Mitt i natten

Klockan är typ halv 4 och jag kan inte sova. Jag är övertygad om att det är en clown i mitt rum så jag vill inte släcka lampan. Ja jag är jätterädd för clowner, mörkrädd är jag också för den delen.

lite nytt

lite nytt på bloggen som ni kanske ser? alltid najs, ska nog göra om bloggen någon gång igen haha. Några grejer som jag ska fixa som jag vet är fel redan nu.

Fett nääääz dag!

Vaknade sent sen nördade jag mig vid datan, sen så åkte jag till TäbyC med min syrra. Men senare så träffade jag mina coolingar Sara och Tove, vi käkade sushi, eller aa jag käkade nog de smakade mest på sin mat. Men jag tyckte att det var sjukt gott!
Sedan skulle vi på bio! Eftersom jag och Tove älskar fjant filmer så kollade vi på High school musical 3, men Sara gillare. Alla sitter ändå och skäms över att filmen är pinsam haha men liksom söt och så, och bra dans haha. Måste säga att en piruett som en snubbe gjorde gav mig gåshud! Helt jättebra!
Juste! igår var jag ju första gången på krogen, sjukt kul!
En annan grej som är bäst är att min You Me At Six skiva har kommit och den är så bäst och bäst och sa jag att den var bäst?


Lite pics...

...Tagna med det nya objektivet.



Nu har Mamma någonting att kolla på när hon är på jobbet också. Hej Mamma!
Jag har ju ändrat visningsbild precis som hon ville att jag skulle göra också haha.
Funderar på om jag ska ändra om lite på bloggen, eller?

coola dagen

Idag var Tove och Sara här i mitt hus och var coola. Danspelet som vi alla ägde på och vi försökte The Hills:ifisera Tove. Tycker att det gick ganska så bra faktiskt haha.
Tjingelingen!

27 oktober, och då var man 18!

Najs födelsedag, fina presenter och mysigt med en liten middag och tårta. Kommer upp bilder senare, är aldelles för trött nu haha.
Sen blir det krogen på onsdag.
Tack för alla samtal och sms! <3
Mwaha jag älskar mitt nya objektiv!

Nej men så bra kvalle på webcamen

Eftersom jag ville vara så lat att jag inte orkade hämta kameran och ladda in bilder så fick det bli ifrån webcamen haha. Åå så coolt!
Men det känns som om någon fyller år i imorgon. tsss


Kanske ska kila ner till mitt rum och kolla på film. Och göra den där snabbstädningen som jag har snackat om ett tag nu haha.. Juste sen måste jag duscha också, får se hur det blir med det, duschar kanske imorgon istället.

Lite bättre nu

Nu är jag iallafall ganska så taggad inför imorgon.
Puss på att jag fortfarande inte har städat. Gör någon sorts snabbstädning innan jag går och lägger mig.

Dum dum dag idag

Allt är bara dåligt usch och blä!
Just nu längtar jag inte ens till imorgon, kul! Och jag som har längtat typ de senaste året.
Jävla skit!
Får väl hoppas på att det går över.

Saknar, ta mig tillbaka?

Redigerade om en bild som jag tog på All Time Low konserten.
Före:

Efter:

Vad tycks?

Oh I like!

Måste jag säga mer än Travis Barker? åå älska låten!
There is-Box car racer


Jag borde ju sova..

.. Men det är inte så lätt när man vaknade klockan 1 haha. Jag vill verkligen sova, men jag är inge trött alls. Kanske ska kolla på en film, men alla filmer jag har på datan är typ inte tråkiga men jag har ingen lust att kolla på dom. Kanske kollar iallafall.
Tjingelingen!

Molle <3

Bara för att han är så söt!


Kvällen igår

Här kommer en bild från mitt och Karins tv-spelande igår. Crash Bandicoot FTW!

När himlen var som vackrast




Så går det när man sover..

.. Inget inlägg efter skolan eftersom jag sooooooov!
Men hmm om dagen. Skola med gympa som första lektion, badminton och sånt skoj, hopprep och situps ftw!
Sen typ tråk engelska och sedan var det spookboll! Jag och Sara tyckte nog att det var roligare att dansa på plan haha.. Sen lyckades jag göra illa mitt finger lite smått.. Eller först så gjorde det ont i hela handen men sen gick det över. Men efter att jag kom hem och hade sovit så kände jag att det gjorde lite ont i lillfingret. Så nu har jag lite tejp på fingret så att det inte känns nått typ, så tar jag bort det imorgon och då ska allting vara frid och fröjd haha!
Och eftersom jag går i världens bästa skola så bjöds det på marshmallows och varm choklad. <3
Nu på källen har jag varit med Karin och kollat på idol men sen spelade vi tv-spel. Wohoow!
För övrigt så är jag galet taggad på att kolla på hitta nemo haha.
Tjingelingen!

