riva mig på min garderob, ja min garderob. Fick fixa ett litet bandage till det minimalistiska såret, plåster har man ju aldrig hemma.

Greenpeace

Greenpeace var precis här och knackade på och det är klart att jag gick med! Mormor tycker att jag var dum, jag tycker att jag är awesome!

Take me back to...

Göteborg med bästaste vän. Pier pressure och 30 seconds to mars!

score

Hittade typ alla mina svarta hoodies och min svarta kofta. Dessutom så hittade jag typ alla mina strumpor oooooch en av mina älskade all time low tishor! Rena rama julafton.

D.R.U.G.S.


tvätt

Ska nog ta och tvätta all min smutstvätt, spännande. Förhoppningsvis är tvättmaskinen är ledig. Hoppas på att jag hittar lite borttappade kläder också, man hittar alltid nått bra typ längst ner i tvättkorgen. Riktigt intressant blogginlägg, det är så jag jobbar.

And then you open up your eyes


städa lite till kanske

Jag plockade massa kläder i mitt rum igår, så jag ska nog ta och dammsuga lite idag och moppa lite. Funderar även på att rensa mitt skåp eftersom jag ändå kommer att köpa ett nytt snart (när jag väl hittar det). Ska nog koka lite te först, te behövs alltid! inte lite te, MYCKET TE! haha.

Helt rätt

Kul att jag är rädd för allt, fast spindlar är nog värst. Blir rädd bara jag ser bilden.

She had the world


Sleep

Ska nog gå och lägga mig, eller ska kolla på film. Blir happythankyoumoreplease! Kollade nyss klart på tangled också, hur mysig film som helst ju. Aja ska fixa mig och sen är det film och sooooova!

Light outside


Skrutt

Direkt när jag kom hem så ropade jag på Pelle, såklart kom han springandes direkt. Lilla ponnyplutt.

Home

Kom hem för någon timma sen. Jobbade igår och sen drog jag iväg till Adam. Han tvingade ut mig på en promenad (och ja, jag erkänner det var en mysig promenad.), har fotat lite så ska väl redigera lite snart skulle jag tro. Måste städa mitt rum först, ikväll kommer mormor hit, då måste det vara städat!

pics.


Hur sött?

Hittade på fokis blogg. Liksom en kissemiss och en delfin, hur gulligt är det inte?

Rubrik

Har jobbat idag. Direkt när jag kom hem så satte jag mig i soffan med pelleskrutten i knät, min lilla misse. Käkade lite mellis också, om man nu kan kalla det för mellis. Väntar på middag nu, hungrig tjej var det här. Ska kanske städe mitt rum sen om jag orkar. Måste duscha också för jag lär ju inte orka gå upp ännu tidigare imorgon.

hej

Ska ta något litet mellis och sen ska jag gå och lägga mig. Är på lite dåligt humör, eller typ lite ledsen. Har faktiskt inte varit ledsen på rätt länge, men allt kommer ju tillbaka. Alltid samma anledning också, kommer alltid att vara. Mår antagligen bättre imorgon. God natt!

schöööön cover

Animal- Secondhand Serenade by Glassnotemusic

trött

Sitter och käkar frukost, ska snart dra till jobbet!

mmhej

Ska gå och lägga mig nu. Känns lite tråkigt att gå och lägga sig ensam. Känner mig lite så där gullegullnuffenuff, jag saknar Adam, vill somna i hans famn. Mysigaste någonsin.
Bilder tagna av den fina pojken, bara en sån grej!

This is war


lite idag


hejhejhejhej

Adam gick precis iväg för att köpa snus, så jag sitter här här alldeles ensam i ghetto-årsta! Okej, inte så läskigt egentligen (måste ju få driva lite iallafall). Sitter ute på balkongen och chillerillar lite, lyssnar på musik och sånt. Senare idag så ska jag träffa Madzooooor! Blir middag och bio i stan, inte helt fel!

Great

Kaaaaanske inte det godaste jag har ätit. heeeeeeeeh.

Pelle? Valnötsbröd?

Drömde ju någon natt att Pelle var ett valnötsbröd. Lite lika är de? eller? aa fast neeeee.

New

Nya ljusblå converse och ett SWEET-linne! Awesome!

I feel like dancin'

OMFG! DÖÖÖÖR!

nomnomnomnom

Tårta från jobbet, gottigott (som jag inte åt eftersom jag somnade), mmm frukost.

hihi paket

Fick hämta ett paket på posten idag, hihihih.

Det där med rubriker

Konstigt nog så var jag rätt pigg på jobbet igår, blev trött ett litet tag men jag drack lite te och sen var jag pigg igen! Var en helt annan femma när jag kom hem, satt och käkade massa mackor uppe på bänken, sen somnade jag nästan där (ja, uppe på bänken). Gick iallafall ner till min säng och däckade där, typ klockan 21.00. Ja men visst, trött tjej var det här. Har iallafall sovit jättelänge och käkat frukost. Ska jobba idag, sen är jag ledig i två dagar! Woop woop!

Full rulle kanelbulle

Igår var jag ute och dansade till sent på natten, jättehärligt att jobba idag. Nu sitter jag och taggar till för ännu en utekväll, jobb imorgon också. Haha jag dör. På tisdag ska jag sova, jättemycket. Tack hej! (Jag hoppas på att någon fattade det roliga i min rubrik. Liksom kanelbulle, jag jobbar med att sälja bullar. Ehm hej tråkig humor.)

RSS 2.0