Ja-arå

Ikväll är det Idol, det är najs! Sen måste jag skriva ett cv till samhällskunskapen, men jag måste ha massa hjälp av mamma eller nått, seriöst så kan jag inte skriva ett cv haha hur hemskt det än låter.
För övrigt så gillar jag fortfarande inte att vara så seriös på bild.

schhh...

Leka i ps


Höst

Idag var det massa kallt ute, då var det dags för raggisar, halsduk och mössa.
jag gillar!

Svar till Mickie

Haha jarå, mysiga skor från australien liksom haha.
Nej jag har inte gjort den designen Niklas har nu, bättre kan jag ;D
MICKIE GÖR SÅ ATT MAN KAN KOMMENTERA PÅ DIN BLOGG IGEN! haha

random shit

Hur ska man lyckas med nått man inte är bra på? Eller iallafall inte tillräckligt bra. Men å andra sidan så har Gabe Saporta i cobra starship lyckats med det han vill, han kan inte sjunga men det gör han iallafall, och han lyckas! Just nu är Gabe lite av en förebild. Han sjunger bara för att han vill! Tänk om det var så lätt. och inte just med sång, utan med allt... blabla lite random tankar från mig, det är ju inte så vanligt.

Paramore unplugged

Jag gillar, ganska så jättemycket!
Paramore - New Music - More Music Videos

Nya medicinen

Väntar på att medicinen ska brusa klart. Nu är det en annan tablett.
Den brusar roligare än den förra.
Dock luktar den här grapefrukt, jag gillar inte grapefrukt.
Den andra smakade citron, citron är gott!
Båda är ganska beska, men där här för tusan beskare!
Men huvudsaken är ju att jag blir frisk iallafall! Så jag hoppas att det funkar nu.
En annan sak jag gillar är att byta rad hela tiden.
Ganska roande liksom.
Kankse en bild kanske.
Bara för att jag gillar den så oerhört mycket.
Jack har för övrigt glamourkills tisha OCH glamourkills jeans haha.

I vinter gäller det!

I vinter ska jag för tusan ha ett par uggs! Haha okej jag vet alla har de, eller så är det en fjortissko...Men hur mycket bryr jag mig? De ser ju bara så underbart sköna ut! Typ som tofflor. Kommer ändå inte använda de i skolan, kommer ha de typ hemma haha. Dessutom kan man köpa billiga på typ din sko eller skopunkten. Jag ska totalt mysa ner mig i varma sköna kläder till hösten och vintern!

bild från gooooooooooogle!

Okejdåå

Nu har jag kommit hem från sjukan. Det var jobbigt, eller iallafall innan. Det börjar att jag får lägga mig, sen precis när hon ska sticka så börjar asgarva och gråta samtidigt, eeeehm sen stack det till lite, sen var det över typ. Det är nog för att det gick så dåligt sist jag skulle ta i armvecket, men nu är jag kanske inte lika rädd nästa gång jag ska ta, så det är bra. För övrig så har jag kommit på att jag använder jättemycket kommatecken! Jag gillare!

bläää

Nu har jag bedövningsplåster i armvecken, kul. Jag ska snart till sjukhuset och ta blodprov, kul. Sen är det ju faktiskt ganska kul att jag har en typ nålfobi och jättelåg smärttröskel, och ja jag vet att jag har bedövningsplåster men det gör ont iallafall! Blä jag vill inte, jag kommer att böla sönder.

Redigering och så

Jag måste nog gå runt lite i trädgården och fota, och sen redigera lite. Måste ha lite fler bilder till fotolektionerna imorgon. För övrigt funderar jag på en ny design (igen), den känns inte så himla jag, har typ haft en design som jag verkligen har gillat. Aja vi får se hur det blir, lite spännande sådär.

små saker

Jag får hitta små saker som gör mig glad, så jag kollade igenom lite gamla inlägg i bloggen och då hittade jag den här bilden. Haha har jag sagt att jag älskar min katt? När jag såg den här bilden så kunde jag typ inte sluta skratta på typ 5 minuter haha.

Lite bättre

Syrran köpte SOLO och vilka var med om inte All Time Low? Typ intervju med Alex om svenska tjejer haha!