Sen är det ju höstloooooov! Och på måndag blir jag 18!

you left me on the side of the road...

...and now I've got no place to go


Så var det tillbaka igen, ensam.
Vad ska jag göra åt det? Blää
Jag pallar inte att må såhär igen, särskilt inte nu.


Men impulsköp det gillar vi!

Tove fick med sig en skateboard och jag fick med mig en bandyklubba. Toves bräda var skitsnygg och min bandyklubba likaså!
Jag älskar den redan haha.. Men Tove nu får vi allt ta och spela lite!
Jag har fått värsta sport-rycket och jag vill sporta mest hela tiden... Inte jogga och sånt, utan typ bandy, badminton och skejt. De lockar som tusan.
Tjingelingen!

Så var datorn fixad... Igen

Då har Simon på övervåningen fixat min dator igen. Stort tack till honom!
sen idag har jag mest chillat, tog lite kort när himlen var som vackrast <3 Så några bilder kanske kommer upp imorgon eller nått. Såklart så blev det en massa bilder på min lilla plutt Molle<3. Men han är ju alltid där och han är för söt haha. För övrig så hittade jag honom i min garderob imorse, tur att jag såg honom och inte stängde in honom i garderoben.
Men nu ska jag gå ner i mitt rum och kanske kolla på en film. Kanske Horton eller någon annan rolig.

Fuck rubriker...

Idag har varit ganska chill, grafiska först, det är kul bara man får jobba själv och inte ha genomgångar hela tiden. Sen var det webbdesign och då fick vi leka i flash, det var fett kul men sen blev det svårare och då blev jag arg hahah. Men det ska nog gå bra! jag ska ändå bara ha en flashgrej på min sida tror jag.
Tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig nu, GuuuuNatt!

Tänkte bara säga god natt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på ny musik!
GuuuuNatt!

Jag hatar min dator!

Såklart har ljudet börjat hacka sig igen! Blääääääääää. Och den är seg som en snigel.

In the eye of the tiger


Så hej igen!

Inget blogginlägg på en dag typ. Men jag har iallafall varit med mina Sandhamns tjejer! Och vi har haft det myyyys! Sen imorse så ringde Tom och frågade om jag skulle med till fryshuset och kolla skate, och han och Rickard skulle åka inlines. Sen var ju Tovää och Saruuw med! Det var sjukt tuff att kolla på alla skateare i vert rampen! Så sjukt högt och so coola tricks.
Nu sitter jag här och uppdaterar lite och snart ska jag fixa bilder till min hemsida som jag gör i skolan. Kanske ska köpa en webbdomän sen så att alla kan kolla på min sida och så! Det kommer att bli najs, men det kommer att dröja eftersom den inte är i närheten av att vara klar haha. Har bara gjort sju knappar.
Tjingelingen nu ska jag käka mat!


Ja här var det inte mycket bloggande

Skola, TäbyC en snabbis med Tess och Gurra, Hem, läsa kerrang, Sova lite, Äta mat, plugga, kolla i transition, plugga, och nu sitter jag här. Snart sova.
Imorgon ska jag till Mickie och träffa mina SandhamnsTjejor! Ska bli så kul att träffa er igen.
GuuuuuNatt!

typ kvällen

Att skriva uppsatsen går inte så bra, min koncentration har varit nere på noll ända sen jag kom hem. Men i skolan gick det ju iallafall bra, Tovää hjälpte mig så att jag fattade på matten. Yaay.. Sen på engelskan gick det också bra eller aa vi slutade jättemycket tidigare så vi hann inte göra så mycket.
Sen imorgon så slutar jag tidigt, sjukt nice! Då ska jag först kolla på väska med min syrra lite snabbt och sen är det bara hem och plugga på idrotten och engelska orden, så mer plugg! Men snart ska jag ta en rejäl fotorunda, efter helgen för den är typ uppbokad.


Planets are moving at the speed of light


Remember me...

