nattinatt

Nu ska jag tvätta ansiktet och så, sen blir det film och sooova!

duktig

Lyckades precis knäa mig på läppen när jag nös. Det går bra nu.

Myströjan


New shoes

Mhmm converse!

You Me At Six - Loverboy


Tisdag

Idag var jag i stan och köpte nya skor, det behövdes kan jag säga! Nu sitter jag här och lyssnar på you me at six, kanske ska ta och käka lite lunch. Ikväll blir det personalmöte på jobbet.

Måndag

Jobba hela helgen, på riktigt heeeeela! Men det är bra. Sov lite inatt och sen gick jag upp för att kolla på MTV VMA's, kollade nog det mesta iallafall, helt omöjligt att hålla sig vaken. Nu sitter jag hemma hos Adam och kollar på galna chillor.

kläder liksom


Staden

Nu ska jag alldeles strax in till staden för att träffa Amelie! Ska se hur mycket pengar jag har först, spännande. Jag längtar tills jag får min lön, det blir nice!

Pelle


Fredag

Sitter och glor lite på mtv, just nu är det en pitbull-låt som låter exakt som hans andra låtar... Det var typ det jag hade att säga. Haha.


When your eyes meet mine we show it all


Torsdag

Blev tegel igår med mina määäähns och min man. haha. Blev inte så sent heller, rätt skönt faktiskt. Konstigt nog så har jag varit jättetrött ändå hela dagen och jag känner mig duktig för jag har inte powernappat. Har lyckats vara sjukt klumpig idag också, snubblat i trappen så att jag slängde ut kaffe på golvet, sen så skulle jag ställa in en tallrik i diskmaskinen och råkar göra sönder tallriken rakt på mitten. Skillzzzzz.

nemen tja

Kände för att byta header, uppdatera eller tryck på f5! Jag gillar att nikon står åt fel hål, punkt slut.

snabbnudlar är bra


Onsdag

Inatt drömde jag att en dinosarie (men typ godzilla eller nått) tog över hela Täby, jag visste alla bra gömställen för jag är rätt säker på att jag har drömt det här förut. Jag vaknade iallafall och var glad att det var en dröm. Vad mer? Jag käkade frukost och har bara suttit här, noppade nyss ögonbrynen och nu ska jag hoppa in i duschen. Så intressant!

Tjaaaaa


Tisdag

Vaknade alldeles för sent hemma hos min pojke. Käkade frukost och spelade alfapet (mycket viktigt att jag vann!). Spelade lite bilspel också innan vi drog hem till hans familj för lite mer spel. Blev pangpang-spel mot Adam och hans lillebror,jag vara bara med en gång, jag var för dålig. Efter det så åkte jag hem, mötte Karin och sen gick vi en powerwalk! Nu har jag precis ätit middag och klappat pellekatten, han luktade höst!

Have you ever been alone?


cooooool

Hänger lite i årsta med Adam och chinchillorna. Snart blir det mat och sen snaaaacks, jag ska bli tjock och feeeet!

Söndag

Tur att jag inte gick ut igår, var stand-by på jobbet, imorse ringde det och jag fick åka in till butiken vid odenplan och jobba. Spännande med en ny butik, mindre spännande med en liten pojke som klämde sina fingrar i dörren. Jag märkte att jag har svårt för smärta, jag mådde illa och blev nästan svimfärdig när pojken stod och grät. Stackars liten! Förutom det så har dagen varit bra, fick äta kräftor när jag kom hem. Nu sitter jag här och är jättetrött, har spelat wordfeud på iphååånen mot mamma hela kvällen. Ska iallafall spela lite mera nu och kolla serie, sen soooova! Tjaaaaaaaaaaaaaa!

Lördag

Ikväll var det födelsedagsgrej hos Tess! Jag är fortfarande proppmätt, för mycket tacos och tårta. Det var iallafall jättemysigt och kul att träffa min Tessuuw igen. Får ju inte glömma att berätta att jag och Tove gav awesome presenter (vad annars liksom?).
Lägger in en snygg bild på mig också, bara för att.

fredag

Hejhejhejhejhej! Sitter här med träningsvärk, känns ju bra att man har tränat! Jag ska verkligen bli bättre på det där med att träna, att powerwalka är ju mysigt så det ska väl inte vara några problem? Förutom att sitta här och göra ingenting så nyser jag 468435ggr i rad och är snuvig (fint väder=allergi!). Jag ska nog ta lite medicin och sen så ska jag nog göra lite lunch innan jag drar till jobbet!