Jag vet att ni gillar mina webcam bilder, oh yes!

jhkjahfdlkjhflkjh

Okej jag vet att min blogg är tråkig nu eftersom jag bara klagar på att jag är sjuk. Men nu måste jag dampa av mig!
JUST NU VILL JAG BARA SKRIKA, SLÅ OCH SPARKA PÅ SAKER, SERIÖST JAG ORKAR INTE LÄNGRE!!!! KJLADFLGASFHJAGFLHJAJLHGLAJDSHGLJHASJHGJDGADS
Okej, sen kan jag vara snäll och lägga in en låt (åå vad snäll jag är)
You me at six-Kiss and tell... Vet inte vilka jag är mest taggad på att se, Paramore eller you me at six, tur att jag får se båda iallafall! fuckyeah!

Thöööööö hills!

Idag är jag hemma och är fortfarande sjuk, vet inte ens vad det är längre. Det har iallafall varit The hills på mtv hela dagen, så jag blir lite mer glad_tjej_90. Visst det är gamla avsnitt, men liksom idag kommer första avsnittet av säsong 5! OMG LIKSOM... Förutom att Sverige är så segt så att jag såg klart säsong 5 för typ 3 månader sen. Första avsnittet på säsong 6 kommer ju iallafall ut i veckan. Aja snart är det She's the man, och Channing Tatum är ju rätt het så.

Aj löv!

Okej sämst, men ändå.
Idag har jag mått piss hela dagen, inte fullt så kul.
För övrigt så älskar jag hösten, alla löven är färglada och fina.

Stjärnor

Förra helgen när jag var på Sandhamn med mamma och pappa så var det sjukt stjärnklart! Jag och mamma gosade in oss i varsitt täcke på varsin stol och kollade på stjärnorna! Det var sjukt mysigt, jag älskar att kolla på stjärnorna! Jag tror att vi såg typ 3 sateliter och 6 stjärnfall. Och jag provade såklart att fota, jag lyckades bättre den här gången, fast det kanske kan bero på att det är sjukt mycket lättare att se alla stjärnor ute i skärgårn' än inne i stan. Fattar ni vad mycket stjärnor det var eller? haha

Vatten




Brusigt


Blä

Inget kul här inte. Trodde att jag skulle redigera lite idag och så, men jag orkar inte helt enkelt. Det är skönt iallafall att jag är ledig idag, hade nog stannat hemma ändå, även om jag hade lektioner. Nu är det ju helg, och jag lär ju bara sitta hemma och hoppas på att bli helt frisk, har nästan gett upp hoppet om det nu. Den här veckan har jag iallafall gått i skolan, eller aa idag är jag ledig och igår, sen så var jag bara halva skoldagen på måndag, tisdag och igår, men liksom jag var ju iallafall i skolan.

Mera random

Jag har benvärk i min armbåge! Inte för att jag fattar hur det går till. Kommer jag att vakna med en jättelång arm?

Hahahahahahah!

Såhär såg det ut när jag skulle logga in på bdb!

För det första så gillar jag sånna där random grejer, för det andra så är fan bananer det enda jag har ätit de två senaste veckorna! Hahah seriöst vet jag inte hur många jag har ätit. Ja, jag vet att min humor är sämst.

Myst ner mig

Nu sitter jag i sängen med datan i knät, och snart är det idol! Dock är jag ensam hemma, I don't like, inte ens Molle är inne! Fast han har ju faktiskt sovit hela dagen idag. Ibland önskar jag verkligen att jag var en katt! Liksom skönt liv, sova, äta, tvätta sig. Aja det som saknas mest är min lilla Molle i knät, eller iallafall om han var hemma, iallafall om någon var hemma.

Helt ärligt...

Jag orkar inte må dåligt längre, kan någon byta mage med mig? Jag har fan mått dåligt nu i en månad, nu är det iallafall bättre, men fortfarande inte helt bra. Jag orkar seriöst inte längre! Imorgon är det iallafall ingen skola, eller det är eget arbete på svenskan och småföretagprovet får jag göra på checkpointdagen.

Snart skola iallafall

Jag gjorde iordning mig och allt och jag var i bra tid, men nej nej magen ville inte göra som jag ville, blä! Ska iallafall till skolan efter lunch. Det jag önskar mig mest i hela världen nu är att min mage ska bli HELT okej igen.
Jag är också en cool bloggare som kan ta coola bilder med min webcam, eeeeh? För övrigt så har jag min nya All Time Low tisha på mig, All Time Blows - Nothing personal.

Rånet!