...Don't Walk Away


Until the end of time until the earth stops turning


Vanlig Tisdag

Ja helt vanlig dag, skola, hem ladda ner nya the hills, kolla på nya The Hills, prata med Sabina,  plugga, äta, kolla DH och sitta vid datan... Alltså nu.
Inte mycket att skriva haha.

The hardest things to say are the words that mean the most

So I'll bite my tongue til it bleeds and I doubt you'll even know

Min lilla plutt

Molle <3

Igårkväll

Igår blev det inget bloggande, kände inte för det helt enkelt.
Men igår var jag med mina klassisar på kvällen Saruuw, Tovää, Maddie, Fellan, Robin, Gurrisen och så Rickard som vi var hos. Först så kollade vi på bad santa, ganska kul film men jag fattade den typ inte. Jag var för pigg för att fatta. Sen så blev det lite wii sports, jag ägde nästan sönder på tennis, men vi kan ha dokumenterat att jag kanske går in i spelet för mycket haha, många fula ord från mig.
Såklart så spelades det lite gitarrhjälte också! Som vanligt skulle jag köra Miss murder med AFI. Sen så kollade vi lite kort på into the blue, mmm hajar, jag blev glad. Sen skulle min pappa komma och hämta mig, och med i bilen fick vi Sara, Robin och Gurrisen. Så jag fick åka bil i typ en timma eftersom alla skulle åt olika håll. Jag <3 att åka bil.
Idag är jag ledig, men jag måste ändå sitta och skriva min filmanalys nu när jag har filmen.
Men nu ska jag kila upp och käka frulle, ååå TE!
Tjingelingen!

Dröm

Inatt drömde jag att jag var 18 och drack öl.
Jag vet intresseklubben antecknar

And your day froze, And everyone in it


Då var min kväll förstörd

kul

Blond till röd till brun

Idag färgade jag håret på min sis' det blev snyggt och nu har hon mörkt hår eller aa brunt.
Såå sjukt skönt att bara ta det lugnt i helgen! Inte gjort något, inga planer eller liknande, bara slappat!
Hmm funderar på att följa med till Norge när min syrra ska dit och hämta sina grejer. Miljöbyte liksom! Men isåfall är det om två veckor typ, och då kommer jag hem dagen innan min födelsedag.

Hoppas, Hoppas, Hoppas...

...Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, Hoppas, !!!

Nemen vadå det var väl cola?

Satt och käkade mat och skulle ta mitt cola glas. Men i min förvåning så har jag tagit pappas glas med rött vin! Fytusan vad äckligt!!! Hahah snacka om att jag blev förvånad!
Sen det andra felet var att jag hade aldrig ett cola glas, jag hade bara ett vattenglas -.-'
Guud vad jag garvade efteråt, eftersom jag tycker att vin är skitäckligt! Hahahahahaha... Pappa tyckte också att det var rätt kul
Skadeglädje kallas det nog?

Slappa!!!!

Skola idag, ganska så soft! Innebandy på gympan så sjukt nice. I like.
Sen när jag kom hem så ringde jag Sofia och vi var med varandra ett tag, var så sjukt längesen!.. Sabina var med Johan så hon kunde tyvärr inte vara med.
Jag fick värsta rycket idag att jag vill shoppa!!!!!! Hahahahha. Och då menar jag inte att shoppa på internet utan i stan på någon cool affär! Woop Woop, och jag har pengar, kanske ska fråga Sabina och Sofia om de vill in till stan. Jag kan ju köpa nått litet kanske, eller kolla på present till Mamma och Syrran.


Skriver analysen

Sitter och skriver på filmanalysen. Tror ni att slutet finns med på filmen jag laddade ner? NEJ JAG SkULLE INTE TRO DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN VAD JAG HATAR DEN HÄR ANALYSEN!

Men att jag hade mer tid idag?

Idag var det skolfoto och det gick bra och det blev kul trots att temat failade lite haha!
Sen nu ska jag skriva klart filmanalysen och sen så ska jag plugga historia... åå vad jag inte orkar.. Men imorgon looovar jag verkligen att jag ska fota så att det kommer upp lite bilder här på bloggen... Det måste komma lite färg!
För imorgon har jag lite fritid! Wohoow!