Frukost

Gjorde en jättefrukost idag, eller för mig var det mycket och särskilt eftersom jag egentligen inte är en frukostmänniska. haha. Nu ska jag ut på en powerwalk, har känt mig så slö som bara har legat i soffan hela dagen.

onsdag

Sitter här i mitt rum och chillar lite med min Pelleskrutt. Idag har jag varit med Karin och kollat på 90210. Vi var sjukt duktiga och gick en promenad också, 7km. Karin tycker inte att jag ska färga håret brunt. Jättebra inlägg, men aa det var det jag hade att säga.

outfit typ?

Kan kanske räknas som en outfitbild. Nu ska jag fundera lite mer på om jag ska färga håret brunt.

shopparN

Råkade shoppa lite idag när jag var med Tove i täby. Ett iPhoneskal, en mascara och en väska fick följa med mig hem. Hur bra som helst!

måndag

Så skönt att vara ledig efter två veckor med jobb! Har chillat med Adam hemma hos mig hela dagen och nu är vi hemma hos honom och chillar med chinchillorna.

It hurts that you don't even try


trööööött

Är jättetrött och trodde att jag skulle städa mitt rum. Tycker alltid att det känns skönt när man har jobbat mycket och man får sova och vakna upp till ett fint rum. Jag har ju iallafall kastat in mina sängkläder i tvättmaskinen, fan jag måste städa haha annars blir det aldrig gjort.

Söndag

Jobbade sista dagen på modecenter idag. Är grymt trött och somnade lite på tåget på vägen hem. Jag ska fixa lite nudlar nu och sen så ska jag redigera bilder!

men hej

Har fotat och redigerat de senaste dagarna, verkligen hela dagarna! Igår fick jag iallafall träffa Adam. Gaah är galet trött nu så ska fixa lite kanel-te och gå och lägga mig.

Hard work work

har jobbat idag från 13:00-20:00. Kom hem vid halv tio och nu sitter jag här och har precis valt ut vilka bilder jag ska redigera. Har varit på tre olika modevisningar idag så det blev rätt mycket bilder. Jag köpte jobb-godis på vägen hem och jag har ställt in mitt iTunes på bara Westlife (jättebra när man redigerar! haha). Men aa, nu ska jag redigera alla 148 bilder.

seriöst var det här


Who told you you're allowed to rain on my parade



blä

Redigerade och sånt spännande. Började regna sinnessjukt mycket precis när jag skulle börja, dessutom så åskade det jättehögt (jag gillar inte). Nu sitter jag här och mår skit, fick världens allergiattack (väldigt konstigt eftersom att det regnade, man ska väl bli mindre allergisk då?). Känner mig täpp i hela huvudet, täpp i näsan, öronen, ögonen svider lite lätt och jag har lite lätt huvudvärk. Härligt! Ska iallafall gå och lägga mig nu, skönt att jag börjar sent imorgon!

Redigera!

Har jobbat på Stockholm Modecenter idag som fotograf (känns konstigt att kalla mig fotograf haha). Nu har jag precis käkat lite nudlar och valt ut vilka bilder som jag ska redigera och skicka iväg. Ska hämta lite godis och gotta mig lite när jag jobbar.

Just try your best


Ledig dag

Igår efter jobbet så åkte jag till Adam, äntligen fick jag träffa världens finaste igen. Var ju ledig idag så vi har varit jättesociala och sovit hela dagen, haha. Imorgon blir det mer jobb för mig, från imorgon tills på söndag så ska jag fota och redigera! jag hoppas att det går lika bra som sist!

hej

Behöver jag ens nämna att jag har jobbat idag? haha. Har iallafall varit full rulle idag, kul men stressigt! Fick skjuts hem av Annie också så jag slapp vänta på bussen i en timma, hur schysst som helst. Har glott på lite tv här hemma och ätit sushi (igen). Imorgon blir det jobb 09:30-15:00 och efter det ska jag åka till årsta och pussa Adam!

Sova

Men hej jag vet inte vad jag ska skriva. Har jobbat, började tidigt så var halvt död när jag kom hem. Råkade kanske powernappa lite. Ehm har käkat middag och kollat på The Cove som visades på tv. Är typ på dåligt humör och har magkatarr så nu går jag och lägger mig.

Det går bra nu.


Jobbjobbjobb

Men ja, idag har jag jobbat. Köpte med mig mat på vägen hem, SUSHI! Har ätit maten och chillat lite, men bara lite. Nu ska jag sova, öppnar butiken imorgon!

Tidigt

Det är alldeles för tidigt och jag är alldeles för trött, ska snart dra till jobbet. Jag slutar klockan två och då ska jag åka till Maddie!

Hej Pelle!


Jobb

Har jobbat idag, rätt skönt nu när det är lugnt! Fast det är lite tråkigt att jobba själv, haha. Imorgon blir det jobb igen, öppnar så jag börjar 07.30. Jag kommer att vara jättepigg... Ska iallafall tvätta av sminket nu och gå och lägga mig. Eller blir väl film för att kunna somna.

RSS 2.0