Jag och mamma hörde helikoptern imorse! Hahah. De dumpade ju helikoptern borta i skavlöten (för er som inte vet så kanske det är 10-20 min härifån). Tror ingen kan ha missat det där med rånet på värdesaken, G4S(?). Om jag ska få säga vad jag tycker, det är ju rena rama filmrånet, tjuvarna som gjorde det här måste ha varit enormt smarta och skickliga! Så på något sätt är jag väldigt imponerad, såklart tycker jag att det är synd och så, men mest imponerad haha. Få inte fel uppfattning om mig nu. Iallafall det som är mest synd är att de här tjuvarna har ju bevisat att de är smarta, då är det väl ganska dumt att de inte kan använda sin smarthet till något annat. Det finns ju brottslingar som bara springer in någonstans och rånar och springer därifrån, utan att tänka helt enkelt. Men de här tjuvarna har ju faktiskt visat att de har hjärna? Synd att de inte använder den på bättre sätt bara.
(Kolla pappa nu fick du lite tankar!)

OMG!OMG!OMG!

Alla vet nog att Paramore kommer till Sverige den 30 november! Liksom hej ganska så jättenajs! Men alla kanske inte vet att YOU ME AT SIX SKA TYP VARA FÖRBAND! Seriöst jag är så jävla lycklig, jag har lyssnat på you me at six sen de typ bara hade 5 låtar! Och nu har de släppt album och de ska liksom komma till lilla Sverige! Hur länge har inte jag väntat liksom?


Här har det stått stilla

Jag har ju inte skrivit på typ två dagar nu, fy!
I helgen var jag på Sandhamn med mamma och pappa, det var sjukt skönt att bara ta det lugnt där ute. Aa sen idag var jag i skolan! Första gången på två veckor, eller jag var i skolan i torsdags, men det räknas knappt. Det var iallafall kul, vi hade en fotolektion, så det var mysigt! Aja nu ska jag laga mat eller nått, sen måste jag plugga också.


Damned if I do ya (damned if I don't)

Jag verkligen älskar den nya videon, är nog deras bästa! hahaha.

Lite All Time Low! (ganska mycket)

I onsdags åkte jag ju ner till Göteborg för att se All Time Low! Faktiskt första gången jag går på en konsert som inte var i Stockholm. Iallafall vi åkte tåget ner, gick snabbare än vad jag hade trott. Aja väl framme i göteborg så drog jag fram min karta, fast det var Kersti som fick hitta (haha jag är värdelös på att läsa kartor), vi kände oss som riktiga turister iallafall. På bilden har vi då Bea och Kersti!

Vi gick, gick och gick lite till, sen säger Bea typ "Kolla där borta står massa emos, tänk om de är där!". Så vi gick dit, och vilka står inte där om inte All Time Low! Så vi tog kort med dem, jag stog mellan Alex och Rian! Sen gick vi iallafall vidare och lyckades hitta Sticky Fingers, så vi satte oss i kön och väntade. Jag har kommit på att jag tycker att det är ganska mysigt att köa, det är kul med nytt folk! Sen kom iallafall Sarah som jag mötte förra året på all time low, det var jättekul att träffa henne igen, dock tog jag ingen bild på henne :(.. Efter kanske två timmar av sittande köande så ställde vi oss upp, i kanske 1-2 timmar till. Sen fick man gå in!! Det var ett mysigt ställe, med luftkonditionering!! haha. Vi kanske stog på 5:de raden eller nått, man såg jättebra eftersom scenen var väldigt hög. The Audition var förband, ruskigt bra band! Jag måste verkligen lyssna mer på dem!

Timmy, han hade värsta fluffiga håret!


Danny, asaschysst snubbe de dära!


Ryan, dock har han cymbalen framför ansiktet, det är alltid lika svårt att fota trummisar :(


Nu kommer de sista två The Audition bilderna! Jag rekomenderar verkligen att lyssna på dem!


Sen efter The Audition så var det bara att vänta på All Time Low, konstigt nog gick tiden snabbt, de spelade bra musik och så under tiden! Efter ett tag så kommer All Time Low ut på scenen, de öppnar med Lost in stereo, ungeför som jag trodde och hoppades på! Hela konserten var helt underbar, de spelade bra blandning av gamla och nya låtar!

Jag verkligen ÄLSKAR den här bilden på Jack! <3


Zack, Alex och man ser ju Rian i bakgrunden!


Hahaha jag älskar Alex's min!


ALEEEEEEEEEEX! <333


Hahaha Jack's min! Och sen mums-Alex såklart!


Zack!


Alex igen!


Lite av Alex, sen så massa Jack!


Haha på Jack's min igen, mmm Alex.


Lite Jack, massa Alex. Sen ser man Rians trumset ganska bra, det är seriöst det snyggaste trummorna jag har sett! <3


asså seriöst så snygg han är! <3


Haha Alex's ass! Och ja, jag var tvungen.