Kul dag... iallafall nästan

Bra dag i skolan tills jag fick en jäkligt dum kommentar. Så nu är jag hur nedstämd som helst.. Kul att jag har plugg hela dagen då.. Åå vad kul!
Men först ska jag kolla på det nya avsnittet av The Hills och sen så ska jag skriva filmanalysen nu när jag vet hur man ska skriva, sen ska jag plugga historia och sen så ska jag fixa poweradebilden.....Hard work!
Lite nya fräscha bilder kommer kanske imorgon, beror heeelt på hur mycket tid jag har.

.

Hur kan en människa och en kommentar sänka ner en helt?
Jag orkar inte!

suuurt

Tråkigt inlägg idag, ska bara säga att nu ska jag skriva klart filmanalysen. Men jag lovar snart är det roligt att läsa igen OCH jag har några bild-idéer!
Någon som har något kul att berätta?
Tjingelingen!


The devils backbone

åå vad jag inte orkar kolla på den filmen, den var inge bra och åååååå det är blod i den. Sen ska man sitta och skriva en analys om den. Okej visst att det är ganska soft läxa att kolla på en film och skriva om den hehe. Går man media så gör man! åå så lycklig!

alkohol alkohol

Nu har jag läst det hela dagen och fan vad fult det är! Lilla boken om alkohol, alkohol och idrott, alkohol och langning... Gaah jag blir galen haha... Nu har jag hakat upp mig på det ordet!! haha
Men nu ska jag dra och äta lunch!

Lite väl tidigt?

Nu sitter jag i skolan och klockan är bara 08,02 och jag börjar 08.30... Fast jag kom hit ungefär 07.55 men jag drack en yoghurt i skåphallen haha! Det fanns ju ingen frukost hemma.
Och varför komma så tidigt, jo bilen gick samtidigt som jag skulle gå till bussen så varför inte åka i en varm bil där man kan sitta och lyssna på musik?  Istället för att trängas på en buss där man säkert inte ens får någon sittplats.
Måste säga att det är ganska ensamt här i skolan, jag var typ den andra eleven som kom hit, fett trist och det kommer dröja ganska så länge innan någon kommer som man kan prata med.
Och idag kommer inte Sara eftersom hon fortfarande är sjuk och Tove har jag inte fått tag på. Så jag får väl sitta här aldelles ensam. ååå jag träkar ihjäl!!...
Tovääää vart är du!?

Eftersom jag bara har haft coola katter

Såklart så vet hon hur man ska gå på toa

Önskar att jag skulle komma ihåg henne mer <3

I see her Blue eyes crying in the rain


DANS

Så vackert!

Header

Ny header... Vad tycks?

Frontline Railjam












Dagen

Idag ska  nog jag och syrran in till stan och kolla på snowboard och skateboard grejen i stan. Och om vi drar så är såklart kameran med!
Senare ikväll ska jag på födelsedags middag hos Frida, det ska bli skoj!

Oj här var det inte mycket skrivet...

... Men nu så!
Jag kom hem för ett litet tag sen och jag har varit med Karin och Frida, det har varit skojsigt!
Men nu ska jag sova för jag är väldigt trött haha!
GuuuNatt!

Bra dag idag!

Idag var det en bra dag! Slapp dag i skolan och det gick ganska bra på historian på provet så jag ska göra resten imorgon. Sen det mest häftiga, JAG fattade allt på matten!! Har aldrig hänt förut hahah.
Senare på dagen så lekte vi i studion.
Så nu kommer en drös med bilder!







Vad tycks?

Men vad gör det?

Pissdag idag i skolan, arg och ledsen mest hela tiden, kan ju inte säga att det hjälpte att vissa gick runt och sjöng på Hallelujah
Men vad gör det?
För när jag gick hem så regnade det och de gula löven föll från träden, 1 oktober och jag är glad.
Jag älskar verkligen hösten!
<3
Snart fyller jag år också!

Höstpussar!

Engelska läxa, men lägg av!

Engelska läxan gick snabbt eller iallafall att hitta orden. Så det är klart, kanske gick på en kvart. Sen så har jag sagt innan till vissa att jag inte orkar att läsa artikeln (och nej det är inte för att jag är lat), hur kul är det att läsa om mord och sånt?
Jag läste ett litet stycke och mina ögon fylldes med tårar. Kul uppgift, och jag hoppas att engelskaläraren fattar varför jag inte vill läsa och att det är alldelles för jobbigt för mig.

Så kanske ni fattar mera kanske?


RSS 2.0