vikt

Jag kan bli så arg på folk som kommenterar min vikt. För mig är det ett känsligt ämne. Jag har aldrig varit nöjd med hur jag ser ut, det börjar dock kännas bättre nu. Går jag upp ett kilo så blir jag överlycklig, jag äter som man ska men jag går inte upp i vikt. Rena rama lyxen för vissa säkert. Var iallafall jätteglad nu i veckan för att jag såg att jag hade gått upp ett kilo (jag vet inte ens varför jag vägde mig, jag hatar vågen), men får höra en kommentar så som "Du får inte gå ner ett endaste kilo", det är så tråkigt att höra. Det är ju inte så att jag går fram till någon och säger att den inte får gå upp i vikt, det är precis samma sak. Rätt tråkigt när folk frågar om jag har problem med att äta, känns ju verkligen jättebra, ser jag så sjukligt smal ut eller vadå? Som om jag blir glad av en sån kommentar, känner mig ju inte alls äcklig då. Åh jag blir bara så arg.

Kommentarer
Postat av: sara

du är fin som du är Malin! :*

2011-02-14 @ 00:23:47
URL: http://aktadej.blogg.se/
Postat av: sandra

grejen är ju den att folk förstår inte att det är nästan samma sak att säga "åh vad smal du är" som "ååh, vad tjock du är" typ. det är nog fan lika jobbigt.

förstår precis vad du menar! och de lär vara sjukt jobbigt att få höra sånt där med!

2011-02-14 @ 17:09:05
URL: http://sandratf.blogg.se/
Postat av: Linnea sanhamn

hörru jag tycker du är skitsnygg malin ;)

2011-02-14 @ 21:24:57
Postat av: Tess

Du är bäst som du är maluuuw!

Fick värsta ångesten på överraskningen när ja sa att du va lätt.... vet ju att du inte tycker om det :(de va liksom inte menat att göra dig ledsen..

puss å kram skumbanan

2011-02-15 @ 13:32:39
URL: http://tessanhopp.blogg.se/
Postat av: mickie

de e verkligen samma sak som att säga att nån e tjock... suck.=( du e fiin som du e!! <3

2011-02-17 @ 17:42:37
URL: http://wurtz.blogg.se/

Lämna ett litet meddelande

Namn:
Remember me

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0