Som sagt så är det svårt att ta kort på trummisar, men där sitter iallafall sötaste Rian (med vitaste tänderna, jag lovar!)


nu kommer de sista bilderna!






Sen efter var det dags att möta banden! Först var det The Audition, sa väl inte så mycket, men jag tog kort med gitarristen och sångaren. (jag ser ut som skit på alla bilder)


Sen fick jag träffa All Time Low, fy vad trevliga och roliga de är! Fick en stor All Time Low affisch av en snubbe i dörren så nu har den autografer på sig, och snart ska den upp på väggen! Sen är jag en T-shirt rikare också, den är stor och röd! Lär komma upp bild på den nån dag.

Jag ser ut som skit på bilderna, och min kamera har dålig skärpa, men liksom kolla killarna! <3... Och såklart har Rian lika vita tänder som förra året (bilden längst upp till vänster).


Haha mest Random, jag snackar med mamma i mobilen, och Alex står typ bredvid. Så jag ber mamma vänta i luren haha sen typ "Heey Alex, Can you say hi to my mom?" Alex typ "Hiiii mom!". Sen snackade de ett litet tag haha, sjukt kul! Hihi Alex har hållt i min mobil.

Aja iallafall kvällen var helt sjukt värd och jag saknar det redan, All Time Low äger allt. Och mina föräldrar är bäst som hämtade mig i Göteborg! Tack mamma och pappa <3
Den som läser allt är duktig haha.

I bilen

Nu är jag påväg hem från göteborg, mamma och pappa är bäst som åker från stockholm till göteborg för att hämta mig. Efter många om och men så åkte jag iallafall, jag kan verkligen säga att jag inte ångrar mig alls! Det var awesome! All time low för andra gången, fuck yeah! Lär ju skriva massa och lägga in bilder när jag sitter vid datan hemma eller nått. God natt!

GW & GG

Nu är det mitt favorit Ghost Whisperer avsnitt! John Patrick Amedori är med i det, han är sjukt söt! Dock är det ett ganska sorgligt avsnitt.

(bild från google)

Sen efter är det iallafall Gossip Girl, då är det också ett favoritavsnitt tror jag!

Det ska bli bättre

Nu när jag är sjuk så har jag inte orkat fota eller redigera något, men jag lovar det ska bli bättre snart! På onsdag är det ju all time low, så då lär jag lägga upp massa bilder!


Måste dansa

Imorse kände jag att det inte fanns en chans att jag skulle orka gå på dansen idag, magen skulle inte tillåta det helt enkelt. Men nu på typ 4 timmar har jag fått i mig fil med banan och två mackor! Det är iallafall jättebra, ni anar inte hur svårt det är att äta just nu. Så jag hoppas att jag mår tillräckligt bra nu, om jag mår lite dåligt så tänker jag ju iallafall bort det när jag dansar.


Medicinen

Den smakade inte lika bra som den luktade, men den går att dricka iallafall!

Mys

Inte min musik alls, men jag gillar den, liksom think outside the box typ.

Doktorbesök

Var hos doktorn idag med mamma (hihi jag vågar inte gå själv, tack mamma<3). Jag har iallafall magkatarr, inte så oväntat. Jag har fått medicin, brustabletter, de luktar gott iallafall så jag hoppas att de smakar lika bra. Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och kanske sova lite.

Jag vill bli frisk

Jag orkar inte med den här skiten!

Though it's easy to pretend


Ny header

Iallafall bättre än den andra haha.

Hemma igen

Nu är det sista dagen hemma, hoppas jag. För övrigt så tror jag att det är den femte gången jag hör knock you down idag, men liksom den är ganska najs så det är helt okej. Nu ska jag äta en banan och sen ska jag nog gå ner i mitt rum och plocka kläder medans jag kirrar boys like girls nya album, the secret life och 90201! FÖR ÖVRIGT SÅ SKA JAG SE ALL TIME LOW OM EN VECKA! :D

Remembering Sunday

Hemma idag igen, blä!
Typ min drog för idag, såååååå bra! Inte helt fel att Alex är skitsnygg också, heh! hmm tänk om man också kunde få sjunga så där bra liksom.

Men ändå bra

Det är ju BMX nu! OMG liksom Daniel Dhers är kung!
För övrigt skulle jag svälja en alvedon (eller som Sofia säger "huvudvärksalvedon") och jag typ förbereder mig i 30 sekunder för att svälja den, och för att jag inte ska sätta den i halsen. Vad tror ni händer? Ja det är ju klart att den fastnar...
Men iallafall alla ska veta att Daniel Dhers är KUNG! Ni kan ju youtub:a eller nått ;)

Bläää

Oyesss! Skulle vara lite depp över att jag är sjuk, fast nej fan! Trodde det skulle vara FMX på X-games, men nej nej nu är det tråkigt för de kör bara runt. Okej fattar knappt själv vad jag precis skrev, men jag kan sammanfatta eller nått. Jag skulle vara depp för att jag är sjuk, jag blir glad för att jag tror att det ska vara FMX på tv, men nej nej det var det inte och då blir jag lite ledsen iallafall. Och det blir inga bilder nu heller eftersom jag sitter vid pappas data, haha har kommit på att jag knappt är nere i mitt rum när jag är sjuk.

Godissugen

Därför går jag och tar ett glas cola! Haha. Känner mig "nysig" i näsan. Mmm allt hänger ihop här i min blogg.


Sjukling

Sitter hemma i soffan, sjuk som en bäver. Nej men ont i halsen och snuvig är jag och mår lite illa till och från. Tråkig att jag missar två fotolektioner idag :( Men hoppas på att jag mår bättre imorgon!

"skaffa den här fisiga ringsignalen nu!" Liksom vem fan vill ha en fjärt som ringsignal? hahah MTV hela dagen.

Laaaambi

Kul att jag hittade ett paket med typ tre näsdukar kvar i! Fy bubblan!

Mission impossible

Jag ska hitta lambi näsdukar, jag vill ju inte se ut som Rudolf med röda mulen imorgon liksom.
Jag tror jag aldrig har varit gladare för en ond hals och en rinnig näsa! Jag har typ varit förkyld i magen(?) i en och en halv vecka, mått illa som en skalbagge typ. Men nu har det brutit ut! Så nu är det halsont och och näsan som gäller! Men liksom hellre det. Men nu tillbaka till att hitta laaaaaambi ;)

Fy tusan vad jag längtar!

Jag vill ha 16 september nu! JAG SKA SE ALL TIME LOW IGEN! Jag kan inte bli lyckligare!

Fetaste tönten

Jag sitter och lyssnar på Miley Cyrus, jag har inget liv, men det är två låtar som är fina iallafall. Mamma ska för övrigt lära sig Hoedown throwdown, liksom hej vi gillar att dansa. Idag ska ska jag på min andra streetdancelektion, yaay!.... Haha där är iallafall dansen, vi har inget liv!

Brian McNugget

åh nej nu kommer ett sånt där fjantigt inlägg....Meeeeeeeeeen Brian McFadden håller på att göra ett nytt album! Jag längtar som en jag vet inte vad, det kan inte bli nått annat än bäst! <3

Hej rubrik kanske

Snart är det mat, jag är lite hungrig sådär. Molle ligger här på bordet bredvid min data, han typ värmer tassarna och rumpan vid fläkten. Igår lekte jag och Molle titt-ut! Molle var duktig och jamade varje gång jag tog huvudet över bänken. Han är nog världens gulligaste <3

Is it getting hot in here or is it 3OH!3?

3OH!3 Värt att lyssna på!

Jag hatar för övrigt blogg.se 's nya uppdatering, ät mitt skit liksom!

Mörkrädd

Jag tror att jag har blivit av med min mörkerrädsla, eller lite iallafall. Jag klarade av att sitta utanför min dörr på altanen i kanske 5 minuter, gjorde samma sak igår också. Nu för tiden sover jag ju med alla lampor släckta, det gjorde jag ju inte förut, då var det alltid en lampa tänd, särskilt under min "jagtrorattdetärenclownimittrum" period. Jag är nog rädd för rätt mycket grejer typ spindlar, höjder, blod, mörker, sprutor, smärta, åka berochdalbanor och sånt, sen typ massa annat också. Men iallafall mörkerrädslan har blivit lite bättre!

Six feet under the stars

Igår provade jag att fota stjärnor, i hörnet fick jag med ett flygplan tror jag, eller ett UFO?

Anton Corbijn

Igår var det foto hela dagen, först Foto C och sen Foto B! (Jag läser liksom båda som ind-val) Det var iallafall sjukt soft dag, Foto C var roligast. Då skulle typ efterlikna Anton Corbijn, en fotograf som har fotat bland annat U2 och Depeche Mode. Tills nästa vecka ska vi välja ut 3-15 bilder som man själv har tagit, som man tycker om, liksom hej. (och ja det är meningen att min bild ska vara brusig! ^^)

RSS 2.0